Xl Argentina Mendoza Vineyard Wine White Building
Oplevelse i Argentina

Morgendruer i Mendozas skønne Maipú Valley

Eksklusiv vinsmagning og frokost

Familien Catena Zapata regnes for at tilhøre adelen af argentinske vinmagere. I besøger to af familiens vingårde, smager på nogle af regionens bedste vine og nyder en vinparret frokost i skønne omgivelser. Halvdagsudflugt til et af Mendozas ældste vinhuse.

Mendoza i Argentina - et verdenskendt vinområde

Mendozas smukke vinland strækker sig ud som en menneskeskabt oase ved foden af de golde og dramatiske Andebjerge. Det verdenskendte vinområde står får cirka to tredjedel af den samlede vinproduktion i Argentina, som i dag er verdens sjette største vinproducent. 

Der bliver med andre ord lavet rigtig meget vin i de smukke og højtliggende bjergdale her i området. Mendozas vine er kendetegnet ved deres store alsidighed, som skyldes de gode jorde og mange forskellige mikroklimaer, som findes i regionen.

Men særlig en druesort, Malbec-druen, må siges at være Mendozas hjertebarn. De argentinske vinbønder er anerkendte i hele verden for at have genoplivet den gamle franske druesort og taget den til nye højder - i bogstavelig og overført betydning. 

Xl Argentina Mendoza Catena Zapata Winery House
Xl Argentina Mendoza Catena Zapata Winery Wine Bottles
XL Argentina Mendoza Vineyard Winery Wine

Vingårdsbesøg og vinsmagning i Maipú Valley

En af stor del af æren tilskrives Nicolás Catena Zapata, hvis bedstefar I 1902 plantede sin første vinmark med Malbec-druen og lagde grundstenen til det, som barnebarnet i dag har gjort til et af Argentinas førende vinhuse: Catena Zapata. 

I begynder dagen med at besøge vingården Bodega Caro, som er blevet til i et fornemt samarbejde mellem Nicolás Catena Zapata og Baron Eric de Rothschild, som også ejer det legendariske vinhus Château Lafite i Frankrig. Her skal I smage på et udvalg af husets vine og besøge vingårdens imponerende vinkælder, som meget sigende hedder ”Room of Dreams”.  

Turen går derefter videre til Catena Zapatas hovedgård, som med sin ikoniske pyramidebygning - inspireret af Mayaernes pyramider - snorlige vinranker og bagtæppe af sneklædte bjerge, er en enestående æstetisk oplevelse i sig selv. Her bliver I vist rundt på vingården og taget med på Catena-familiens fascinerende historie – i fortid og nutid. 

Og så skal I selvfølgelig nyde skønne smagsprøver på udvalgte Chardonnay, Cabernet Sauvignon- og Malbec vine

Xl Argentina Mendoza Catena Zapata Winery Wine Bottles

Afslutning med frokost og udvalgte vine

Men det er ikke slut med vin endnu. Så langt fra. Tiden er nemlig kommet til en vinparret frokost i naturskønne omgivelser hos Casa El Enemigo. Restauranten regnes for en af de bedste i Mendoza og hører til en vingård af samme navn, som er særlig kendt for sine Cabernet Franc-vine. Vine, som gang på gang har høstet topanmeldelser fra nogle af verdens mest anerkendte vinanmeldere.

En rundvisning i det stilfulde stenhus byder på interessante fortællinger om stedets ejere – vi er stadig i Catena-familien - antikke genstande, kunst og ikke mindst de skønne haver, hvor I bagefter kan vælge at nyde jeres frokost med et udvalg af husets vine.

Praktisk information

I bliver hentet cirka 8. 30 på jeres hotel i Mendoza. Vinturen varer cirka 6 timer og foregår i en lille gruppe af max. 12 personer. Programmet inkluderer besøg på to vingårde med smagsprøver og en vinparret frokost.

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Chile San Pedro De Atacama Noi Casa Atacama Nature Animals
Buenos Aires, Argentina, Sydamerika

Glæd jer til

Tango i fashionable Buenos Aires

Cykelture og vinsmagning i Mendoza

Gejsere, vulkaner og farverige laguner i Atacama-ørkenen

Kolonihistorie og Andeskultur i Salta

Iguazú – verdens største vandfald

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Alt på denne rejse til Argentina kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Argentina.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.