XL Bali Boy Temple People

Familieeventyr på Bali

Familieeventyr på Bali

18 dage fra 29.000 kr. | BØRN fra 11.000 kr.

Kontakt Natascha

Tlf. 33 320 320

Autentiske oplevelser, håndplukkede hoteller og børnevenlige strande

Søger I den ultimative familieferie med det bedste Bali har at tilbyde langt fra alfarvej? Så se med her. I skal på udflugter i rismarker, på kokkeskole i børnehøjde og meget mere. Læg hertil hoteller med unik beliggenhed og luksuriøs badeferie til sidst.

Lokalt liv og betagende natur - i børnehøjde

Kom tæt på lokalbefolkningen og nyd den enestående natur, når I oplever Bali fra henholdsvis en cykelsadel og i rismarken. Det er i landsbyerne, I oplever det autentiske Bali. Børnene, der går i skole. Bønderne i rismarkerne. Små, lokale templer med farverige offergaver - og ikke mindst den smilende befolkning!

Glæd jer også til at opleve det eksotiske dyreliv og fantastisk snorkling på naturskønne Lembongan.

Glæd jer til

 • Snorkling og østemning på Nusa Lembongan
 • Bo midt i rismakerne i Balis uspolerede højland
 • Vandretur gennem landsbyer og rismarker
 • Strandluksus på Andaz ved den familievenlige Sanur-strand
 • Charmerende Ubud med kokkeskole i børnehøjde

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Ubud 3 nætter på Ubud 3 Højdepunkter I starter med at handle ind på Ubuds madmarked sammen med jeres guide. Herefter tager I ud til Laplapan og nyder udsigten over risterrasser. I starter med at handle ind på Ubuds madmarked sammen med jeres guide. Herefter tager I ud til Laplapan og nyder udsigten over risterrasser.
Munduk 3 nætter på Munduk 3 Højdepunkter I højlandet kommer I helt tæt på det autentiske Bali og de mange rismarker på en guidet tur i og omkring Sanak. I højlandet kommer I helt tæt på det autentiske Bali og de mange rismarker på en guidet tur i og omkring Sanak.
Nusa Lembongan 4 nætter på Nusa Lembongan 4 Højdepunkter På naturskønne Nusa Lembongan venter her afslappet østemning og en skøn suite med bl.a. børnevenlig surferstrand og snorkling i verdensklasse. På naturskønne Nusa Lembongan venter her afslappet østemning og en skøn suite med bl.a. børnevenlig surferstrand og snorkling i verdensklasse.
Sanur 4 nætter på Sanur 4 Højdepunkter Jeres eventyr fuldendes med en luksuriøs strandferie på det skønne resort Andaz Bali, der ligger ud til Sanur-stranden i det sydlige Bali. Jeres eventyr fuldendes med en luksuriøs strandferie på det skønne resort Andaz Bali, der ligger ud til Sanur-stranden i det sydlige Bali.
XL Bali Andaz Bali Coconut Leaves For Offerings
XL Bali Andaz Bali Alit Pool Float In Alit Pool 1
XL Bali Andaz Bali Catch Up With Friends
Det kan i se frem til

Små hotelperler i autentiske omgivelser

Perfekt beliggenhed i Ubud

I starter med 4 nætter på Alaya Ubud 4* i hjertet af Ubud. Glæd jer til en stilfuld oase i smukke omgivelser med arkitektur og udsmykning, der skiller sig ud, og værelser med dør imellem med god plads til en familie.

Udenfor bobler byens liv. Nyd at kunne gå til restauranter, gallerier og butikker få minutter fra jeres hotel.

Balis frodige højland

Næste stop er en lille landsby udenfor Munduk i Balis højland. Sanak Retreat 3+* er en lille perle midt i højlandets smukke natur. De på overfladen rustikke og enkle trævillaer flyder nærmest sammen med rismarkerne.

Glæd jer til et ophold helt nede i gear. Slap af ved poolkanten, mens I nyder udsigten over rismarker og vulkaner. Gå lange vandreture i området, og se frem til hotellets skønne økologisk køkken, der serveres af personale, der primært kommer fra de omkringliggende landsbyer. 

Afslappet østemning, kridhvide strande og fantastisk snorkling

Nusa Lembongan ligger blot 40 min. sejlads fra Bali med speedbåd - alligevel er det en helt anden og tilbagelænet stemning, der venter jer her, når I bor 4 nætter på skønne Batu Karang 4*. I har en skøn suite og en kridhvid surferstrand lige foran resortet - for ikke at nævne snorkling i verdensklasse. Vi har naturligvis inkluderet en snorkeltur rundt om øen, hvor I får rigtig gode chancer for at svømme med manta rays! 

Luksuriøs badeferie i tilbagelænede Sanur

Sidste stop er stilfulde Andaz Bali 5*, der ligger direkte på den børnevenlige strand i Sanur. Resort omgives af en tropisk have og rammer en fin balance mellem moderne suiter og en varm balinesisk stil. 

Glæd jer til den hyggelige atmosfære og badeferie, når den er bedst på Bali.

XL Family Mother Children Kids People Bali Water Temple Bratan Lake Bali Indonesia
XL Rice Terrace Morning Mountains Bali Indonesia
XL Cow Animal Man Farmer Plow Field Bali Indonesia
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersys. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

XL Bali Alaya Ubud Joglo

I rejser fra København på dag 1 og ankommer til Bali på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til Alaya Ubud 4* i hjertet af Ubud, hvor I har 3 overnatninger.

Hotel tæt på alting

Alaya Ubud ligger midt i byen og byder på en fantastisk ro og atmosfære med udsigt til risterrasser. Derfor er vi så begejstrede for dette hotel. 

De næste dage kan I nyde livet og den rolige charme i og omkring Ubud. Besøg de spændende gallerier, museer og butikker, gå en tur langs rismarkerne og betragt gadelivet fra en hyggelig café.

XL Bali Alaya Ubud Foot Bath Dala Spa Alaya
XL Bali Alaya Ubud Spa
XL Bali Alaya Ubud Pool Sunbeds

Ubud er en charmerende by i centrale Balis kulturelle ”hovedstad” med en lang tradition for små kunstskoler og gallerier, museer og glimrende restauranter. Rismarker ses i bakkerne, og i dalene kan I høre den brusende Ayung-flod.

XL Bali Ubud Man Wooden Crafts Art

Landsbybesøg

I løbet af opholdet har vi indlagt en anderledes og meget lokal oplevelse. I skal overvære undervisningen på en lille landsbyskole, lære at flette offergaver og ud i marken, hvor bønder demonstrerer, hvordan de dyrker og høster ris. I får lov til selv at deltage. Afhængigt af årstiden kan det betyde pløje og plante eller høste.

I kommer i nærkontakt med balinesisk kultur, og mødet med de lokale landsbyboere kan nemt vise sig at blive blandt rejsens højdepunkter, særligt for børnene. 

XL Bali Ubud Royal Palace Statues Puri Saren Indonesia

Madlavningskursus

Glæd jer også til at smage på Bali, når I på en anden sjov udflugt skal lære alt om de lokale råvarer og tilberede balinesiske specialiteter på et madlavningskursus udenfor Ubud.

I starter om morgenen i Ubuds hektiske madmarked, hvor I handler ind med jeres guide. Herfra går turen til landsbyen Laplapan små 3 km fra Ubud med udsigt til risterrasser. I skal selv tilberede de indkøbte råvarer på det udendørs komfur i haven. Vi fristes næsten til at kalde det et balinesisk samtalekøkken.

XL Bali Sanak Retreat, Munduk Bale View

I dag sætter I kurs mod det centrale Balis landlige idy, hvor I skal bo på det lille og personlige Sanak Retreat 3+*.

Glæd jer til at komme ned i gear i dette autentiske hjørne af Bali med charmerende trævillaer, et velsmagende økologisk køkken og en flot infinitypool med udsigt over rismarker og vulkaner. 

XL Bali Sanak Retreat Munduk Rice Fields2
Small Bali Sanak Retreat Munduk Snacks
XL Bali Sanak Retreat, Munduk Sanak Yoga

Guidet vandretur til rismarker, vandfald og landsbyer

De næste par dage kommer I tættere på Balis hjertevarme kultur og nyder nogle dage langt fra den gængse turistrute.

