XL Australia Tasmania Wineglass Bay Freycinet Peninsula

Natureventyr på Tasmanien

Natureventyr på Tasmanien

27 dage fra 100.000 kr.

Rejse til Australien med start i Sydney og slut i Queensland

Kom i nærkontakt med noget af Australiens mest fascinerende natur og kultur. Snør vandreskoene, åbn øjnene og nyd at være væk fra den slagne rute. 27 eventyrlige dage til Tasmanien og Bruny Island med ekstra oplevelser i bl.a. Sydney og Queensland.

Glæd jer til

 • Rejser til Australien væk fra alfarvej
 • Operahuset og sejltur i yacht i Sydney
 • 10 dage med eventyrlige udflugter på Tasmanien
 • Enestående hoteller – bestil i god tid!
 • Regnskov, delfiner og strande i Queensland

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sydney 4 nætter på Sydney 4 Højdepunkter I Sydney skal I bl.a. opleve byen fra en 40 fods yacht. En helt speciel oplevelse, når båden stille glider igennem vandet i Sydney Harbour I Sydney skal I bl.a. opleve byen fra en 40 fods yacht. En helt speciel oplevelse, når båden stille glider igennem vandet i Sydney Harbour
Launceston 1 nat på Launceston 1 Højdepunkter Bo på premierminister Sir Richard Drys eksklusive landsted Bo på premierminister Sir Richard Drys eksklusive landsted
Cradle Mountain 1 nat på Cradle Mountain 1 Højdepunkter Blandt søer, floder, bjerge og vildnis finder I et rigt dyreliv - heriblandt tasmanske djævle. Lake St. Clair National Park er en oplevelse! Blandt søer, floder, bjerge og vildnis finder I et rigt dyreliv - heriblandt tasmanske djævle. Lake St. Clair National Park er en oplevelse!
Strahan 1 nat på Strahan 1 Højdepunkter Tæt ved Strahan finder I Wild Rivers National Park, hvor I skal udforske regnskov og sandklitter Tæt ved Strahan finder I Wild Rivers National Park, hvor I skal udforske regnskov og sandklitter
Lake St. Claire 2 nætter på Lake St. Claire 2 Højdepunkter Magisk cruise ad Gordon River igennem den tætte regnskov Magisk cruise ad Gordon River igennem den tætte regnskov
Hobart 3 nætter på Hobart 3 Højdepunkter Tasmaniens største by byder både på markeder med tasmanske specialiteter og moderne kunst. Oplev alt fra mumier til æblecider og oste Tasmaniens største by byder både på markeder med tasmanske specialiteter og moderne kunst. Oplev alt fra mumier til æblecider og oste
The Bruny Island 2 nætter på The Bruny Island 2 Højdepunkter Syd for Hobart gemmer sig et skatkammer af friske østers, lokale vine og fantastisk natur Syd for Hobart gemmer sig et skatkammer af friske østers, lokale vine og fantastisk natur
Byron Bay 2 nætter på Byron Bay 2 Højdepunkter Regnskov og strandliv krydret med et hyggeligt byliv. Oplev surferne flyve over bølgerne, nyd den afslappede stemning og spis godt. I Byron Bay er I tæt på det hele Regnskov og strandliv krydret med et hyggeligt byliv. Oplev surferne flyve over bølgerne, nyd den afslappede stemning og spis godt. I Byron Bay er I tæt på det hele
Lamington National Park 2 nætter på Lamington National Park 2 Højdepunkter I skal bo inde i nationalparken og føle jer som del af naturen. Trætoppene og brusende vandfald er lige for næsen af jer I skal bo inde i nationalparken og føle jer som del af naturen. Trætoppene og brusende vandfald er lige for næsen af jer
Lockeyer Valley 2 nætter på Lockeyer Valley 2 Højdepunkter Selvom I skal bo på, hvad der oprindeligt var en kvægfarm skal I ikke lade jer snyde - her er smuk natur, ro og fortrinlig mad Selvom I skal bo på, hvad der oprindeligt var en kvægfarm skal I ikke lade jer snyde - her er smuk natur, ro og fortrinlig mad
Noosa 3 nætter på Noosa 3 Højdepunkter Strande, sol og badetøj. De sidste dage er ren afslapning Strande, sol og badetøj. De sidste dage er ren afslapning
Xl Australia Sydney Opera House 5
XL Australia Queensland Noosa Beach
XL Australia Tasmania Wombat
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Regnskov, delfiner og strande i Queensland

I har måske været i Australien før, når I tager på denne rejse. På denne rejse kommer I i nærkontakt med en blændende natur, bor utrolige steder og får den autentiske oplevelse, der går lige i hjertet. Og I får serveret historie og kultur, så hårene nok rejser sig. 

