Xl Botswana Okavango Delta Camp Overview Elephant

Safari i Botswana for viderekomne

Safari i Botswana for viderekomne

11 dage fra 48.500 kr. | BØRN fra 31.000 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Oplev Okavango-deltaet med privat guide og bo i mobile camps i Chobe National Park

Safari i Botswana er vildt. Sådan rigtig vildt. Og på denne rejse bliver oplevelsen endnu vildere, når I overnatter på sletten i det vildtrige Okavango-delta med jeres private guide. Efterfulgt af private, mobile camps i Chobe National Park uden hegn mellem jer og savannen. Tør I?

Glæd jer til

 • Spektakulær natur og ægte safarieventyr
 • Værelse i et træ med udsigt til savannen på Delta Camp 4*
 • Safari i kano og til fods med overnatning i Okavango-deltaets vildnis
 • Private mobile camps 3+* i Chobe National Park

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Okavango-deltaet 4 nætter på Okavango-deltaet 4 Højdepunkter Uforglemmelig walking safari med traditionel kano og teltlejre i bushen. