XL Australia Stone Paintings

Sommereventyr for to i Australien

Sommereventyr for to i Australien

22 dage fra 63.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Store naturoplevelser og forkælelse på nøje udvalgte hoteller

Oplev en sommerferie i Australien i særklasse. Udflugter og hoteller er håndplukket til jer, der søger de største natureventyr og samtidig ønsker at fuldende rejsen med masser af forkælelse.

I skal nyde noget af Australiens mest spektakulære natur, og I skal gøre det på en måde, hvor I også får de bedste rammer for at nyde at være sammen.

Glæd jer til

 • Litchfield National Park og aboriginernes Arnhem Land
 • Katherine Gorge på cruise og i helikopter
 • Vandretur i Kings Canyon og romantik ved Uluru (Ayers Rock)
 • Hvalsafari ved Sydney og snorkling på Great Barrier Reef
 • Håndplukkede hoteller fyldt med stemning for to

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Darwin 4 nætter på Darwin 4 Højdepunkter Hovedstaden i Northern Territory er tropisk og tilbagelænet livsstil Hovedstaden i Northern Territory er tropisk og tilbagelænet livsstil
Nitmiluk National Park 2 nætter på Nitmiluk National Park 2 Højdepunkter Udflugt til de spektakulære kløfter Katherine Gorge med både båd og helikopter Udflugt til de spektakulære kløfter Katherine Gorge med både båd og helikopter
Kakadu National Park 2 nætter på Kakadu National Park 2 Højdepunkter Fantastiske naturoplevelser og saltvandkrokodiller helt tæt på Fantastiske naturoplevelser og saltvandkrokodiller helt tæt på
Alice Springs 1 nat på Alice Springs 1 Højdepunkter Udforsk centrum for outbackens kvægstationer og landsbyer Udforsk centrum for outbackens kvægstationer og landsbyer
Kings Canyon 1 nat på Kings Canyon 1 Højdepunkter Vandre i de dybe kløfter i rød sandsten der rejser sig fra Kings Creek Vandre i de dybe kløfter i rød sandsten der rejser sig fra Kings Creek
Uluru (Ayers Rock) 2 nætter på Uluru (Ayers Rock) 2 Højdepunkter Køretur gennem den røde outback mod Uluru (Ayers Rock) Køretur gennem den røde outback mod Uluru (Ayers Rock)
Sydney 3 nætter på Sydney 3 Højdepunkter Rundvisning i Operahuset og havnecruise med pukkelhvaler Rundvisning i Operahuset og havnecruise med pukkelhvaler
Port Douglas 4 nætter på Port Douglas 4 Højdepunkter Snorkling ved Great Barrier Reef og afslapning på stranden Snorkling ved Great Barrier Reef og afslapning på stranden
XL Australia Katherine Gorge Waterfall Water Swimming People

Romantisk middag ved Uluru (Ayers Rock)

Ved Uluru venter masser af romantik. Ikke bare bor I på luksuriøse Voyages Sails In The Desert 5*, I skal også se solopgang over den kæmpe klippe og en solnedgang, der ledsages af champagne og canapeer. Senere skal I spise en gourmetmiddag under millioner af stjerner ude i outbacken tæt på Uluru. I har et tomandsbord, og her er ganske få gæster – ingen af dem er børn.

Kings Canyon, Great Barrier Reef og hvalsafari

I udforsker Kings Canyon til fods, og snorkler ved Great Barrier Reef. Og i Sydney skal I ikke bare på en traditionel havnerundfart, men på hvalsafari for at se de store pukkelhvaler, som migrerer, mens I er der. Operahuset skal I selvfølgelig også se. 

Lichfield National Park, Arnhem Land og Katherine Gorge

I skal opleve Litchfield National Park og kommer tæt på aboriginernes liv i deres eget Arnhem Land. Den dybe Katherine Gorge ser I både på et cruise gennem hele 3 kløfter og fra en helikopter. Mindre kan måske gøre det, men hvorfor egentlig? Glæd jer! 

