• Oplev solnedgang fra en katamaran-båd ud for Na Pali-kysten på Hawaii
  • Poolen på Hotel The ISO på Kauai, Hawaii
  • Toppen af vulkanen Mauna Kea på Big Island, Hawaii

Fredfyldt øhop på Hawaii

Kauai, Big Island og Oahu med romantik og historie, 15 dage fra 35.500 kr.

Glæd jer til:

En Hawaii-rejse med fred og god tid

Kauai, Hawaii Big Island og Oahu

Cruise i solnedgangen ved Na Pali-kysten

Stjernehimlen fra toppen af en vulkan

Guidet udflugt til Pearl Harbor

Læs mere

Dette er rejsen til Hawaii for jer, der vil opleve tre Hawaii-øer fra deres bedste side, og som ikke behøver stå på toppen af en bølge eller svæve i en zipline for at føle, at I lever. Så hellere en romantisk sejltur i solnedgangen og millioner af stjerner over jer.

Jeres ferie på Hawaii går til Kauai, Hawaii Big Island og Oahu. Tre meget forskellige øer, der på hver deres måde byder på kontrastrig natur og et overflødighedshorn af muligheder, når det kommer til oplevelser.

En Hawaii-rejse med fred og god tid

Trods de mange tilbud har vi sammensat rejsen, så I får masser af ro og god tid til at slappe af. I har 5 overnatninger på Kauai og Hawaii Big Island og tre på Oahu. Vi kunne have lagt en oplevelse ind hver dag, men har udvalgt én hvert sted, som virkelig viser jer øen fra sin mest interessante side. 

På Kauai skal I på cruise i solnedgangen ved den guddommeligt smukke Napali-kyst. På Hawaii Big Island venter en aften på toppen af den mægtige Mauna Kea-vulkan med millioner af stjerner over jer. Og på Oahu er I inviteret til et gribende indblik i verdenshistorien ved Pearl Harbor. 

Håndplukkede hoteller med bedste beliggenhed

På alle tre øer har vi nøje udvalgt hoteller ud fra en stemning og beliggenhed, der understøtter det smukke og fredfyldte tema for jeres rejse til Hawaii. Alle steder vælger vi værelser med havudsigt. 

På Kauai bor I på et mindre hotel lige ud til vandet. På Hawaii Big Island har vi udvalgt et hotel ved en af øens få sandstrande og alligevel i gåafstand til Konas mange tilbud. Og på Oahu bor I tæt på den roligste del af Waikiki Beach, Honolulu.

Korte transporttider

Når I først er på Hawaii, kan I se frem til korte flytider og køretider, hvor I selv har bil på Kauai og Hawaii Big Island. Flyvetiderne mellem øerne er på under en time, og I bor maksimalt 20 minutter fra lufthavnen. 

Skræddersyet rejse til Hawaii 

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker til en ferie på Hawaii. Vi kan lægge flere udflugter ind, hvis det bliver en tand for roligt. Andre hoteller. Flere eller færre nætter hvert sted, hvis I ønsker det. Sig også til, hvis I gerne med supplere med nogle dage på Maui eller have et stop i Californien på vejen.

Program

Dag 1
I rejser til Hawaii

Wailua Falls - smukt vandfald på østkysten af Kauai, Hawaii”Jeg rejser til Hawaii”. Bare at tænke ordene får det gode humør frem. Med billeder af smuk natur, lange strande og gæstfrie lokale for det indre øje stiger I således om bord på flyet mod enten Los Angeles eller San Francisco, hvorfra I fortsætter direkte til Kauai. 

I lander i Lihue på østkysten af Kauai ud på aftenen lokal tid. Sig til, hvis vi skal arrangere et stop i Californien på vejen. I Lufthavnen henter I jeres bil, og I skal ikke bruge tid på at forhandle forsikringer m.m. Vi har klaret alt hjemmefra. 

Poolen på Hotel The ISO på Kauai, Hawaii The ISO 3+*, Kauai

Fra Lihue er der kun et kvarters kørsel til jeres hotel, der ligger helt ud til vandet, så I kan nyde de smukkeste solopgange, hvis I er tidligt oppe. Lige nu gælder det dog nok mes om at komme på hovedet i seng. 

