Xl Australia Beach Club Hamilton Island Beach Club Pool
Hamilton Island, Australien

Beach Club

Resort for voksne i Whitsunday Islands

Nyd tropisk øliv kun for voksne ud for Queenslands kyst. Fyld dagene med skønne sejlture i The Whitsunday Islands, afslapning på Whitehaven Beach, snorkling på Great Barrier Reef og måske en runde golf på Dent Island. Kom hjem til god mad og dejligt værelse.

Midt på kysten i Queensland i det tropiske Australien ligger øgruppen The Whitsunday Islands. De 74 små øer er dækket af regnskov med vandrestier, og i de mange små bugter er kridhvide strande.

Hvordan kommer man til Hamilton Island?

I kan sejle til Hamilton Island fra Port of Airlie og Shute Harbour på fastlandet, men Hamilton Island har også en lille lufthavn med direkte fly fra flere destinationer på fastlandet.. Det kan ikke blive meget nemmere.

Xl Australia Beach Club Hamilton Island Hill Inlet
Xl Australia Beach Club Hamilton Island Pool
Xl Australia Beach Club Hamilton Island Great Barrier Reef Helicopter Aerial
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Et af de bedste hoteller på Hamiltons Island

Mange øer i The Whitsundays er ubeboede, men på Hamilton Island kan I vælge mellem flere hoteller med Beach Club som et af de bedste. Beach Club ligger lige ud til en smuk palmestrand og er kun for voksne for at sikre den fredelige og romantiske stemning. 

Når tidevandet trækker havet lidt tilbage, har I en stor pool at svale jer i. At hænge på kanten af poolen og se ud over havet er noget, man kan blive aldeles afhængig af. 

Oplevelser på Hamilton Island

I behøver ikke forlade Hamilton Island for at opleve en masse. I har adgang til faciliteterne på de fleste af øens andre hoteller, og I kan gå til marinaens liv og restauranter på under 10 minutter. Hjemme på Beach Club er brug af katamaraner, windsurfere, kajakker, stand up paddleboards og snorkeludstyr inkluderet. 

I kan også gå en tur i fitnessrummet, og hør jeres rejserådgiver om særlige spa- og golfpakker. På Beach Club er også en af øens bedste restauranter.

Værelser på Beach Club

Beach Club på Hamilton Island har blot 57 værelser. De er alle indrettet lyst og lækkert, og alle har terrasse eller balkon. I det store badeværelse er både rain shower brusebad og fritstående badekar. Der er gratis Wi-Fi og surround-sound tv.

Golf, Great Barrier Reef og Whitehaven Beach

Beach Club på Hamilton Island er ikke bare en oase i sig selv, men også et godt udgangspunkt for enestående udflugter som snorkling på verdens største koralrev, Great Barrier Reef, kun en kort bådtur væk. 

Oplev også Australiens nok smukkeste strand, Whitehaven Beach, på naboøen Whitsunday Island. Sandet er så hvidt og vandet så turkist, at det ligner en drøm. På naboøen i modsat retning, Dent Island, er en stor golfbane, hvis I ønsker at gå en runde. 

Ture i helikopter og vandflyver over Great Barrier Reef

At se Great Barrier Reef fra luften er ren magi. Overvej at tage en tur i helikopter eller vandflyver. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere det for jer, så I er sikre på, at der er plads, når I er der. 

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Australia Whitehaven Cruise
Daintree, Queensland, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Adelaide, Sydney og Perth med Rottnest Island og minikænguruer

Vinsmagning og skøn stemning i vinlandet ved Margaret River

4 dages campsafari i Gawler Ranges tæt på dyrelivet

Cruise til verdens smukkeste strand Whitehaven Beach

Regnskov, koralrev og strandferie på Whitsunday Islands

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.