Xl Australia Ayers Rock Wayoutback Safari Uluru Sunset

Nyhavns kompromisløse Australien

Nyhavns kompromisløse Australien

19 dage fra 74.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Den komplette rejse til Australien

Nyhavns kompromisløse Australien er rejsen til jer, der i første omgang kun regner med at opleve Australien én gang. En rejse med alle de store attraktioner, hvor vi kompromisløst udvælger de bedste udflugter, hoteller og lodges.

Det betyder den optimale rejse for jer. Det betyder så nok også, at den giver lyst til mange flere rejser til Australien, men det tager vi, når I kommer hjem.

Glæd jer til

 • Eventyrlig rejse til Australien med utallige udflugter
 • Sydney: Sightseeing, vandflyvertur og backstage i operahuset
 • Heldagstur til Low Isle i Great Barrier Reef
 • Uluru (Ayers Rock) og outbacken med vandreture og middag under stjernerne
 • Heldagstur til Litchfield National Park med lokal aboriginer

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sydney 4 nætter på Sydney 4 Højdepunkter Sydney set fra luften med vandflyver Sydney set fra luften med vandflyver
Uluru (Ayers Rock) 2 nætter på Uluru (Ayers Rock) 2 Højdepunkter Solen står op over Uluru og lader lyset farve den enorme klippe, samtidig med at I nyder morgenmaden - midt i den australske outback Solen står op over Uluru og lader lyset farve den enorme klippe, samtidig med at I nyder morgenmaden - midt i den australske outback
Kakadu National Park 3 nætter på Kakadu National Park 3 Højdepunkter Storslåede klippeformationer, kløfter, vandfald og frodig fauna. Kakadu National Park er et absoulut højdepunkt Storslåede klippeformationer, kløfter, vandfald og frodig fauna. Kakadu National Park er et absoulut højdepunkt
Darwin 2 nætter på Darwin 2 Højdepunkter Udflugt til Litchfield National Park, hvor en lokal aboriginer bringer jer ind i familiens land Udflugt til Litchfield National Park, hvor en lokal aboriginer bringer jer ind i familiens land
Port Douglas 5 nætter på Port Douglas 5 Højdepunkter Snorkling på Great Barrier Reef krydet med sol, strand og afslapning. Port Douglas runder rejsen perfekt af Snorkling på Great Barrier Reef krydet med sol, strand og afslapning. Port Douglas runder rejsen perfekt af
XL Australia Queensland Great Barrier Reef Snorkling Couple Coral
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Fantastisk start i Sydney

Eventyret starter i Sydney med flere udflugter. Guidet sightseeing backstage i operahuset, Sydney set fra en vandflyver og sightseeing til fods er nogle af jeres oplevelser. 

Campsafari i outbacken med Uluru (Ayers Rock)

Uluru er et ikon for rejser til Australien. I oplever den røde outback på den mest intense måde: på 3 dages campsafari! I bor i telt i en camp ved Uluru og igen på en kvægfarm ved 300 m dybe Kings Canyon.

Dyreliv, vandfald og store vidder

På jeres rejse til Australien kommer I til flere vidt forskellige, men lige storslåede naturscenerier. Kakadu National Park, Litchfield National Park og Daintree Rainforest. Glæd jer til store kløfter, vandfald og dyreliv. Til at vandre og bade i regnskoven og fange krabber med spyd. I kommer tæt på aboriginernes kultur, når I møder lokale guider, der tager jer steder, andre ikke kommer. 

Queensland og Great Barrier Reef

I vidunderlige Queensland kan I slappe af med sol, sand og vand. Og snorkling på Great Barrier Reef! I skal på udflugt til en koralø, hvor I kan snorkle på revet blandt havskildpadder. 

Mindre grupper giver større oplevelser

På rejser til Australien er en udflugt ikke bare en udflugt. Den kan foretages med jer alene, i små grupper og i store grupper. Jo større, jo billigere, men oplevelsen er ikke den samme. Udgangspunktet for denne rejse til Australien er "småt er godt". Alt i rejsen kan selvfølgelig tilpasses jeres individuelle ønsker.

