Xl Celebrity Solstice Ship Exterior Tracy Arm Fjord Alaska

Bucket List

10 krydstogt-destinationer, der hitter netop nu

Et krydstogt er en enestående måde at opleve verden på. I stiger ombord og pakker ud en enkelt gang. Herefter kan I glæde jer til nye oplevelser hver dag - både i land og på skibet. Og helt uden selv at skulle bruge tid på planlægning. Store oplevelser, uden besvær. Det er indbegrebet af den ultimative ferie. Men hvor skal krydstogtet gå hen? Her tipper vi jer om de 10 hotteste destinationer lige nu. 

Xl Canada Quebec Whale Safari Boat Whale

#1 Canada 

Canada er pt. den hotteste cruisedestination. Om I ønsker at sejle op langs USA’s vestkyst fra L.A til Vancouver eller op langs USA’s østkyst mod Quebec, så tiltrækker Canada både storbyfolk og naturelskere.

Det vestlige Canada

Vancouver er smukt omkranset af bjerge, endeløse skove, smukke sandstrande og et dybt ocean, hvor pukkelhvaler boltrer sig. Inde på land ligger den 1.000 hektar store Stanley Park og så har vi en by, der byder på et væld af suveræne spisesteder, museer og gallerier. Jeg kan specielt anbefale bykvartererne, Gastown og Granville Island, eller det livlige Chinatown. Om I er foodies eller til store natureventyr, er Vancouver ideel.

Det østlige Canada

Østkystens fransktalende Quebec er kendt som Nordamerikas Europa. Med mere end 1 million søer og vandløb, bløde bakketoppe der løber gennem den smukke storby, som også kaldes La Belle Province, må I helt sikkert ikke gå glip af den gamle bydel, Old Québec, som med dens smalle brostensbelagte gader og smukke arkitektur er på UNESCO’s Verdensarvsliste.

XL Canada Beautiful Moraine Lake In Banff National Park, Alberta
Small Canada Blue River Safari Safari Grizzly Bear Valley Learn To Swim
XL Canada Vancouver

#2 Alaska

Snedækkede bjerge, isblå gletsjere, tundra, fjorde, brusende floder, vildmarker og endeløse nationalparker. Alaskas naturskønhed er så stor, at den lige får hjertet til at slå lidt hurtigere. Bare dyrelivet i sig selv er nok til at tage på dette cruise. Her kan I spotte brune grizzlybjørne, store elge og ikke mindst pukkelhvaler, der kan blæse 3 meter høje vandsøjler op i luften. Og for at fuldende natureventyret, så er det et af verdens bedste steder at se nordlys!

XL USA Alaska Juneau Aerial View
Xl Alaska Humpaback Whales Playing In The Ocean In Juneau Alaska
XL USA Alaska Juneau Brown Bear And Cubs

#3 Japan

Japan kommer ind på en 3. plads. Solens Rige er et land, hvor ældgamle ritualer bor side om side med fremtidens teknologi, prydhaver, templer, neonoplyste skylines, streetfood og enestående seværdigheder. Jeg kan varmt anbefale et Japan-cruise, hvor I besøger alle kystbyerne, alle med hvert sit særpræg. Mange vælger også sejlruter, der kombinerer Japan med Sydkorea eller Vietnam. Tokyo er en af de mest populære afrejsehavne, og det er en god ide at planlægge et par ekstra feriedage dér før afrejse, for der er så meget at se. Neonjunglens skyskrabere ligger side om side med tusindår gamle templer og pagoder. Det er vildt fascinerende at gå rundt iblandt. Tokyo er en futuristisk fremtidsby, hvor historien stadig ånder og lever. I må næsten ikke gå glip af en middag på en traditionel izakaya, lidt streetfood og sumobrydning.

Xl Japan Tokyo Bay At Rainbow Bridge
Xl Japan Tokyo Sumo Tournament Competition
XL Japan Chureito Pagoda Mt Fuji With Fall Colors

4# Panamakanalen

Sejl på to verdenshave på samme dag! Dette cruise kan næsten betegnes som et historisk cruise forankret i en tid med guldfeber og pirater. Den menneskeskabte kanal på 82 km stod færdig i 1914 og løber mellem Colón ved den Mexicanske Golf og Panama City. Panamakanalen skabte derved en sikker genvej og handelsrute fra Atlanterhavet til Stillehavet, så datidens farefulde rejse rundt om Sydamerika kunne undgås.

