• Bora Bora i Fransk polynesien set fra oven
 • Celebrity Solstice i Sydney havn
 • Mauis vestkyst, Hawaii
 • Eksotisk strand på Moorea, Fransk Polynesien
 • Waikiki beach ved Honolulu, Oahu

Krydstogt til Paradis i Stillehavet

25-28 dage inkl. storbyferie, balkonkahyt og alle måltider om bord, fra 54.500 kr.

Glæd jer til:

Balkonkahyt, alle måltider og drikkepakke om bord på stilfulde Celebrity

Oplev både Hawaii, New Zealand og Australien

Paradisøer i Fransk Polynesien og Tahiti

Vælg mellem to forskellige ruter - start fra Hawaii eller start fra Sydney

Læs mere

Tag på et enestående krydstogt med Celebrity Solstice, og oplev bl.a. Hawaii, Australien og paradisøerne Bora Bora, Moorea og Tahiti. Nyd komfort, gastronomi, smuk natur og spændende kultur.

Med start i Honolulu eller i Sydney

I starter denne drømmetur med at rejse til Honolulu på Oahu, Hawaii. Her har I en overnatning, før I går ombord på det lækre krydstogtskib Celebrity Solstice eller Celebrity Eclipse I kan også vælge at starte krydstogtrejsen fra Sydney, hvor I har 3 dage til at udforske byen inden afsejling.

I kan vælge mellem fantastiske krydstogtruter. Se den konkrete sejlrute med antal nætter under priser og datoer. Kontakt gerne vores krydstogteksperter og få hjælp til rejsen.

Hawaii - australien eller omvendt!

Fra Hawaii sejler i mod Fransk Polynesiens Bora Bora og Tahiti, hvor I til fulde kan udleve drømmen om at nyde livet på en smuk palmestrand langt, langt væk fra dagligdagen. Kursen går herefter videre mod New Zealand og Sydney i Australien, hvor krydstogtet rundes af med tre nætter på et centralt beliggende hotel. Ruten kan også foretages i omvendt rækkefølge.

Honolulu og Maui på Hawaii

Med en overnatning i Honolulu har I tid til at nyde den unikke kombination af afslappet byliv og den berømte strand Waikiki Beach. Besøg bl.a. Chinatown, Pearl Harbor, den udslukte vulkan eller se en opvisning i hula-dans. 

På Maui ligger skibet til ved den gamle hvalfangerby Lahaina. Selv om det er fristende at blive ved de dejlige strande, så kan I også udforske Maui's frodige bjergsider med vandfald, den fantastisk snorkling, de smukke cykelruter og verdens største sovende vulkan, Haleakala.

Bora Bora, Tahiti og Moorea

Bora Bora er den smukkeste ø i Fransk Polynesien med vulkanerne Pahia og Otemanu, der rejser sig dramatiske fra det turkisblå hav mod den dybblå himmel. Her er pragtfulde koralrev, laguner og små ubeboede paradisøer. Øen er berømt for dets skønhed og eksklusivitet.

Livlige markeder, museer, restauranter og kulturelle begivenheder finder I i hovedstaden Papeete på Tahiti, som er polynesiens største ø. Tahiti har flere vulkaner, smukke sandstrande, fanatastisk surfing og imponerende vandfald.

Mooreas otte voluminøse bjerg med spidse tinder, smaragdgrønne dale og krystalklare laguner indbyder til afslapning i naturskønne omgivelser. Moorea besøges ikke på krydstogterne med afrejse d. 19. sep. 2019 og 21. april 2020.

New Zealand og Australien

Auckland byder på maritim stemning, shopping og victorianske bygninger. Den største seværdighed er det 328 meter høje Sky Tower, hvorfra I kan skue ud over New Zealands største by. I Bay of Islands kan I sejle ud for at svømme med vilde delfiner, sejle i kano, snorkle eller blot nyde de smukke strande.

I bor tre nætter i Sydney på et godt hotel. I har således god tid til at gå på opdagelse i og omkring Sydney, hvor operahuset, den hyggelige havn og Bondi Beach blot er nogle af de mange tilbud. Undervejs i bussen fra skibet til hotellet er inkluderet en city sightseeing.

Luksus til søs med alle måltider og drikkepakke inkluderet

Skibet i sig selv er en vigtig del af rejseoplevelsen, og undervejs på krydstogtet vil der være en række dage til søs. Heldigvis. For I har en dejlig balkonkahyt på Celebrity Solstice eller Celebrity Eclipse, der repræsenterer en ny generation af skibe i en klasse helt for sig. Et team af topdesignere har formået at genskabe stemningen fra de bedste designhoteller med masser af lys og stilfuld indretning.

Her er plads til 2.850 passagerer, og skibet består af 13 dæk med kahytter, suiter, klubber og aktiviteter. Om bord er der flere cafeer, restauranter, internetcafeer, spa, swimmingpool, fitness samt teater med Broadway- og Las Vegas-produktioner. Og selvfølgelig er der 24-timers roomservice.

Gentagne gange har Celebrity Cruises' skibe været på den årlige Top 10 ”Best Cruise Ships in the world” fra det anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveler.

Tal krydstogt med en ekspert

Når I tager på krydstogt, er det vigtigt, at I vælger en rute med præcis de oplevelser, I drømmer om. At skibets stemning og tilbud passer til jer. Og at I har den rigtige kahyt. Tal med vores krydstogteksperter. De kender jeres muligheder til mindste detalje.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageBalkon
13.04.22 Vis ruteSydney2654.000-56.000
DatoStedAnkomstAfgang
17.04.22Sydney, Australien17.00
18.04.22Til søs
19.04.22Til søs
20.04.22Bay of Islands, New Zealand10.0018.00
21.04.22Auckland, New Zealand07.0016.00
22.04.22Til søs
23.04.22Til søs
24.04.22Til søs
25.04.22Papeete, Tahiti10.0023.59
26.04.22Moorea, Fransk Polynesien07.0018.00
27.04.22Bora Bora, Fransk Polynesien07.0018.00
28.04.22Til søs
29.04.22Til søs
30.04.22Til søs
01.05.22Til søs
02.05.22Til søs
03.05.22Lahaina (Maui), Hawaii07.0023.00
04.05.22Honolulu (Oahu), Hawaii07.00

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Krydstogtekspert Cassandra Frederiksen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport, udflugter, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Flytillæg fra Billund, Ålborg, Århus

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.