XL Australia Wildman Lodge Kakadu National Park Buffalo A
XL Australia Wildman Lodge Kakadu National Park River System
xl-Australia-Arnhem-Land-Cobourg-Peninsula-kangaroos
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse til Australien kan skræddersys efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om netop det, I gerne vil opleve, og om særlige ønsker til komfort undervejs.

Xl Australia Sydney Oz Whale Watching Shark Island Harbour Aerial

I rejser til Australien fulde af forventninger. Foran venter et eventyr uden lige down under. I lander dag 2 i Sydney i New South Wales, og tager en taxa til jeres hotel i Sydney.

Vibe Hotel 4* 

I skal bo på det nyrenoverede Vibe Hotel, der ligger tæt på Darling Harbour og Sydney Opera House. Området byder på nogle af Sydneys bedste restauranter og flere cafeer, barer og butikker ligger i gåafstand fra hotellet. Velkommen til Sydney. Jeres rejse til Australien er i fuld gang!

Xl Australia New South Wales Sydney Vibe Hotel Storehouse Bar

Xl Australia NSW Sydney The Rocks Promenade Garden Foto Hamilton Lund

I er ankommet til en af verdens smukkeste byer, Sydney. Byen er omgivet af vand og har et behagligt klima året rundt. At her samtidig er et væld af spændende steder og en ualmindelig god stemning, gør ikke oplevelsen mindre. 

De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum. Vil I hvile benene, tager I bare en af færgerne, der forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs. I løbet af de næste dage kommer I på nogle af de mest spændende udflugter i Sydney. 

Historisk byvandring i Sydney

Lidt op ad formiddagen skal I på to timers historisk byvandring med en lille gruppe og en passioneret guide. Gåturen bringer jer til de største attraktioner og har samtidig en spændende rød tråd. Ruten baserer sig nemlig på en fortælling, de færreste hører på rejser til Australien. I følger kilden til Sydneys tilblivelse og Australiens kolonisering! 

Resten af dagen har I masser af tid til selv at gå rundt for at nyde dejlige Sydney.

XL Australia New South Wales Sydney Opera House Steps

En ny dag i Sydney og nye oplevelser venter. I skal besøge et af de største ikoner for rejser til Australien: Operahuset i Sydney skabt af danske Jørn Utzon. 

Bag scenerne i Operahuset i Sydney

I skal opleve Utzons mesterværk på en guidet tur i operahuset med en ganske lille gruppe. I kommer på og bag scenerne og hører spændende fortællinger om huset fra de første planer til livet i huset nu. I kommer steder, hvor der om dagen er adgang forbudt, fordi scenefolk og sangere arbejder her. I er derfor nødt til at være her, før arbejdet begynder. Til gengæld belønnes en dejlig morgenmad efter rundvisningen.

Hvis I gerne vil sove lidt længere, kan vi reservere billetter til den almindelige rundvisning. Resten af dagen er til egen disposition. Nyd at gå mere på opdagelse i Sydney.

Xl Australia Sydney Opera House VL Backstage Tour Group Prudence Upton

Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Northern Beaches

I dag når jeres rejse til Australien i bogstavelig forstand nye højder. I skal nemlig ud at flyve i vandflyver

Sydney set fra en vandflyver 

Når mange fremhæver Sydney som en af verdens smukkeste storbyer, skyldes det beliggenheden ved vandet. Det udnytter vi til en forrygende udflugt i vandflyver, hvor I ser det hele fra oven inkl. operahuset og Bondi Beach. Alene det at lande og lette på vandet er en kæmpe oplevelse. Glæd jer til at sidde og se ned på det, I allerede har set i Sydney, og til at blive inspireret til nye oplevelser i Sydney. 

Det er jeres sidste dag i Sydney. Måske skal den afsluttes med en god middag? Sig til, hvis vi skal reservere bord et af vores favoritsteder.