XL-Australia-Ulura-Ayers-Desert Awakenings tour-sunrise-people
Xl Australia Ayers Rock Wayoutback Safari Uluru Sunset
XL-Australia-Ulura-Ayers-Desert Awakenings tour-sunrise-couple
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse til Australien kan skræddersys efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om netop det, I gerne vil opleve, og om særlige ønsker til komfort undervejs.

Sommerferie i Australien

Rejsens indhold er lagt, så kan rejse f.eks. i jeres sommerferie. Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker, for alt kan skræddersys efter jeres drømme

 

Xl Australia NT Darwin City Aerial View

I sætter jer i flyet for at rejse til Australien. Af hensyn til rejsens program, er det en tirsdag.

Xl Australia Darwin City

I lander i Darwin i Northern Territory og tager en taxi hen til jeres hotel. 

Hotel Oaks Elan Darwin 3+* 

Jeres hotel i Darwin er Oaks Elan Darwin. Det er et stilrent og moderne hotel med både værelser og lejligheder. I har et rummeligt værelse og bor i gåafstand til Darwin City Waterfront Precinct og Mitchell Street med restauranter, butikker og barer. I har tre overnatninger på Oaks Elan Darwin.

Dar Hotel Bed Living Out LR

Xl Australia NT Darwin City Waterfront

Darwin er hovedstad i Northern Territory og kendt for tropisk og tilbagelænet livsstil. Udforsk byen, mens krop og sjæl vænner sig til at være down under. Gå f.eks. en tur til de gamle pakhuse i Darwin Wharf Precinct, hvor I også kan tage en krokodillefri svømmetur. 

I kan tage en sejltur i solnedgangen på Cullen Bay, og da det er torsdag, er der åbent på Mindil Beach Sunset Market.

Xl Australia NT Darwin Mindil Beach People Sunset

Xl Australia Litchfield NP Aboriginal Wangi Falls

I dag skal på udflugt til Litchfield National Park i selskab med en lokal aboriginer, som også vil invitere jer inden for på sin families land. I skal ud i storslået natur med vandfald og kæmpe termitboer, og I vil få spændende indsigt i aboriginernes kultur og liv. 

I bliver hentet på hotellet, og I tager af sted i en lille gruppe på maks. 12 personer. Engagerede guider og små grupper er essentielt for oplevelsen i Northern Territory.

Small Australia NT Nitmiluk National Park Waterfall Helicopter

Nu går jeres rejse til Australien videre sydpå mod Nitmiluk National Park. I henter jeres udlejningsbil og kører små 350 km gennem det uendelige bushland, hvor olivengrønne træer og buske har slået rod i den røde jord for at vise, at man kan leve af ingenting. Små roadhouses langs vejen sikrer, at I ikke behøver at gøre det samme. 

Xl Australia NT Nitmiluk National Park Blue Faced Honeyeater Bird

Cicada Lodge 4*, Nitmiluk National Park 

I skal bo to nætter på Cicada Lodge, der ligger inde i selve Nitmiluk National Park i gåafstand fra bådene, der sejler i parkens dybe kløfter, Katherine Gorge. Bedre beliggenhed fås ikke. Cicida Lodge er en førsteklasses lodge i verdensklasse natur. Den er ejet og drevet af aboriginere fra Jawoyn-folket. Her er kun 18 værelser, skøn stemning, lækker mad og dejlig pool.

Xl Australia Cicada Lodge Nitmiluk National Park Pool

Xl Australia NT Katherine River Nitmiluk National Park Beach Rocks

Hovedattraktionen i Nitmiluk National Park er de spektakulære kløfter Katherine Gorge, som Katherine River har skåret ned i de røde sandstensklipper. Det skal I opleve i dag både nede i kløften og fra luften. 

