XL Bali Menjangan Island Snorkling Diving Coral Reef

Familieeventyr på Bali

Familieeventyr på Bali

18 dage fra 28.500 kr. | BØRN fra 11.500 kr.

Kontakt Stina

Tlf. 33 320 320

Autentiske oplevelser, håndplukkede hoteller og børnevenlige strande

Søger I den ultimative familieferie? Med det bedste Bali har at tilbyde langt fra alfarvej? Så se med her. I skal på udflugter i rismarker, på kokkeskole i børnehøjde og meget mere. Læg hertil hoteller med unik beliggenhed og luksuriøs badeferie til sidst.

Lokalkolorit og betagende natur - i børnehøjde

Kom tæt på lokalbefolkningen og nyd den enestående natur, når I oplever Bali fra henholdsvis en cykelsadel og i rismarken. Det er i landsbyerne, I oplever det autentiske Bali – børnene, der går i skole. Bønderne i rismarkerne. Små, lokale templer med farverige offergaver - og ikke mindst den smilende befolkning!

Glæd jer også til at opleve det eksotiske dyreliv og fantastisk snorkling i West Bali Nationalpark.

Glæd jer til

 • Oplev Ubud med kokkeskole i børnehøjde
 • Balis bedste snorkling på Menjangan Island
 • Bo midt i rismarkerne i Balis uspolerede højland
 • Vandretur gennem landsbyer og rismarker
 • Strand og god stemning ved Sanur

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Ubud 4 nætter på Ubud 4 Højdepunkter I starter med at handle ind på Ubuds madmarked sammen med Jeres guide. Herefter tager I ud til Laplapan og nyder udsigten over risterrasser, alt imens I starter med at handle ind på Ubuds madmarked sammen med Jeres guide. Herefter tager I ud til Laplapan og nyder udsigten over risterrasser, alt imens
West Bali National Park 3 nætter på West Bali National Park 3 Højdepunkter Store naturoplevelser venter på Balis nordkyst. Store brusende floder adskiller rismarker og jungle, og de sorte lavastrande er et enestående syn Store naturoplevelser venter på Balis nordkyst. Store brusende floder adskiller rismarker og jungle, og de sorte lavastrande er et enestående syn
Munduk 3 nætter på Munduk 3 Højdepunkter I højlandet kommer I helt tæt på det autentiske Bali og de mange rismarker på en guidet tur i og omkring Sanak I højlandet kommer I helt tæt på det autentiske Bali og de mange rismarker på en guidet tur i og omkring Sanak
Sanur 5 nætter på Sanur 5 Højdepunkter Strand og badeferie på det sydlige Bali, hvor afslapning er første prioritet Strand og badeferie på det sydlige Bali, hvor afslapning er første prioritet
Xl Bali Hyatt Regency Bali Pool
Det kan i se frem til

Små hotelperler i autentiske omgivelser

Perfekt beliggenhed i Ubud

I starter med 4 nætter på Alaya Ubud 4* i hjertet af Ubud. Glæd jer til en stilfuld oase i smukke omgivelser med arkitektur og udsmykning, der skiller sig ud, og værelser med dør imellem med god plads til en familie.

Udenfor bobler byens liv. Nyd at kunne gå til restauranter, gallerier og butikker få minutter fra jeres hotel.

Balis frodige højland

Næste stop er en lille landsby udenfor Munduk i Balis højland. Sanak Retreat 3+* er en lille perle midt i højlandets smukke natur. De på overfladen rustikke og enkle trævillaer flyder nærmest sammen med rismarkerne.

Glæd jer til et ophold helt nede i gear. Til personlig service fra medarbejderne, der primært kommer fra den nærliggende landsby. Til det friske, økologiske køkken. Til vandreture og oplevelser i den omkringliggende natur. Og til at hænge på poolkanten og bare spejde ud over rismarkerne og vulkanerne. 

Bo midt i en nationalpark med sand mellem tæerne

I en af Balis mest spektakulære nationalparker venter næste oplevelse. I har 3 nætter på Plataran Menjangan Resort & Spa 4+*, der ligger lige ud til vandet omgivet af mangrove og skov. Det oplagte sted at nyde Balis natur væk fra masserne. Som gæst på Plataran Menjangan betyder det desuden, at I har første parket til områdets flora og fauna.

Glæd jer til dyrelivet, der tæller menjanganhjort, leguaner og ikke mindst en fantastisk undervandsverden. 

Luksiriøs badeferie i tilbagelænede Sanur

Sidste stop er stilfulde Hyatt Regency 5*, der ligger direkte på den børnevenlige strand i Sanur. Det nyistandsatte resort rammer en fin balance mellem moderne suiter og en varm balinesisk stil. Alle værelser har balkon eller terrasse med udsigt over havet eller en frodig have.

