Xl Borneo Gaya Island Resort Beach Palms

Forunderligt familieeventyr på Borneo

Forunderligt familieeventyr på Borneo

14 dage fra 28.000 kr. | BØRN fra 19.000 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Fra pulserende Kuala Lumpur til Borneos regnskov og paradisøer

Oplev Malaysias multikulturelle Kuala Lumpur tilsat kompromisløse eventyr i Borneos regnskov og til sidst en uges eksklusiv badeferie på Gaya Island. Besøg landsbyer. Tag på safarier ad Kinabatanganfloden og mød regnskovens konge – orangutangen. Alt sammen i familietempo fra start til slut.

Glæd jer til

 • Historisk luksushotel og gadekøkkener Kuala Lumpur
 • Et møde med majestætiske orangutanger i børnehøjde
 • Det mangfoldige dyreliv i Borneos urgamle regnskove
 • Magiske safarier og landsbyliv ved Kinabatanganfloden
 • Ren afslapning på eksklusivt resort på smukke Gaya Island

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kuala Lumpur, Malaysia 2 nætter på Kuala Lumpur, Malaysia 2 Højdepunkter Historiske og traditionelle kvarterer folder sig ud i den ellers moderne storby Historiske og traditionelle kvarterer folder sig ud i den ellers moderne storby
Sepilok, Borneo 2 nætter på Sepilok, Borneo 2 Højdepunkter Besøg i rehabiliteringscenter for orangutanger Besøg i rehabiliteringscenter for orangutanger
Sabah, Borneo 2 nætter på Sabah, Borneo 2 Højdepunkter Safari på Kinabatangfloden mens junglen vågner Safari på Kinabatangfloden mens junglen vågner
Pulau Gaya, Borneo 5 nætter på Pulau Gaya, Borneo 5 Højdepunkter Afslapning og badeferie alt imens junglen stadig holder fast Afslapning og badeferie alt imens junglen stadig holder fast
XL Borneo Orangutangs Hangings In Trees

Gode lodges i Borneos jungle

Fra Malaysias storbyliv sætter I kurs mod Borneos regnskove, hvor I skal bo på skønne lodges. Først på Sepilok Nature Resort og senere bevæger I jer dybere ind i junglen og skal bo på Sukau Rainforest Lodge, der ligger bortgemt i skovens favn ved Kinabatang-floden. 

Glæd jer til at mærke junglens helt særlige ro sænke sig omkring jer. Forvent ikke luksus på nogen måde, men derimod hyggelige lodges med masser af junglestemning. 

 

Et møde med Borneos orangutanger

I Borneo venter de helt store natur- og dyreeventyr på jer. I skal eksempelvis besøge et rehabiliteringscenter for orangutanger. Sejle på Kinabatangfloden i de tidlige morgentimer, mens junglen vågner omkring jer. Spotte alt fra krokodiller til makakaber, næseaber, tropiske fugle og pygmæ-elefanter på safarier både til fods og til vands. På nattesafari i ildfluernes skær. Og møde flodfolket Orang Sungai i øjenhøjde.

Alt sammen i et roligt tempo og med god tid, hvor børnene kan følge med.

 

Xl Borneo Gaya Island Resort Pool Aireal View
Xl Borneo Kinabatangan Riverside Lodge River Safari
Xl Malaysia Jungle Leaf Gecko Shadow Rainforest Animals
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København på dag 1 med kurs mod Kuala Lumpur Lufthavn, hvor I lander på dag 2. Vel fremme bliver I hentet og kørt til Hotel Majestic 4+*, hvor I har to overnatninger.

Et af de bedste hoteller

Med sin super centrale beliggenhed, sit stilfulde design, lækre spa samt pool og kulinariske restauranter er Hotel Majestic et af de mest spændende hoteller i Kuala Lumpur. Det både ses og mærkes. Så snart I ankommer, bliver I budt varmt velkommen af personalet og får vist vej til jeres værelse. 

I har resten af dagen til at pakke ud samt nyde hotellets fantastiske omgivelser og atmosfære. Er I friske, kan I også tage ud for at udforske Kuala Lumpur.

Xl Malaysia Majestic Hotel Kuala Lumpur Pool 2

I starter dagen i et roligt tempo med skøn morgenmad og måske en forfriskende svømmetur i poolen. Hele dagen har I helt på egen hånd til lige det, I har lyst til. Tag eksempelvis på opdagelse i byen. Oplev Arthur Benison Hubbacks bygning fra 1911, som er inspireret af indiske bygningsværker, hvis blandinge af mauriske kupler og pavilloner med sirligt udskårne dekorationer er ganske enestående.

I kan også opleve Kuala Lumpurs gamle kinesiske bydel, der ligger blot 15 minutters gang fra hotellet. Her midt i et af asiens moderne vækstcentre kan I stadig opleve det traditionelle Chinatown folde sig ud med livlig handel og hektiske gadekøkkener.

