Xl Australia Tasmania Pumphouse Piont Mount Ida Couple Photo By Adam Gibson
Hobart, Tasmanien, Australien

Pumphouse Point

Luksushotel i gammelt pumpehus

Intet hotel er som Pumphouse Point i Cradle Mountain-Lake St. Clair National Park på Tasmanien. Et pumpehus ude på Australiens dybeste sø er fusioneret med moderne luksus til et hotel på Tasmanien uden sidestykke. Langt ude på UNESCO-beskyttede Lake St. Clair.

At indrette luksus i gamle industrielle bygninger med respekt for både det gamle design og vor tids krav til komfort er måske ikke nyt. Men når det sker for enden af en 275 m lang mole ude på kæmpe Lake St. Clair omgivet af World Heritage natur, kan man kun tage hatten af for dem, der fik ideen. Pumphouse Point i Lake St. Claire er et mesterværk. Oplev dette utrolige hotel på Tasmanien.

Fra vandkraft til prisbelønnet hotel

Den første vision for stedet blev født i 1930. Den industrielle tidsalder havde brug for mere energi. Et pumpehus skulle bygges ude i den 45 km2 store og 160 m dybe sø på Tasmanien. Vand skulle pumpes til et nærliggende reservoir og kraftværk. 

Pumpehuset stod færdigt i 1940, men blev praktisk taget aldrig brugt. Heldigvis blev Pumpehuset med den unikke arkitektur undervejs optaget i Tasmanian Heritage Register, så stedet blev bevaret. Og så kom ideen om at omdanne det til et luksuriøst hotel, Pumphouse Point, med respekt for de utrolige rammer.

Udforsk Cradle Mountain-Lake St. Clair National Park

Området byder på mange vandreture fra de helt korte med start fra Pumphouse Point til dagsture i Cradle Mountain-Lake St Clair National Park. Frisk luft, betagende udsigter, dyreliv, fred, fred og mere fred. Glæd jer!

Xl Australia Tasmania Pumphouse Piont Aerial Shot Photo By Stu Gibson
Xl Australia Tasmania Pumphouse Piont Interior Photo By Adam Gibson
Xl Australia Tasmania Pumphouse Piont Shorehouse Panorama Room Photo Credit Luke Dean Weymark
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

12 værelser ude på Lake St. Clair

Der blev indrettet 12 luksusværelser af forskellig størrelse fordelt på 3 etager i det gamle pumpehus. Alle har blændende udsigter ud over søen mod de spektakulære landskaber omkring Lake St. Clair. At sidde inde og se ud gennem de sprossede industriruder er magisk. Gør det fra værelset eller fra etagernes smukke lounges, hvor der tændes op i brændeovnene på kolde årstider. Romantikken når nye højder. Netop hensynet til den romantiske stemning gør, at børn under 16 år ikke kan bo i dette hotel på Tasmanien.

Værelserne er indrettet lyst og med brug af træ som varm kontrast til de hvide vægge. Nogle værelser er i flere planer, og nogle har ekstraordinære badeværelser. Vi finder det, der passer jer bedst, når I skal på rejse til Australien.

Restaurant og flere værelser på land

Inde på land har Pumphouse Point endnu en bygning, der også var en del af det oprindelige industrielle kompleks, The Shorehouse.

Her er endnu 6 værelser i samme luksuriøse udformning, og her er også restauranten, hvor I kan nyde morgenmad og aftensmad. Aftenens menu er udsøgt, og I sidder ved fællesborde, så I kan udveksle erfaringer fra jeres rejse til Australien med de andre gæster og få gode tips tilbage.

Bemærk at det nærmeste supermarked ligger en time væk i bil, og der er ingen Wi-Fi på Pumphouse!

Jeres eget spisekammer med delikatesser

Men hvad med frokost og indimellem på Pumphouse Point? I har jeres eget velassorterede spisekammer på værelset med alt fra lækre oste til dejlige vine! Gennemtænkt og smagfuldt. Velbekomme.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Tasmania Tasmanian Devil Animal Australia
Tasmanien, Australien, Australien og New Zealand

Natureventyr på Tasmanien

27 dage fra

96.000 kr.

Glæd jer til

Rejser til Australien væk fra alfarvej

Operahuset og sejltur i yacht i Sydney

10 dage med eventyrlige udflugter på Tasmanien

Enestående hoteller – bestil i god tid!

Regnskov, delfiner og strande i Queensland

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.