Cruise i Katherine Gorge 

I skal på det mest spektakulære cruise på Katherine River, hvor I sejler gennem 3 af de dybe kløfter. Hold udkig efter krokodiller og rock wallabies og nyd det magiske kunstværk skabt af Kathrine River. I sejler kl. 9 om morgenen, så der er bagefter tid til flere oplevelser i Nimiluk National Park. 

 

Xl Australia NT Katherine River Nitmiluk National Park Wallaby Kangaroo

I helikopter over Katherine Gorge  

Om eftermiddagen skal I opleve en helikoptertur over Katherine Gorge. Lige så forunderligt det var at bevæge sig ind i dybe kløfter i båden, lige så fascinerende er det at se hele sceneriet fra oven. Herfra fornemmer I virkelig naturens storhed og de kræfter, der har skabt de dybe kløfter. 

I flyver hen over sceneriet i 15 minutter. Det lyder ikke af meget, men I kommer vidt omkring på den tid, og jeres pilot fortæller om alt det, I ser på vejen.

Xl Australia NT Katherine River Nitmiluk National Park Helicopter

XL-Australia-Kakadu-lookout-man

I fortsætter gennem bush og savanneskove mod sydøst videre ind i Northern Territory mod Kakadu National Park – et af ikonerne for rejser til Australien. 

Når vejbroer går over floder eller vådområder, vi I ofte møde skilte, der advarer mod at bade. Det er ikke bare som røde flag på stranden hjemme i Danmark. Det er advarsler mod saltvandskrokodiller, og personligt foretrækker vi at tage evt. billeder af skiltene ind fra bilen gennem en åben rude. Bare for en sikkerheds skyld. 

Cruise ved Yellow Waters 

Hvis I vil se krokodillerne, kommer I på vejen forbi Yellow Waters, hvor I kan tage en sejltur i det smukke vådområde. Her er et meget rigt fugleliv og masser af krokodiller. Inde på bredderne færdes bøflerne – eller bøfferne, hvis I spørger krokodillerne. 

XL Australia Wildman Lodge Kakadu National Park River System
XL Australia Wildman Lodge Kakadu National Park Buffalo A
XL Australia Wildman Lodge Kakadu National Park Billabong Cruise

Anbinik Kakadu Lodge 3*

I skal bo de næste to nætter på charmerende Anbinik Kakadu Resort. Igen en lodge valgt for sin unikke stemning og beliggenhed frem for luksuriøs komfort. Lodgen ligger i Jaibiru midt i Kakadu National Park. I har en bungalow med udendørs brus i gårdhaven. 

Ubirr Rock og Nourlangie Rock 

Anbinik Kakadu Lodge ligger tæt på Ubirr Rock og Nourlangie Rock med aboriginernes gamle klippemalerier. I kan nå at se Nourlangie Rock på vej til lodgen, og vi anbefaler, at I kører forbi Ubirr Rock, når I fortsætter jeres Australien rejse tilbage mod Darwin efter Kakadu National Park.

Xl Australia Anbinik Kakadu Resort Kakadu National Park NT Cafe Area Morning

Small Australia Arnhem Land Tour Lunch Spot Injalak Hill

I dag skaI I opleve rejsens måske smukkeste og stærkeste møde med aboriginernes kultur. I skal på heldagstur i Arnhem Land med en lokal aboriginer og eminent guide, vores Australien-eksperter har fundet. 

Her har I ikke bare en guide, der kan udpege smukke steder, men en, der kan videregive aboriginernes dybt fascinerende fortællinger. Man føler, at alt har en mening og historie. 

Arnhem Land er aboriginernes eget land i Northern Territory. Her er forunderlige landskaber og nogle af Australiens bedste klippemalerier. I besøger også et lille aboriginersamfund på vejen. Glæd jer til en intens dag i fantastisk selskab.

I bliver hentet ved hotellet og kørt hjem igen senere.

Xl Australia Arnhem Land Tour Rock Painting Group Guide

XL Australia Sunset Kakadu National Park Ubirr Rock

Start dagen med at køre til Ubirr Rock for at se de fænomenale klippemalerier her. 

