• Oplev kænguruer på tæt hold på Kangaroo Island i Australien
 • Sæl på Kangaroo Island i Australien
 • Kænguru familie på stranden. Kangaroo Island, Australien
 • Vivonne Bay på Kangaroo Island, Australien
 • De fantastiske klippeformationer Remarable Rocks på Kangaroo Island, Australien
 • På Kangaroo Island kan man opleve Australiens unikke dyreliv

Rejser til Kangaroo Island, Australien

Kom tæt på sæler, søløver, kænguruer og koalaer i South Australia

Det tætteste du kommer på Australiens vilde dyreliv

Sæler, søløver, kænguruer og koalaer

Dramatiske kyster med strande og klipper

Udvalgte hoteller på Kangaroo Island

Håndplukkede lodges med blændende udsigter

Læs mere

På rejser til Kangaroo Island syd for Adelaide kommer I helt tæt på Australiens vilde dyreliv. Her er en smukt natur, og de enestående resorts kan fuldende oplevelsen. For selvfølgelig skal I overnatte her!

Kangaroo Island har et imponerende dyreliv og fantastiske klippeformationer. En stor del af øen er nationalpark, og resten benytter landmænd primært til fåreflokke. 

De dramatiske kystlinjer veksler mellem sandstrande og klipper, der ved Remarkable Rocks bliver til rene kunstværker med form som kæmpe skildpaddehoveder. Kunstneren hedder vind og vejr.

Søløver, kænguruer og koalaer på Kangaroo Island

På trods af tidligere tiders rovdrift på hvaler, søløver, sæler, kænguruer, wallabies og pelikaner på Kangaroo Island har I gode for at opleve en række forskellige dyr i naturen. Også helt tæt på.

Søløver i Seals Bay og sæler i Flinders Chase

I Seals Bay holder en stand af søløver til. De opleves bedst på en guidet tur langs stranden. Søløvernes søde fætre, sælerne, holder til i Flinders Chase National Park. De er faktisk new zealandske pelssæler, men det ved de ikke, så de bliver i Australien indtil videre. Jeres næser er ikke i tvivl om, at de lever af fisk. 

I Flinders Chase sniger kænguruer sig også tæt ind til gæsterne fulgt af skræppende Cape Barren gæs. 

Pelikaner og koalaer

På Kangaroo Island kan I også opleve en koloni af pelikaner. Ikke så meget i Pelican Bay, for her var fiskerne ikke venner med de stornæbede fugle, men ved Kingscote, hvor en mand fodrer dem. Sådan har vi hvert vores forhold til naturen og dens beboere. 

Især ved Hanson Wild Life Sanctuary hænger koalaer ud i en lund af eukalyptustræer og ser dovent ned på jer. De sover i snit 20 timer i døgnet, så forvent ikke den store aktivitet. Men hamrende kære er de. 

Udvalgte lodges og hoteller på Kangaroo Island 

Der er dagsture fra fastlandet til Kangaroo Island, men alt for meget af dagen går med transport, så skal I opleve dyrelivet på Kangaroo Island, skal I tage en overnatning. Mindst. Der er en bred vifte af muligheder, og Nyhavn Rejsers rejserådgivere har håndplukket de bedste inden for hver kategori. Hør om de mest enestående resorts!

Hvis I overnatter i Penneshaw og Kingscote, kan I høre, lugte og se pingvinerne ankomme efter en dag på havet. Overnatter I ved Flinders Chase eller på et af de hyggelige Bed & Breakfasts rumsterer opossummer, koalaer og wallabies rundt. 

Transport til Kangaroo Island

Fra Adelaide tager det ca. 2½ time at køre til Cape Jervis. Færgen over strædet tager 45 minutter, og den kan godt vippe lidt. Der går fly mellem Kingscote og Adelaide. 

Kangaroo Island er 155 km lang. De færreste veje er asfalteret, så vi anbefaler en lille 4WD, hvis I vil køre selv. Vi kan give gode råd om de bedste guidede udflugter på Kangaroo Island. Og endnu et godt råd: Giv jer selv god tid, når I rejser til Kangaroo Island – der skal være tid til en vandretur i vandkanten.

 

Udvalgte rejser til unikke Kangaroo Island

Udvalgte hoteller på Kangaroo Island

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til rejsen til Kangaroo Island

Nyhavn Rejser kender Kangaroo Island - lige fra oplevelserne i naturen, det vilde dyreliv og skønne hoteller. Vores rejserådgivere har besøgt Kangaroo Island flere gange og har erfaring med rejser til det enestående sted i South Australia Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.