XL Seychelles La Digue Wedding Elegant Gorgeous Bride And Groom Hugging

Guide

Jeres livs mest romantiske ”Ja”

LÆS OM HVORDAN VI ARRANGERER JERES BRYLLUP PÅ SEYCHELLERNE

Solen lægger så småt an til at gå ned. Dagens turkisblå nuancer skifter langsomt over i det gyldne. Vandet skvulper blidt, og aftenbrisen får palmernes grene til at svaje. Ved din side står den, du elsker og vil tilbringe resten af livet med. Scenen er sat for jeres livs mest romantiske ”Ja”. Jeres bryllup på Seychellerne. Om et lille øjeblik er I gift...

Få timer forinden svømmede I sammen i det krystalklare vand, og på afstand har I fulgt, hvordan hotellets personale forberedte det store øjeblik. Champagnen er stillet frem. Selv brudebuket og bryllupskage er der sørget for. Det eneste, I har skullet ordne af praktiske ting, er at gøre jer klar. Og sådan har det været fra det øjeblik, hvor I talte med jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser første gang.

Vi klare det praktiske

I Nyhavn Rejser er vi jævnligt med til at arrangere bryllup for nogle af vores kunder. Det er altid en dejlig og varm oplevelse at bidrage til at virkeliggøre drømmen om et bryllup under de mest romantiske forhold, man kan tænke sig.

Her er Seychellerne helt særlige, for ikke bare kan man give hinanden sit Ja under palmerne på en tropestrand, det accepteres også rent juridisk af de danske myndigheder. Det tager lidt tid at forberede. Vi skal helst begynde mindst 8 uger før. I får en liste over papirer, vi skal bruge, og når vi har dem, skal I ikke tænke på meget andet end at pakke kufferten.

Vi klarer alt det praktiske med hotellet og vores lokale agent, og de er klar til at gøre dagen så helt speciel, som I drømmer om.

Tosomhed i paradis

For de fleste af vores kunder er det drømmen om tosomheden i paradis, der får dem til at vælge bryllup på Seychellerne. Mange foretrækker derfor en enkel ceremoni på et skønt resort, hvor man kan være helt sig selv. Eller med bare tæer i sandet, f.eks. på den magiske strand "Anse Source D'Argent på La Digue ".... med musikken leveret af naturen under både ceremonien og den efterfølgende romantiske middag.

Men alt kan lade sig gøre. Der kan sagtens blive plads til en brudekjole i bagagen, når kufferten i øvrigt kun skal indeholde lidt badetøj og nogle T-shirts.

Skal nærmeste familie med?

Der kan arrangeres både kor og orkester på stranden, og skal den nærmeste familie med, behøver det ikke nødvendigvis blive meget dyrere end en stor fest derhjemme.

Tal med vores rejserådgivere om jeres drømme om et romantisk bryllup. De vil elske at hjælpe jer. Og de vil glæde sig til at høre fra jer igen, når I kommer hjem, for de kan heller ikke selv få det romantisk nok.

Læs om vores mange hoteller på Seychellerne, før vi sammen vælger stedet for bryllyppet og planlægger hele jeres romantiske bryllupsrejse på Seychellerne. En rejse, der naturligvis er lige så romantisk for jer, der vælger først at blive viet hjemme. 

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.