Klippemalerierne ved Ubirr Rock 

Klippemalerierne ved Ubirr Rock beskriver aboriginernes liv for tusinder af år siden, og også her knytter der sig spændende legender til stedet, der er helligt for aboriginerne. Gå endelig hele vejen op til toppen. Dels ser I flere klippemalerier på vejen op, dels bliver I belønnet med en malerisk panoramaudsigt. 

Ellers giver oplevelserne på vejen til Darwin sig selv, når I kører af sted. I kan stoppe og evt. sejle en tur, når I krydser Adelaide River, og I møder også udkigssteder, som er et stop værd.

Tilbage i Darwin afleverer I jeres bil og har endnu en nat på Oaks Elan Darwin. I har nu været i Australien længe nok til at blive genkendt, hvor I kommer frem.

XL Australia Ubirr Rock Aboriginal Rock Art Kakadu

Xl Australia Alice Springs Northern Territory

Om morgenen bliver I hentet på hotellet og kørt i lufthavnen. Jeres Australien rejse går nemlig videre mod Alice Springs i hjertet af det store kontinent. Fremme I Alice Springs henter i jeres bil, og så går turen til hotellet. 

Flyvende læger og kære kænguruer 

Flyveturen tager kun 2 timer, og turen til hotellet tager kun et kvarter fra lufthavnen, så I har tid til at kigge lidt på byen, der er centrum for outbackens kvægstationer og aboriginernes landsbyer. Læg evt. vejen forbi The Royal Flying Doctors eller The Kangaroo Sanctuary, der på rørende vis tager sig af trafikramte kænguruer og ikke mindst deres skønne unger. 

Xl Australia NT Alice Springs Desert Park Aboriginal Hand

Doubletree by Hilton Hotel 3+*

Når I ankommer til jeres hotel, DoubleTree by Hilton Hotel, bliver I budt velkommen med hjemmelavet chocolate cookie. Stemningen er på plads med det samme. I kan som nævnt udforske byen, men trænger I til at slappe af, så nyd den dejlige pool og den smukke udsigt til MacDonnell Mountain Ranges, som I også har udsigt til fra værelset. I bor her en enkelt nat.

Xl Australia Doubletree By Hilton Hotel Alice Springs NT Exterior Twilight

Xl Australia NT Watarrka National Park Kings Canyon

I dag får I for alvor fornemmelsen af den endeløse australske outback. Det første stykke mellem Alice Springs og Glen Helen er godt nok på asfaltvej med flotte Western MacDonnell Ranges på jeres venstre hånd, men senere venter jordveje, hvor støvet rejser sig efter bilen.

Der er mange muligheder for spændende stop undervejs bl.a. for at vandre ud i det smukke landskab og ind i smalle kløfter med små vandløb, hvide gumtrees, smukke udsigter og svalende søer og vandhuller. Sæt f.eks. tid at til at besøge Standley Chasm 50 km vest for Alice Springs (entre).

Spis frokost, tank op og køb vand med på Glen Helen Homestead, før I kører ind ad den røde og støvede jordvej Mereenie Loop. Er I heldige, ser I vilde heste, kameler, kvæg og kænguruer.

Kører I fra Alice Springs ved 8-tiden, er I fremme ved Kings Canyon ca. 17.30-18.00, uden at I skal skynde jer.

Xl Australia NT Alice Springs Glen Helen Gorge

Kings Canyon Resort 

I skal bo en enkelt nat på Kings Canyon Resort, der ligger perfekt for oplevelserne i Kings Canyon. Det er godt og komfortabelt, men den store luksus er beliggenheden og at kunne vende hjem til en pool, hvis dagen er varm. Glæd jer til den enestående nattehimmel. 