Glæd jer til den hyggelige atmosfære og badeferie når den er bedst på Bali.

XL Family Mother Children Kids People Bali Water Temple Bratan Lake Bali Indonesia
XL Rice Terrace Morning Mountains Bali Indonesia
XL Cow Animal Man Farmer Plow Field Bali Indonesia
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

XL Bali Alaya Ubud Joglo

I rejser fra København på dag 1 og ankommer til Bali på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til Alaya Ubud 4* i hjertet af Ubud, hvor I har 4 overnatninger.

Hotel tæt på alting

Alaya Ubud ligger midt i byen og byder på en fantastisk ro og atmosfære med udsigt til risterrasser. Derfor er vi så begejstrede for dette hotel. 

De næste dage kan I nyde livet og den rolige charme i og omkring Ubud. Besøg de spændende gallerier, museer og butikker, gå en tur langs rismarkerne og betragt gadelivet fra en hyggelig café.

XL Bali Alaya Ubud Foot Bath Dala Spa Alaya
XL Bali Alaya Ubud Spa
XL Bali Alaya Ubud Pool Sunbeds

Ubud er en charmerende by i centrale Balis kulturelle ”hovedstad” med en lang tradition for små kunstskoler og gallerier, museer og glimrende restauranter. Rismarker ses i bakkerne, og i dalene kan I høre den brusende Ayung-flod.

XL Bali Ubud Man Wooden Crafts Art

Landsbybesøg

I løbet af opholdet har vi indlagt en anderledes og meget lokal oplevelse. I skal overvære undervisningen på en lille landsbyskole, lære at flette offergaver og ud i marken, hvor bønder demonstrerer, hvordan de dyrker og høster ris. I får lov til selv at deltage. Afhængigt af årstiden kan det betyde pløje og plante eller høste.

I kommer i nærkontakt med balinesisk kultur, og mødet med de lokale landsbyboere kan nemt vise sig at blive blandt rejsens højdepunkter, særligt for børnene. 

XL Bali Ubud Royal Palace Statues Puri Saren Indonesia

Madlavningskursus

Glæd jer også til at smage på Bali, når I på en anden sjov udflugt skal lære alt om de lokale råvarer og tilberede balinesiske specialiteter på et madlavningskursus udenfor Ubud.

I starter om morgenen i Ubuds hektiske madmarked, hvor I handler ind med jeres guide. Herfra går turen til landsbyen Laplapan små 3 km fra Ubud med udsigt til risterrasser. I skal selv tilberede de indkøbte råvarer på det udendørs komfur i haven. Vi fristes næsten til at kalde det et balinesisk samtalekøkken.

Xl Bali Plataran Menjangan Resort And Spa Infinity Pool

De næste par dage bliver I rige på store naturoplevelser. I skal bo midt i en nationalpark med den lille paradis-ø Menjangan Island som nabo. 

Turen hertil går ad snørklede veje i bjergene, hvor landskabet er frodigt og grønt. Nyd undervejs synet af smukke risterasser og jungle, der adskilles af brusende floder. Vulkaner i det fjerne viser vej til det nordvestlige Bali, der med sine sorte lavastrande er anderledes råt og barsk end det frodige, centrale Bali. 

Xl Bali Plataran Menjangan Resort And Spa One Bedroom Forest Villa Aerial View

Overnatning i nationalparken

Glæd jer til jeres ophold på Plataran Menjangan Resort & Spa  4+*, der ligger direkte ud til vandet i West Bali National Park. I har første parket til uspoleret natur, spændende dyreliv og krystalklart badevand langt fra alfarvej.

Balis bedste snorkling i Menjangan

I har adgang til en dejlig strand og frodig mangrove, et udsigtstårn med panoramisk udsigt over det naturskønne område samt masser af muligheder for at udforske området i kajak, på et jungletrek eller blot nyde poolen. 

En af dagene skal I på udflugt på havet og snorkle ved Balis mest farverige koralrev ved øen Menjangan Island. I sejler i en lille gruppe på max 8 personer og kan se frem til en enestående verden under havet med farverige fisk og koraller. I har 2-3 stop til snorkling og får frokost undervejs.

Ud på aftenen kan I nyde solnedgangen og en sun downer fra terrassebaren med sand mellem tæerne

XL Bali Menjangan Island Snorkling Diving Blue Seastar Coral Reef

XL Bali Sanak Retreat, Munduk Bale View

I dag går turen atter sydpå, når I køres til Munduk i det centrale Bali. I kan se frem til et afslappende ophold i det lille og personlige Sanak Retreat 3+*.

Glæd jer til et ophold helt nede i gear i charmerende trævillaer, et velsmagende økologisk køkken og en flot infinitypool med udsigt over rismarker og vulkaner. 