Fantastisk start i Sydney

I skal nok komme væk fra alfarvej meget hurtigt, men Sydney er efter vores opfattelse en af verdens smukkeste og dejligste byer. Derfor starter jeres rejse til Australien med 4 nætter i Sydney på et skønt boutiquehotel. I skal på rundvisning i operahuset og på en forrygende sejltur i en 40 fods yacht. Og så er det bare om at nyde byens stemning, gastronomi og arkitektur eller hippe Bondi Beach, hvis I trænger til lidt sol og strand. 

Natureventyr på Tasmanien

De næste 10 dage er et sandt natureventyr på Tasmanien, hvor I også kommer i nærkontakt med kultur og dramatisk historie. Læg hertil håndplukkede hoteller og lodges fra en premierministers historiske landsted til et pumpehus langt ud på Australiens dybeste sø. Og ja, et pumpehus kan godt være lidt luksuriøst!

3 dage på Bruny Island

I skal ud i naturen på flotte vandreture med bl.a. 3 dage på smukke Bruny Island blandt vingårde, østers, delfiner og sæler. I kan samtidig glæde jer til 3 sejlture på Tasmanien: ad Gordon River omgivet af regnskov, fra straffefangernes Port Arthur langs rå kyst og fra Hobart til et af verdens mest spektakulære museer MONA.

Regnskov, strande og delfiner

Jeres rejse til Australien afsluttes på fastlandet med badestrande i Queensland, kajaktur blandt delfiner, regnskoven i Lamington National Park og feriestemning i Noosa med udflugt til verdens største sandø, K'gari (Fraser Island). Igen har vi lagt os i selen for at finde de mest unikke steder som baser for oplevelserne. 

Xl Australia Tasmania Cradle Mountain Lake Man Sunset Nature
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Australien med kurs mod Sydney i staten New South Wales, hvor I lander dag 2. I tager en taxi til jeres hotel i Sydney. Velkommen til Australien. 

Spicers Potts Point 5*

I skal bo 4 nætter på det smukke boutiquehotel Spicers Potts Point i den hyggelige bydel Potts Point i Sydney. I bor i gåafstand til Sydney Opera House og byens mange andre seværdigheder.

Xl Australia Sydney Spicers Potts Point Suite Terrace 2 (1)

Nyd dagen i jeres eget tempo og pust ud oven på den lange flyrejse. Gå en tur. Mærk stemningen. Find en hyggelig café og måske lidt shopping. De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum, og de mange færger, der forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs, giver skønne pauser i Sydney.

Oplev Jørn Utzons mesterværk, Operahuset i Sydney

Når I om få dage rejser til Tasmanien, vil I komme på et eventyr, der bringer jer langt væk fra den slagne rute. Lige her og nu vil vi dog anbefale, at I gør som mange andre. Jørn Utzons mesterværk, Sydney Opera House, er nemlig et must at besøge i Sydney.

Vi inkluderer billetter til en rundvisning i operahuset, og I bestemmer selv, hvornår på dagen, I vil opleve det utrolige byggeri. Der er afgang hver halve time fra kl. 09.00 til kl. 17.00 dagligt.

XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 3
XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 2
Xl Australia NSW Sydney Sydney Opera House Cafe Bar People

Sydney forkæler sine gæster med en enestående stemning. Det skyldes blandt andet beliggenheden ud til vandet, der er fyldt med liv. I dag bliver I en del af det. I skal ud på bølgerne med en luksuriøs yacht!

Sightseeing i Sydney fra 40 fods yacht

Den 40 fod lange yacht skærer sig blidt gennem vandet i Sydney Harbour. Sejlene er sat, hvidvinen køler, solen varmer og luften dufter af saltvand. Det er sådan, livet skulle være altid. I ser Sydney fra vandet, får drømmebilledet af operahuset og spiser frokost ved en strand, hvor I kan bade og fiske.

