Xl Australia Spicers Sangoma Retreat Pool
BLUE MOUNTAINS, AUSTRALIEN

Spicers Sangoma Retreat Blue Mountains

Luksusretreat for foden af Blue Mountains

Spicers Sangoma Retreat er en oase af luksus og velvære lige midt mellem Sydney og Blue Mountains National Park. I bor i en af de kun 8 store designersuiter, har gourmet all inclusive og nyder roen, naturen og ikke mindst udsigten. Kun for voksne.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Et åndehul i den frodige bush

Spicers Sangoma Retreat ligger omkring 100 km fra Sydney og 100 km fra Blue Mountains National Park i delstaten New South Wales. Lodgen er opkaldt efter Zuluernes ord for healer (Sangoma) og er som et åndehul på rejsen. Omfavnet af vild bush, kan I trække stikket og nyde stilheden og naturen. Jeres suite har store gulv til loft-vinduer, så I kan glæde jer over udsigten direkte fra sengekanten, badekarret og sofaen.

Infinity-poolen er også et godt sted at søge hen, hvis I trænger til lidt ekstra. Tiden går hurtigt, når I hænger på kanten i den opvarmede pool og ser Sydneys skyline i horisonten bag alt det grønne. Lodgen har desuden spa og sauna.

Læg vejen forbi på jeres kør-selv ferie fra Sydney til Jervis Bay, Canberra, Hunter Valley eller Blue Mountains … eller tag hertil for et afslappende luksus-retreat før I flyver hjem. 

Udforsk Blue Mountains

I kan frit låne mountainbikes på Spicers Sangoma Retreat og cykle afsted ad gode naturruter i nærområdet. I kan selvfølgelig også vandre eller tage på dagsudflugt til den UNESCO-beskyttede Blue Mountains National Park fuld af klipper, kløfter, vandfald og eukalyptusskove. Nationalparken har fået sit navn efter den blå tågedis, der rejser sig, når bladenes olie fordamper i varmen. Vi kan ikke garantere, at I ikke mister pusten en smule, når I ser ud over de endeløse bjerge og dale. Og bedst som I ikke tror, at det kan blive meget bedre, kan I krydre dagen med et besøg i The Blue Mountains Botanic Garden i 1.000 meters højde.

8 luksuriøse suiter

Spicers Sangoma Retreats otte suiter er som et åndehul af luksuriøs komfort, hvor I kan nyde hinandens nærvær. Suiterne varierer fra 59 til 102 m2, og er designet i naturmaterialer og lyse farver, der skaber en varm atmosfære, som gør, at I føler jer hjemme. Suiterne har hver især små detaljer, der giver personlighed og adskiller sig fra hinanden. En af suiterne er eksempelvis designet som et luksustelt med vægge af kraftig kanvas, mens en anden har opvarmet plunge pool på terrassen.

Alle suiter har privat terrasse, hvor I om sommeren kan nyde solen og læse en god bog. I de køligere måneder kan I rykke sammen i sofaen foran pejsen for en hyggestund. Suiten er desuden indrettet med moderne faciliteter som Wi-Fi, TV, fri minibar, kaffe- og tefaciliteter m.m.

Afslut dagen med gourmet

I kan med god grund se frem til middagene på Spicers Sangoma Retreat, og alle måltider samt de fleste drikkevarer er inkluderet i jeres ophold. Køkkenchefen bruger udelukkende regionens bedste råvarer og fremtryller hver aften en ny fem retters menu til jer.

Frokosten er derefter med et udvalg af udsøgte forretter, hovedretter og desserter inspireret af Australiens innovative køkkener. Hvorfor nøjes, når I kan få det hele? I finder naturligvis et lige så fristende udvalg af vine produceret på de bedste gårde i Australien. 

Xl Australia Spicers Sangoma Retreat Lounge
Xl Australia Spicers Sangoma Retreat Exterior Driveway
Xl Australia Spicers Sangoma Retreat Exterior
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.