Xl Australia Orpheus Island Great Barrier Reef Sunset Pool Couple
Great Barrier Reef, Australien

Orpheus Island

En helt igennem eksklusiv oplevelse

I flyver til Orpheus Island i helikopter. Øen er en del af en nationalpark. Vandet omkring er en del af Great Barrier Reef Marine Park i Queensland. Og I er en del af de maks. 28 gæster, der får lov at være her ad gangen. Velkommen til en oplevelse for de få.

Orpheus Island ligger en halv times helikoptertur fra Townsville og 1½ time fra Cairns. En fabelagtig oplevelse i sig selv. Fra luften kan I se øens 11 km lange kystlinje, der fordeler sig smukt mellem strande og klipper. Den frodige midte stråler grønt som kontrast til det turkisblå vand. I fantaserer allerede om alle farverne under havoverfladen, når I lander. I er klar til at udforske det. 

Velkommen til Orpheus Island

I træder ud af helikopteren, som stjerner og statsmænd nu gør det. I bliver budt velkommen – også af resortets 3 chefkokke, der står for hhv. morgenmad, frokost og aftensmad. Det er jo rart for dem at vide lidt om jeres ønsker med det samme. Nogle vil have citron til deres østers. Andre lime.  

Øen er stort set øde med hensyn til beboere. Absolut ikke i forhold til frodighed. Her hersker fred og afslapning, men alligevel er børn hjerteligt velkomne. Her er jo plads til alle.

Xl Australia Orpheus Island Great Barrier Reef Hero Infinity Pool
Xl Australia Orpheus Island Great Barrier Reef Beach Bonfire People Sunset
Xl Australia Orpheus Island Great Barrier Reef Snorkling People Boat
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser

Orpheus Island har 5 forskellige kategorier af værelser, suiter og også en enkelt overdådig villa. Alle er meget rummelige og smukt indrettet med lækkert design og alt, hvad I har brug for. Og I er aldrig langt fra vandet. 

Gastronomisk All Inclusive

I fik allerede en lille forsmag ved ankomsten. Der er stor fokus på maden og jeres ønsker på Orpheus Island. Nyd gourmetmad baseret på friske, lokale råvarer med passende australske vine. Det hele er med i prisen.

Lang pool og fremragende snorkling

Er der noget som en rigtig pool, hvor man kan tage sig nogle svømmetag uden at støde sammen med de andre? På Orpheus Island er den smukke infinity pool hele 26 m lang. Og 13 m bred! 

Det er jo nok havet, der trækker mest. Resortet er anlagt ved den lange sandstrand i Hazard Bay. Vandet inviterer til fremragende dykning og snorkling. Det er ikke uden grund, at Cook University har anlagt en forskningsstation netop på Orpheus Island for at studere det rige marineliv. Resortet tilbyder i øvrigt, at I kan låne paddle boards, kajakker, snorkling udstyr mm. 

Oplevelser på Orpheus Island

Sejl med en lille motorjolle af sted på picnic på en sandstrand med klipper, der kunne ligge på Seychellerne. Oplevet et beskyttet område med kæmpemuslinger, der er tilbage efter et tidlige forskningsprojekt. Tag på fisketur og få kokken til at tilberede fangsten. Tag på udflugt mellem de nærmeste øer i helikopter eller båd. Besøg forskningsstationen. Og tag på cruise over revet og i solnedgangen. 

Vil I bare slappe af, så har I alle muligheder inkl. The Gwandalan Day Spa. Gwandalan er aboriginsk for fred og afslapning. Bedre navn kunne ikke være valgt.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.