XL Australia Ayers Rock Uluru Northern Territory Red Centre Desert

Nu går jeres rejse til Australien fra vandet til støvet. I tager fra dejlige Sydney til den fascinerende røde outback i Northern Territory. Først med en taxa til lufthavnen i Sydney, hvorfra I flyver direkte til Ayers Rock Airport inde i outbacken. Her bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner.

Voyages Desert Gardens Hotel 4*, Ayers Rock 

I skal bo de næste to nætter på et af de bedste hoteller nær Uluru (Ayers Rock), Voyages Desert Gardens Hotel. Hotellet er anlagt, så I virkelig føler, at I er langt ude i outbacken, og her er en stor pool at vende hjem til.

Xl Australia Voyages Desert Gardens Hotel Ayers Rock Room View Ayers Rock

Vandretur ved The Olgas 

Allerede første dag i outbacken venter den første oplevelse. I kan glæde jer til en spændende og lærerig vandretur ved The Olgas (Kata Tjuta), hvor I bevæger jer ind i Vindenes Kløft, Walpa Gorge.

XL-Australia-Ulura-Ayers-Desert Awakenings tour-sunrise-people

Det bliver en dag i Australiens røde outback fyldt med oplevelser fra tidligt til sendt.

I skal først opleve ørkenen vågne og se solopgang over Uluru på en udflugt, hvor I efter morgenmaden også besøger Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre. Endelig venter der en dejlig middag under millioner af stjerner med udsigt til Uluru. Det giver sig selv, at stemningen her er helt unik.

Sig til, hvis I vil have en dag ekstra for også at have mere tid til pool og afslapning.

XL Australia Longitude 131 Ayers Rock Table 131° Dinner Setting

XL-Australia-Kakadu-lookout-man

Fra den tørre ørken går jeres Australien rejse mod det 1.300 km2 store vådområde Mary River Wetlands ved Kakadu National Park. I bliver kørt i lufthavnen ved Ayers Rock og flyver til Darwin, hvorfra der er 2½ time at køre, så I er fremme sidst på eftermiddagen.

Kakadu National Park 

Kakadu National Park er et af de absolutte højdepunkter på rejser til Australien og Northern Territory. Her er storslåede klippeformationer med kløfter og vandfald og en frodig flora og fauna. Kakadu National Park har samtidig stor kulturel betydning for aboriginerne med de mange hulemalerier ved Ubirr Rock og Nourlangie Rock. Her skal I bo tre nætter på en af de mest enestående lodges i Australien.

Xl Australia Bamurru Plains Kakadu Np Nt Aerial View

Bamurru Plains 5*

Bamurru Plains gemmer sig mellem vilde palmer og krogede træer, så I er i nærkontakt med naturen døgnet rundt, uanset om I er i poolen, restauranten eller i jeres bungalow, der er bygget på pæle i det grønne vildnis. Nyd udsigten fra den fabelagtige træterrasse med solstole. 

Mary River-deltaet og savannen op til Bamurru Plains huser et dyreliv, der spænder fra flere kænguruarter over dingoer, vildsvin og bøfler til de store saltvandskrokodiller. Om natten kigger varaner, opossum og flere krybdyrarter frem.

Udflugterne foregår i bil, til fods og i båd f.eks. på Mary River og deltaget, der har en af verdens største populationer af krokodiller. 

Xl Australia Bamurru Plains Kakadu Np Nt Bungalow Exterior
Xl Australia Bamurru Plains Kakadu Np Nt Airboat
Xl Australia Bamurru Plains Kakadu Np Nt Bungalow Interior

Xl Australia NT Darwin City Aerial View

Det er tid at forlade Bamurru Plains. I kører retur til Darwin, hvor I nu har to overnatninger.

Varme og afslappet stemning i Darwin 

Det første, der møder ens blik i Darwin, er de australske lufthavnsarbejdere og buschauffører klædt i korte bukser og hvide knæstrømper. Temperaturen er året rundt over 25°C og stilen tilbagelænet! I er her to nætter, og I skal på endnu en fantastisk udflugt, men der er også tid til at se nærmere på byen. 