Xl Australia Sydney NSW Harbour Yacht Experience Boat Opera House Bridge
Xl Australia Sydney NSW Harbour Yacht Experience Food
Xl Australia Sydney NSW Harbour Yacht Experience Opera House In Background

I har endnu en dag i Sydney til at udforske den smukke by. Læs mere her og få masser af inspiration til oplevelser i Sydney. Jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser kan fortælle endnu mere og også booke flere udflugter. Det kan være en sightseeing i The Rocks eller en historisk byvandring. Vil I opleve Sydney fra luften, så lad os bestille plads i en vandflyver! 

I kan også få hjælp til at reservere bord, på en af vores foretrukne restauranter, hvis opholdet skal afsluttes med en gastronomisk oplevelse.

Xl Australia Sydney City, Sydney Harbour, Sydney
Xl Australia NSW Sydney Manly Beach People Flowers Foto Hamilton Lund
Xl Australia NSW Sydney The Rocks Promenade Garden Foto Hamilton Lund

Hvor mange rejser til Australien nu ville tage jer mod den røde outback, bryder I væk fra den slagne vej og sætter kurs mod fantastiske Tasmanien. I tager en taxi til lufthavnen og flyver til Launceston, hvor I henter jeres bil. 

I får en grundig kørevejledning, og vi bestiller en GPS til jer. Nu er det tid at opleve, at Tasmanien er så meget mere end kronprinsesse Marys fødeø og hjemsted for tasmanske djævle. Formidabel natur, spændende historie og provokerende kunst venter!

Quamby Estate 4*, Launceston

I starter med at tjekke ind på premierminister Sir Richard Drys eksklusive landsted med kun 10 værelser. Han kan ikke selv være med længere, men den historiske stil og stemning lever i bedste velgående. At bo på Quamby Estate er som at træde ind i en illustreret historiebog eller en gammel film. Glæd jer til at sidde på den fornemme veranda for at nyde solnedgangen.

XL Australia Tasmania Quamby Estate 4, Launceston In Autumn

En kort køretur på et par timer bringer jer til jeres næste hotel, der ligger ved den nordlige del af Cradle Mountain - Lake St Clair National Park, som I skal udforske fra flere baser de næste dage. 

Cradle Mountain - Lake St. Clair National Park

Nationalparken byder på gletsjersøer, floder, tempereret regnskov og rå bjerge med selve Craddle Mountain som ikonet for dette naturskønne område, der er en del af Tasmanian Wilderness World Heritage Area.

Her er alle muligheder for dejlige vandreture, så sæt kufferterne på hotellet og kom ud i naturen. Dyrelivet inkluderer bl.a. tasmanske djævle, pungmår, næbdyr og myrepindsvin, men mange er nataktive, og på den tid anbefaler vi at være ved hotellet. Her er også et rigt fugleliv, som I ikke kan undgå at høre meget til. 

Cradle Mountain Hotel 3+*

I skal bo en enkelt nat på Cradle Mountain Hotel, der er en perfekt base for Cradle Mountain - Lake St. Clair National Park. Hotellet ligger mellem bjerge, søer og vildnis på kanten af nationalparken. Lige ved hotellet 

begynder en board walk. Gå en tur her alene eller med en guide f.eks. ved aftentid for at se dyr som wallabies og opossum komme frem.

XL Australia Tasmania Cradle Mountain Hotel Exterior Sunset
XL Australia Tasmania Cradle Mountain Hotel Couple Nature
Xl Australia Tasmania Cradle Mountain Lake Man Sunset Nature

Igen skal I kun køre en relativt kort strækning, denne gang til den hyggelige by Strahan ved Wild Rivers National Park. Byen ligger ud til Gordon River, hvor floden har bredt sig ud til en kæmpemæssig naturhavn, der er adskilt fra havet af Hell's Gate. 

På vej dertil har I masser af tid til nye gåture, og I kan også lægge vejen forbi de store sandklitter ude ved kysten. Er I i tvivl om, hvor I skal starte jeres gåture, kan I altid få gode og aktuelle råd på hotellerne – og selvfølgelig af jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser. 

