• Krokodillefri badning ved Wangi Falls i Litchfield National Park, Australien
 • Den lokale lturleder Tess Atie i Litchfield National Park, Northern Territory i Australien
 • På tur i 4WD i Litchfield National Park, Australien
 • Den lokale turleder Tess Artie foran Wangi Falls i Litchfield National Park, Australien
 • Wangi Falls i Litchfield National Park, Australien

Heldagstur til Litchfield National Park

Med lille gruppe ad veje, andre ikke må komme på

Den lokale turleder Tess Artie foran Wangi Falls i Litchfield National Park, Australien
Læs mere

Oplev spektakulær natur i selskab med lokal aboriginer i Australiens Northern Territory, der bringer jer til sin families land. Glæd jer til vandfald, termitboer og masser af aboriginernes historie. Lille gruppe på maks. 12 personer!

Småt er godt på rejser til Australien

Rejser til Australien er rejser til uendelige vidder, store naturfænomener og stor gæstfrihed. Men når det kommer til størrelsen af en gruppe, man følges med, hylder vi i Nyhavn Rejser konsekvent, at småt er godt. På denne tur er gruppen på maks. 12 personer. 

Den lokale turleder Tess Artie foran Wangi Falls i Litchfield National Park, AustralienEngageret guide og steder, andre ikke kommer

I kan samtidig se frem til en dybt engageret guide, som gerne øser ud af sin store viden tilsat en god portion humør. Nyhavn Rejser har nemlig fundet den lokale turleder Tess Atie. Hun og hendes lokale guider kender området som deres egen baglomme, da de er født og opvokset her.

Området omkring Litchfield National Park i Northern Territory tilhører Tess Aties folk, og har hun som den eneste tilladelse til at guide her. Ud over den flotte natur kan I derfor se frem til at se steder, almindelige besøgende aldrig kommer. 

Den lokale turleder Tess Artie viser og fortæller i Litchfield National Park, Australien

Litchfield National Park med natur og historie

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen, og turen går mod eventyrlige Litchfield National Park. Historien fylder meget, og I mærker, at den er vigtig for de lokale aboriginere.

I lærer om aboriginernes kendskab til og udnyttelse af naturens ressourcer, som de har levet i harmoni med gennem årtusinder.  I ser kæmpe termitboer, og igen bringer det historien ind. En ægte didgeridoo er nemlig udhulet af termitter og både fældet og dekoreret af aboriginere. 

Spørg endelig jeres guide om aboriginernes brug af insekter til alt fra føde over medicin til farvestoffer til hulemalerier. I hører også om pionererne ved Bamboo Creek Tin Mine

Frokost med Tess Artie i Litchfield National Park, AustralienTe og frokost ved kilder på Tess's families land

Der er tepause ved en kilde på Tess Aties families land, og frokosten indtages ved en anden kilde, den smukke Woolaning Spring. Menuen består typisk af friskfanget barramundi, en yderst velsmagende fisk, der er typisk for området, ligesom den sikkert også byder på kænguru og andre delikatesser.

Krokodillefri badning ved Wangi Falls i Litchfield National Park, AustralienVandfald, bush og regnskov

Efter frokost besøger I vandfaldet Wangi Falls, der har særlig betydning for aboriginale kvinder. Det hører I om. I kan tage en kølende dukkert i den naturlige pool, inden den tropiske regnskov venter med et rigt fugleliv og utallige frugtflagermus. Hør, hvordan aboriginere har overlevet i området gennem tusinder af år, samlet planter til medicinbrug og føde og til at flette fiskeruser, kurve og meget mere.

Til sidst går turen videre ad Reynolds River Track gennem to floder til det fredede Blyth Homestead, hvor det emmer af historie. Et spændende stop med kig ind i tidligere tiders dagligdag i denne ende af Australien. I er tilbage i Darwin sidst på dagen mange oplevelser rigere.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.