Gå en tur til det dejlige havneområde Wharf Precinct, hvor I kan få noget af det bedste Fish & Chips, og I kan også nå et sunset cruise på Cullen Bay, hvis dagen skal have en romantisk afslutning. Eller hvad med en middag i "Roadkilled" - "you kill, we grill"?

Xl Australia Oaks Elan Darwin 1 Bedroom Flat Balcony Sunset

Oaks Elan Darwin 3+*, Darwin AKS 

I skal bo 2 nætter på Oaks Elan Darwin 3+*. Det er et moderne hotel i Darwin tæt på havnen, restauranter og butikker. Med pool! 

Dar Pool Night LR

Xl Australia Litchfield NP Aboriginal Wangi Falls

Igen skal I nyde spektakulære naturscenerier. I skal nemlig til Litchfield National Park i selskab med en lokal aboriginer, der bringer jer til sin families land. Glæd jer til rengskov, vandfald, kæmpe termitboer og indblik i de lokale aborigineres historie. Og husk badetøj, for I kan bade i regnskoven!

På rejser til Australien hylder Nyhavn Rejser konsekvent, at småt er godt, hvis I skal på udflugt i en gruppe. Det gælder også i dag. Gruppen er på maks. 12 personer. Om aftenen har I igen tid til at udforske Darwin.

Xl Australia Port Douglas Beach On Sunny Day

I tager en taxi fra Oaks Elan Darwin og er hurtigt i lufthavnen. Herfra flyver I til Cairns i staten Queensland, der huser endnu en række af de største ikoner for rejser til Australien fra tropiske strande over tæt regnskov til Great Barrier Reef. I skal opleve det hele! 

Cairns er et godt udgangspunkt for mange udflugter, men på kompromisløse rejser til Australien som denne sætter vi barren højere. Derfor bliver I budt velkommen i lufthavnen i Cairns og kørt en god times tid nordpå langs kysten til dejlige Port Douglas

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Oceanview Suite Terrace

Port Douglas Peninsula Boutique Hotel 4+* 

I skal bo 5 nætter på skønne Port Douglas Peninsula Boutique Hotel 4+*. Hotellet har nok den suverænt bedste beliggenhed af alle hoteller i Port Douglas lige ved til Four Miles Beach. Centrum af Port Douglas med caféer og restauranter er mindre end fem minutters gang væk.

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Swimming Pool

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Four Mile Beach Sunbeds View

I har oplevet meget og haft et indholdsrigt program på jeres rejse til Australien. I dag skal I absolut ingen ting. Altså ud over at nyde hotellet og poolen, udforske cafeer, butikker og restauranter i Port Douglas, gå tur langs Four Mile Beach eller en runde på en af de lokale golfbaner.

Og alt det, man ellers gør under den tropiske sol, når man er i en dejlig ferieby ved stranden i Australien.

Placeholder Image

I dag skal I opleve verdens ældste regnskov, der ligger ved Cape Tribulation. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Mossman Gorge nord for Port Douglas. Her bliver I budt velkommen af en lokal aboriginer, der er jeres guide den næste halvanden times tid. 

Vandretur i verdens ældste regnskov med lokal aboriginer 

Udflugten til Daintree Rain Forest går ind i den tætte regnskov og hen over små floder, mens I hører om regnskovens og havets rigdomme og trusler. I lærer, hvordan man fisker med spyd og jager med boomerang. I får fortællinger om den aboriginske kultur, oplever Mossman Gorge og får frokost og svømmetur undervejs.

Udflugten er endnu et godt eksempel på, hvor forskelligartede oplevelser, I kan få på rejser til Australien. Der er langt fra den tørre ørken til den tætte regnskov!

Xl Australia Queensland Daintree Rainforest Walkabout Adventures Ocean

Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Boat Island Lighthouse

Snorkling ved Great Barrier Reef er en af de helt store oplevelser på rejser til Australien. Det skal I opleve på den dejlige dagsudflugt, I skal på i dag. 

