• Kænguruer i solnedgang, Australien
  •  Vandflyver over Sydney
  • Den lokale turleder Tess Artie foran Wangi Falls i Litchfield National Park, Australien
  • Sailaway og Low Isles

Nyhavns kompromisløse Australien

20 dages komplet rejse til Australien - utallige udflugter og håndplukkede hoteller, fra 45.000 kr.

Glæd jer til:

Eventyrlig rejse til Australien med utallige udflugter

Sydney: Sightseeing, vandflyvertur og backstage i operahuset

Heldagstur til Low Isle i Great Barrier Reef

3 dages outback oplevelser ved Ayers Rock og Kings Canyon

Heldagstur til Litchfield National Park med lokal aboriginer

Læs mere

Nyhavns kompromisløse Australien er rejsen til jer, der i første omgang kun regner med at opleve Australien én gang. En rejse med alle de store attraktioner, hvor vi kompromisløst udvælger de bedste udflugter, hoteller og lodges.

Det betyder den optimale rejse for jer. Det betyder så nok også, at den giver lyst til mange flere rejser til Australien, men det tager vi, når I kommer hjem. 

Mindre grupper giver større oplevelser

På rejser til Australien er en udflugt ikke bare en udflugt. Den kan foretages med jer alene, i små grupper og i store grupper. Jo større, jo billigere, men oplevelsen er ikke den samme. Udgangspunktet for denne rejse til Australien er "småt er godt". Alt i rejsen kan selvfølgelig tilpasses jeres individuelle ønsker!

Fantastisk start i Sydney

Eventyret starter i Sydney med flere udflugter. Guidet sightseeing backstage i operahuset, Sydney set fra en vandflyver og sightseeing til fods er nogle af jeres oplevelser. 

Campsafari i outbacken med Ayers Rock

Ayers Rock er et ikon for rejser til Australien. I oplever den røde outback på den mest intense måde: på 3 dages campsafari! I bor i telt i en camp ved Ayers Rock og igen på en kvægfarm ved 300 m dybe Kings Canyon.

Storslåede naturoplevelser 

På jeres rejse til Australien kommer I til flere vidt forskellige, men lige storslåede naturscenerier. Kakadu National Park, Litchfield National Park og Daintree Rainforest. Glæd jer til store kløfter, vandfald og dyreliv. Til at vandre og bade i regnskoven og til at sejle blandt krokodiller. I oplever aboriginernes hulemalerier og kommer tæt på deres kultur, når I møder lokale guider, der tager jer steder, andre ikke kommer. 

Queensland og Great Barrier Reef

I vidunderlige Queensland kan I slappe af med sol, sand og vand. Og snorkling på Great Barrier Reef! I skal på udflugt til en koralø, hvor I kan snorkle på revet blandt havskildpadder. 

Håndplukkede hoteller og lodges

På hele jeres vej gennem Australien bor I på håndlukkede hoteller og lodges. F.eks. Wildman Wilderness Lodge ved Kakadu National Park, hvor I er i et med naturen og samtidig nyder uforlignelig mad og service. Det kunne godt gøre billigere. Men ikke meget bedre.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
I rejser til Australien

Vinbaren på Cambridge Hotel i Sydney.I rejser til Australien fulde af forventninger. Foran venter et eventyr uden lige down under. I lander dag 2 i Sydney i New South Wales, og tager en taxa til jeres hotel i Sydney.

Cambridge Hotel 3+

I skal bo på Cambridge Hotel, der er et af de bedste 3+ hoteller i Sydney. Gode værelser, god beliggenhed og en af byens mest populære italienske restauranter er bare nogle få grunde til, at vi selv igen og igen vender til bage til dette hotel i Sydney. Velkommen til Sydney. Jeres rejse til Australien er i fuld gang!

Dag 3
Sightseeing i Sydney

Oplev The Rocks i SydneyI er ankommet til en af verdens smukkeste byer, Sydney. Byen er omgivet af vand og har et behagligt klima året rundt. At her samtidig er et væld af spændende steder og en ualmindelig god stemning, gør ikke oplevelsen mindre. 

De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum. Vil I hvile benene, tager I bare en af færgerne, der forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs. I løbet af de næste dage kommer I på nogle af de mest spændende udflugter i Sydney. 

Historisk byvandring i Sydney

Lidt op ad formiddagen skal I på to timers historisk byvandring med en lille gruppe og en passioneret guide. Gåturen bringer jer til de største attraktioner og har samtidig en spændende rød tråd. Ruten baserer sig nemlig på en fortælling, de færreste hører på rejser til Australien. I følger kilden til Sydneys tilblivelse og Australiens kolonisering! 

Resten af dagen har I masser af tid til selv at gå rundt for at nyde dejlige Sydney.

