Xl Bhutan Como Uma Paro Como Villa Terrace
Paro, Bhutan

COMO Uma Paro

Skøn lodge med adelige aner højt oppe over Paro-dalen

COMO Uma Paro er COMO’s første lodge i Bhutan og gemmer sig vidunderligt blandt tågeindhyllede nåleskove højt oppe over den historiske Paro-dal. Her venter jer en fredfyldt verden af velvære, forkælelse og ægte, bhutanesisk hjertevarme.

Stemningsfuld bjerglodge
tæt på Tiger's Nest

COMO Uma Paro ligger i hele 2375 meters højde oppe over Bhutans historiske og skønne Paro-dal, der nok er bedst kendt for det ikoniske tempel, Tiger's Nest. Paro er også hjemsted for landet eneste internationale lufthavn og dermed også, for langt de fleste rejsende, det første møde og sidste stop på en rejse til Bhutan. 

Adelige aner og bhutanesisk håndværk

COMO Uma Paros charmerende hovedbygning har 20 værelser og er omgivet af ni store villaer, der alle er forbundet af stier, der snor sig gennem skovenge og frugthaver i dække af de store himalayafyr på bjergsiden. Det er et skønt anlæg med en naturlig, ustruktureret sanselighed – og et væld af skønne træer og blomster - der falder i ét med de skønne omgivelser.  

Lodgen er bygget i traditionel, bhutanesisk stil og emmer af autentcitet og godt håndværk med håndskårne natursten, skønne træudskæringer og vægmalerier – men det er heller ikke så mærkeligt, for den store hovedbygning med patio er den ægte vare og tilhørte tidligere en bhutanesisk adelsmand, mens villaerne er blevet omhyggeligt designet og bygget med hjælp fra bhutanesiske håndværksmestre.

Xl Bhutan Como Uma Paro Activities Archery Field Dinner
Xl Bhutan Como Uma Paro Activities Archery
Xl Bhutan Como Uma Paro Bhutanese Cooking Class
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Årstidens køkken, superfood og skønne udsigter

I hovedbygningen finder I en lille butik, et lille mødecenter og en indbydende bar, mens I lige ved siden af, kan glæde jer til at nyde den stemningsfylde restaurant, Bukhari, der er formet som en rotunde med et vidunderligt vue over skov, bjerge og den lille Paro by i bunden af dalen. 

På menukortet kan I se frem til skiftende, faste menuer fordelt på tre kategorier: Internationalt, bhutanesisk og indisk. Alle menuer tager afsæt i lokale råvarer med årstidens grønt og frugt. 

I kan også vælge at bestille jeres mad fra COMO Shambhala-spaens superfood-menu, hvor I bl.a. finder forskellige smoothies og glutenfri specialiteter som f.eks. dampede boghvede-momos med græskar. 

Til morgenmad, byder COMO Uma Paro på tre forskellige muligheder: Lodgens generøse og velsmagende buffet, a la carte specialiteter og COMO Shambhalas menukort med en række superfood-alternativer som f.eks. glutenfri pankager og morgenmilde tofu-retter. 

Suites og store villaer

COMO Uma Paros 20 værelser er fordelt på tre kategorier med udsigt til enten skoven eller dalen: Forest View Rooms, Valley View Rooms og to store COMO Suites med 180-graders udsigt til dalen. 

Alle værelserne er stilfuldt og enkelt indrettet i lyse toner med mørke, klassiske træmøbler, bhutanesisk kunsthåndværk og vægmalerier samt elegante badeværelser med badekar.  

Derudover har COMO Uma Paro to villatyper med hhv. et eller to soveværelser. Villaerne har spisestue, lille køkken, bhutanesisk Bukhari pejs, spa-værelse og rummelige badeværelser med fritstående bad og udsigt. 

Alle værelsestyper har Wi-Fi, tv, tekøkken og mini-bar. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Tiger's Nest og bueskydning med BBQ

COMO Uma Paro arrangerer også en række unikke udflugter og aktiviteter som f.eks. køreture i Paro-dalen, en vandretur til det ikoniske Tiger´s Nest tempel og en eftemiddag med bueskydning – Bhutans nationsport – efterfulgt af en traditionel bhutanesisk BBQ. 

Spa, yoga og bhutanesisk Hot Stone Bath

I COMO Uma Paro, kan I også glæde jer til at nyde COMO´s prisvindende spa koncept COMO Shambhala, denne gang med bhutanesisk fortegn i form af to terapeutiske (og private) bade, opvarmet med varme sten, foruden et udvalg af ayurvediske kropsbehandlinger samt dampbad, fitnesscenter, yoga studio og en opvarmet, indendørs pool med en skøn udendørs stenterrasse, der vender direkte ud mod dalen. 

Lodgens ni villaer har også private terapiværelser, hvor I kan nyde COMO Shambhalas behandlinger helt uforstyrret. 

Xl Bhutan Como Uma Paro Lounge Area Swimming Pool
Xl Bhutan Como Uma Paro Kitchen Garden Chefs Herbs
Xl Bhutan Como Uma Paro Restaurant Bukhari Bhutanese Thali
Håndplukkede rejser

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Bhutan Paro Taktsang Palphug Monastery Monk Gong
Bhutan, Asien

Kompromisløs rejse til Bhutan

13 dage fra

80.000 kr.

Glæd jer til

Thimphu by og ikoniske Tiger’s Nest

Punakha, Paro og den mytiske Phobjikha-dal

Vandreture, camping og rafting

Kathmandus stupaer, kongepaladser og kulinariske arv

Håndplukkede hoteller, privat chauffør og guide hele vejen

Xl Bhutan Himalaya Mountain White Yak
Bhutan, Asien

Bhutan - kort og godt

10 dage fra

56.000 kr.

Glæd jer til

Bhutan sjælefulde hovedstad Thimphu

Vandretur i gudesmukke Punakha

Historiske Paro og Tiger’s Nest

Mellemstop i Kathmandu med skønt hotel, templer og stupaer

Frihed med privat guide og chauffør hele vejen

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Bhutan

Alt på denne rejse til Bhutan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Bhutan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.