Franklin Manor 3*, Strahan

I Strahan skal I bo på Franklin Manor, der er en hyggelig ”palæejendom” med kun 13 værelser. Haven er velplejet med flotte rododendronbuske og blomstrende stauder. Hygge og romantik på tasmansk.

Xl Australia Tasmania Franklin Manor Strahan External Entrance
XL Australia Tasmania Franklin Gordon Wild Rivers National Park
Xl Australia Tasmania Franklin Manor Strahan Room

I skal tidligt op i dag, nyde morgenmaden og så af sted på en skøn udflugt.

Gordon River Cruise gennem regnskoven

I skal på et magisk cruise ad Gordon River gennem tæt regnskov. Store ord, ja, men bare vent! I sejler fra Strahan og i første om gang ud gennem Hell's Gate til havets laksefarme, for så at vende om og sejle op ad Gordon River. 

Vandet er spejlblankt. Regnskoven inde på bredden lukker sig tæt om sine hemmeligheder. I glider stille forbi til lyden af regnskovens fugle. Og I går i land for at udforske både vildnis og straffefangernes historie. 

Magien fortsætter i det gamle pumpehus!

Forestil jer en bygning udført i den smukkeste industrielle arkitektur. Den ligger ude i en sø for enden af en 275 m lang mole. Helt alene. Omgivelserne er billedskønne. Stedet hedder Pumphouse Point, Lake St. Claire. Det er præcis, hvad navnet siger – et gammelt pumpehus, der nu er omdannet til 5* hotel. Råt industrielt design er fusioneret med moderne luksus til et hotel uden sidestykke. 

Her er kun 12 værelser. Det ene er jeres de næste to nætter! At her kun er få værelser, sætter selvfølgelig en stor begrænsning på antallet af gæster. Vil I være sikre på at få plads på Lake St. Claire Pumphouse Point, anbefaler vi at bestille rejsen i god tid.

Xl Australia Tasmania Gordon River Cruise View Boat Lighthouse
Xl Australia Tasmania Gordon River Cruise Rainforest Boat
Xl Australia Tasmania Pumphouse Piont Lake House Nature Photo By Adam Gibson

Vi burde nok have indledt beskrivelsen af denne dag med at skrive vandreture i Cradle Mountain - Lake St. Clair National Park. Men vi er ikke helt sikre på, om I vil forlade hotellet. Og dog. Mange vandreture – korte og lange – starter ved Lake St. Claire Pumphouse Point, så kom hellere ud i den formidable natur. 

Men giv jer så sandelig også tid til at nyde freden og stemningen på hotellet. Til at sidde i loungen og kigge ud over Australiens dybeste sø. Nyde stilen og stemningen. I oplever måske aldrig noget lignende igen.

Xl Australia Tasmania Pumphouse Piont Aerial Shot Photo By Stu Gibson

Jeres rejse til Tasmanien går nu sydpå til Tasmaniens største by, Hobart. Kronprinsesse Marys fødeby, men så sandelig meget mere end det. 

Maritim Charme i Hobart, Tasmanien

Tasmanien har små 480.000 indbyggere, og de 200.000 af dem bor i Hobart. Byen breder sig ned over Mt. Wellingtons bjergsider mod floden Derwent og havnen, der benyttes flittigt af fiskere, tankere, lystbåde og turbåde. 

Hobarts liv er tæt forbundet med det maritime miljø og hele området oser af charme. Pubber, cafeer, restauranter og fish & chips lokker lokale og turister ned langs molerne. Lørdag er markedsdag på Salamanca Place med tasmanske specialiteter som oste, olivenolier, vine, æblecider og underholdning.

Somerset on the Pier Hobart 4*

Jeres hotel i Hobart er Somerset on the Pier Hobart, et førsteklasses hotel med lejligheder og bedste beliggenhed. Som navnet antyder er hotellet indrettet i et renoveret pakhus på havnemolen omgivet af hanvens stemning på alle sider og med gåafstand til det meste i byen.

