• Machu Picchu, inkaernes glemte by i Peru
  • Oplev de fantastiske Iguazu vandfald i Brasilien
  • Rio De Janeiro, Brasilien
  • Peruvianske dragter i farvede mønstre, Peru

Drømmerejsen til Sydamerika

Sydamerikas største højdepunkter fra Machu Picchu til Iguazú, 16 dage fra 45.500 kr.

Glæd jer til:

Højdepunkter i Argentina, Peru og Brasilien

Machu Picchu, Inkakultur og Andesbjerge

Iguazú – verdens største vandfald

Tango og temperament i Buenos Aires

Rios strande og livsglæde

Læs mere

Drømmerejsen til Sydamerika har det meste: Fra Rio de Janeiros smukke strande og inkaernes utrolige bygningsværker, til tangoen i Buenos Aires og de mægtige vandfald ved Iguazú. Fra by til land, fra dal til bjerg. En stor tur med  tid til fordybelse.

RUNDREJSE MED TID TIL FORDYBELSE

I kan krydse nogle af Sydamerikas absolut største attraktioner af på denne rundrejse til Peru, Argentina og Brasilien. Og vi har tilrettelagt turen, så I også får tid til at fordøje de store seværdigheder. I flyver mellem de store byer og kan desuden udvide programmet med flere dagsudflugter, hvis I har mod på mere.

LOKALE GUIDER GIVER TRYGHED

For at I skal have det størst mulige udbytte, ledsages I på alle udflugter af jeres private guide. Samtidig er programmet tilrettelagt, så I får mest mulig tid til at opleve seværdighederne, landskaber og lokalbefolkningen i jeres eget tempo. Og de lokale guider er med til at sikre trygge rammer og den rigtige introduktion til stedernes historie og kultur. 

VIDUNDERLIG NATUR OG CHARMERENDE LOKALKULTUR

I begynder i Perus højder, hvor storslåede landskaber på kanten af Andesbjergene venter med nogle af Inkarigets største oplevelser. Den Hellige Dal er panoramaudsigt til inkaernes stenterrasser og takkede bjerge. Her får I ro til at nyde de charmerende landsbyer, hvor lokale indianere sælger deres varer på det lokale marked.

Togrejsen gennem dalen er usædvanlig smuk, fordi I kører med det særlige Vistadome-tog, hvor glastaget er med til at skabe en eventyrlig ramme. Og Cuzcos historiske bykerne tilbyder verdensarv, som I får tid til at udforske til fods. 

VERDENS VIDUNDERE

Der er flere højdepunkter på rundrejsen, og ved Machu Picchu og Iguazú får I lejlighed til hvert sted at besøge de nye verdens-vidundere to gange. Det betyder igen god tid til at lade de store oplevelser nedfælde sig. Og på samme vis får I ro til at opleve to af kontinentets mest fascinerende storbyer, Buenos Aires og Rio de Janeiro. På argentinske tangosaloner og Rio de Janeiros cykelstier møder I storbyernes hverdag og mærker den smittende sydamerikanske livsglæde.

HOTELLERNE ER NOGET SÆRLIGT

Som en ekstra dimension på den omfattende rundrejse har vi udvalgt hoteller, der udmærker sig ved en særlig god beliggenhed og en tiltalende atmosfære. Her er hotellernes omgivelser, deres indretning og arkitektur noget, I vil nyde. Og beliggenheden bidrager til, at I nemt kan udforske lokalområdet. Jeres drømmerejse til Sydamerika er med andre ord sat sammen, så I både oplever dag og nat som ferieminder, der varer resten af livet.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
I rejser fra Danmark til Lima i Peru

Torvet med domkirken i Lima i PeruVed ankomst bliver I mødt af jeres private chauffør og guide, der kører jer til Casa Andina Centro Miraflores 3* i et af Limas mest interessante kvarterer, som I kan bruge dagen til at lære at kende. Området grænser op til Stillehavskysten i den ene ende og til Limas historiske bydel i den anden. Her finder I nogle af byens bedste spisesteder, og det er fx oplagt at smage på det lokale, peruvianske køkken, som i disse år høster stor anerkendelse i udlandet.

Udsigt over Miraflores i Lima, PeruGuidet byrundtur i Lima

Efter morgenmaden på dag 2 skal I på en privat byvandring i Lima i selskab med en lokalkendt guide. Turen tager jer forbi Limas største seværdigheder såsom Plaza Mayor, Limas stort anlagte centrale plads ved præsidentpaladset. I besøger også ærkebiskoppens palads, mærker Limas puls i sidegaderne og oplever nogle af Limas smukke religiøse bygningsværker.

