Xl Botswana Chobe National Park Chobe Riverfront And Savuti Fly Aerial
Chobe National Park, Botswana

Chobe Riverfront & Savuti

Private mobile camps krydret med autentisk safari

Tag på et ægte safarieventyr i Chobe National Park, der er kendt for sine høje koncentration af dyrearter. I bor enten i en mobil camp i Savuti eller ved Chobe Riverfront, og lejren er helt og aldeles jeres. Inklusiv privat kok, guide og jeep.

Botswanas andenstørste nationalpark

Chobe National Park er den anden største nationalpark i Botswana. Mens vådområdet Savuti i hjertet af nationalparken spreder sig over et areal svarende til en fjerdedel af Danmark, ligger Chobe Riverfront i den nordligste del af nationalparken på den sydlige bred af Zambezi-flodens store biflod, Chobe-floden.

Kom helt tæt på Chobes dyreliv

Chobe National Park har en høj koncentration af dyrearter med The Big Five og et imponerende fugleliv. I Savuti har I stor sandsynlighed for at opleve løver, leoparder og hyæner, og i sommermånederne når den første regn falder, strømmer enorme zebra-flokke for at nyde godt af græsset. I Chobe Riverfront er i derimod helt tæt på floden, der i de tørre vintermåneder fra maj til oktober tiltrækker store flokke med elefanter, bøfler og de særlige Puka-antiloper. Her er også god mulighed for at opleve ørne og gribbe. Men uanset, hvor I er på safari i nationalparken er I garanteret store eventyr og masser af autentisk safari!

Xl Botswana Chobe National Park Chobe Riverfront And Savuti Fly
Xl Botswana Chobe National Park Chobe Riverfront And Savuti Tents
Xl Botswana Chobe National Park Chobe Riverfront And Savuti Dinner
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Privat camp, kok og guide

Uanset om I bor i Savuti eller Riverfront, er der ikke andre gæster i lejren end jer, jeres kok og private guide. I ankommer til Chobe Riverfront med vil eksempelvis fra Kasane lufthavn eller efter et ophold i Savuti-lejren. Tager I direkte på safari i Savuti, ankommer I med lille fly fra Maun, Kasane eller Okavango-deltaet.

Dagene starter tidlig morgen med te eller kaffe ved bålet, hvorefter I begiver jer på safari og oplever savannen vågne. Tilbage i lejren venter en skøn brunch, og I har tid til at slappe af. Hen af eftermiddagen tager I på safari igen til et nyt område, mens kokken sørger for at tilberede et dejligt aftenmåltid til jer, som nydes under den klare stjernehimmel.

Ægte safarieventyr – også for familier

I overnatter i gode telte med simple sove, toilet og badeforhold. Præcist hvor jeres Riverfront Camp eller Savuti Camp er rejst i de to områder er nationalparken, ved I først, når I kommer frem. Lejren rejses nemlig kun for jer og tages ned, når I rejser videre. Alle måltider og drikkevare er inkluderet i jeres ophold, alkohol er dog i begrænsede mængder.

Safari i Chobe National Park er oplagt for eventyrlystne familier, der har børn over 7 år. Lejren er helt jeres egen og den private guide samt jeep giver mulighed for at planlægge safari og andre aktiviteter helt på jeres præmisser.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Africa Botswana Okavango
Botswana, Afrika

Safari i Botswana for viderekomne

11 dage fra

48.500 kr.

Glæd jer til

Spektakulær natur og ægte safarieventyr

Værelse i et træ med udsigt til savannen på Delta Camp 4*

Safari i kano og til fods med overnatning i Okavango-deltaets vildnis

Private mobile camps 3+* i Chobe National Park

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.