XL Australia Tasmania Sunrise In Hobart Waterfront
XL Australia Tasmania Somerset On The Pier Hobart
XL Australia Tasmania Somerset On The Pier Hobart Room

I dag skal I på en udflugt, der bringer jer til spektakulær natur og spændende dyreliv, og som samtidig giver tankevækkende indblik i Tasmaniens og hele Australiens historie. 

På cruise fra Port Arthur

I kører en smuk tur i bus til Port Arthur, hvorfra I tager på cruise langs kysten. Lige foran jer er de højeste lodrette klipper på den sydlige halvkugle, og der er chance for at se sæler, delfiner, hvaler og havørne. 

Efter cruiset udforsker I Port Arthur Historic Site. Vær forberedt på grumme historier om straffefangernes forhold i den tidligere fængselsby.

Xl Australien Tasmania Port Arthur Island Cruise Dolphin Boat
Small Australien Tasmania Port Arthur Island Cruise Rock Arch Boat
Xl Australia Tasmania Port Arthur Prison Tasman Peninsula

En mand udvikler systemer til spil på alt fra heste til kasinoer. De virker, og han vinder. Mange penge! Bruger han dem på fest og farver? Nej, han skaber et af denne verdens mest unikke kunstmuseer ved Derwent River lige nord for Hobart. 

I katamaran til MONA

Museet hedder MONA, Museum of Old and New, og I skal på udflugt i katamaran hertil. Det ligger en halv times sejlads væk, og her er alt fra ægyptiske mumier til moderne kunst skabt for at provokere. Glæd jer!

Xl Australia Tasmania Hobart Mona Museum Boat
Xl Australia Tasmania Hobart Mona Museum Art
Xl Australia Tasmania Hobart Mona Museum Lake

Det er blevet fredag. Vi skal nok tilpasse jeres rejse til Australien, så det passer. Foran venter en helt igennem fantastisk weekend. 

3 aktive dage fyldt med forkælelse

I skal til naturskønne Bruny Island, der ligger tæt på kysten syd for Hobart. Turen tager kun 45 min og bringer jer forbi flere af Hobarts forstæder. 

Foran venter 3 dages guidet tur med bl.a. fascinerende vandreture. I bliver samtidig forkælet med luksustelte, dejlig mad og lokale vine. I besøger Australiens sydligste vingård og plukker friske østers på en østersfarm. Sådan skulle alle ture til stranden være! I har to guider med på turen. Alligevel er der maks. 8 gæster med. 

Sæler, delfiner, hvaler og albatrosser

I kommer også på en forrygende sejltur med chance for at se sæler, delfiner, hvaler og albatrosser, inden turen går tilbage til Hobart på Tasmanien, hvor I igen overnatter på Somerset on the Pier Hobart. I kan derfor nøjes med at tage det vigtigste med på turen til Bruny Island.

XL Australia Bruny Island Tourist Cruise Fur Seals Animals Cliffs Coast
XL Australia Bruny Island Wooden Jetty In Dennes Point, North Bruny Island
XL Australia Bruny Island Penguin Family Wildlife

Jeres rejse til Australien går nu tilbage til fastlandet. I tager en taxi til lufthavnen ved Hobart og flyver til Coolangatta, der ligger ved Gold Coast i det sydlige Queensland. 

Denne skønne del af Australien må dog vente lidt, for I sniger jer lige over grænsen til New South Wales lidt mod syd. Her har vi fundet en perle, I er nødt til at opleve, nu I er på disse kanter. Glæd jer til et par dage i skønne omgivelser ved stranden og regnskoven tæt på Byron Bay. 

Crystalbrook Byron Hotel 4*

I skal bo 2 nætter på Crystalbrook Byron Hotel få minutters gang fra Tallow Beach. Der er kort til byen Byron Bays centrum, så I kan nyde freden og roen i regnskoven, flotte badestrande, yogaklasser, svømmeture og spa krydret med lidt byliv. Der er golf 10 minutter væk, hvis I har lyst til at gå en runde.

XL Australia Byron Bay Lighthouse Path New South Wales
Xl Australia NSW Byron Bay Beach
Xl Australia NSW The Byron At Byron Infinity Pool Night

Som mange andre gode feriesteder blev Byron Bay-området opdaget af backpackere på deres rejser til Australien. Skøn natur. Lange strande. Surfing, delfiner og afslapning lokkede dem dertil. Nu er det jeres tur. Området er det østligste punkt på det australske fastland, og Byron Bay byder på nogle af landets bedste surfestrande. Badestrandene ligger som perler på en snor i små bugter syd for byen.