La Casona de Yucay er et fint renoveret landsted placeret mellem bjergskråninger og vilde blomster i Den Hellige Dal, PeruVidere til Den Hellige Dal

Efter byrundturen i Lima er næste stop Den Hellige Dal. Det kræver et fly fra Lima til Cuzco i den centrale del af landet, hvorefter jeres private chauffør kører jer en time nordpå mod et af Perus betagende landskaber i Den Hellige Dal. I skal overnatte midt i den landlige idyl på Sonesta Posada Del Inca Yucay 3*, et stilfuldt, ombygget kloster fra 1800-tallet. Her tilbringer I de næste to nætter.

Dag 3
Den Hellige Dal

Indbyggere går klædt i egnsdragter i Ollantaytambo, Den Hellige Dal i PeruNår I har nydt morgenmaden, er det tid til at drage afsted på dagsudflugt i Den Hellige Dal. I selskab med en privat guide bliver I introduceret til områdets små, charmerende landsbyer og betydningsfulde byggesten fra inkatiden. I begynder dagsudflugten i landsbyen Pisac med et livligt marked fyldt med handlende indianerne, og I fortsætter til Ollantaytambo med sin enorme inkafæstning, der trods sin imponerende befæstning ikke formåede at holde spanierne stangen.

Dag 4-5
Machu Picchu

Machu Picchu i PeruI dag forlader I Den Hellige Dal. Det er blevet tid til en af rundrejsens helt store oplevelser: Machu Picchu.

Todagesturen til Machu Picchu foregår med privat guide, og den første del af turen kører I med panoramatoget gennem Den Hellige Dal efterfulgt af bus på den sidste strækning op til Machu Picchu. Her får I en rundvisning blandt de fineste af de op mod 150 stenbygningsværker, som udgør inkaernes berømte ruinby.

Herefter bliver I indlogeret på El Mapi Machu Picchu 3*, hvor I overnætter en enkelt nat. Rund dagen af med en af hotellets berømte Pisco Sours.

Fantastisk udsigt fra Machu Picchu i PeruSolopgang over Machu Picchu

Dag 5 begynder tidligt, så I kan opleve Machu Picchu, når solen står op og kaster lys på nogle af inkaernes bedst bevarede stenterrasser. Ruinbyen er næsten mennesketom på dette tidspunkt, hvor dagsgæsterne endnu ikke er ankommet, og i den klare morgenluft fremstår inkahistorien endnu mere intens.

Udsigt over Plaza de Armas i Cuzco, PeruMed tog til Cuzco

I fortsætter rejsen videre mod Cuzco med toget og ankommer ud på eftermiddagen. I afhentes på stationen og køres til det atmosfærefyldte hotel Casa Andina Cuzco Koricancha 3*, der ligger centralt i Cuzcos gamle bydel. I overnatter to nætter i Cuzco.

Dag 6
Cuzco

Plaza de Armas i Cuzco, PeruCuzco blev erklæret Verdenskulturarv af UNESCO i 1983, og inkaernes gamle hovedstad er især en unik by takket være inkaernes solide bygningsværker, der mange steder er om- og tilbygget med smuk spansk arkitektur fra kolonitiden.

Marked i Cuzco, Peru

Sammen med jeres lokale guide kommer I på en guidet byvandring i Cuzco, der bl.a. fører jer til Solens Tempel, der under Inkariget var helt dækket af guld, og til Santa Domingo-kirken og Mercado Central, hvor frugt og grønt dufter om kap med hønsekødsuppe og fårehoveder.

Dag 7-9
Buenos Aires, Argentina

Tigre-området i Buenos Aires, ArgentinaEfter morgenmaden er det tid til at forlade Cuzco og Peru. I bliver kørt til lufthavnen i Cuzco og fløjet østpå til Buenos Aires i Argentina.

Sydamerikas Paris

Nu er I landet i en af Sydamerikas største byer, hvor skyskrabere og gamle kirker kappes om opmærksomheden. Buenos Aires er langt mere europæisk end Cuzco og kaldes da også for Sydamerikas Paris – men atmosfæren er gennemført sydamerikansk, og tangoen er argentinsk, så det basker.

I skal de næste tre nætter bo på Patios San Telmo 3+*.

Autentisk tangosalon (milonga) i Buenos Aires, ArgentinaMasser af oplevelser i Argentinas hovedstad

I indleder jeres ophold i Buenos Aires med en guidet byrundtur med privat guide, så I får mulighed for at lære byen at kende og spotte de steder, I vil vende tilbage til de kommende dage.