The ISO er et smukt hotel på Kauai og for hoteller på Hawaii også et mindre et af slagsen med en dejlig intim stemning. Glæd jer til det fine poolområde og den gode mad i restauranten. I bor på The ISO i 5 nætter.

Dag 2-5
Oplevelser på Kauai

Et fantastisk figentræ med kæmpe rødder i Allerton Garden på Kauai, HawaiiKauai er en guddommeligt smuk ø på Hawaii. Omkring 2½ gange Bornholm i størrelse. Her er frodig regnskov og dramatiske kyster med Napali -kysten og Waimea Canyon - Hawaiis svar på Grand Canyon - som de naturmæssigt største perler. 

De næste dage kan tage på skønne vandre- og cykelture, gå en runde på en af de mange golfbaner og selvfølgelig slappe af under palmerne. De bedste strande ligger på sydkysten. 

Kør ligeledes en tur til nordkysten og besøg stemningsfyldte Princeville og den smukke Hanalei Bay. Få flere tips her og tal med jeres rejserådgiver om alt det, I gerne vil opleve. 

Nyd den imponerende natur på Dinner & Sunset cruise ved Kauai, HawaiiSolnedgang ved Na Pali-kysten

Jeres rejse til Hawaii er sammensat med særlig fokus på fred og ro, hvor I bare nyder at være til, mens I kommer ned i gear. Kan man gøre det bedre end på en romantisk sejltur i solnedgangen?

En af dagene inkluderer vi derfor et Dinner & Sunset Cruise langs den smukke Napali-kyst på Kauai. I kører ca. 40 minutter fra The ISO til Port Allen Marine Center, hvor I står ud med en katamaran med udsigt til Napali-kystens fantastiske klippeformationer og farver. 

Hold udkig efter flyvefisk, delfiner, havskildpadder og – i vintersæsonen – også hvaler.  

Dag 6
I rejser til Hawaii Big Island

 De vulkanske stillehavsøerOm eftermiddagen går jeres rejse til Hawaii videre mod nye oplevelser på en ny ø: Hawaii Big Island, der som navnet siger, er den største af Hawaii-øerne. Selve flyveturen fra Kauai til Hawaii Big Island tager ikke mere end 55 minutter og byder med lidt held på smukke udsigter specielt under take off og indflyvning. 

Morgensol over Courtyard by Marriott King Kamehameha's Kona Beach HotelCourtyard King Kamehameha's Kona Beach Hotel 3+*, Hawaii Big Island

I flyver til Kona International Airport, der ligger et kvarters kørsel nord for Kona, hvor I skal bo. Nemt og med minimal spildtid. Jeres bil er klar til at blive afhentet, når I lander.

På Hawaii har man generelt god tid. Også til at udtale endog meget lange hotelnavne. I skal bo 5 nætter på Courtyard King Kamehameha's Kona Beach Hotel, der ligger ud til vandet og i gåafstand til butikker og restauranter i Kona. Hotellet er opkaldt efter den konge, der samlede Hawaii-øerne under det samme kongedømme.

Hawaiis kyster er præget af sorte lavaklipper, men netop ved Courtyard King Kamehameha's Kona Beach Hotel er der sandstrand. Et væsentligt plus. 

Dag 7-10
Oplevelser på Hawaii Big Island

En djævlerokke (Manta Ray) i ensom majestæt i havet ved HawaiiThe Big Island hedder officielt blot Hawaii, men det giver for mange forvekslingsmuligheder med hele øgruppen. Derfor kaldes øen Big Island. Arealet er 1½ gang Sjælland. 

På Hawaii Big Island venter høje bjerge, frodig regnskov, gold lavalandskaber, forrevne klippekyster, en aktiv vulkan i Circle of Fire og ikke mindst en fantastisk hang loose-stemning. Big Island er bare hyggelig. Ud for kysten kan I opleve fantastisk snorkling – også med djævlerokker

Nær Kona, hvor I bor, er der mulighed for at besøge lokale kafferisterier og også en vaniljefarm. Få mere inspiration til oplevelser på Hawaii Big Island her.