XL Malaysia Kuala Lumpur Skyline

Fra Kuala Lumpurs multikulturelle centrum fortsætter rejsen med fly til Sandakan Lufthavn på Borneo. Efter en kort flyvetur ankommer i til lufthavnen, hvorfra I bliver hentet og kørt til Mepilok Nature Resort.

 

Xl Borneo MY Nature Resort Nature Boardwalk Jungle

Her venter jer en autentisk regnskovsoplevelse på Sepilok Nature Resort 3* - I bor 2 nætter i en rummelig og naturtro bungalow med udsigt til en lille sø - flere steder på det lille resort finder I grønne oaser, der bringer jer helt ind i regnskovens favn. I har resten af dagen på egen hånd. Nyd naturen. Lyt til skovens fugle. Og oplev solen gå ned bag junglen, mens I spiser aftensmad i resortets restaurant.

Dagen efter skal I være klar til at rejse videre, så måske bruger I aftenen på at pakke og gøre klar til de næste eventyr, som venter.

Efter morgenmad møder I jeres guide på resortet, som tager jer med til rehabiliteringscentret for orangutanger i Sepilok. Orangutang, der ganske enkelt betyder "skovmenneske", har som menneskets slægtning både symbolsk og reelt haft stor betydning i de områder, hvor den lever.

De seneste årtier har skovfældninger og øget menneskelig aktivitet indskrænket orangutangernes levesteder. Den intelligente menneskeabe er i dag stærkt udryddelsestruet og derfor totalfredet overalt. Forældreløse orangutanger, der enten er blevet konfiskeret af myndighederne eller opsamlet af tømmerarbejdere, bliver nu afleveret i rehabiliteringscentre som Sepilok. Her overtager uddannet personale abemoderens rolle med at oplære unge orangutanger til at klare sig i regnskoven. 

Alt dette og meget mere bliver I i dag klogere på, mens I møder orangutangerne i øjenhøjde – helt på deres vilkår.

XL Borneo Proboscis Monkeys Endemic Of Borneo Island
Xl Borneo Sepilok Rehabcenter Orangutangs
Xl Borneo Sepilok Bornean Sun Bear Conservation Centre Sun Bear

Efter jeres besøg hos bjørnene, vender I tilbage til jeres hotel for at spise frokost, hvorefter I har resten af dagen på egen hånd.    

Efter morgenmad, går turen med båd i cirka 1,5 time ad Kinabatangfloden mod Abai og Sukau Rainforest Lodge 3+*, hvor I skal bo de næste 2 nætter.  

I ankommer til resortet omkring 13 tiden. Efter I har fået vist vej til jeres værelse, er der frokost og lidt tid til afslapning. Hen ad eftermiddagen har I mulighed for at opleve junglens dyreliv langs floden. En fredfyldt sejltur, hvor det er om at holde øjne og øre åbne efter søvnige krokodiller i floden, legende aber i trætoppene, Borneos unikke pygmæ-elefanter og mange flere. Alt imens solen går ned bag junglen og farver himlen i en pallette af orange nuancer.

Tilbage på resortet er det tid til aftensmad. Oven på dagens mange nye indtryk, har I sikkert en masse at tale om. Har I mod på flere eventyr, kan I endda tage med på aftensafari i skumringen.

XL Borneo Sukau Rainforest Lodge Jetty

I står tidligt op sammen med junglens lyde, der omfavner jer. Fuglene synger morgensang. Og solens stråler titter frem mellem skovens træer. Omkring kl. 6.30 tager I afsted med jeres guide på et lille cruise op ad floden for at opleve junglen, der vågner. 

Langs floden letter morgendisen, mens I fredfyldt flyder afsted i båden og nyder lidt let morgenmad. Hold godt øje med trækronerne efter næseaber og orangutanger. Efter lidt tid på floden ankommer I til en lille lokal fiskerlandsby, hvor I møder flodfolket Orang Sungai og bliver klogere på dagligdagen på disse kanter.

I er tilbage på Sukau Rainforest Lodge omkring kl. 10, hvor I nyder en solid morgenmad. Herfra har I et par timer til afslapning, og har I lyst kan I deltage i flere aktiviteter hen ad eftermiddagen såsom endnu en flodsafari (aktiviteter er inkluderet i rejsen).

XL Borneo Kinabatangan River Proboscis Monkey

XL Borneo Gaya Island Resort Veranda

De store jungleeventyr er ved at være ved vejs ende. Så I nyder den sidste morgenmad, hvorefter I bliver sejlet til Sandakan og flyver til Kota Kinabalu Lufthavn. Her bliver I hentet, kørt cirka en halv time til havnen i Jesselton Point, hvor I stiger om bord på en speedbåd med kurs mod den smukke Gaya Island.