I kajak med Byron Bays delfiner

Om morgenen eller tidlig eftermiddag venter der en sjov oplevelse i Byron Bay. I skal på udflugt i kajak med en naturguide og kan bl.a. opleve de søde bottlenose delfiner springe omkring jer. Hold også udkig efter hvaler og skildpadder. I får te ledsaget af australiernes yndlingschokoladekiks Tim Tam på en strand.

Xl Australia NSW Cape Byron Dolphins Sun Kayak
Xl Australia NSW Cape Byron Kayak On A Wave
Xl Australia NSW Cape Byron Kayak Dolphin Girl

Nu går jeres rejse til Australien så videre til Queensland. I kører ind i landet mod Lamington National Park med tæt regnskov og fantastiske muligheder for at vandre ud i den smukke og intense natur. 

O'Reilly's Rainforest Retreat 3+*

I skal bo på O'Reilly's Rainforest Retreat inde i nationalparken. Her føler I jer som en del af naturen og samtidig som en del af familien. At bo her er et sandt natureventyr. Her er vidt forskellige værelser med og uden balkon, og restauranten er det sociale centrum, hvor I nyder god mad over en snak med personalet og de øvrige gæster. I har 2 overnatninger her.

Xl Australia O'reilly's Rainforest Retreat Q Mountain Villa View
Xl Australia O'reilly's Rainforest Retreat Q Mountain Villa Exterior
Xl Australia Queensland O'reilly's Rainforest Retreat Panorama View

I skal ud i naturen, som I bor midt i. Gå tur i trætoppene i regnskoven. Stå på kanten af store kløfter med brusende vandfald for jeres fødder. Og vandre på nogle af nationalparkens 160 km vandrestier. Værterne kan fortælle jer præcis, hvor I skal gå hen. Familien har boet her siden 1911 og kender hver en sti og hvert et træ. De arrangerer også guidede ture, så I kan høre om alt det, I oplever i regnskoven.

I Lamington National Park er et enestående fugleliv, og dyrelivet følger godt efter. Floraen spænder fra tæt subtropisk regnskov til tør eukalyptusskov.

XL Australia Queensland Lamington National Park Panorama

I kører nu et par timer mod nordøst højere op i Queensland. Turen går gennem frodigt landsbrugsland, og I passerer den store, inddæmmede sø Wyaralong Dam, der har udviklet sig til et populært rekreativt område med vandreture, fiskeri mm. Måske får I et glimt af pelikaner med Mt. Joyce som flot baggrund.

Lige efter lokker naturen omkring Mt. Goolman, Mt. Blaine or Flinders Peak med flere vandreture, men vi vil egentlig anbefale, at I kører lige igennem til målet for dagens kørsel, for naturen bliver kun flottere, når I ankommer til Lockeyer Valley.

Spicers Hidden Vale 4*

I skal bo 2 nætter på en lille perle, vi har fundet kun en times kørsel fra Brisbane og alligevel meget langt ude på landet. Spicers Hidden Vale er egentlig en kvægfarm med næsten 50 km2 land. Det søde værtspar har skabt en fredfyldt oase for alle, der vil nyde smuk natur, fortrinlig mad og skønne aktiviteter.

XL Australia Spicers Hidden Vale Kangaroos
XL Australia Spicers Hidden Vale Pool Deck Chair
XL Australia Spicers Hidden Vale Summer Pool

På Spicers Hidden Vale er det fristende bare at sætte sig og nyde udsigten, men her er også masser af aktiviteter. Snør vandreskoene, hop op på en mountainbike eller grib en bue for at skyde til måls. I kan aftale med værtsparret at tage med på udflugt i 4WD, men I kan selvfølgelig også bare nyde livet og freden ved en pool eller i spaen.

XL Australia Spicers Hidden Vale Couple Walking Through Field

Nu går turen fra den grønne outback i Queensland til de hvide strande ved Noosa. Hvis dagene skal gå med sol, sand, varme og spændende udflugter, er dette en af vores absolutte favoritter på rejser til Australien. 

