XL Australia Hotel Queensland Port Douglas Coconut Grove Terrace
Port Douglas, Australien

Coconut Grove

Store skønne ferielejligheder

Forkæl jer selv med en super lækker ferielejlighed evt. med privat plungepool på terrassen. I bor i Port Douglas få skridt fra Four Mile Beach og tæt på byens bedste butikker og restauranter.

Coconut Grove er eksklusive ferielejligheder for jer, der virkelig ønsker god plads og gennemført stil samt bedste beliggenhed oveni. I er blot 140 m fra Four Mile Beach i hjertet af Port Douglas med alle byens tilbud inden for gåafstand.

Great Barrier Reef og Daintree Rainforest

Port Douglas ligger en times tid oppe ad den smukke kystvej fra Cairns, og byen er naturlig base for udflugter til såvel Great Barrier Reef som regnskovene længere mod nord. Med en lejlighed på Coconut Grove har I også en masse at glæde jer til, når I vender hjem fra dagens udflugter.

Small Australia Hotel Queensland Port Douglas Coconut Grove Strett View
Xl Australia Queensland Daintree National Park Mossman Gorge Mossman River
Xl Australia Qeensland Daintree Rainforest Mossman Gorge National Park Path
Det kan I glæde jer til

Faciliteter og services

Store og lækre ferielejligheder i Port Douglas 

Der er virkelig kælet for indretning og faciliteter på Coconut Grove i Port Douglas. Det er lyst, det er lækkert, og det er gennemført. Lækre tekstiler, fine detaljer og masser af komfort. Mange lejligheder har plungepool og også jacuzzi enten på badeværelset eller balkon/terrasse. 

Ferielejlighederne har fuldt udstyret køkken og op til 3 soveværelser. Ja, op til 5 soveværelser, hvis I rejser mange sammen og går efter det største og bedste i en penthouse med egen pool på tagterrassen! I har også vaskemaskine og tumbler, så I kan rejse derfra med rent tøj. 

Der er inkluderet Wi-Fi for op til 2 enheder pr. lejlighed.

  • Balcony apartment: Stor lejlighed med 1, 2 eller 3 soveværelser og stor balkon. 135 - 158 m2. Jacuzzi på badeværelset.
  • Terrace Pool Appartment: Stor lejlighed med 1, 2 eller 3 soveværelser og stor terrasse med privat plunge pool. 135 - 309 m2. Jacuzzi på badeværelset.
  • Terrace Pool Deluxe Appartment med 3, 4 eller 5 soveværelser i 2 etager. 135-309 m2. Stor terrasse med privat plunge pool. Jacuzzi på balkonen.
  • Penthouse Appartment med 1, 2 eller 3 soveværelser. Øverst med forrygende tagterrasse med plunge pool og jacuzzi. 135 m2 lejlighed plus 129 m2 tagterrasse.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.