XL Mexico Mexican Girls With Dresses From Chiapas State People Culture

Guide

Tips til rundrejser med børn i Mexico - og alle andre steder

Kan man tage børn op på toppen af en pyramide?

Nanna på 5 står foran Solpyramiden i Teotihuacan. Hun hører om indianerne, der har bygget den. Ser en tegning af, hvordan det nok har set ud. Fyldt med farver og indianere. Fantasien kører.

Xl Mexico Teotihuacan Quetzalcoatl

Nysgerrigheden blev allerede pirret, da hun fik at vide, at hun gik på De Dødes Allé mellem de kæmpe bygningsværker. De døde? Hvorfor? Endnu en god anledning til en lille fortælling, der udvider horisonten.

Også om de dødes dag krydret med lidt halloween, som hun jo kender. Og en mild version af en dramatisk fortælling om menneskeofringer.

Et øjeblik efter er hun på vej op. 248 for hende gigantiske trin op til toppen af pyramiden bliver forceret. Kom nu, mor. Næsten nede igen forsvinder hun om bag en sten. Hvad laver du? Jeg har købmandsbutik. Hvad vil du købe?

XL Mexico Chiapas San Juan Chamula Streetlife Street People 5

Krokodiller, brøleaber, perlekæder …

Senere venter gyset, når vi er helt tæt på krokodillerne i Sumidero-kløften.

Fascinationen af en brøleabe, der ser olmt ned på os fra et træ. Og tænk, man kan gå om bag vandfaldet Misol Ha...

Mødet med Chiapas er vildt. Huse med flere farver, end der nogensinde er smurt på i børnehaven. De hundreder af stearinlys i kirken i San Juan de Chamula – og frygten for, at de ofrer en høne, mens vi er der. Markedet med mayaernes farverige stoffer. Hængekøjen, der blev købt med hjem. De farverige perlekæder af bønner. Et slaraffenland. Og se, de vasker tøj i floden.

Xl Mexico Misol Ha Waterfall 2

Svaret er ja

Børn er forskellige. Men selvfølgelig kan man tage de fleste med til toppen af en pyramide og på rundrejse gennem et fascinerende land som Mexico.

Rejsen skal bare planlægges efter, at der er børn med. Gør oplevelsen levende og begejstret. Begejstring har det med at smitte.

Er der pool det næste sted, far?

Altafgørende for de fleste børn er selvfølgelig, hvis hotellet har en pool. Den fortjente pause, hvor man plasker, læser højt og nyder at være sammen i fred og ro mellem al den kultur og natur.

Læg pauser ind på børnenes præmisser. Tag en ekstra overnatning. Slap af.

XL Mexico Cancun Mother And Children Beach Sea

Nogle af verdens bedste strande

Endelig er der strandene. Få lande kan fremvise noget, der er bedre og mere børnevenligt.

For mange familier er dette målet med rejsen i sig selv. Badeferie på nogle af verdens bedste strande.

Men på rundrejsen er det også en skøn afslutning, hvor man får sand mellem tæerne, nyder det varme vand og bygger endnu et slot. Eller måske en pyramide? Og man behøver ikke være barn for at nyde en pelikan slå ned tæt på for at snuppe en fisk. Ikke et ondt ord om mågerne derhjemme, men det er altså en særlig oplevelse.

Rejser for hele familien

Tal med vores Mexico-eksperter om rejser for hele familien. Om ruter, hvor alle kan være med. Hoteller, hvor alle nyder det. Oplevelser udvalgt efter hele familiens interesser – og doseret med nænsom hånd. Og glæd jer til at børnene spørger, om I vil med op til toppen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.