På den ca. 3 timer lange køretur kommer I ganske tæt på Brisbane, men I skal være virkelig i underskud med storbyliv for at ikke bare at køre lige til strandlivet lidt længere nordpå ad Queenslands Gold Coast. 

Peppers Noosa Resort & Villas 4*

I Noosa skal I bo 3 nætter på Peppers Noosa Resort & Villas, der er et lejlighedshotel med super beliggenhed på højdedraget Noosa Head. Hotellet er lyst og lækkert med få minutters gang til stranden og byens mange restauranter, barer og butikker. Frem med badetøjet og feriestemningen. Nyd det!

Xl Australia Peppers Noosa Resort Villas Lagoon Pool By Day

I har oplevet mere end de fleste, der rejser til Australien. Fantastisk natur på Tasmanien. Skønne sejlture og vandreture. Kultur og historie. I har været langt væk fra alfarvej til små perler, som vores rejserådgivere igen og igen er på udkig efter, når de selv udforsker Australien. 

Nu er sidste hele dag så kommet. Nyd Queenlands strande og stemningen i Noosa. Slap af. Slik den sidste sol. Der er for evigt flyttet en australier ind i jeres hjerte. Grab a feed, maybe a nosebag with a grog before you say hoo roo and see ya later, mate!

Xl Australia Peppers Noosa Resort Villas Balcony Grande Villa
Xl Australia Peppers Noosa Resort Villas Infinity Pool
XL Australia Queensland Noosa National Park People Path Lookout View Coast

I kører nu et par timer sydpå til lufthavnen ved Brisbane, hvorfra i flyver hjem mod Danmark, hvor I lander dag 27. Lysten til flere rejser til Australien er efter al sandsynlighed stor. Der er stadig så meget, I skal opleve down under.

XL Australia New South Wales Sydney Whale Watching Breach Boat
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Sydney / Brisbane-København
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. King room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Oplevelse: Sydney set fra en luksuriøs yacht
 • Indenrigsfly Sydney-Launceston
 • Billeleje på Tasmanien fra Launceston til Hobart, all inclusive og full size model
 • 1 nat på Quamby Estate 4*, Launceston. Superior Room, inkl. morgenmad
 • 1 nat på Cradle Mountain Hotel 3+*, Cradle Mountain. Queen Room
 • 1 nat på Franklin Manor 3*, Strahan. Queen Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Gorden River Cruise gennem regnskoven
 • 2 nætter på Pumphouse Point 5*, Lake St. Claire. Pumphouse Ground Floor Room, inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Somerset on the Pier Hobart 4*, Hobart. 1 bedroom apartment
 • Oplevelse: Cruise og fængslende historie ved Port Arthur
 • Oplevelse: Museum of New and Old i katamaran
 • 3 dages oplevelse: Lang weekend på The Bruny Island, Tasmanien
 • 1 nat på Somerset on the Pier Hobart 4*, Hobart. 1 bedroom apartment
 • Indenrigsfly Hobart-Coolangatta
 • Billeje fra Coolangatta lufthavn til Brisbane lufthavn, all inclusive og full size model
 • 2 nætter på Crystalbrook Byron Hotel 4*, Byron Bay. Rainforest Suite
 • Oplevelse: I kajak med Byron Bays delfiner
 • 2 nætter på O'Reilly's Rainforest Retreat 3*, Lamington National Park. Mountain View Room
 • 2 nætter på Spicers Hidden Vale 4*, Lockeyer Valley. Valley Room, inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Peppers Noosa Resort & Villas 4*, Noosa. 1 bedroom apartment, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: K'gari (Fraser Island) i 4WD
Pris per person ved 2 voksne
Natureventyr på Tasmanien
RejseperiodeDobbeltEnkelt
13.06.24 ‑ 25.10.2599.000‑105.000149.000‑157.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Brændstof

Bemærk

 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Australien

Alt kan tilpasses jeres ønsker

Denne rejse til Australien er tilrettelagt, som vi selv ville gøre det. Men det er jeres rejse, så alt kan tilpasses. Mange overnatningssteder har kun få værelser for at sikre den bedste stemning. Det betyder, at det kan betale sig at bestille i god tid.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.