• Nyd en gåtur på stranden på Bruny Island i Australien
 • Udsigtspunkt på Bruny Island i Australien
 • Oplev pelssælerne på Bruny Island nær Tasmanien i Australien på tæt hold
 • Prøv en af de mange vandreruter på Bruny Island i Australien og nyd de fantastiske udsigter undervejs

Lang weekend på The Bruny Island, Tasmanien

3 dage med vandreture, vine og vidunderlig natur

Nyd solnedgangen fra luksustelt på Bruny Island i Australien
Læs mere

Denne lange weekend er et perfekt supplement til en komplet Australiensrejse, der også omfatter smukke Tasmanien. Oplev 3 dages guidet luksustur på The Bruny Island syd for Hobart. Nyd naturen til fods og på sejltur behørigt suppleret med udsøgt gastronomi og lokale vine.

Strand på Bruny Island nær Tasmanien i AustralienHvis I har tiden, kan vi i Nyhavn Rejser varmt anbefale at lægge Australiensrejsen omkring Tasmaniens vidunderlige natur. Det giver samtidig mulighed for at tage videre på denne eksklusive weekendtur på Bruny Island. Bruny Island er en mindre ø syd for Hobart. Her venter en spændende og smuk natur. Med lidt god vilje kan man sige, at øen rummer hele Tasmaniens natur.

Nyd en gåtur på stranden på Bruny Island i Australien3 aktive dage fyldt med forkælelse

På Bruny Island venter 3 dages guidet tur med bl.a. fascinerende vandreture. I bliver samtidig forkælet med luksustelte, dejlig mad og lokale vine. I besøger vingårde, plukker østers og slapper af i den forrygende natur.

Nyd de fantastiske udsigter på den sydlige del af Bruny Island nær Tasmanien i AustralienDag 1: Hobart – Bruny Island

I bliver hentet på jeres hotel i Hobart og sætter kurs mod Bruny Island. Og det gøres med stil! I ankommer nemlig i en katamaran yacht.

Vandretur og østersfarm

Allerede første dag får I en god fornemmelse af den smukke natur. I kommer nemlig på en vandretur til Cape Queen Elizabeth. Den er på samlet ca. 12 km. Undervejs besøger I en østersfarm ved Great Bay, hvor I selv kan høste østers og naturligvis smage på herlighederne.

Nyd de lokale delikatesser på en picnic på Bruny Island i AustralienAftensmaden er baseret på lokale råvarer. Den serveres under åben himmel med ledsagende vine. Senere venter en behagelig king size seng i et stationært telt.

Dag 2: Bruny Island

Dagen tilbringes på en vandretur til East Cloudy Head. Herfra er udsigten over Bruny Islands dramatiske sydkyst alle anstrengelserne værd. Baggrunden er det uendelige Southern Ocean.

Oplev skarverne på Bruny Island nær Tasmanien på tæt holdVin og fugle

Dagen byder også på et besøg på Australiens sydligste vingård. Og I har tid for jer selv til at nyde blandt andet det store fugleliv. Bruny Island er hjem for ca. 150 fuglearter, heraf 12 der er kun findes omkring Tasmanien.

Maden

Guiden er udover at være både et vidende og behagelig væsen også en fremragende kok. Glæd jer, når I tager plads rundt om ilden med et glas pinot noir i hånden, mens han fremtryller delikate måltider. Efter middagen vil I opleve de nataktive dyr og fugle ganske tæt på teltlejren. At ligge i teltet og høre wallabies og kænguruer liste omkring er enestående. 

Oplev pelssælerne på Bruny Island nær Tasmanien i Australien på tæt holdDag 3 Bruny Island – Hobart

I kan sove længe og nyde en afslappet morgenmad. Måske tage med på en dejlig gåtur for at udforske naturen? Det er op til jer, hvordan dagen skal starte.

Senere skal i opleve regnskoven Gondwana på en vandretur til det højeste punkt på Bruny Island. Turen er kun på 5 km, men tager alligevel 2-3 timer.

Bagefter er det tid at møde nogle af de lokale, nyde en sidste frokost og en farveldrink, før I tager på en smuk sejltur tilbage til Hobart.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.