Xl Australia Flinders Range Prairie Hotel Exterior
Flinders Range, Australien

Prairie Hotel

Gennemført og autentisk outback-stemning

Prairie Hotel i South Australia er bygget tilbage i 1906 og byder på det perfekte miks af klassisk outback og den typiske australske gæstfrihed! Stilen er gennemført, hyggelig og uformel og byder på en traditionel australsk pub og en restaurant med fokus på de lokale produkter.

Unik natur og dyreliv i Flinders Range

Flinders Range byder især på forrevne bjerge og smukke kløfter, der spiller i karrygule til flammende røde farver. Fabelagtige stier for både vandrestøvle- og sandalvandrere til nogle timer eller flere dages oplevelser. Der er stier med imponerende udsigter og stier, der passerer nogle af de aboriginale hulemalerier, der er "skjult" under klippefremspring og i huler.

Wilpena Pound området er et godt udgangspunkt, beliggende som et fint amfiteater omkranset af bjerge. Emuflokke tager flugten til fods henover stepperne, mens kænguruer og gulfodede klippewallabies er en smule mere imødekommende overfor fotografer. Små historiske outback landsbyer, som Hawker, Quorn og Parachilna grænser op til nationalparken og er sjove at besøge.

XL Australia Flinders Ranges Landscape People Lookout View Colours
Xl Australia Flinders Range Prairie Hotel Lounge
Xl Australia Flinders Range Prairie Hotel Coutyard
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Komfortable værelser i outbacken

Værelserne er fine, rummelige og betragteligt mere komfortable end de fleste nok havde forventet. Overnatter I ikke på Prairie Hotel, kan I altid droppe indenfor til frokost eller en svalende øl, men vi anbefaler helt bestemt, at I overnatter.

Prairie Hotel har et søsterhotel i den sydlige del af Flinders Range, tæt på Clare Valley, The North Star Hotel. Hvis I tager en overnatning hvert sted, har I en rigtig god fornemmelse af området og en både sjov og god oplevelse.

Der er 500 km fra Adelaide til Parachilna, lidt rigeligt for en dagstur, så husk altid en overnatning eller to i området.

Mød de lokale på pubben

Men I skal ubetinget vælge at bo på Prairie Hotel for oplevelsens skyld. Med en beliggenhed i Parachilna, områdets største by med syv indbyggere, er hotellet en perfekt base for at opleve South Australia's outback.

Selv om en befolkning på syv umiddelbart ikke lyder af meget, skal I ikke blive overraskede, når I stikker hovedet indenfor i pubben, og pludselig finder jer selv i godt selskab i en fyldt pub med de lokale. Jeres første tanke, når I har fået langet en velvoksen fadøl over disken vil nok være: ”gad vide hvor de lige kom fra”.

Xl Australia Flinders Range Prairie Hotel Executive King Bedroom
Xl Australia Flinders Range Prairie Hotel Heritage Room Bedroom
Xl Australia Flinders Range Prairie Hotel Deluxe King Bedroom
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.