XWYOUD~3

Australiens metropoler, outback og tropiske strande

Australiens metropoler, outback og tropiske strande

22 dage fra 69.500 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Et ægte australsk eventyr fra Melbourne og Uluru til Sydney og Byron Bay

Oplev fascinerende storbyliv, øde outback og tropiske strande på en rejse til Australien med utallige håndplukkede udflugter. Kom ud i storslået natur, tæt på dyrelivet og ind i byernes ukendte gyder og arkader.

Denne rejse til Australien bringer jer til de største attraktioner og samtidig væk fra den slagne vej med vidunderlige udflugter undervejs. Bedste rejsetidspunkt er oktober til marts. 

Glæd jer til

 • Vidunderlige Sydney og tjekkede Melbourne med adskillige udflugter
 • Helikopter over Great Ocean Road
 • Enestående Grampians National Park
 • Uluru, Kata Tjuta og middag under outbackens stjerner
 • Tropiske strande og regnskov i Byron Bay

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Melbourne 4 nætter på Melbourne 4 Højdepunkter Melbourne er en metropol i ordets bedste betydning. Kultur, historie, gastronomi og skjulte hemmeligheder Melbourne er en metropol i ordets bedste betydning. Kultur, historie, gastronomi og skjulte hemmeligheder
Apollo Bay 2 nætter på Apollo Bay 2 Højdepunkter Australsk feriestemning og spektakulære kyster med bl.a. The Great Ocean Walk Australsk feriestemning og spektakulære kyster med bl.a. The Great Ocean Walk
Port Fairy 1 nat på Port Fairy 1 Højdepunkter Før I kommer til Port Fairy skal I opleve De 12 apostle set fra en helikopter Før I kommer til Port Fairy skal I opleve De 12 apostle set fra en helikopter
Dunkeld 2 nætter på Dunkeld 2 Højdepunkter Dunkeld ligger lige syd for The Grampians National Park. Her venter et hav af fantastiske naturoplevelser Dunkeld ligger lige syd for The Grampians National Park. Her venter et hav af fantastiske naturoplevelser
Uluru (Ayers Rock) 2 nætter på Uluru (Ayers Rock) 2 Højdepunkter Under stjernerne, med udsigt til Uluru, sidder I og spiser middag. Først følger I dog solen gå til ro, og ser, hvordan Uluru skifter farve. En magisk oplevelse! Magien bliver ikke mindre morgenen efter, når solen igen kigger frem. Uluru bliver igen rød, samtidig med at I nyder morgenmaden - midt i den australske outback Under stjernerne, med udsigt til Uluru, sidder I og spiser middag. Først følger I dog solen gå til ro, og ser, hvordan Uluru skifter farve. En magisk oplevelse! Magien bliver ikke mindre morgenen efter, når solen igen kigger frem. Uluru bliver igen rød, samtidig med at I nyder morgenmaden - midt i den australske outback
Sydney 4 nætter på Sydney 4 Højdepunkter Sydney er en af verdens smukkeste storbyer. Placeret lige ved vandet og med alt, hvad en storby skal indeholde af historie og kultur. Sydney er en af verdens smukkeste storbyer. Placeret lige ved vandet og med alt, hvad en storby skal indeholde af historie og kultur.
Byron Bay 4 nætter på Byron Bay 4 Højdepunkter Kajakture med delfiner, regnskove og strandferie på skønne Crystalbrook Byron Hotel Kajakture med delfiner, regnskove og strandferie på skønne Crystalbrook Byron Hotel
Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Harbour Operahouse

Australiens metropoler Sydney og Melbourne 

I skal opleve storbyliv på australsk i Sydney og Melbourne. Sydney er en af verdens smukkeste storbyer med sin beliggenhed ved vandet og skønne stemning. Melbourne lader den ikke meget tilbage, men er en by mere oppe på beatet som centrum for mode og kultur af enhver art. I kommer på spændende byvandringer og sightseeings, så I ser både de kendte og ukendte sider af de to metropoler. 