Xl Australia Kings Canyon Resort Glamping Tent Balcony Sunset
Xl Australia Kings Canyon Resort Glamping Sunset Viewing Platform
XL Australia Kings Canyon Resort Pool

Xl Australia NT Watarrka National Park Kings Canyon Couple View

I skal opleve Kings Canyon, der er et vanvittigt imponerende skue. De dybe kløfter i rød sandsten står med 100 m lodrette sider, der rejser sig fra Kings Creek i bunden af kløften. Dele af kløften er hellig for aboriginerne, så man skal holde sig til stierne.  

Kings canyon Rim Walk

I skal ad den smukke 6 km lange Rim Walk på kanten af kløften. I lægger ud med en brat stigning til toppen, hvor I kan nyde en spektakulær udsigt ud over Watarrka National Park og ikke mindst ned i dybet. Halvvejs gennem ruten går det stejlt ned til Garden of Eden. Det er et permanent vandhul, der ligger som en palmeoase mellem de røde klipper. Farverne bliver ved med at gribe øjet. 

Herfra går det op igen og videre langsomt ned mod starten. Alle I almindelig god form kan klare dette tur. I kan være heldige at se rockwallabies, firben og flere arter papegøjer. Hav god plads på kameraets hukommelseskort denne dag! 

Efter vandreturen kører I 3-4 timer gennem den røde outback mod Ayers Rock (Uluru). Endnu et kæmpe naturfænomen venter forude! Vejen fra Kings Canyon til Ayers Rock er asfalteret.

Xl Australia Ayers Rock Wayoutback Safari Uluru Sunset

Voyages Sails In the Desert 5* 

I skal nu bo to nætter i luksus midt i den røde outback tæt på Ayers Rock. På Voyages Sails In The Desert er alle sejl sat for at give jer den bedste oplevelse fra kæmpe pool og over spa til rummelige og stilfulde værelser.  Glæd jer til lidt ekstra forkælelse og afslapning midt i den formidable natur.

Xl Australia Voyages Sails In The Desert Ayers Rock Pool Evening
Xl Australia Voyages Sails In The Desert Ayers Rock Reception
Xl Australia Voyages Sails In The Desert Ayers Rock Superior Room

XL-Australia-Ulura-Ayers-Desert Awakenings tour-sunrise-people

Uluru (Ayers Rock) og Kata Tjuta (The Olgas) i Northern Territorys røde outback er nogle af de mest spektakulære naturfænomener, I kan opleve på rejser til Australien. Stemningen, farverne, den endeløse ørken og alle myterne gør dette til et forunderligt sted. Uluru (Ayers Rock) er 600 mio. år gammel, 348 m høj og 9 km i omkreds.

Xl Australia Voyages Sails In The Desert Ayers Rock Ayers Rock Pool Ares

Udflugt til Uluru (Ayers Rock) og Kata Tjuta (The Olgas)

Voyages Sails In The Desert ligger med mindre end en halv times kørsel til Uluru (Ayers Rock). Det vil I sætte pris på denne dag, for I skal op før solen og på udflugt til solopgang over Uluru. At opleve ørkenen vågne og solen stå op over Uluru er ubeskriveligt. Solen forvandler klippen fra en kulsort sten over alle regnbuens farver til den smukke røde farve. 

I ser solen stå op fra toppen af en sandklit, får en traditionel morgenmad og kommer også hen til selve Uluru med jeres guide. På vej hjem ser i Kata Tjuta (The Olgas). Og så er det, at I ganske givet vil sætte pris på pool, lounges, spa og alt, hvad jeres hotel ellers kan byde på resten af dagen. 

XL Australia Longitude 131 Ayers Rock Table 131° Dinner Setting

SPP Room Hero

Det er blevet tid at sige farvel til outbacken og Ayers Rock. Jeres rejse til Australien går nu fra ørken til storby. I bliver kørt i lufthavnen, hvor I flyver til Sydney, hvor I er fremme sidst på eftermiddagen lokal tid. I tager her en taxi til jeres hotel, hvor I igen vil nyde masser af komfort. 