Stjernehimmel ved Mauna Kea, Big Island HawaiiEn tur til stjernerne 

Også på Hawaii Big Island inkluderer vi en ganske særlig både romantisk og berigende oplevelse. I skal se stjerner fra toppen af den hellige vulkan Mauna Kea. Turen starter med en let middag på en historisk fårefarm, hvorefter I ser solen gå ned fra Mauna Kea. 

Nu åbenbarer den mest utrolige stjernehimmel sig, og I kan komme ganske tæt på planeter, stjerner og galakser ved hjælp af guidens kraftige teleskop.

Dag 11
I rejser til Honolulu på Oahu

Monoa Valley på Oahu, HawaiiJeres rejse til Hawaii går nu mod eventyrets tredje ø, Oahu med Honolulu og Waikiki Beach. I afleverer bilen i Kona lufthavn og flyver 45 minutter til Honolulu. 

Her står en repræsentant for Nyhavn Rejsers lokale samarbejdsparter klar til at sige velkommen: Aloha – E Komo Mai (min kærlighed til dig – kom indenfor). Herefter bliver I kørt til hotellet. En tur, der kun tager 20 minutter. Kort flyvetid. Kort køretid. Dagen går ikke kun med transport!

Poolområde med panoramaudsigt på Queen Kapiolani Hotel, Honolulu, HawaiiQueen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu

I skal bo 3 nætter på dejlige Queen Kapiolani Hotel, en verden af kunst, komfort og historie tæt på Kapiolani Park og Diamond Head krateret. Der er kun få skridt at gå til den rolige ende af Waikiki Beach i Honolulu.

Dag 12-13
Oplevelser på Oahu

Vidunderlige udsigter i Jurassic Valley på Kualoa Ranch, HawaiiUanset hvilken ø, man rejser til på Hawaii, fascineres man af de store kontraster. Sådan er det også på Oahu. Tag bare Honolulu med Waikiki Beach, hvor I bor. En unik kombination af lang strand og pulserende storby. 

Ude på øen kan I nyde Jurassic Park-landskaber, cykel- og vandreture, Doles ananas-plantager og også gribende historie.  Få inspiration til oplevelser på Oahu her og tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere ekstra udflugter hjemmefra. Så er I sikre på at komme med de bedste.

Historiske Pearl Harbor på Oahu, HawaiiGuidet udflugt til Pearl Harbor

I Hawaiis lange historie vil 7. december 1941 altid skille sig ud. Japanernes angreb på Pearl Harbor, der trak USA ind i anden verdenskrig. 

Vi inkluderer en gribende udflugt til Pearl Harbor, hvor også kommer på rundvisning med guide i Honolulu til bl.a. downtown, Chinatown og det gamle kongeslot Iolani Palace.

Dag 14-15
Hjem fra rejse til Hawaii

Diamond Head ved Honolulu, Oahu. HawaiiI har nu oplevet Kauai, Big Island og Oahu på jeres rejse til Hawaii. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I også vil omkring Maui undervejs. 

I flyver fra Honolulu til København via San Francisco med afgang tidlig morgen og ankomst i Danmark ved middagstid dag 15. Velkommen hjem fra ferie på Hawaii.

 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Fredfyldt øhop på Hawaii
RejseperiodeDobbeltEnkelt
04.11.21 - 15.12.2135.000-37.00053.000-55.000
16.12.21 - 31.12.2148.000-50.00074.000-77.000
01.01.22 - 24.06.2238.000-43.00058.000-67.000
25.06.22 - 11.08.2246.000-48.00069.000-71.000
12.08.22 - 15.12.2237.000-39.00056.000-58.000
16.12.22 - 31.12.2251.000-53.00079.000-82.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
  • Måltider m.m., der ikke er nævnt under inkluderet
  • Indtjekket bagage på Hawaiian Airlines, betales lokalt

Bemærk

  • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen.
  • Kontakt os, hvis I ønsker at forlænge rejsen eller kombinere med andre øer