Xl Australia NSW Byron Bay Three Blue Ducks Food Restaurant
Xl Australia Victoria The Grampians Plant Flower Nature
Xl Australia Victoria Great Ocean Road 12 Apostles Walk Path
Det skal I opleve

Dagsprogram

Dette er blot et rejseforslag - alt på denne rejse til Australien kan skræddersys efter jeres ønsker. Vil I f.eks. forlænge rejsen eller udskifte et eller flere hoteller undervejs? Hør med jeres rejserådgiver, så I sammen kan skabe den rejse til Australien, som opfylder alle jeres ønsker. 

Xl Australia Melbourne Experience Lanes Arcades Tour Melbourne Skyline

I rejser til Australien med kurs mod Melbourne, hvor I lander dag 2. 

Voco Melbourne Central 4*, Melbourne 

I Melbourne skal I bo 4 nætter på det skønne designhotel Voco Melbourne Central 4*, som er et af Melbournes bedste 4* hoteller. Her kan I se frem til stilfulde  værelser og udsigt over hele byen fra rooftop pool. Her bor I i gåafstand til nogle af byens største seværdigheder, såsom Melbourne Arts Center, Docklands, Melbourne Aquarium, Royal Botanical Gardens Victoria og meget mere.

Small Australien Voco Melbourne Central Pool Terrace

Xl Australia Melbourne Experience Lanes Arcades Tour Melbourne Lane 2010

Melbourne er den næststørste by i Australien. Byen er centrum for mode, kunst og kultur. Massive gotiske banker og katedraler, elegante barokke Flinders Street Station og Forum-teatret i maurisk stil er blot nogle af de prægtige bygningsværker, der giver Melbourne personlighed. Moderne arkitektur fletter byens hjerte sammen omkring Yarra-floden og byens grønne åndehuller og parker.

XL Melbourne Australia Local Design Market

Melbournes gyder og arkader

Hvem har ikke oplevet at stå i en by og ikke kunnet finde lige det dér sted, der skulle være rundt om hjørnet? Og hvem har ikke set en turist i sin egen by og tænkt, mon det nu var smart at gå den vej? 

For at I får den bedste oplevelse af Melbourne, starter I med en spændende sightseeing, der ikke kun går ad de kendte veje, men også viser jer Melbournes skjulte hemmeligheder. I går ad smalle gyder og gemte arkader. Får gode råd til shopping og restauranter. Og nyder både snacks og frokost på vejen.

Resten af dagen er på egen hånd i Melbourne, og jeres rejserådgiver er naturligvis klar med gode tips.

Melbourne Victorian Arcade

1½ times kørsel fra Melbourne ligger Philip Island. Her syd for Mornington Pensinsula udspiller sig et fascinerende natursceneri aften efter aften, når pingvinerne komme hjem og samles efter dagens gøremål - men pingvinerne er kun begyndelsen.

Glæd jer til en heldagsudflugt fyldt med naturoplevelser langs den den smukke kyst syd for Melbourne.

XL Australia Victoria The Nobbies And Seal Rocks Family
XL Australia Victoria The Nobbies And Seal Rocks Fur Seals
XL Australia Victoria Philip Island Two Penguins

Small Melbourne Australia Food Market

I dag handler det bare om at udforske og nyde Melbourne - I bor centralt med mange af byens største attraktioner i gåafstand. Jeres rejserådgiver har masser af tips og forslag, men vi er nødt til at nævne én ting: Maden. 

Få byer kan fremvise samme kulinariske mangfoldighed som Melbourne. Her krydres det lokale køkken med velsmagende tilbud fra byens store italienske og græske befolkningsgrupper. Og selvfølgelig er her også en Chinatown til at byde ind med deres delikatesser. 

Guidet tur til Melbournes Madscene?