Dag 4
Backstage i Sydney Opera House

På rundtur backstage i Sydney Opera HouseEn ny dag i Sydney og nye oplevelser venter. I skal besøge et af de største ikoner for rejser til Australien: Operahuset i Sydney skabt af danske Jørn Utzon. 

Bag scenerne i operahuset i Sydney

I skal opleve Utzons mesterværk på en guidet tur i operahuset med en ganske lille gruppe. I kommer på og bag scenerne og hører spændende fortællinger om huset fra de første planer til livet i huset nu. I kommer steder, hvor der om dagen er adgang forbudt, fordi scenefolk og sangere arbejder her. I er derfor nødt til at være her, før arbejdet begynder. Til gengæld belønnes en dejlig morgenmad efter rundvisningen.

Hvis I gerne vil sove lidt længere, kan vi reservere billetter til den almindelige rundvisning. Resten af dagen er til egen disposition. Nyd at gå mere på opdagelse i Sydney.

Dag 5
I vandflyver over Sydney

Få fantastiske billeder af Sydney fra oven under flyveturen med Sydney SeaplanesI dag når jeres rejse til Australien i bogstavelig forstand nye højder. I skal nemlig ud at flyve i vandflyver

Sydney set fra en vandflyver

Når mange fremhæver Sydney som en af verdens smukkeste storbyer, skyldes det beliggenheden ved vandet. Det udnytter vi til en forrygende udflugt i vandflyver, hvor I ser det hele fra oven inkl. operahuset og Bondi Beach. Alene det at lande og lette på vandet er en kæmpe oplevelse. Glæd jer til at sidde og se ned på det, I allerede har set i Sydney, og til at blive inspireret til nye oplevelser i Sydney. 

Det er jeres sidste dag i Sydney. Måske skal den afsluttes med en god middag? Sig til, hvis vi skal reservere bord et af vores favoritsteder.

Dag 6-8
3 dage i den røde outback

Solopgang ved Ayers Rock, AustralienNu går jeres rejse til Australien fra vandet til støvet. I tager fra dejlige Sydney til den fascinerende røde outback i Northern Territory. Først med en taxa til lufthavnen i Sydney, hvorfra I flyver direkte til Ayers Rock Airport inde i outbacken. Her bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner.

Campsafari i Australiens outback 

De næste dage venter en eventyrlig campsafari i Australiens røde outback. Glæd jer til nogle af de største naturscenerier, I kan opleve på rejser til Australien: Ayers Rock og The Olgas og den 300 m dybe Kings Canyon. I skal bo i telt i en camp ved Ayers Rock og i telt på en kvægfarm ved Kings Canyon. 

I går i seng under millioner af stjerner. Og I står op før solen, for solopgange over Ayers Rock og Kings Canyon er ubeskriveligt smukke. Turen foregår i en specialbygget 4WD bus i en gruppe på maks. 21 personer.

Jeres campsafari slutter i Alice Springs midt i den australske ørken. I bliver kørt lige til jeres hotel, hvor I med en vis sandsynlighed lader jer friste af poolen.

DoubleTree by Hilton Hotel 4*, Alice Springs

Når I ankommer til jeres hotel i Alice Springs, DoubleTree by Hilton Hotel, har I udsigt til bjerge, afslapning og dejlig mad. I bliver budt velkommen med en hjemmelavet chocolate cookie, så stemningen er på plads med det samme. Hotellet har en prisbelønnet restaurant. 

DoubleTree by Hilton Hotel Alice Springs, Australien

Smag kænguru, emu og kamel

Når dagen bliver til aften, kan I glæde jer over, at i Alice Springs fås de største steaks, der serveres akkompagneret af aussie musik. Prøv evt. kænguru, emu og kamel i delikate anretninger på Red Ochre Grill.

I har en overnatning her. Sig, hvis I vil blive en dag ekstra og gå en runde på naboens 18 hullers golfbane eller på flere udflugter i den røde outback f.eks. en ballontur i solopgangen.

Dag 9-11
Mod Kakadu National Park

Landskab i Kakadu National Park, AustralienFra den tørre ørken går jeres Australien rejse mod det 1.300 km2 store vådområde Mary River Wetlands ved Kakadu National Park. 

Kakadu National Park

Kakadu National Park er et af de absolutte højdepunkter på rejser til Australien og Northern Territory. Her er storslåede klippeformationer med kløfter og vandfald og en frodig flora og fauna. Kakadu National Park har samtidig stor kulturel betydning for aboriginerne med de mange hulemalerier ved Ubirr Rock og Nourlangie Rock. Her skal I bo tre nætter på en af de mest enestående lodges i Australien.

