Xl Usa Hawaii Kauai Coast

Guide

Mød Hawaii-eksperterne

Hvad er det, der er så fantastisk ved Hawaii? Læs eksperternes egne svar

De elsker Hawaii. De har været der. Udforsket øerne, testet hotellerne og prøvet udflugterne iført både det begejstrede og det kritiske øje. Mød Nyhavn Rejsers Hawaii-eksperter.

Xl Hawaii Coral Reef Fish Animal

Hawaii er fantastisk fordi:

Hawaii er fantastisk, netop fordi det byder på så meget. Øerne er så forskellige, at der er lidt for alle. Naturen er fantastisk. Der er både frodig jungle og super strande med perfekt snorkling inden for 30-45 min. Dyrelivet i havet er helt i top, store skildpadder, manta rays, hvaler og fisk i alle udgaver samt flotte koraller.

Er man til vandring og natur, venter regnskov med fantastisk flora og fauna. Er man til historie, byder Hawaii på såvel Pearl Harbor som den polynesiske kultur. Her er søde mennesker. Og det bedste ved det hele er, at man kan tage dertil hele året rundt.

Xl Usa Hawaii Honolulu Waikiki Strand

Men hvad er det lige, de selv er så vilde med på Hawaii?

  • Her er natur, alt fra regnskov, over høje bjerge til aktive vulkaner
  • Her er fede hoteller og fantastiske restauranter
  • Her er shopping på niveau med New York og San Francisco
  • Her er nogle af verdens bedste strande
  • Her er hvaler, fisk, skildpadder og meget andet sjovt i vandet
  • Her er den fantastiske kombination af Polynesien og USA, som man ikke finder andre steder på kloden
  • Og vi kunne blive ved og ved…. :-)

Vores rejserådgivere er dem, der screener alle tilbud, før vi giver dem videre til vores kunder. De er klar til at give jer en masse inspiration og til at sammensætte jeres rejse ud fra jeres ønsker og budget.

Xl Hawaii Beach People Coral Reef Palm Trees

David Rosborg Larsen: jeg skal så meget tilbage

Man kan jo spørge selv om hvorfor man skal rejse i 24 timer for at komme ud til godt vejr, strand, natur og nye impulser… Kan man ikke finde det uden at skulle flyve så langt?

Jeg var rigtig glad for strandene på Hawaii. Glad for butikker og barer på Waikiki. Fascineret over oplevelsen på Kualoa Ranch. Og taknemmelig for det behagelige klima, hvor det hverken var for varmt eller for fugtigt.

Men det, som overraskede mig mest og efterlod det største indtryk, var stemningen samt forskelligheden mellem øerne.

Selvom de ligger tæt, adskiller de sig alligevel fra hinanden. At stå på kanten af krateret ved Kilauea-vulkanen på Big Island om aftenen, hvor man ser skæret fra lavaen. At snorkle med havskildpadder, spotte hvaler eller nyde udsigten ud over Waimea Canyon på Kauai. Alt sammen vidt forskelligt – og der er kun 30-40 minutters flyvetur mellem øerne.

Når man hjemmefra læser om ’Hang loose-stemning’, er det svært at sætte sig ind i.

For mig var det indbegrebet af gæstfrihed kombineret med afslapning. Ikke kun i en solseng ved poolen, men i højere grad den approach jeg blev mødt med overalt.

Jeg følte mig i den grad velkommen – næsten som når man besøger familie, man ikke har set i lang tid. Jeg skal SÅ meget tilbage…

Xl Hawaii Maui Overlooking Kahului And Haleakala

Maria Andkær Øien: varme og venlighed

Der er ikke noget sted i verden som Hawaii!

Øerne kan tilbyde noget for enhver rejsende, om det er storbyferie, badeferie, aktiv ferie eller kulturel ferie, og så kan det opleves året rundt - ingen betydelig lavsæson som andre steder i verden.

Fra jeg første gang jeg satte min fødder på øerne, vidste jeg, at dette var et sted, der ville få en særlig betydning for mig. Den varme og venlighed, man bliver mødt med, er så ægte og autentisk. Man bliver draget af deres historie og kultur, og jeg ønsker efter hvert besøg at komme tilbage for at opleve og lære mere om øerne.

Jeg har haft rigtig mange gode oplevelser på Hawaii, alt fra en dag i vandkanten med mine børn, hiking i regnskovene, bade i vandfaldene til en dag på toppen af Diamond Head ventende på en tsunami, der aldrig kom.

Der er så mange ting at komme tilbage til. Jeg har lovet mig selv, at min næste tur skal være inkl. overnatninger på Molokai og Lanai. Jeg er også nødt til at tage en helikoptertur over Kauai, som i øjeblikket er min favorit-ø, men det ændrer sig jo hele tiden :-)

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Hawaii. De elsker det og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.