XL Bali Sanak Retreat Munduk Rice Fields2
XL Bali Sanak Retreat, Munduk Sanak Yoga
Placeholder Image

Guidet vandretur til rismarker, vandfald og landsbyer

De næste par dage kommer I tættere på Balis hjertevarme kultur og nyder nogle dage langt fra den gængse turistrute.

I skal bl.a. på en guidet rundvisning i landsbyen omkring Sanak og langs rismarkerne til det smukke Banyuatis-vandfald. Det er ikke blot en vidunderlig naturoplevelse, men også sjovt og berigende at møde de lokale bondefamilier, der lever af at dyrke den frodige jord. Det er en relativ let vandretur, som nemt kan tilpasses, hvis I rejser med mindre børn. Det sidste stykke ned gennem junglen til vandfaldet er dog en smule stejlt, men tag det roligt og I vil blive belønnet for strabadserne.

Husk badetøj og håndklæde, så I kan tage en forfriskende svømmetur i det hellige vand.

XL Rice Terrace House Village Bali Indonesia

Xl Bali Hyatt Regency Bali Beach Overlooking To Mount Agung

Så er det tid til at komme ud til havet og nyde nogle dage på et skønt resort. I køres til den hyggelige strandby Sanur, hvor I med base på det stilede Hyatt Regency 5* kan slappe af ved poolen eller hoppe i bølgen blå lige foran resortet.

I bor lige ud til den mest børnevenlige strand på det sydlige Bali. Her er også et stort udbud af mad fra gadekøkkener til gourmetrestauranter. Og shopping-mulighederne er mange.

Xl Bali Hyatt Regency Bali Premium Room Balcony Daylight

Jeres eventyr på Bali er ved at være ved vejs ende. Nyd en sidste dukkert i poolen eller Sanur-stranden og sug de sidste indtryk af paradis til jer, inden turen går til lufthavnen.

I ankommer til Danmark på dag 18.

Xl Bali Hyatt Regency Bali Sunrise At Sanur Beach
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Rejsen byder på stor variation i både destinationer og hoteloplevelser. Hotellerne er kendetegnet ved lokalkolorit, atmosfære, personlighed og vidunderlig beliggenhed i en landsby, en nationalpark, imellem rismarker og direkte ud til stranden.

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København – Denpasar // Denpasar – København
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • Alle skatter, afgifter og ekspeditionsgebyrer
 • 4 nætter på Alaya Ubud 4*, Ubud. Alaya Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Balinesisk kogekunst i Ubud
 • Oplevelse: I rismarken med landsbyens bønder
 • 3 nætter på Plataran, Menjangan Resort & Spa 4+*, West Bali National Park. One Bedroom Forest Villa, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Balis bedste snorkling på Menjangan Island
 • 3 nætter på Sanak Retreat 3+*, Munduk. Two Bedroom Bungalow, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Det autentiske Balis rismarker, landsbyer og vandfald 
 • 5 nætter på Hyatt Regency 5*, Sanur. Standard Room, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Familieeventyr på Bali
RejseperiodeDobbelt
30.09.23 ‑ 31.10.2330.000‑33.000
01.11.23 ‑ 13.12.2328.000‑30.000
14.12.23 ‑ 31.12.2338.000‑44.000
01.01.24 ‑ 10.01.2432.000‑36.000
11.01.24 ‑ 28.03.2429.000‑34.000
29.03.24 ‑ 15.04.2431.000‑35.000
16.04.24 ‑ 24.06.2429.000‑31.000
25.06.24 ‑ 31.08.2431.000‑36.000
01.09.24 ‑ 31.10.2429.000‑31.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Familieeventyr på Bali, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
30.09.23 ‑ 31.10.2313.000‑15.00020.000‑22.000
01.11.23 ‑ 13.12.2312.000‑14.00020.000‑22.000
14.12.23 ‑ 31.12.2319.000‑22.00027.000‑31.000
01.01.24 ‑ 14.03.2413.000‑15.00021.000‑24.000
15.03.24 ‑ 31.03.2416.000‑18.00024.000‑26.000
01.04.24 ‑ 15.04.2413.000‑15.00020.000‑22.000
16.04.24 ‑ 24.06.2411.000‑13.00018.000‑20.000
25.06.24 ‑ 14.07.2414.000‑16.00021.000‑23.000
15.07.24 ‑ 14.08.2416.000‑18.00024.000‑26.000
15.08.24 ‑ 31.08.2413.000‑15.00021.000‑23.000
01.09.24 ‑ 31.10.2411.000‑13.00018.000‑20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Rejser i som familie med 2 børn får i:

 • 2 Alaya-værelser med dør imellem på Alaya Ubud
 • 2 Standard-værelser med dør imellem på Hyatt Regency
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Alle rejser til Bali kan skræddersyes efter jeres drømme. Tal med jeres rejserådgiver om de mange muligheder.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.