Og dette cruise er en enestående oplevelse. Det er næsten som at være med i et spil tetris, når slusens kamre hæver skibet og sender det et niveau højere op og videre til næste sluse. Skibet bæres på denne måde gennem et sindrigt system af kamre og sluser hele vejen op til den gigantiske, kunstigt opstemmede Gatun Lake (på 470 km2), hvis vandspejl ligger hele 26 meter over havoverfladen. Her på toppen gemmer sig et grønt økosystem af en anden verden, det er med at få kikkerten frem her. Og så navigeres skibet på tilsvarende vis ned igen på den anden side - ud til Panama City. Panamakanalen er et utroligt bygningsværk. Og så er et cruise dertil jo meget mere, sejlruten inkluderer ofte både dage ved skønne Costa Rica, Ecuador og Peru.

Læs om vores krydstogteksperts Panamakanal-cruise her.

Small Panama Panama Canal Gatun Locks
XL Panama Gatun Lake Ecoturism
Xl Celebrity Infinity Panama Canal

5# Sydamerika

På et cruise får I lov til at opleve Sydamerikas mange facetter. Om dagens oplevelser står på tango, steaks og vin i Argentina, Rio de Janeiros sandstrande eller Galapagosøernes vilde dyreliv, så er Sydamerika fantastisk. Her venter jer mange spændende kystbyer med farverige kulturer, bygningsværker fra kolonitiden, pyramider fra uddøde civilisationer og en natur, hvor ukontrollabel vildskab regerer. Den frodige Amazonas-regnskov, store brusende vandfald, eksotiske planter og dyr og for ikke at glemme, en 7000 km lang Andesbjergkæde! Om I drømmer om at besøge et enkelt eller flere lande, så er der intet at sige til at Sydamerika er populær. Nogle Sydamerika-cruises begynder endda med en rundtur i Caribien, hvorefter turen går langs Sydamerikas østkyst. Spørg vores krydstogteksperter om de bedste sejlruter.

XL Brazil Rio De Janeiro Boats And Turquoise Sea In Arraial Do Cabo
XL Argentina Tango In The Street
MIG 2196

6# Svalbard og Island

Isbjørne, isgrotter, gletsjere og dansende nordlys. Det er i sandhed et arktisk eventyr. Se frem til at sejle på opdagelse i snehvide landskaber med et sjældent imponerende dyreliv. For her møder I isbjørne, hvalrosser, rensdyr, polarulve, sjældne fugle og flere slags hvaler. Det er værd at have kikkerten ved hånden på dette cruise. Skal I se hvide belugahvaler, vågehvaler eller pukkelhvaler? Ruten går som regel forbi forskerbyen Ålesund og den hyggelige Longyearbyen, der bl.a byder på verdens nordligste bryggeri. Den norske øgruppe, Svalbard, ligger i Barentshavet mellem Nordpolen og Norge, så ofte lægges sejlruten fra Tromsø i Norge til Svalbard og rundes af i Reykjavik med besøg ved flere af Islands skønne kystbyer på vejen. Vil I have gode chancer for at se nordlyset, så skal I planlægge et cruise mellem slut september - start marts. 

Xl Svalbard Blue Whale Spray Animal
Xl Svalbard Glacier Wall Rubber Dingy Zodiac Tourists
Xl Norway Svalbard Northern Light Anywhere Anytime

7# Norge         

Et cruise i Norges fjorde er lige så smukt som set på TV. Geirangerfjorden er ikke uden grund på UNESCO’s Verdensarvsliste. På et krydstogt i Norge er I omgivet af fantastisk natur fra start til slut. Oppe i himlen svæver ørnene over bjergtoppene, og de dybblå fjorde gemmer på både sæler og hvaler. Og så er fjordene pyntet med små, idylliske landsbyer her og der, der byder på norsk gastronomi og betagende udsigter. Fra Bergens tårnhøje bjerge til Ålesunds dramatiske vandfald, er Norge en skattekiste af uforglemmelige naturoplevelser.

