XL Bali Andaz Bali Infinity Pool
Sanur, Bali

Andaz Bali

Luksuriøst resort ned til
den rolige Sanur strand

I hjertet af det familievenlige Sanur finder I det stemningsfulde og luksuriøse resort Andaz Bali. Her er moderne suiter og poolvillaer omgivet af tropisk have og palmer. Alle steder er der kælet for detaljen - fra de smagfuldt inrettede værelser til de fantstiske smagsoplevelser i restauranterne. Rundt om hotellet findes masser af muligheder for shopping - og så ligger resortet helt ned til den rolige, børnevenlige Sanur strand.

Stemningsfyldt resort med sublim service

Hotelresortet Andaz Bali er indrettet som en balinesisk landsby, hvor traditioner møder det moderne liv. Med en eklektisk blanding af balinesisk håndværk og moderne faciliteter, får I her et resort med rummelige værelser, smukt design, høj komfort og sublim service. Resortet er nøje integreret i det frodige tropiske landskab og ligger helt ned til den rolige og børnevenlige Sanur strand. Her kan I se frem til luksuriøse suites og poolvillaer, 3 pools, 5 restauranter med fantastisk gastronomi og ikke mindst - den afslappende atmosfære, der netop kendetegner Sanur.

XL Bali Andaz Bali Seaside Fishermans Village
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Balis hyggeligste strandby

Andaz Bali er centralt placeret i Sanur. Her er ingen larmende fester, men en afslappet atmosfære og et rigt lokalliv. Fra resortet kan I følge strandpromenaden og spise på en af de lækre lokale restauranter, besøge et tempel eller et marked. Om aftenen vågner byen op, og Sanurs omdrejningspunkt skifter fra stranden til hovedgaden; hvor I finder restauranter, butikker, tour-og dykkerbureauer, farvestrålende souvenirboder og stemningsfyldte barer, der lukker omkring midnat. Med kun 5 km til skildpaddeøen Serangan Island og 40 minutters kørsel til kunstnerbyen Ubud er hotellet også velplaceret til dagsudflugter.

Strand, tre pools og loungeområder

Livet på resortet afspejler livet i en mindre landsby. Resortets stier fører jer gennem haver og to små pool oaser, hvor I kan bade og nyde en frugtjuice fra solsengen. På stranden kan I tage en svømmetur i det rolige, uendeligt blå hav eller et dyp i resortets største pool, hvorfra man kan nyde udsigten over havet.

Fitness og skønne spabehandlinger

Andaz Bali har et moderne, fuldtudstyret fitnesscenter og en stor spaafdeling, der byder på timevis af afslappende behandlinger. 

Børn elsker Kids Club

Børn savner ikke legekammerater på Andaz Bali. De kan tage en smut i legerummet i Kids Club eller få brændt lidt krudt af på legepladsen udenfor. Hvis I trænger til alenetid, kan privat babysitting tilkøbes.

Fem gastronomiske højdepunkter

Med ikke færre end 5 caféer og restauranter er der noget for enhver smag. Friskt, sødt, syrligt og salt – restauranten Wok Wok har så mange favoritter, at det er svært at begrænse sig. Her kan I få en god start på dagen med alt fra chiagrød og bircher müsli til french toast, omeletter og aromatiske balinesiske ris-og nudelretter. Naturligvis, i følgeskab af tropiske smoothies, juicer og nybrygget balinesisk kaffe. Til frokost og aften imponerer de med raffinerede balinesiske retter med masser af umami og friskhed.

Deli & Bakery – den lyse café tilbyder en udsøgt Afternoon Tea med kager, hjemmelavet is og friskkværnet specialkaffe fra små indonesiske kaffeproducenter. I kan også gå på opdagelse i deres himmelske dessertkort og prøve en citrus pavlova med yuzu eller en sort sesam panna cotta med jordbær. Blue Oven frister med ovnretter inspireret af det franske Middelhavskøkken med et orientalsk strejf.

