Xl Borneo Gaya Island Resort Pool Aireal View
Borneo

Gaya Island Resort

Fredfyldt luksus på lille tropeø

Et stilfuldt og romantisk hideaway på den smukke Gaya Island, kun ca. 30 minutters sejlads fra Kota Kinabalu på Borneos kyst. Øens midte er dækket af tropisk regnskov, mens et levende koralrev gemmer sig under havoverfladen og sørger for krystalklart vand og farverige oplevelser med maske og finner.

For foden af regnskoven og direkte ud til en lille strand ligger Gaya Island Resort. Resortets villaer og faciliteter er spredt rundt omkring i den store bugt og på malerisk vis kamufleret godt af den tropiske bevoksning.

Afslapning på tropeø

I øhavet ud for Kota Kinabalu danner fem små tropeøer marinenationalparken Tunku Abdul Rahman. Pulau Gaya er med sine 15 km2 den største af øerne. Det højeste punkt strækker sig hele 300 meter over havet, og herfra bølger den mørkegrønne regnskov sig på smukkeste vis helt ned til havets blå.

Når I nyder livet på de bløde liggestole ved poolen med udsigt over havet, serveres køligt vand og friske håndklæder ad libitum. Poolen er inddelt i en sektion for voksne og en børnesektion, hvor vandet er lavt, så de mindste kan plaske og lege.

Besøg Tavajun Bay

Ud over stranden foran Gaya Island Resort, kan I sejle over til resortets anden tropestrand, Tavajun Bay. En skøn sejltur på cirka fem minutter. Der ligger en restaurant på stranden her, men ønsker I frokost, skal I give receptionen besked på forhånd.

Båden sejler frem og tilbage mellem stranden og resortet på faste tidspunkter.

XL Borneo Gaya Island Resort Lap Pool
XL Borneo Gaya Island Resort Room
XL Borneo Gaya Island Resort Spa Village Gaya Island
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Snorkling, kajak og spa

Trænger I til lidt afveksling fra strandafslapning, er her selvfølgelig rig mulighed for både at snorkle og dykke. Eller hvad med en kajaktur gennem mangroven eller en vandretur i junglen? Og måske som afslutning en tur i spa village, hotellets prisvindende spaafdeling.

Opgradér til fuldpension på Gaya Island Resort

Med mindre man sejler til Kota Kinabalu er der kun resortets restauranter at vælge mellem. Prisniveauet ligger i den øvre ende - pga. beliggenheden på en regnskovs-ø. For kr. 550 pr. person pr. overnatning kan I opgradere til fuldpension. Dette gælder på alle resortets restauranter, så I kan i princippet vælge at spise på gourmetrestauranten hver dag.

Obs! Når I bor på Gaya Island Resort, vil der ved afrejse blive opkrævet et nationalparkgebyr, som viderebetales til myndighederne. Beløbet er MYR 31.80 pr. person for den første nat og MYR 21.20 for øvrige nætter.

Bo med udsigt til havet og junglen

Gaya Island Resort har forskellige værelsestyper, der alle er stilfuldt indrettet med masser af lys, moderne faciliteter og komfort i højsædet. De er 47 m2 med stort soveværelse, walk in-closet og stort badeværelse. Bayu Villaerne og Canopy Villaerne er indhyllet af junglen, mens Kinabalu Villaerne ligger højt på bjergskråningen med panoramaudsigt over havet til Kota Kinabalu. Vær dog opmærksom på, at der ikke er buggy service, hvorfor I må forvente en god gåtur op til villaerne - til gengæld venter der jer en udsigt, der virkelig er værd at stå tidligt op for!

Har I brug for to soveværelser og mere plads, er Suria Suiten på hele 188 m2. 

Fire suveræne restauranter

Resortets har flere restauranter. Hver morgen kan I nyde morgenmadsbuffetten i Feast Village, der er tilberedt efter alle kunstens regler. Her er forskellige friskpressede juicer, youghurter, müsli, salater, frugt, hjemmebagt brød og kager. En kok står klar til at tilberede dine morgenæg - måske eggs benedict? En barista sørger for, at din morgenkaffe bliver helt, som du ønsker. Og så kan du sætte prikken over i'et med en nybagt vaffel eller pandekage. Feast Village har desuden frokost- og aftenbuffet. 

Fra japansk til BBQ på stranden

På restaurant Omakase kan I opleve det japanske køkken: Teppanyaki, shabu-shabu og nade. Teppanyaki serveres indenfor i restauranten, hvor I ser kokken tilberede alle jeres retter direkte i 'baren'. Shabu-shabu serveres på restaurantens terrasse, og er en sjov måde at være sammen om at skabe jeres middag direkte på bordet. Forskellige grøntsager, kød, fisk og nudler er blot en del af oplevelsen. Prøv også kogekunsten nabe, der på mange måder minder om den moderne one pot, hvor alle ingredienser tilberedes på samme tid i en gryde.

Nogle aftener arrangerer Gaya Island Resort BBQ på stranden med alt, hvad der hertil hører. Traditionel dans, musik, salater, kød og drinks

Fine dining med udsigt til Kota Kinabalu

Fisherman's Cove er resortets signaturrestaurant med udsigt over havet til Kota Kinabalu og bjerget af samme navn i det fjerne. Menukortet byder på en symfoni af fisk og skaldyrsretter. Bemærk, at der er dresscode (kjole til kvinder og lange bukser samt lukkede sko for mænd) - til gengæld er der godt med luft heroppe og aircondition, så det føles helt rart. Børn skal være fyldt 12 år.

Resortet har desuden deres helt egen køkkenhave med alt fra krydderurter til forskellige salater, tomat og chili, der indgår i restauranternes køkkener.

Xl Borneo Gaya Island Resort View Kotakinabalu Vila
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Borneo Orang Utans
Borneo, Asien

Glæd jer til

Historisk luksushotel og gadekøkkener Kuala Lumpur

Et møde med majestætiske orangutanger i børnehøjde

Det mangfoldige dyreliv i Borneos urgamle regnskove

Magiske safarier og landsbyliv ved Kinabatanganfloden

Ren afslapning på eksklusivt resort på smukke Gaya Island

XL Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Canopy View
Borneo, Asien

Kompromisløst eventyr på Borneo

16 dage fra

40.000 kr.

Glæd jer til

Kuala Lumpurs gadekøkkener og skyskrabere

Et magisk møde med Borneos orangutanger

Flodsafari, vandreture og vandfald i regnskoven

Junglelodges blandt næseaber og tropefugle

5 dages badeferie på Gaya Island Resort 4+*

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Borneo

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Borneo. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.