Xl Australia Tasmania Piermont Retreat
Tasmanien, Australien

Piermont Resort

Nyd romantisk idyl i de smukkeste omgivelser på rejse til Tasmanien

På østkysten af Tasmanien, hvor Freycinet-halvøen strækker sig beskyttende ud om Great Oyster Bay, ligger en lile perle med de smukkeste stenhuse ned til vandet, Piermont Resort. Nyd stemningen, udflugter til Freycinet National Park og smagsprøver på de lokale østers.

Nogle steder går beliggenhed, stemning og gennemført indretning op i en højere enhed, så man bare nyder det helt ind i hjertet. Et sådant sted er Piermont Resort, som I kan nyde på rejser til Tasmanien.

Smuk beliggened ved Great Oyester Bay

Hjertet i Piermont Resort er den gamle hovedbygning fra 1838, der i dag huser resortets restaurant og reception. De store stonewood-træer og den forrygende udsigt over Great Oyster Bay giver en følelses af nærkontakt med naturen. 

Gå en hyggelig tur langs kysten, og tag et par æbler med til resortets heste, der med glæde tager imod jeres måltid ved polobanen. Efter en dag ude i naturen, kan I nyde et glas lokal vin på den store terrasse.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

21 smukke stenhuse og suiter

Piermont Resort har 21 cottages og suiter, der alle er moderne og udsøgt indrettet. De er inddelt i en række kategorier efter størrelse og nærhed til vandet. Nogle har spabade, og rejser I flere sammen, er her mulighed for op til 3 soverværelser i en cottage. 

Tal med jeres rejserådgiver om det rigtige for jer. Vi elsker især de autentiske stenhuse skabt i lokale naturmaterialer. Alle cottages har eget fuldt udstyret køkken. Der er ikke Wi-Fi på værelserne, men i restauranten. Suiter er kun for voksne, men børn er velkomne i cottages. 

Pool, tennis og kajakker

Piermont Resort har en udendørs saltvandspool, og skal I brænde lidt energi af, så er her tennisbane og mulighed for at låne kajakker, mountain bikes og andet sportsudstyr. Om sommeren er der jævnligt underholdning i Piermont Resorts eget amfiteater. 

Gastronomi og vine på Piermont Resort

Hvis I interesserer jer for vin og god mad, er I endt i lidt af et smørhul på Piermont Resort.

I er tæt på nogle af Tasmaniens mest spændende vingårde som Spring Vale, Milton Vineyard, Gala Estate Vineyard, Freycinet Vineyards. Og ude i Great Oyster Bay ligger farme med bl.a. østers og muslinger. Ja, I behøver kun gå ind til naboen for at opleve Melshell Oysters, hvor der høstes friske øster dagligt.

Endelig kan I nøjes med at blive hjemme på Piermont Resort, hvor Homestead Restaurant i den næste 200 år gamle hovedbygning er klar til at forkæle smagsløgene med gastronomi baseret på de bedste lokale råvarer.

Udflugter fra Piermont Resort

En halv times kørsel mod syd  i Triabunna kan I tage færgen til Maria Island, er stykke Australsk historie og naturparadis. Flere natureventyr venter i Freycinet National Park på den anden side af Great Oyster Bay. Det er Tasmaniens ældste beskyttede naturområde med skønne vandreruter og mulighed for cruise i Wineglass Bay.

1 ¾ time sydpå bringer jer til dejlige Hobart med mulighed for et stop ved smukke Seven Mile Beach undervejs.  Området har flere lange strande, og restauranten på Piermont Resort kan hjælpe med picnickurv.

Xl Australia Tasmania Piermont Retreat Suite Exterior Front Terrace Private Pool Gabrielsaunders
Xl Australia Tasmania Piermont Retreat Suite Interior Terrace Fireplace Ocean View Gabrielsaunders
Xl Australia Tasmania Piermont Retreat Suite Interior Nook Gabrielsaunders
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.