XL Australia New South Wales Hotel Spicers Vineyards Estate Couple Bikes Vineyard
Hunter Valley, Australien

Spicers Vineyards Estate

Fred og forkælelse

Nyd det gode liv i et af Australiens mest kendte vinområder, Hunter Valley i New South Wales. Gastronomi, skønne vine og lige så skønne spa-oplevelser venter på Spicers Vineyards Estate kun 2 timer fra Sydney.

Hunter Valley i New South Wales er et af de første og også mest anerkendte områder for australsk vin. På Spicers Vineyars Estate bor I midt i vinmarkerne omgivet af luksus og forkælelse. Mest kendt blandt de mange gode vine fra Hunter Valley er måske Semillon, men Hunter Valley er meget mere end det med bl.a. Chardonnay, Shiraz, og Cabernet Sauvignon. 

Det gode liv i Hunter Valley

Samtidig har Hunter Valley udviklet sig til meget mere end vin. Et gastronomisk mekka med gourmet restauranter, lokale delikatesser fra ost over oliven til chokolade, spændende mikrobryggerier og meget mere. 

Smag jer gennem det hele med base på Spicers Vineyard Estate. I kommer I automatisk ned i gear. Gå tur i vinmarkerne, nyd en solstol ved poolen og lad jer omfave af den gode stemning. I kan krydre oplevelsen med cykelture, golf, varmluftsballon og rideture.

XL Australia New South Wales Hotel Spicers Vineyards Estate Facade Close
XL Australia New South Wales Hotel Spicers Vineyards Estate Pool
XL Australia New South Wales Hotel Spicers Vineyards Estate Couple Wine Tasting
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant Botanica og Spa Anise

Forkælelsen på Spicers Vineyard Estate fortsætter i Restaurant Botanica, der regnes som en af de bedste i Hunter Valley, og det gode liv fuldendes i Spa Anise at Spicers Vineyards Estate. Glæd jer. Og nyd det!

Kun 12 værelser - eller måske en villa med pool?

Spicers Vineyards Estate har blot 12 værelser og suiter, så I er sikre på en intim og fredfyldt oplevelse. Værelserne er rummelige, smukt indrettet og fås både med og uden separat opholdstue. Der er balkon, terrasse eller privat gårdhave afhængig af værelseskategori.

Rejser I flere sammen, kan I få en villa med 4 soveværelser og privat pool. Så kan I ikke gøre mere for jeres ophold i Hunters Valley.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.