XL Australien Sydney Capella Sydney Aperture Bar And Restaurant

Capella Sydney

Sofistikeret luksus i
hjertet af Sydney

Bo i Sydneys bymidte i gåafstand til operahuset og Circular Quay. Det ny 5* designhotel Capella Sydney residerer i en ikonisk sandstensbygning, hvor I kan se frem til flotte, moderne værelser, australsk gastronomi og koble af i den opvarmede pool.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Stilrene værelser i historisk bygning

Capella Sydney slog dørene op i foråret 2023 i den ikoniske sandstensbygning fra 1912, der tidligere husede New South Wales’ Undervisningsministerie. Efter 7 års renovering fremstår Capella Sydney som et arkitekttegnet designhotel med 192 værelser og suiter, der spænder over flere værelseskategorier. Alle suiter er holdt i neutrale toner, med detaljer af valnøddetræ, kurateret kunst og bløde tekstiler. Temperatur og belysning styres via en tablet, hvorfra der også kan bestilles roomservice hele døgnet. Suiternes rummelige badeværelser har spabruser og fritstående badekar med veganske plejeprodukter.

Elegant australsk brasserie

Sydney Rock østers, kammuslinger fra Flinders Island og lam fra Kinross Station. Brasserie 1930 serverer australske brasserieklassikere baseret på de bedste råvarer fra lokale småproducenter i selskab af et imponerende vinkort. Ønsker I at udforske byen i stedet, så ligger hotellet kun et øjeblik fra Circular Quays mange restauranter og barer.

Cocktails af en anden verden

Trænger I til en pause fra Sydneys pulserende liv, er baren Aperture i hotellets lyse atriumgårdhave et godt bud. Her falder kinetisk installationskunst blødt ned fra glasloftet og en 7 meter høj plantevæg skaber illusionen om en hemmelig oase. Hotellets anden bar McRae er kendetegnet af en mere intim atmosfære med et strejf af viktoriansk glamour.

Spa, dampbad og opvarmet pool

Det, der tidligere var Undervisningsministeriets kunstgalleri, er nu en wellness oase med en 20 meter lang, opvarmet pool, fitness-og yogaudstyr, dampbad og sauna. Her er kælet for detaljerne og atmosfæren emmer af ro. Auriga spa tilbyder exceptionelle aromaterapeutiske krops-og ansigtsbehandlinger, hvor moderne teknikker kombineres med skønhedsfornyende ingredienser fra det australske plante-og mineralrige.

Fantastiske oplevelser venter

Capella Sydney ligger i gåafstand til Sydney Opera House, Royal Botanical Garden, The Rocks og det livlige byområde Potts Point. Fra Circular Quay kommer I let rundt med undergrunden, så det tager ingen tid at lægge en smut forbi ikoniske Bondi Beach, hvor surferne kæmper mod bølgerne.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.