Spicers Potts Point 5* 

I skal bo tre nætter på det eksklusive boutiquehotel Spicers Potts Point i den hyggelige bydel Potts Point. I bor i gåafstand fra byens store seværdigheder, bl.a. Jørn Utzons bygningsværk Sydney Opera House.

XL Australia New South Wales Sydney Opera House View Aerial City Boats

Nu får I mulighed for at udforske dejlige Sydney. Det er en af verdens smukkeste storbyer omgivet af vand og med et klima, der er behageligt året rundt. Her er et væld af spændende steder og en ualmindelig afslappet stemning. 

De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum og jeres hotel. Vil I hvile benene, tager I bare en af færgerne, der forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs.

Rundvisning i Operahuset, når det passer jer 

Vi har på forhånd bestilt billetter til en rundvisning i operahuset. I kommer rundt i Jørn Utzons mesterværk til de store sale og små kroge, og I hører fortællinger fra de første planer op til nu. I får en "Open voucher" med, så I kan besøge Sydney Opera House, når det passer ind i jeres planer. Der er afgang hver halve time fra kl. 09.00 til kl. 17.00 dagligt.

XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 1

Restauranter i Sydney 

Når sulten melder sig om aftenen, har jeres hotel Pier One Sydney Harbour en glimrende restaurant, men jeres rejserådgiver hos Nyhavn Rejser kan komme med flere forslag ud fra jeres ønsker, for Sydneys madscene er absolut værd at udforske.

Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Catalina Restaurant Salmon Food

Xl Australia Sydney Oz Whale Watching Humpback Whale Jump Near Sydney Heads

En sejltur i havnen er en kæmpe oplevelse på rejser til Sydney, for byen er bygget ned mod vandet, så I får udsigt til alle de store attraktioner. Det skal I denne dag, og I fortsætter ud på havet, hvor der venter flere store oplevelser. I skal nemlig på et særligt 4 timer langt havnecruise med hvalsafari!

Havnerundfart med pukkelhvaler 

Det er sæson for hvaler ved Sydney fra april til november. Fra april til august svømmer de store pukkelhvaler nordpå mod ynglestederne. De følger havstrømmene, så det er her, de er tættest på kysten, og de kommer oftere op til overfladen. Der er udkigsposter i land, men I kommer meget tættere på med skibet. Husk kikkert og kamera. 

Resten af dagen er til at udforske Sydney på egen hånd. Jeres rejserådgiver kan give jeg masser af tips.

Xl Australia NSW Sydney The Rocks Street People Foto Dan Gosse

Xl Australia Port Douglas Beach On Sunny Day

Nu går jeres rejse til Australien mod Queensland. I tager en taxi til lufthavnen i Sydney og flyver herfra til den livlige ferieby Cairns, men kun for med det samme at køre videre med den lokale shuttlebus nordpå langs kysten til Port Douglas ved Four Mile Beach 60 km nord for Cairns. 

Nogle rejser til Australien og bliver i Cairns, men det vil I helt ærligt fortryde. Stemningen, strandene … ja, alt er efter vores mening bedre længere nordpå, når I skal slappe af sammen. 

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Four Mile Beach Sunbeds View

Port Douglas - feriestemning på australsk 

Rejser til Port Douglas er rejser til Hornbæk og Skagen på australsk. En dejlig feriestemning breder sig overalt i skøn kombination med masser af aktiviteter lige fra at vandre i regnskoven til at nyde et gourmetmåltid på en eksklusiv restaurant. Glæd jer. 

Port Douglas Peninsula Boutique Hotel 4+* 

I skal bo 4 nætter på skønne Port Douglas Peninsula Boutique Hotel. Hotellet har nok den suverænt bedste beliggenhed af alle hoteller i Port Douglas lige ved til Four Miles Beach. Centrum af Port Douglas med caféer og restauranter er mindre end fem minutters gang væk.