 I kan selv gå på opdagelse i Melbournes madscene - mens I udforsker byen - men vi kan også anbefale en kulinarisk sightseeing i Melbourne, hvor udvalgte restauranter står klar med prøvesmagninger på både mad og vine. I følges med en professionel guide og en gruppe på maks. 8 personer. Hør mere om denne oplevelse hos jeres rejserådgiver. 

Xl Australia Melbourne Experience Lanes Arcades Tour Restaurant

Xl Australia Victoria Mornington Peninsula Chinamans Hut Sealions Snorkling

Ud for kysten på Mornington Peninsula er et rigt dyreliv med bl.a. masser af delfiner og søløver. Dem skal i helt tæt på i dag. 

Svøm med vilde delfiner

I Nyhavn Rejser anbefaler vi ikke at svømme med delfiner i fangenskab. Til gengæld kan I på denne rejse til Australien svømme med vilde delfiner på deres betingelser. I skal på en halvdagsudflugt, hvor I kan glæde jer til betagende møder med både sæler og delfiner. 

I sejler i en mindre båd og snorkler i små grupper af hensyn til såvel jer som delfinerne. På vejen stopper I for at svømme med søløver, og I kan også komme til at snorkle med sødrager! 

 

 

Xl Australia Victoria Mornington Peninsula Wild Dolphins

Efter formiddagens udflugt tager I færgen fra Sorrento til Queenscliff og sætte kurs mod Apollo Bay ved Great Ocean Road - en eventyrlig køretur

I kører af sted gennem de smukke landskaber mod nye oplevelser. Dagen mål er Apollo Bay ved Great Ocean Road. I kunne køre en lang tur indenlands via Melbourne rundt om Port Philip Bay, men vi inkluderer en tur med færgen fra Sorrento til Queenscliff. Et dejligt stop på en dejlig køretur.

Latterfugle, koalaer og meget mere 

Apollo Bay ligger tæt på De 12 Apostle, en af de mest spektakulære kyststrækninger i Australien. Bag Apollo Bay ligger lommer af tempereret regnskov med bøg og eukalyptus, der tårner sig op i Otway National Park. Lyt efter løvhyttefuglens sang og skrattende grin fra kookaburra, latterfuglen. Skovene huser også et rigt dyreliv med både koalaer og kænguruer, når de ellers ikke græsser på golfbanerne.

 

Xl Australia Landscape Of Apollo Bay, Victoria

Captain's At The Bay, Victoria 

I har 2 overnatninger på lille, hyggelige hotel Captain's at the Bay, som ligger blot 150 meter fra den spektakulære kyst i Victoria.

Xl Australia Hotel Captains At The Bay Entrance Reception Victoria

Xl Australia Erskine Falls Waterfall In The Otways National Park Along The Great Ocean Road

I Apollo Bay bor I 150 meter fra stranden og den smukke vandrerute Great Ocean Walk, ligesom I også kan gå på opdagelse i de tempererede regnskove omkring Apollo Bay - Great Otway National Park ligger en kort køretur fra jeres hotel, mens den smukke Barham River Road fører jer op til Barham Scenic Paradise Reserve.

Hør jeres rejserådgiver, om disse og andre oplevelser omkring Apollo Bay.

Xl Australia Hotel Captains At The Bay Loft Livingroom Victoria

Xl Australia Victoria Helicopter Tour 12 Apostles In Air

I dag skal I opleve noget af Australiens mest spektakulære natur – de store klipper i havet ved Great Ocean Road, der kaldes The 12 Apostles og London Bridge, og senere kører I ad den smukke kystvej til Port Fairy. 

De 12 apostle set fra helikopter 

Når I kører ad Great Ocean Road, er der fabelagtige udsigter fra land, men intet slår en tur i helikopter over sceneriet. I fornemmer, hvordan naturens kræfter har flået i kysten og revet store stykker af for kun at lade de mest hårdføre stå tilbage. Endnu mere tankevækkende bliver det, når man hører kysten andet navn, "Shipwreck Coast", et navn, som 80 skibes skæbne har bidraget til. 

