Xl Australia Melbourne Experience Lanes Arcades Tour Melbourne Skyline
Melbourne, Australien

Voco Melbourne Central

Designhotel i hjertet af Melbourne

Stilfuldt hotel i Melbournes hippe Laneways område, der summer af liv, skjulte restauranter og barer. Her kommer I til at bo tæt på Melbournes største seværdigheder, i velindrettede værelser med skyline udsigt og rooftop pool.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Afslappet luksus i atmosfærefyldt kvarter

Voco Melbourne Central er et smagfuldt designhotel med en fantastisk beliggenhed i Melbournes bymidte. Her kommer I til at opleve charmerende, smalle gader (laneways) og arkader, hvor der gemmer sig små juveler af restauranter, butikker, barer og street art. Beliggenheden er enhver foodies drøm - og så ligger hotellet tæt på Melbournes attraktioner.

Hotellets interiør i afstemte farver og buede døre skaber en rolig og elegant atmosfære. Her kan I se frem til velindrettede værelser med spektakulær udsigt, moderne faciliteter og rooftop pool.

Brasserieklassikere med skylineudsigt

Blacksmith Bar and Grill på hotellets tagterrasse byder ikke kun på en imponerende udsigt over Melbourne skyline, men også på australske angus steaks, rotisserie kylling, friskfangede fisk og blæksprutter parret med regionale vine. Om lørdagen serveres den famøse bottomless brunch, hvor en overdådig australsk brunch får følgeskab af lokalproduceret vin, spritz og bobler ad libitum.

Pool og fitness med udsigt

Søger I et afbræk fra bylivets summen, så kan I nyde udsigten fra hotellets veltempererede rooftop pool. I fitnesscenteret på 6. sal kan man følge med i bylivet 24/7, mens der brændes kilometer af på løbebåndet.

252 stilfulde værelser

Vågn op til panoramaudsigt over Melbourne i Vocos komfortable værelser, hvor gulv-til-loftvinduer inviterer lyset og storbylivet ind. Hotellet tilbyder flere værelseskategorier i størrelsen fra 22-36 m2 fordelt på 7 etager. Alle værelser har Smart TV, wi-fi, kapsel-kaffemaskine, aircondition og badeværelser med rainshowerbruser, mens de større værelseskategorier har badekar. Vocos velindrettede rum giver jer plads nok til at pakke ud, slappe af og nyde opholdet.

På storbysafari med sporvogn

Voco Melbourne Central ligger få øjeblikke fra det ikoniske Bourke Street Mall, det luksuriøse shoppingcenter Emporium og Queen Victoria Market, hvor australske delikatesser sælges side om side med eklektiske souvenirs. Melbourne Arts Center og National Gallery of Victoria ligger ikke langt fra hotellet. Både sporvogn og tog kører lige uden for hotellets dør, så det er let at komme rundt og se Melbournes attraktioner og moderne arkitektur, der måler sig med både Paris og New York.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Australia Early Morning Light In The Simpson Desert, Kata Tjuta (The Olgas)
Uluru, Northern Territory, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Vidunderlige Sydney og tjekkede Melbourne med adskillige udflugter

Helikopter over Great Ocean Road

Enestående Grampians National Park

Uluru, Kata Tjuta og middag under outbackens stjerner

Tropiske strande og regnskov i Byron Bay

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.