XL Australia Qualia, The Whitsundays, Queensland Windward Plunge Pool Couple
Great Barrier Reef, Australien

Qualia

Sublim luksus med udflugtsmuligheder til golf

Oplev luksus i verdensklasse på qualia på Whitsunday Islands i Queensland. Sublim service, gastronomi i særklasse og enestående villaer – nogle med privat pool. Udflugter til golf, Great Barrier Reef og Whitheaven Beach.

Hvis jeres rejse til Australien skal fuldendes af den mest sublime luksus og forkælelse i tropiske omgivelser, vil vi uden tøven anbefale et ophold på Qualia på Hamilton Island i øgruppen Whitsunday Islands

Qualia er ægte luksus med en eksklusiv og privat stemning, så I virkelig slapper af og bare nyder at være her. Det er luksus, der går lige i sjælen.

Hamilton Island i Whitsunday Islands 

De frodige tropeøer Whitsunday Islands ligger ud for Queenslands kyst mod Great Barrier Reef. På en ugeneret halvø på toppen af Hamilton Island folder qualia sig ud i absolut fred for øens andre gæster. I er på et af de bedste hoteller i Queensland, ja, qualia har været kåret til verdens bedste af det anerkendte Conde Nast Traveller magasin.

 Transport til Qualia på Hamilton Island

Der er direkte fly til Hamilton Island fra flere destinationer på fastlandet, så det er nemt at komme til øen. I bliver modtaget i lufthavnen på Hamilton Island og kørt direkte til Qualia, mens et par venlige mennesker tager sig af jeres bagage. I ser den i villaen senere. 

Også i jeres velkomst er der styr på enhver detalje. qualia på Hamilton Island løfter jeres rejse til Australien til nye højder.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Nyd udsøgt gastronomi på Qualia

Qualia har to restauranter, The Long Pavilion og Pebble Beach, der ligger ned til vandet. Vi kan garantere jeres smagsløg endog meget store oplevelser, og både morgenmad og aftensmad er inkluderet på qualia. Det samme er non-alkoholiske drikkevarer. Vil I spise på en af øens andre restauranter, stiller qualia en golfbuggy til rådighed, som nemt bringer jer rundt på øen. 

Udflugter til Great Barrier Reef, Golf m.m.

Det kan være svært at forlade Qualia, men der er dog helt unikke udflugtsmuligheder. Først og fremmest kan I tage på udflugt fra qualia til verdens største koralrev, Great Barrier Reef. Også den smukke strand Whitheaven Beach er oplagt. I kan sejle hertil eller tage vandflyveren, hvis I vil frem før alle de andre. Qualia sørger naturligvis for en lækker picnickurv til turen.

På naboøen er en golfbane, så her er også mulighed for at gå en runde eller to. Turen over til golfbanen er med båd, så der er ikke andre på øen end golfspillere. I kan få frokost og drinks i klubhuset. 

 

Luksusvillaer med og uden pool

På Qualia nyder I at bo i en overdådig luksusvilla, der er smukt og gennemført indrettet med lækkert design og de bedste materialer. Her er alt, hvad hjertet begærer.

I kan vælge mellem tre kategorier af luksusvillaer på Qualia: Leeward Pavillion, Windward Pavillion og Beach House. De to sidstnævnte har egen plungepool og ligger højt med smuk udsigt over havet og de omkringliggende øer. Når øjnene glider mod livet på vandet og horisonten, er det ren meditation. 

Spa og pool på Qualia

Qualia på Hamilton Island inviterer til masser af afslapning. Her er en veludstyret spa og wellness afdeling, en stor infinitypool med smuk udsigt, stort fitnesscenter samt bar, bibliotek og lounge. Men måske mest af alt er her jeres villa med det store, private soldæk. 

 

XL Australia Qualia, The Whitsundays, Queensland Executive Chef 1
XL Australia Qualia, The Whitsundays, Queensland Pebble Beach Dining
XL Australia Qualia, The Whitsundays, Queensland Windward Pavilion Bed
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.