Xl Australia Great Ocean Road Victoria

Great Ocean Road til Port Fairy 

Senere fortsætter I langs kysten i bil mod Port Fairy. Vejen snor sig til tider på kanten af den dramatiske klippekyst med udsigt til fantastiske nuancer af blå og turkis i det store ocean. Den hårde kerne af brætsurfere befinder sig på bølgerne ud for Torquay. Både her og langs kysten ligger små maleriske byer med strandløver og friske fisk. 

Port Fairy er en lille hyggelig by med hummerfiskeri som vigtigste indtægtskilde - det er også her, I kan slukke tørsten i en Victoria Bitter på The Caledonian Inn, det ældste værtshus i Victoria, der kan trække sine aner tilbage til 1844. 

Xl Australia Oscars Waterfront Boutique

Oscars Waterfron Boutique Hotel 4*, Port Fairy 

I skal bo i ren idyl på Oscars Waterfront Boutique Hotel i Port Fairy. Her er blot 7 værelser og en vidunderlig stemning. Nyd udsigten mod kanalens små både fra den smukke terrasse og duften af lavendel i den provencalske gårdhave.

Xl Australia Views Of The Grampians National Park In Western Victoria

I kører nu stik nord ind i landet. Målet er den lille by Dunkeld, der ligger lige syd for The Grampians National Park. Kør tidligt af sted, så I kan komme ud i den smukke natur.

The Grampians National Park 

I er i Victorias vilde vest, der ved Dunkeld brydes af sandstensklipper og bjerge. Over 160 km vandrestier fører vandrere gennem eventyrlige scenerier med skovområder, søer, vandfald og mærkværdige klippeformationer. 

Xl Australia VIC Royal Mail Hotel Dining Room

Royal Mail Hotel 3+*, Dunkeld 

I skal bo 2 nætter på Royal Mail Hotel, der er et perfekt udgangspunkt for oplevelser i området. Stort set alle værelser vender mod Mount Sturgeon og byder på flot udsigt. Her er bistro, restaurant og en pool til en svalende dukkert efter dagens udflugter. Stedets restaurant har fået en pris for det bedste regionale køkken i Australien.

Xl Australia Victoria The Grampians Couple Emu Group Animal

I har hele dagen til at udforske The Grampians National Park, som I deler med kænguruer, koalaer, wallabies, myrepindsvin, opossum og et rigt fugleliv.

En af The Grampians' store attraktioner er Mackenzie Falls, Victorias højeste vandfald. Hulemalerier i beskyttede klippefremspring fortæller om aboriginernes tidligere bosættelser i bjergene. Brambuk Aboriginal Living Cultural Centre ved Visitor Centre er et godt sted at tage til, hvis I vil lære mere om aboriginernes kultur og mytologi. I kan også få et kort over de steder i området, der er et besøg værd.

XL Australia Ayers Rock Uluru Red Center Desert Aerial View

I dag sætter i kurs tilbage mod Melbourne - denne gang tager I den direkte vej på Western Freeway (M8), da I skal videre fra Melbourne samme dag - med direkte fly til den røde outback med Uluru (tidligere Ayers Rock), hvor der allerede om aftenen venter jer en kæmpe oplevelse. 

VOYAGES DESERT GARDENS HOTEL 4*

I skal bo 2 nætter på et af de bedste hoteller nær Uluru, Voyages Desert Gardens Hotel. Her kan I nyde stor komfort, masser af plads og god beliggenhed. Stemningen er afslappet og moderne, og I har adgang til stor pool. Voyages Desert Gardens Hotel ligger med mindre end en halv times kørsel til Uluru (Ayers Rock), som  også kan se fra hotellet.

Xl Australia Voyages Desert Gardens Hotel Ayers Rock Pool Sunbeds

Sound of Silence Dinner ved Uluru (Ayers Rock) 

I slutter dagen af med en magisk middag under stjernerne ved Uluru. Først nyder I solnedgangen over Uluru, hvor den kæmpe monolit skifter farve fra rød til sort, og senere venter en stor grillbuffet, der serveres under millioner af stjerner. Når alt kunstigt lys slukkes, når magien nye højder.