Wildman Wilderness Lodge

I er i nærkontakt med naturen og samtidig forkælet med den mest vidunderlige komfort og service på Wildman Wilderness Lodge ved Kakadu National Park. Flyvende hunde hænger i træerne som store frugter, Jabiru-storke spadserer stolte rundt. Og ude i vådområdet er krokodiller på udkig efter en godbid. Følg skiltene og de sikre stier! 

I skumringen får mørket får øjne. Wallabies, kænguruer og bandicoots giver aftenen lyd, mens kokkene tilbereder din mad. Måske er det nu jer, der spiser krokodillen? Når solen står op over jeres luksustelt, begynder en ny dag med fantastiske udflugter og afslapning ved den store pool.

I skal på 2 udflugter, mens I bor her. En heldagsudflugt til Kakadu National Park og en sejltur på en lokal billabong som en sø hedder på disse kanter.

Wildman Wilderness Lodge, Kakadu National Park, Australien

Heldagsudflugt til Kadadu National Park

I tager af sted tidlig morgen mod Kakadu National Park. Der er et stop på vejen ved South Alligator River, hvorfra I kører gennem store vådområder til Ubirr Rock med de gamle hulemalerier, som forskere mener at kunne datere op til 60.000 år tilbage. Her er samtidig den smukkeste udsigt. Natur, kultur og historie samlet på samme betagende sted, og jeres guide vil selvfølgelig uddybe alt, hvad I ser. 

Der er frokost ved East Alligator River og en gåtur til Cahills crossing, hvor vejen krydser floden. Jeres guide sørger for, at sikkerheden er i top. Og hvorfor skriver vi så det? Fordi I er her for at se flodens krokodiller! Senere skal I til en udkigspost, hvorfra der er panoramaudsigt over vådområderne og et rigt fugleliv. Husk endelig at pakke en kikkert med i kufferten hjemmefra. 

Ud på eftermiddagen er I tilbage på Wildman Wilderness Lodge, og mon ikke en kølig drink og en tur i poolen er nogle af de ting, der frister? 

Oplev de gamle aboriginske hulemalerier i Australiens outback

Sejltur i Mary River Wetlands

Wildman Wilderness Lodge ligger som nævnt ved Mary River Wetlands. Derfor inkluderer vi også en times sejltur i vådområdet lige ved lodgen, så I kan komme tæt på den dejlige natur. I sejler i lodgens lille båd tidligt på dagen, hvor dyr og fugle tager fat på en ny dag. 

Det bliver en fredfyldt sejltur omgivet af et stort antal fugle, smukke vilde blomster … og krokodiller! Hav kameraet og kikkerten klar. Ikke to sejlture er ens, men fælles for dem alle er en fabelagtig naturoplevelse. Jeres guide fortæller om alt det I ser, hører og dufter.

Dag 12
Tilbage til Darwin fra Wildman Wilderness Lodge

Poolen på Oaks Elan i DarwinDet er tid at forlade Wildman Wilderness Lodge. I bliver kørt til Darwin, hvor I nu har to overnatninger.

Varme og afslappet stemning i Darwin

Det første, der møder ens blik i Darwin, er de australske lufthavnsarbejdere og buschauffører klædt i korte bukser og hvide knæstrømper. Temperaturen er året rundt over 25°C og stilen tilbagelænet! I er her to nætter, og I skal på endnu en fantastisk udflugt, men der er også tid til at se nærmere på byen. 

Gå en tur til det dejlige havneområde Wharf Precinct, hvor I kan få noget af det bedste Fish & Chips, og I kan også nå et sunset cruise på Cullen Bay, hvis dagen skal have en romantisk afslutning. Eller hvad med en middag i "Roadkilled" - "you kill, we grill"?

Oaks Elan Darwin 3+*, Darwin

I skal bo 2 nætter på Oaks Elan Darwin 3+*. Det er et moderne hotel i Darwin tæt på havnen, restauranter og butikker. Med pool! 

Dag 13
Heldagstur til Litchfield National Park

Den lokale turleder Tess Artie foran Wangi Falls i Litchfield National Park, AustralienIgen skal I nyde spektakulære naturscenerier. I skal nemlig til Litchfield National Park i selskab med en lokal aboriginer, der bringer jer til sin families land. Glæd jer til rengskov, vandfald, kæmpe termitboer og indblik i de lokale aborigineres historie. Og husk badetøj, for I kan bade i regnskoven!

På rejser til Australien hylder Nyhavn Rejser konsekvent, at småt er godt, hvis I skal på udflugt i en gruppe. Det gælder også i dag. Gruppen er på maks. 12 personer. Om aftenen har I igen tid til at udforske Darwin.