Strandrestauranten Fisherman’s Club byder på østers, hummer, grillet kød og dagens skaldyr, der bliver grillet på kokosnødskaller på traditionel balinesisk vis. Her kan I også nyde en tropisk cocktail, mens solen går ned over havet. Fire Fox er Sanurs eneste asiatiske steakhouse restaurant. Her kan I se frem til udskæringer af mørt, græsfodret australsk Black Angus kødkvæg, økologisk kylling eller BBQ-ribben med et glas australsk rødvin til.

Balinesisk bonfire ceremoni

Bali er af en anden verden med enestående ritualer og religiøse ceremonier. På hotellet kan I opleve lidt af den balinesiske kulturarv ved en bonfire renselsesceremoni eller et Sandika taknemmelighedsritual.

Rummelige værelser, suiter og villaer

Hotelresortet udbyder 127 moderne, rummelige værelser og suiter, 18 garden villaer og 4 strandvillaer og er derfor både velegnet til par, familie-og generationsrejser. Samtlige værelser har udsigt over haven, poolen eller stranden. Lagoon suiterne har direkte adgang til en fælles pool, mens vi anbefaler de rummelige Garden villaer, hvis I ønsker privat pool.

Alle værelser har bl.a. mini-bar, aircondition, Wi-Fi, smart TV og skønne badeværelser med rainshower bruser og badekar.

1 Signatur King Bedroom (50 m2) luftigt, rummeligt værelse, med 16 m2 udendørs terrasse og udsigt til den tropiske have. Et godt valg til parferien.

Andaz Suite With 1 King Bedroom (63 m2) – moderne suite med to badeværelser og et 39 m2 stort udendørs loungeområde. God til et par eller den mindre familie.

Andaz Suite Lagoon Access With 1 King Bedroom (81 m2) – stor luksuriøs suite med direkte pooladgang og et privat 44 m2 stort udendørs loungeområde. Et godt valg til familieferien.

1 Bedroom Garden Villa With 2 Twin Beds (172 m2) – rummelig, lys og luksuriøs villa med to senge, privat pool og et 62 m2 stort udendørs loungeområde. Det perfekte valg til familien, der søger lidt privatliv.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Prambanan Ruins Old Nature Building Java
Java, Indonesien, Asien

Javas skatte og Balis harmoni

14 dage fra

28.500 kr.

Glæd jer til

Forunderlig solopgang over Borobudur-templet

Kulinariske vandring i Javas kongeby, Yogyakarta

Guidet cykeltur til landsbyer i Østens Have

Velvære blandt kaffetræer og vulkaner på MesaStila 4+*

Strandferie, spa og gourmet på Andaz Bali 5*

XL Bali Andaz Bali Infinity Pool
Ubud, Bali, Asien

Familieeventyr på Bali

18 dage fra

30.500 kr.

Glæd jer til

Snorkling og østemning på Nusa Lembongan

Bo midt i rismakerne i Balis uspolerede højland

Vandretur gennem landsbyer og rismarker

Strandluksus på Andaz ved den familievenlige Sanur-strand

Charmerende Ubud med kokkeskole i børnehøjde

XL Bali Andaz Bali Liang Pool Sunrise
Ubud, Bali, Asien

Familieluksus på Bali

13 dage fra

45.000 kr.

Glæd jer til

Strandliv og vidunderlig stemning på Andaz Bali 5*

Skøn suite på eventyrlige Chapung Sebali 4+*

Gourmet, spa og suveræne pools

Tilbagelænet luksus og sublim beliggenhed

Vidunderlige udsigter til hav og risterasser

Xl Bali Samanvaya Field Sunrise
Ubud, Bali, Asien

Bali på afveje

16 dage fra

28.000 kr.

Glæd jer til

Kanosejlads, storslået natur og landsbybesøg

Risterrasser og balinesisk idyl i Sidemen-dalen

Solopgang fra toppen af Batur-vulkanen

Snorkling på paradisøen Nusa Lembongan

Skønne hoteller med fantastisk beliggenhed

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyr jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.