I skal bl.a. på en guidet rundvisning i landsbyen omkring Sanak og langs rismarkerne til det smukke Banyuatis-vandfald. Det er ikke blot en vidunderlig naturoplevelse, men også sjovt og berigende at møde de lokale bondefamilier, der lever af at dyrke den frodige jord. Det er en relativ let vandretur, som nemt kan tilpasses, hvis I rejser med mindre børn. Det sidste stykke ned gennem junglen til vandfaldet er dog en smule stejlt, men tag det roligt og I vil blive belønnet for strabadserne.

Husk badetøj og håndklæde, så I kan tage en forfriskende svømmetur i det hellige vand.

XL Rice Terrace House Village Bali Indonesia

Xl Bali Batu Karang Muntigs Bar And Restaurant Sea View

Fra Balis højland gå turen mod den eventyrlige ø Nusa Lembongon, der ligger sydøst for Bali. Her byder de næste 4 nætter i en suite på det skønne resort Batu Karang 4* - med kridhvide strande, 3 pools, gourmet og et væld af aktiviteter lige uden for døren. 

Vi har inkluderet en snorkeltur, der tager jer med til tre udvalgte snorkelsteder - med særdeldes gode chancer for at svømme med manta rays!

Tilbage er der kun at slappe af og nyde den helt særlige charme og afslappede østemning, der kun findes på Nusa Lembongon.

Xl Bali Batu Karang Suite Bedroom View

XL Bali Andaz Bali Seaside Fishermans Village (1)

I fortsætter eventyret til den hyggelige strandby Sanur, hvor I med base på det luksuriøse Andaz Bali 5* kan nyde hotellets fem restauranter, slappe af ved poolen eller hoppe i bølgen blå lige foran resortet.

I bor lige ud til den mest børnevenlige strand på det sydlige Bali. Her er også et stort udbud af mad fra gadekøkkener til gourmetrestauranter. Og shoppingmulighederne er mange.

XL Bali Andaz Bali Pool Socialising

Jeres eventyr på Bali er ved at være ved vejs ende. Nyd en sidste dukkert i poolen eller Sanur-stranden og sug de sidste indtryk af paradis til jer, inden turen går til lufthavnen.

I ankommer til Danmark på dag 18.

Xl Bali Hyatt Regency Bali Sunrise At Sanur Beach
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Rejsen byder på stor variation i både destinationer og hoteloplevelser. Hotellerne er kendetegnet ved lokalkolorit, atmosfære, personlighed og vidunderlig beliggenhed i en landsby, en nationalpark, imellem rismarker og direkte ud til stranden.

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København – Denpasar // Denpasar – København
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • Alle skatter, afgifter og ekspeditionsgebyrer
 • 3 nætter på Alaya Ubud 4*, Ubud. Alaya Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Balinesisk kogekunst i Ubud
 • Oplevelse: I rismarken med landsbyens bønder
 • 3 nætter på Sanak Retreat 3+*, Munduk. Two Bedroom Bungalow inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Det autentiske Balis rismarker, landsbyer og vandfald
 • 4 nætter på Batu Karang, Nusa Lembongan. Suite inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Snorkling med manta rays ved Nusa Lembongan
 • 4 nætter på Andaz, Sanur. Standard Room, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Familieeventyr på Bali
RejseperiodeDobbelt
29.02.24 ‑ 28.03.2428.000‑32.000
01.04.24 ‑ 24.06.2428.000‑31.000
25.06.24 ‑ 31.08.2432.000‑37.000
01.09.24 ‑ 31.10.2431.000‑33.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Familieeventyr på Bali, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
29.02.24 ‑ 14.03.2411.000‑13.00015.000‑17.000
15.03.24 ‑ 31.03.2413.000‑15.00017.000‑19.000
01.04.24 ‑ 24.06.2410.000‑12.00014.000‑16.000
25.06.24 ‑ 14.08.2415.000‑17.00019.000‑21.000
15.08.24 ‑ 31.10.2412.000‑14.00016.000‑18.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Rejser i som familie med 2 børn får i:

 • 2 Alaya-værelser med dør imellem på Alaya Ubud
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Alle rejser til Bali kan skræddersyes efter jeres drømme. Tal med jeres rejserådgiver om de mange muligheder.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.