XL Australia Southern Ocean Lodge Kangaroo Island At Sunse
Kangaroo Island, Australien

Southern Ocean Lodge

Gastronomi, luksus og fabelagtig natur

Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island i South Australia er intet mindre end sublim, hvad angår stemning, beliggenhed, service og gastronomi. Formidable værelser med blændende udsigter.

 

Southern Ocean Lodge genåbnede dørene 06.dec 2023

efter den ødelæggende bush-brand for mere end tre år siden og lodgen står endnu mere skarpt og landskabet blomstrer

Southern Ocean Lodge smyger sig ind i naturen på toppen af de rå klipper i det sydvestlige hjørne af Kangaroo Island. Fra de store glaspartier og den udendørs terrasse er uhindret udsigt til Sydhavet og fortryllende fred og ro. 

Kangaroo Island - Australiens Galapagos

Kangaroo Island kaldes Australiens Galápagos, for her er et imponerende dyreliv og fantastiske klippeformationer. Gå en tur langs stranden ved Seals Bay og oplev den lokale koloni af søløver. Nysgerrige kænguruer, søvnige koalaer, pelikaner og larmende pingviner er også nogle af øens dyr, som I skal være ret uheldige for ikke at opleve på nært hold, hvis I begiver jer ud i den smukke natur.

Flinders Chase National Park

I Flinders Chase National Park når naturscenerierne nye højder. Kænguruer sniger sig tæt ind til frokostgæster akkompagneret af rappende Cape Barren gæs. Dramatiske kystlinjer og klipperne Remarkable Rocks ligner et værk af en kunster.

XL Australia Southern Ocean Lodge Kangaroo Island Sunrise Over Hanson Bay
XL Australia Southern Ocean Lodge Kangaroo Island Osprey Pavilion Terrace
XL Australia Southern Ocean Lodge Kangaroo Island Hero
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

21 suiter på Southern Ocean Lodge

De kun 21 suiter er indrettet med alle tænkelige fornødenheder og byder på den mest utrolige udsigt, uanset hvor i suiten, I befinder jer - fra det store badeværelse til den ugenerede terrasse. 

Værelserne spænder fra suiter på 65 m2 til suiter på 120 m2 med 2 soveværelser og en fritstående pavillon også på 120 m2. Selv den mindste vil I kalde overdådig. Designet er minimalistisk og måske køligt i al sin renhed, men det skaber en forunderlig kontrast til naturen, der fylder rummet gennem de store vinduer. Alt er indrettet for at give det fulde udbytte af omgivelserne. 

Eventyrlig restaurant

Fra restauranten på Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island har I samme vidunderlige udsigt som i suiten, men der sker alligevel noget, når I står foran de mange meter lange panoramavinduer, der er sat sammen til en kæmpe bue, som matcher horisonten. Det er nu, I skal huske at trække vejret. 

Maden lever til fulde op til udsigten, ja, vi tør uden at rødme godt kalde gastronomien for verdensklasse, og den store vinliste rummer naturligvis det bedste fra South Australias berømte vinområder. Et glas kølig hvidvin, en hummer og uendelig med udsigt. Det er livet. Velbekomme. 

Fra vandreture til spabehandlinger

Southern Ocean Lodge er en af den slags oplevelser, der fuldender en rejse til Australien. Og det gælder, uanset om I ønsker en aktiv ferie på Kangaroo Island med store naturoplevelser eller blot vil slappe af i de smukke omgivelser måske krydret med besøg i den store spa og wellness afdeling. De fleste vil jo nok foretage sig lidt af det hele.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Bondi Beach View
Daintree, Queensland, Australien, Australien og New Zealand

Nyd det ultimative Australien

26 dage fra

171.500 kr.

Glæd jer til

De bedste udflugter fra luksusyacht til vinsmagning

Hoteller og lodges af en anden verden inkl. vinlandet

Tæt på Australiens dyreliv på Kangaroo Island

4 dage på tropeø på Great Barrier Reef

Skønne metropoler med Sydney og Melbourne

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.