Forkælelse på Gaya Island Resort

Med gyldne bountystrande, krystalblåt hav og luksusliv på Gaya Island Resort 4+* i sigte, melder de helt store smil sig. Forude venter en uge i paradis med mulighed for fantastiske snorkle-eventyr, dykning og tilbagelænet luksus, ro og nærvær. Her bor I de næste 5 nætter i en skøn Bayu Villa i regnskovens favn oppe på bjergsiden.

XL Borneo Gaya Island Resort Resturant 2

Tiden er helt jeres egen

De næste mange dage er tiden helt jeres egen. Slap af ved poolen med udsigt ud over stranden og havet. Lad de bare tæer glide ned i det fine, hvide sand på en slentretur i vandkanten. Sejl i kajak i mangroven. Tag på trekking i junglen og meget mere. 

Nyd hertil kulinariske madoplevelser på fire suveræne restauranter – den ene af dem ligger på en helt anden strand, Tavajun Bay, som I sejler til på få minutter fra resortet. 

Og så er vi nødt til at nævne resortets prisvindende spa, Spa Village, hvor der venter jer selvforkælelse og terapeutiske kropsbehandlinger i verdensklasse.

Ferien er ved at være slut og I skal tilbage til Kota Kinabalu, hvorfra turen går tilbage mod Danmark, hvor I ankommer på dag 14.

Xl Borneo Kota Kinabalu City Sabah Beach Sunset Malaysia
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Multikulturelle Kuala Lumpur

Med det historiske Hotel Majestic 4+* som base starter familieeventyret i Kuala Lumpur. Her har I god tid til at lande mentalt eksempelvis med afslapning ved poolen på hotellet – eller ved at gå på oplevelse i byen. Lige uden for hoveddøren venter pulserende Kuala Lumpur med sine mange gadekøkkener, skyskrabere og shoppingcentre.

Bungalow på eksklusivt strandresort

Jeres oplevelsesrige eventyr i Malaysia og Borneo slutter med fem nætter på den smukke ø Gaya Island. Her skal I bo i en Bayu Villa på Gaya Island Resort 4+*, hvor I kan glæde jer til farverige koralrev, tilbagelænet strandliv, forkælelse og kulinariske madoplevelser. Her er I helt selv herre over jeres tid. Brug dagene på ren afslapning ved infinity-poolen med udsigt ud over havet. Udforsk den forunderlige undervandsverden med snorkel. Sejl kajak. Og nyd hinandens nærvær.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Kuala Lumpur / Kota Kinabalu - København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 2 nætter på Hotel Majestic 4+*, Kuala Lumpur. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Kuala Lumpur - Sandakan
 • 2 nætter på Sepilok Nature Resort, Sepilok. Bungalow inkl. halvpension
 • Besøg på rehabiliteringscenter for orangutanger i Sepilok
 • Besøg på rehabiliteringscenter for malajbjørne i Sepilok
 • Besøg på Labuk Bay reservatet for næseaber
 • 2 nætter på Sukau Rainforest Lodge 3+*, Sabah. Borneo Villa, inkl. alle udflugter og måltider (vand, te & kaffe)
 • Indenrigsfly Sandakan - Kota Kinabalu
 • 5 nætter på Gaya Island Resort 4+*, Gaya Island. Bayu Villa, inkl. morgenmad
   
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Forunderlige familieeventyr på Borneo
RejseperiodeDobbelt
27.07.24 ‑ 14.08.2433.000‑35.000
15.08.24 ‑ 13.12.2427.000‑30.000
14.12.24 ‑ 31.12.2433.000‑35.000
01.01.25 ‑ 22.06.2527.000‑31.000
23.06.25 ‑ 14.08.2535.000‑37.000
15.08.25 ‑ 01.12.2529.000‑32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
WEB - Forunderlige familieeventyr på Borneo børn
Rejseperiode1. barn2. barn
27.07.24 ‑ 14.08.2423.000‑25.00023.000‑25.000
15.08.24 ‑ 13.12.2418.000‑21.00019.000‑21.000
14.12.24 ‑ 31.12.2423.000‑25.00023.000‑25.000
01.01.25 ‑ 22.06.2518.000‑21.00018.000‑22.000
23.06.25 ‑ 14.08.2524.000‑26.00024.000‑26.000
15.08.25 ‑ 01.12.2519.000‑22.00020.000‑22.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat på 10 MYR pr. værelse pr. overnatning betales ved check-ud
 • Nationalparkgebyr ved ophold på Gaya Island Resort på 20-30 MYR pr. person pr. dag. Betales ved check-ud

Bemærk

 • Rejser 2 voksne med 2 børn (u/12 år) bor I i 2 værelser, undtagen på MY Nature Resort samt Kinabatangan Wetlands Resort. Det er muligt at ønske og evt .bekræfte to sammenhængende værelser
 • Læs Udenrigsministeriets rejsevejledning for Borneo. Kontakt vores rejserådgivere for uddybende råd og anbefalinger
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Malaysia og Borneo

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Malaysia og Borneo. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.