I skal også tilbringe en aften i en milonga, en traditionel argentinsk tangosalon, hvor I kan observere de lokale kaste sig ud i Buenos Aires’ udødelige dans – og gøre dem selskab, hvis I tør.

Den gamle bymur i Colonia del Sacramento, UruguayOg mulighed for endnu flere

Har I mod på endnu flere oplevelser, kan vi også arrangere en dagstur til Colonia i Uruguay en times sejlads væk. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra. Colonia er en af verdens mest velbevarede kolonitidsbyer, og turen rundt i byen er som en vandring gennem et enestående frilandsmuseum.

Dag 10-12
Iguazú Nationalpark

Iguazu vandfaldene i ArgentinaEfter morgenmaden er det tid til at sige farvel til Buenos Aires og hoppe om bord på et fly for at sige goddag til det nordlige Argentina, hvor det verdenskendte vandfald Iguazú ligger gemt inde i regnskoven på grænsen mellem Brasilien og Argentina.

I første omgang køres I til jeres hotel i Iguazú By, Hotel Saint George 4*, hvor I overnatter to nætter. Resten af dagen er til fri disposition.

Det argentinske Iguazú

Dag 11 oplever I Iguazú fra den argentinske side. I går ad junglestier, gangbroer og trapper og gør stop ved adskillige udsigtspunkter undervejs. Intet mindre end 275 vilde vandfald bruser omkring jer midt i en overdådig regnskov med et farverigt fugleliv, der synger jer i møde fra alle sider. Fra den argentinske side kan I komme helt tæt på vandfaldene. Men det er slet ikke nok til at se sig mæt.

Udsigt til Iguazu vandfaldende i BrasilienBrasiliens Iguazú

Derfor skal I også den efterfølgende dag opleve Iguazú fra den brasilianske side, hvor de mange vandfald for alvor folder sig ud i panoramaformat. Her får I en fornemmelse af, hvordan Iguazú-floden vælter ud over klippespalten og skaber smukke søer i bunden af vandfaldene, hvor regnbuer er noget nær obligatoriske indslag.

Den fantastiske Copacabana Beach i Rio de JaneiroSlut af på stranden

Efter naturoplevelsen bliver I kørt til Iguazú Lufthavn, og godt 2-3 timer senere kan I skimte Kristusfiguren under indflyvningen til Rio de Janeiro. Her indkvarteres I på Copa Sul Hotel 4*, der ligger skønt nær Rio de Janeiros verdenskendte strande, Copacabana og Ipanema. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 13-14
Rio de Janeiro, Brasilien

Rio De Janeiro i BrasilienNæste formiddag står i udsigtens navn. I bliver hentet af jeres lokale guide, der tager jer med på en guidet byvandring til de steder i storbyen, der hører til nogle af Rio de Janeiros største oplevelser. I skal besøge den ikoniske Kristusfigur på toppen af byens bedste udsigtspunkt, Corcovado, og siden går turen til Brasiliens fodboldnationalarena og det verdenskendte sambastadion, Sambadromen.

Tag kabelbanen til sukkertoppen og nyd den fantastiske udsigt over Rio de Janeiro, BrasilienRio på egen hånd

Resten af dagen er fritid i Rio de Janeiro. Vi anbefaler en gåtur langs strandene og at tage svævebanen til toppen af Sukkertoppen, det grønne forbjerg, som ligger mellem Coacabana og Botafogo og byder på kabelbane til toppen. Vi kan også arrangere undervisning i brasiliansk madlavning eller et besøg i en favela.

Cykeltur med privat guide i Rio de Janeiro, BrasilienCykeltur i Rio

På dag 14 skal I på guidet cykeltur i Rio de Janeiro. Byen er Sydamerikas mest cykelvenlige, og over tre timer kommer I vidt omkring fra stranden til mondæne liebhaverkvarterer og farverige favelaer.

Dag 15-16
Hjemrejse

Nyd solnedgangen i Rio De Janeiro, brasilienI tager en sidste afsked med Rio, inden I køres i lufthavnen og letter op over Sukkertoppen, Corcovado, Kristusfiguren og Rio de Janeiros glinsende strande. I lander i Danmark på dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Drømmerejsen til Sydamerika
RejseperiodeDobbeltEnkelt
02.12.21 - 15.12.2243.000-48.00058.000-63.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, udflugter mm., der ikke er nævnt under inkluderet