Dag 14
I rejser til Queensland

Port Douglas Peninsula Boutique Hotel i QueenslandI tager en taxi fra Oaks Elan Darwin og er hurtigt i lufthavnen. Herfra flyver I til Cairns i staten Queensland, der huser endnu en række af de største ikoner for rejser til Australien fra tropiske strande over tæt regnskov til Great Barrier Reef. I skal opleve det hele! 

Cairns er et godt udgangspunkt for mange udflugter, men på kompromisløse rejser til Australien som denne sætter vi barren højere. Derfor bliver I budt velkommen i lufthavnen i Cairns og kørt en god times tid nordpå langs kysten til dejlige Port Douglas

Port Douglas Peninsula Boutique Hotel 4+* 

I skal bo 5 nætter på skønne Port Douglas Peninsula Boutique Hotel 4+*. Hotellet har nok den suverænt bedste beliggenhed af alle hoteller i Port Douglas lige ved til Four Miles Beach. Centrum af Port Douglas med caféer og restauranter er mindre end fem minutters gang væk.

Dag 15
Sol, sand og vand i Port Douglas

Nyd Port Douglas strand på en solskinsdagI har oplevet meget og haft et indholdsrigt program på jeres rejse til Australien. I dag skal I absolut ingen ting. Altså ud over at nyde hotellet og poolen, udforske cafeer, butikker og restauranter i Port Douglas, gå tur langs Four Mile Beach eller en runde på en af de lokale golfbaner. Og alt det, man ellers gør under den tropiske sol, når man er i en dejlig ferieby ved stranden i Australien.

Dag 16
Heldagsudflugt til Daintree Rain Forest

Walkabout forbi hulemalerier i Mossman Grove i Daintree Rainforest, QueenslandI dag skal I opleve verdens ældste regnskov, der ligger ved Cape Tribulation. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Mossman Gorge nord for Port Douglas. Her bliver I budt velkommen af en lokal aboriginer, der er jeres guide den næste halvanden times tid. 

Vandretur i verdens ældste regnskov med lokal aboriginer

Udflugten til Daintree Rain Forest går ind i den tætte regnskov og hen over små floder, mens I hører om naturen og aboriginernes liv i regnskoven. I passerer gamle hulemalerier, får frokost på en skøn lodge og sejler blandt de kæmpe saltvandskrokodiller på Daintree River. 

Udflugten er endnu et godt eksempel på, hvor forskelligartede oplevelser, I kan få på rejser til Australien. Der er langt fra den tørre ørken til den tætte regnskov!

Dag 17
Snorkling på Great Barrier Reef

Sailaway og Low IslesSnorkling ved Great Barrier Reef er en af de helt store oplevelser på rejser til Australien. Det skal I opleve på den dejlige dagsudflugt, I skal på i dag. 

I katamaran til snorkling med skildpadder 

Der er noget magisk over snorkling på koralrev. Man mærker en uendelig ro i hele kroppen. Samtidig slår hjertet i et højere gear, når farverige fisk og smukke havskildpadder passerer lige foran jeres maske. 

Det skal I opleve på udflugt til koraløen Low Isles. I sejler med en lækker katamaran med plads til blot 32 gæster. På Low Isles føler I, at I er på en øde ø, for det historiske fyrtårn er eneste bygning. I skal snorkle på koralrevet med dets mange fisk. 

Ved Low Isles lever mange havskildpadder, der er så kære og elegante på samme tid. De nærmest flyver gennem vandet. Glæd jer til endnu en stor oplevelse, når svømmer sammen med dem.

Dag 18
Afslapning i Port Douglas

Port Douglas er en hyggelig ferie- og fiskerbyI har nu endnu en dag til at nyde hotellet, byen, stemningen, solen, sandet og vandet i Port Douglas. Til at tale om alt det, I har oplevet. 

I skal samtidig stille og roligt vænne jer til tanken om, at selv rejser til Australien har én kedelig hage: De slutter på et tidspunkt. Det er jeres sidste hele dag i Queensland, så nyd hvert sekund.

Dag 19-20
Hjem fra rejse til Australien

Nyd den fantastiske udsigt over Kings Canyon i Watarrka National Park, AustralienI bliver kørt fra Port Douglas til lufthavnen i Cairns, hvorfra I flyver hjem. I lander i Danmark dag 20. Måske sidder I allerede i flyet og drømmer om nye rejser til Australien. I har set en masse, men der er så meget mere i det kæmpe land.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Nyhavns kompromisløse Australien, 22 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.03.19 ‑ 31.03.2043.000‑48.00056.000‑61.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda og Europæiske
  • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Såfremt der ønskes stopover er det muligt på ud- eller hjemrejsen. Kontakt vores Australien-eksperter for mere information
  • Anbefalet rejseperiode fra maj til midt november
  • Afrejse fra Danmark på torsdage
  • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg, se mere her