 
XL Australia Longitude 131 Ayers Rock Table 131° Dinner Setting

XL Australia Ayers Rock Uluru Sunrice

Vi ved, at I kom lidt sent i seng i går, men nu skal I altså tidligt op. I må simpelthen ikke gå glip af solopgangen over Uluru, når I nu bor så tæt på. I skal derfor opleve det øjeblik, hvor ørkenen vågner. 

Når solens stråler bryder frem over ørkenen, fanger Uluru dem og går fra sort til rød i et levende farvespil. I nyder det sammen med en traditionel morgenmad ude i ørkenen med både Billy Tea og damper! 

Guidet tur til Uluru

Senere fortsætter I med guide på en tur ved foden af Uluru, hvor I blandt andet ser hulemalerier og fossiler. I besøger også Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre. Glæd jer til en fantastisk dag i den røde outback.

Storebroderen Uluru er måske den mest berømte, men at gå ved The Olgas er på ingen måde en mindre oplevelse. Det vil I kunne skrive under på, når I har været på denne 3½ time lange udflugt, som starter og slutter på jeres hotel. 

XL Australia Northern Territory Tha Olgas Wild Camels

Xl Australia Sydney Opera House 5

I rejser fra Uluru til endnu en af Australiens vidunderlige metropoler, nemlig Sydney, hvor I skal på bo 4 nætter på byens nok hyggeligste boutiquehotel Spicers Potts Point 5*.

Velkommen til Australiens "Emerald City".

SPP Hero External
Xl Australia Sydney Spicers Potts Point Terrace
Xl Australia Coffee Cafe

Xl Australia NSW Sydney The Rocks Street People Foto Dan Gosse

I er ankommet til en af verdens smukkeste storbyer.

Resten af dagen er til at udforske Sydney på egen hånd. Sig til, hvis I skal have gode tips til restauranter mm.

XL Australia New South Wales Sydney Opera House Steps

Som dansker knytter der sig en særlig historie og stolthed over rejser til Sydney. Nemlig Jørn Utzons enestående operahus. Ingen tur til Sydney uden at oplev det!

Rundvisning i Sydney Opera House

Vi inkluderer en rundvisning i Sydney Opera House, hvor I kommer ind i de fantastiske rum og hører om byggeriet fra første planer til nu. Det er en åben billet, så I kan tage med, når det passer ind i jeres program. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en tidlig backstage-tur i operahuset enten som alternativ eller en ekstra oplevelse. 

Jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser kan også fortælle om andre udflugter. Det kan være en sejltur i tallship eller en tur i vandflyver!

XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 1

De seneste par dage har I oplevet Sydney fra nogle af byens bedste og skønneste sider, men i dag tager I eventyret til nye højder. I bogstaveligste forstand. I skal nemlig opleve Sydney fra luften - i vandflyver til en af regionens ypperste restauranter, hvor der venter jer en 3-retters frokost med fortryllende havudsigt. Velbekomme!   

Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Harbour Operahouse
Xl Australia Sydney Restaurant Jonahs Dessert Food
Xl Australia Sydney Restaurant Jonahs Interior

Xl Australia NSW Byron Bay Beach

Fra storby til strandliv, lotushaver og palmeskove. Fra pulserende gader til fredfyldte dage med spa, kajakture, cykelture, yoga, golf eller hvad dagen ellers bringer. Nu er det tid til at slappe af. På bedste australsk manér. Og det kan ikke gøres bedre, end ved Byron Bay - på skønne Crystalbrook Byron Hotel 4*, hvor I bor de næste 4 nætter. 

Xl Australia NSW The Byron At Byron Exterior Suites
The Byron At Byron Resort & Spa, Byron Bay Gastro
Xl Australia NSW The Byron At Byron Infinity Pool

Xl Australia NSW Cape Byron Dolphins Sun Kayak

I dag skal I på kajaktur ud for Australiens østligste punkt - lige før New South Wales bliver til Queensland. I er her på naturens præmisser, så ingen kan garantere noget, men der er gode chancer for at møde legesyge delfiner, der ofte kommer i flok for at byde nye gæster velkommen!

