• Nyd kystruten fra Bondi Beach til Bronte - 3 km. med skønne oplevelser ved Sydney
 • Queen Victoria bygningen i Sydney
 • Bondi Beach, Sydney
 • Oplev The Rocks i Sydney

Sydney sightseeing i mindre gruppe

Halvdagstur i Sydney med alt fra historie til strande

Bondi Beach ved Sydney
Læs mere

Oplev Sydneys skønneste kvarterer. De smukkeste udsigtspunkter. De bedste shoppinggader. Historien og stemningen. Den rå kyst og de fine strande. Lille gruppe med professionel guide.

I Nyhavn Rejser er vi ikke meget for store turistbusser og emsige guides. Hverken på rejser til Australien eller andre steder. Derfor har vi udvalgt denne sightseeing i Sydney, hvor I følges med en mindre gruppe på maks. 14 deltagere og har en vidende guide, der fortæller om det, I ser. 

The Rocks bydelen i Sydney med Sydney Harbour Bridge i baggrundenHøjdepunkter fra sightseeing i Sydney

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kører af sted i en minibus, som I får rig lejlighed til at komme ud af i løbet af formiddagen. I hører om historien i byens ældste kvarter, The Rocks, og kommer gennem centrum forbi Queen Victoria Building, der førhen husede byens frugt- og grøntmarked, men nu har modebutikker og trendy kaffebarer. Læg nakken tilbage og se toppen af Centrepoint Tower. 

Fra centrum fortsætter I ad hippe Oxford Street mod Paddington, hvor de små victorianske terrassehuse ligger skulder ved skulder og lokker med både mode, kunst og hyggelige restauranter. Herfra er der ikke langt til Stillehavet og strandene.

Bondi Beach ved SydneyUdsigter, gåture og badeture

I ser selvfølgelig ikke det hele fra bilen. Jeres kamera får travlt ved Botanisk have, hvor der er enestående udsigt mod Sydney Harbour Bridge og Operahuset. I ser også byen fra forstæderne og stopper ved indsejlingen til Sydney Harbour. 

Ude ved kysten er der tid til en gåtur ad den smukke Coast Cliff Walk, og ved Bondi Beach er der tid til både kaffe og svømmeture – og til billeder af de kendte livreddere. 

Tilbage i Sydney kan I vælge at køre til hotellet eller stige af i centrum. Der er ganske givet meget, i har set undervejs, som i nu skal se nærmere på med lidt mere viden og overblik i bagagen.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Oplevelsen indgår i disse rejseforslag

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.