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Q Aerial Shot
Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Hi Tide Tables
Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Hi Tide Food

Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Boat Island Lighthouse

De næste dage står på afslapning krydret med en spændende udflugt og mulighed for flere. 

Heldags snorkeltur til Low Isles 

I skal opleve en heldagstur med snorkling. Der bliver sat sejl på en katamaran med kurs mod en smuk lagune på koraløen Low Isles ikke langt fra Port Douglas. Her venter snorkling med havskildpadder og koralfisk. Vandet i lagunen er roligere end ude på åbent hav ved selve Great Barrier Reef.

Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Snorkel Couple Beach

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Four Mile Beach Aerial

Det er de sidste dage på jeres sommerferie i Australien. Vi har ikke lagt noget program, så I kan bare finde en solstol og nyde stemningen i Port Douglas. 

Tal med os flere udflugter  

Hvis I ønsker det, kan vi arrangere flere udflugter f.eks. en ekstra snorkeltur på Great Barrier Reef eller udflugt til verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest. Tal med jeres rejserådgiver. Alt kan skræddersys, så I får netop den sommerferie i Australien, I drømmer om.

Jeres rejse til Australien er nået til vejs ende. I tager shuttlebussen sydpå til Cairns, hvorfra flyveturen hjemad begynder. I lander i Danmark dag 22.

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Sunbeds
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Australien er så stort et land, at man ikke kan nå alt på én rejse. Vi har derfor håndplukket oplevelser og udflugter med en ganske særlig stemning og skønhed. Fællesnævneren er små grupper, passionerede guider og de bedste steder. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Australien rejse skabt til to 

Hoteller og lodges er nøje udvalgt ud fra beliggenhed og en unik stemning. Glæd jer f.eks. til luksusresortet Longitude 131° 5+* langt ude i den røde outback, og til skønne hoteller lige ved stranden i Queensland og midt i Sydneys centrum.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Darwin / Cairns-København
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter på Oaks Elan Darwin 3+*, Darwin. Hotelværelse
 • Oplevelse: Heldagstur til Litchfield National Park
 • Billeje fra/til Darwin centrum, Full Size, all Inclusive
 • 2 nætter på Cicada Lodge 4*, Nitmiluk National Park. Lodge room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Cruise i Katherine Gorge
 • Oplevelse: I helikopter over Katherine Gorge
 • 2 nætter på Anbinik Kakadu Resort 3*, Kakadu National Park. Suite 
 • Oplevelse: Heldagsudflugt med til Arnhem Land
 • Transport fra hotellet i Darwin til lufthavnen
 • Indenrigsfly Darwin-Alice Springs
 • Billeje, 4WD, fra Alice Springs lufthavn til Ayers Rock Resort, all inclusive
 • 1 nat på DoubleTree by Hilton Alice Springs 3+*, Alice Springs. Værelse med bjergudsigt
 • 1 nat på Kings Canyon Resort 3*, Kings Canyon. Standard Dobbeltværelse
 • 2 nætter på Voyages Sails in the Desert 5*, Uluru (Ayers Rock). Superior Room 
 • Oplevelse: Solopgang over Uluru (Ayers Rock)
 • Oplevelse: Romantisk gourmetmiddag ved Uluru (Ayers Rock)
 • Indenrigsfly Ayers Rock-Sydney
 • 3 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. King room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Oplevelse: Havnerundfart med pukkelhvaler i Sydney
 • Indenrigsfly Sydney-Cairns
 • Transport fra Cairns lufthavn til hotellet i Port Douglas t/r
 • 4 nætter på Port Douglas Peninsula Boutique Hotel 4*, Port Douglas. Pool View Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Heldags snorkeltur til Low Isles inkl. frokost
Pris per person ved 2 voksne
Sommereventyr for to i Australien
RejseperiodeDobbelt
18.05.24 ‑ 29.09.2562.000‑71.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Benzinforbrug

Bemærk

 • Mulighed for tilslutning fra Billund og Aalborg
 • Bemærk at der er afrejse fra København på tirsdage
 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.