I vil med garanti også opleve flere af de lokale fisk og måske endda havskildpadder. Er det store held med jer, kommer der måske en migrerende pukkelhval forbi og blander sig i selskabet.  

Xl Australia Nsw Cape Byron Kayak Trip Turtle Group

De næste dage er til ren afslapning på jeres hotel - krydret med alt fra enestående snorkling, cykelture langs floder, skønne cruises, vandreture langs kysterne og besøg til lokale museer, kunstcentre, ølbryggerier og meget mere. 

Hør med jeres rejserådgiver, om alle mulighederne i og omkring Byron Bay.

Xl Australia NSW The Byron At Byron Rainforest Boardwalk Woman
Xl Australia NSW Byron Bay Lighthouse
Xl Australia NSW Byron Bay Three Blue Ducks Food Restaurant

XL Australia Queensland Brisbane City Bridge Night

Efter 3 fantastiske uger Down Under er jeres rejse til Australien slut. I flyver hjem via Brisbane for at lande i Danmark dag 22.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

I skal opleve Australiens mangfoldige natur fra rå kyster over grønne bjerge til den røde outback. Svømme med vilde delfiner, flyve i helikopter over Great Ocean Road, ud på smukke vandreture og tæt på store flokke af kænguruer og emuer. Alt sker i et afstemt miks af guidede ture i mindre grupper og oplevelser på egen hånd, hvor I en stor del af ferien har egen bil og kører i jeres eget tempo. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Nyhavn Rejsers rejserådgivere har håndplukket hotellerne ud fra bedste stemning og beliggenhed. Fra luksus i Melbourne til ren idyl på Great Ocean Road. Fra luksuriøst boutiquehotel i centrale Potts Point i Sydney til moderne Flinders Hotel på Mornington Peninsula omgivet af eukalyptustræer, vinmarker og golfbaner. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse/suite.

Inkluderet

 • Fly København-Melbourne – Ayers Rock – Sydney – Ballina - København inkl. lufthavnsskatter
 • 4 nætter på Voco Melbourne 4*, Melbourne. King Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Melbournes gyder og arkader
 • Oplevelse: Guidet tur til Philip Islands og pingvin parade på første parket
 • Avis billeje, full size, All Inclusive, inkl. GPS. Fra Melbourne by og retur til Melbourne lufthavn
 • Oplevelse: Svøm med delfiner, sæler og sødrager
 • Færge fra Sorento til Queenscliff
 • 2 nætter på Captain's at the Bay 3*, Victoria. Cottage, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: I helikopter over Great Ocean Road
 • 1 nat på Oscars Waterfront Boutique Hotel, Port Fairy. Riverfront Room, inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Royal Mail Hotel, Dunkeld. Deluxe Mountain View Room, inkl. morgenmad
 • Transport fra Ayers Rock lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på Voyages Desert Gardens Hotel, Ayers Rock. Deluxe Room
 • Oplevelse: Vandretur ved Kata Tjuta (The Olgas)
 • Oplevelse: Solopgang over Uluru (Ayers Rock)
 • Oplevelse: Sound of Silence Dinner ved Uluru
 • 4 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. King room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse Sightseeing i Sydney i mindre gruppe
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Oplevelse: I vandfly til udsøgt frokost i Sydney
 • Transport fra Ballina lufthavn til Byron at Byron hotel t/r
 • 4 nætter på Byron at Byron 4*. Treetops suites, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Australiens metropoler, outback og rev
RejseperiodeDobbeltEnkelt
18.05.24 ‑ 29.09.2569.000‑73.000103.000‑109.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Benzinforbrug og evt. parkering
 • Turistvisum Australien 

Bemærk

 • Anbefalet rejseperiode fra oktober til sidst i marts
 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.