XL Australia New South Wales Sydney New Years Eve Fireworks Harbour Bridge Close

Guide

Nytårsaften i Sydney

Verdens mest spektakulære fyrværkeri

Nytår og især nytårsaften er noget helt specielt og i særdeleshed i Sydney. Her danner Sydney Harbour Bridge baggrund for et af verdens mest spektakulære fyrværkerier, og der er ovenikøbet to: ét kl. 21.00 og the big bang kl. 24.00. Kombiner oplevelsen med vidunderlige La Bohème i operaen.

Xl Australia Sydney Harbour New Year

Ved siden af Sydney Harbour Bridge ligger Sydney Opera House, hvor I har mulighed for en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Her kan I nemlig opleve fyrværkeriet i ro og mag.

Kombinér en forestilling i et af verdens mest ikoniske bygningsværker med uhindret udsigt til det fantastiske fyrværkeri. Naturligvis med et glas champagne i hånden, når klokken slår midnat.

Xl Australia Sydney Opera House Night (1)

Vidunderlige La Bohème i Sydney Opera House

I oplever først en af de smukkeste og mest stemningsfulde operaer, verdens store komponister har beriget os med, nemlig Puccinis La Bohème. Livsglæde, kærlighed, jalousi og sorg fylder Sydney Opera House i det medrivende drama om Mimi og Rudolfo.

Dernæst ca. kl. 22.30 er der champagne og canapéer på balkonen med udsigt til Sydney Harbour Bridge og det imponerende fyrværkeri. Og da det jo er sommer i Sydney, bliver der her ikke brug for at bryde ud i "Så kold den lille hånd er"

Pris pr. person kr. 3.325 baseret på bedste ledige sæde på ”C-Res”. Forestillingen begynder kl. 19.45.

Gallakoncert i operaen

I kan også vælge en operakoncert med det bedste fra de mest populære operaer med arier og passager af blandt andet Verdi, Rossini, Puccini med flere. Efter forestillingen, ca. kl. 22.30 er der champagne og canapéer på balkonen. I er klar til det spektakulære fyrværkeri.

Pris pr. person kr. 3.450 baseret på bedste ledige sæde på ”C-Res”. Forestillingen er i den store koncertsal og begynder kl. 19.45.

Middag inden forestillingen

Skal aftenen være helt perfekt? Nyd en nytårsmiddag med udsigt over Sydney Harbour. Menuen ledsages naturligvis af nøje afstemte vine, hentet fra de bedste hylder i Australien. Pris pr. person kr. 1.995,- Arrangementet begynder kl. 17.30.

Alle ovenstående priser er per person. Bemærk at begge forestillinger er meget populære og derfor bliver hurtigt udsolgt.

Ring og bestil

Ring til os på 78 760 201 og bestil et nytårsarrangement i Sydney. 

Ovenstående tilbydes kun i forbindelse med en af vores rundrejser i Australien.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.