• Regnskov i det tropiske Queensland
 • Northern Beaches ligger en lille halv time i bil nord for Cairns
 • Great Barrier Reef, Queensland, Australien
 • Regnskov i det tropiske Queensland
 • Cairns er indgangen til Queenslands tropiske nord
 • Den smukke togrejse i Queensland fra Cairns til den lille by Kuranda, Australien

Rejser til Cairns, Australien

Udflugter til Queensland med Great Barrier Reef og skønne strande

Udflugter til Great Barrier Reef

Fantastiske strande nord for Cairns mod Port Douglas

Veterantog til Kuranda

Vandreture og action i Tablelands

Indgangsporten til det tropiske nordlige Queensland

Læs mere

Cairns er en livlig ferieby på godt og ondt. Restauranter, barer, cafeer, shopping, souvenirbutikker og festglade rygsækrejsende blander sig i et stort leben, mens mangroven ihærdigt blander sig i badevandskvaliteten ved havnefronten - men i området omkring Cairns venter de største oplevelser i det tropiske Queenland. 

Hvorfor anbefaler vi så rejser til Cairns i Australien? Fordi Cairns en god indgang til formidable Queensland med Great Barrier Reef og et godt udgangspunkt for mange udflugter. Mere fred og dejligere strande finder I dog nordpå mod Port Douglas. 

Udflugter til Great Barrier Reef

Cairns er perfekt for udflugter til Great Barrier Reef, verdens største koralrev. Nyhavn Rejsers rejserådgivere har afprøvet og udvalgt de bedste blandt mange udflugter, så tal med dem om cruise på Great Barrier Reef. Blot en times sejlads ud for Cairns ligger Fitzroy Island og Green Island. Nu handler det ikke længere om sejlture til Great Barrier Reef, men om overnatninger på koraløerne som et eventyr for sig!

Strandene nord for Cairns

Inde i Cairns er en stor mangrove. I kan gå ad boardwalks gennem den i den botaniske have. Mangroven sætter dog sit mudrede præg på badevandskvaliteten i Cairns. Tænger I til en dukkert her og nu, er der pools i parken, og børnene vil nyde vandlegepladsen Muddy's Playground ved havnefronten. 

Lige nord for byen op mod Port Douglas ligger de smukke strande dog som perler på snor. Palm Cove er populær på grund af den flotte strand og de mange spa og wellness resorts. I Palm Cove er en rolig og afslappet atmosfære og et godt udvalg af hyggelige og gode spisesteder.

Skove og vandfald i Tablelands

Bag bjergene inde i landet ligger de køligere Tablelands i grønne landskaber på gamle vulkankratere. Her er små lommer af regnskov med de ret sjældne trækænguruer. Her er også kratersøer, brusende vandfald og charmerende småbyer og mulighed for masser af action. Bag Tablelands overtager outbackens. 

Togturen til Kuranda

Rejser til Cairns kan også omfatte en ganske særlig udflugt med veterantog gennem bjergene til Kuranda midt i regnskoven. I passerer sukkerrørsplantager og vandfaldene Barron Falls og Satoney Creek Falls. I Kuranda er et lille museum, og I kan besøge "Rainforest Station". Turen tilbage til Cairns er med svævebane over trætoppene med stop ved udsigtspunkter. I kan opleve aboriginere opføre traditionelle danse og sange.

Udvalgte udflugter og hoteller

Nyhavn Rejsers er eksperter i rejser til Cairns. Vores rejserådgivere afprøver og udvælger personligt de bedste udflugter, lodges og hoteller i området omrking Cairns. Og de kender alle de faldgruber og turistfælder, som selvfølgelig også findes på rejser til Cairns. Tal med dem!

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Cairns

Nyhavn Rejsers eksperter i rejser til Australien har tilsammen været i Australien flere end 60 gange. Udnyt deres store erfaring til at få inspiration og gode råd om oplevelser, ruter, hoteller og lodges i området omkring Cairns i det tropiske nordlige Queensland ii Australien, Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.