I katamaran til snorkling med skildpadder 

Der er noget magisk over snorkling på koralrev. Man mærker en uendelig ro i hele kroppen. Samtidig slår hjertet i et højere gear, når farverige fisk og smukke havskildpadder passerer lige foran jeres maske. 

Det skal I opleve på udflugt til koraløen Low Isles. I sejler med en lækker katamaran med plads til blot 32 gæster. På Low Isles føler I, at I er på en øde ø, for det historiske fyrtårn er eneste bygning. I skal snorkle på koralrevet med dets mange fisk. 

Ved Low Isles lever mange havskildpadder, der er så kære og elegante på samme tid. De nærmest flyver gennem vandet. Glæd jer til endnu en stor oplevelse, når svømmer sammen med dem.

Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Snorkel Couple Beach

Xl Australia Queensland Port Douglas Harbour Sailboats Boats

I har nu endnu en dag til at nyde hotellet, byen, stemningen, solen, sandet og vandet i Port Douglas. Til at tale om alt det, I har oplevet. 

I skal samtidig stille og roligt vænne jer til tanken om, at selv rejser til Australien har én kedelig hage: De slutter på et tidspunkt. Det er jeres sidste hele dag i Queensland, så nyd hvert sekund.

Xl Australia View Of Cairns Harbor Queensland

I bliver kørt fra Port Douglas til lufthavnen i Cairns, hvorfra I flyver hjem. I lander i Danmark dag 19. Måske sidder I allerede i flyet og drømmer om nye rejser til Australien. I har set en masse, men der er så meget mere i det kæmpe land.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Australien er så stort et land, at man ikke kan nå alt på én rejse. Vi har derfor håndplukket oplevelser og udflugter med en ganske særlig stemning og skønhed. Fællesnævneren er små grupper, passionerede guider og de bedste steder. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

På hele jeres vej gennem Australien bor I på håndlukkede hoteller og lodges. F.eks. Wildman Wilderness Lodge ved Kakadu National Park, hvor I er i et med naturen og samtidig nyder uforlignelig mad og service. Det kunne godt gøre billigere. Men ikke meget bedre.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København/Billund-Sydney / Cairns-København/Billund
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter på Vibe Hotel 4*, Sydney. Guest Room
 • Oplevelse: Historisk byvandring Sydney
 • Oplevelse: Sydney set fra en vandflyver
 • Oplevelse: Backstage i Sydney Opera House
 • Indenrigsfly Sydney-Ayers Rock
 • 2 nætter på Voyages Desert Gardens Hotel 4*, Ayers Rock. Garden View Room
 • Oplevelse: Vandretur ved The Olgas (Kata Tjuta)
 • Oplevelse: Solopgang over Ayers Rock
 • Oplevelse: The Sounds of Silencer Dinner
 • Indenrigsfly Alice Springs-Darwin
 • 3 dages Billeje mellemstørrelse bil fra/til Darwin lufthavn
 • 3 nætter på Bamurru Plains Lodge 4*. Safaritelt m. bad/toilet, inkl. morgenmad og middag
 • Udflugt fra Bamurru Lodge: Heldagstur til Kadadu National Park
 • Udflugt fra Bamurru Lodge: 1 times sejltur i Mary River Wetlands
 • 2 nætter på Oaks Elan Darwin 4+*, Darwin. Hotelværelse
 • Oplevelse: Heldagstur til Litchfield National Park
 • Indenrigsfly Darwin-Cairns
 • Transport fra Cairns lufthavn til hotel i Port Douglas t/r
 • 5 nætter på Port Douglas Peninsula Boutique Hotel 4+*, Port Douglas. Ocean View Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Heldagsudflugt til Daintree Rainforest
 • Oplevelse: Heldags snorkeltur til Low Isles
Pris per person ved 2 voksne
Nyhavns kompromisløse Australien, 22 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.04.24 ‑ 31.03.2573.000‑75.00090.000‑92.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Turistvisum Australien

Bemærk

 • Såfremt der ønskes stopover er det muligt på ud- eller hjemrejsen. Kontakt vores Australien-eksperter for mere information
 • Anbefalet rejseperiode fra maj til midt november
 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.