Xl Norway Geiranger Fjord Cruiseships Nature
XL Norway View Of The City Of Bergen On The Background Of Mountains
Xl Norway Bergen Bryggen World Cultural Heritage Sites

#8 Det græske øhav

Flere og flere krydstogter går til det skønne græske ørige. Der er mange forskellige ruter, men oftest med afrejse fra Piræus (Athen) til eks. Mykonos, Santorini, Rhodos, Kreta m.fl. Grækenland er nærmest altid garant for en god ferie. For landet har alle de rigtige ingredienser; et azurblåt hav, en gæstfri befolkning, masser af lokalkolorit, gamle bydele, en spændende historie og hyggelige havnepromenader med tavernaer.  

XL Greece Crete Spinalonga Fortress
Xl Greece Corfu House Flowers Door
Xl Greece Corfu Town Panorama

#9 Middelhavet

Middelhavet er altid populært og med den korte flyvetid dertil, er det perfekt også til et kortere cruise. Sejlruterne går til den øst- eller vestlige del af Middelhavet. Det er næsten et temperamentsspørgsmål, om I foretrækker krydstogtrejser fra Italiens romantiske kystbyer til de græske øer og Frankrigs glamourøse byer som Nice, Saint Tropez og Monte Carlo eller sejlruter mellem Spanien, Portugal og Gibraltar, hvor I oplever fantastiske kystbyer med paladser, kirker og flamenco.

Xl Monaco Monte Carlo Panoramic View Harbour Boats
Xl Spain Barcelona Park Guell Morning View
Xl Portugal Lisboa Historic Old Yellow Tram Jeronimos Monastery

#10 Caribien

Se frem til et luksuriøst øhop fra bountystrand til bountystrand. Caribiens små tropiske øer emmer af charme. Her finder I små kystbyer med pastelfarvede huse, kolonitidshistorie, lækker mad og en smittende livsglæde. Det tropiske klima og det turkisblå glitrende hav inviterer til skønne dyp, vandsport og snorkling. Caribien er bare den helt perfekte cruisedestination.

De mest gængse afrejse- og ankomsthavne for krydstogter i Caribien er Miami og Fort Lauderdale i Florida. Vi anbefaler altid et par dage på af- eller hjemrejsen her, hvor I har mulighed for at nyde storbylivet, art deco-huse, lange palmesmykkede sandstrande og eminent shopping.

XL Bahamas Nassau Harbour Paradise Island
XL Caribbean The Dominican Republic Girls Women People
XL Caribbean Curacao Panoramic View Of Downtown Willemstad
XL Krydstogt Explora Journeys EXPLORA I ASTERN POOL 01

Er I blevet nysgerrige på at tage på krydstogt?

Så ring gerne og tal med vores krydstogteksperter. Fortæl os om jeres drømmedestinationer og favoritaktiviteter, så hjælper vi jer med at finde det perfekte cruise; for vi kender alt til de bedste sejlruter, skibe og rederier. Et krydstogt er ikke blot en lang sejltur; det er en forkælelsestur, hvor skibene byder på lækre faciliteter som eks. spa, pools, store restaurant- og caféområder samt professionelle underholdningsshows. I kan også søge efter cruises i alle verdenshavene lige her

Casandra

Rejserådgiver

Cassandra Frederiksen

Casandra

Cassandra har beskæftiget sig professionelt med krydstogtbranchen i mere end 18 år. Samtidig har hun oplevet store dele af verden fra krydstogtskibe, og hun har derfor et indgående kendskab til rederier og ruter.

Det vigtigste for Cassandra, når hun selv rejser, er oplevelser. Alt lige fra det kulturelle til det aktive, f.eks. paddleboard eller snorkling – afhængigt af typen af ferie. Kenya og safari har givet Cassandra nogle fantastiske rejseoplevelser. Både pga. dyrelivet og de lokales skønne gæstfrihed. Hun glemmer heller aldrig turen i luftballon over savannen eller Thailand med familien.

Cassandra bruger dagligt sin store erfaring til at sammensætte de helt rigtige krydstogtrejser. Service er enormt vigtigt for hende, og det samme er det at kunne sætte sig ind i jeres behov og opfylde dem på bedst mulig vis. Det, I modtager, skal også være nemt og forståeligt. På den måde får I den bedste oplevelse.

Destination:‌‌ Grækenland

Rejseformer:‌‌ Krydstogt,‌ Retreat og wellbeing,‌ Togrejser

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.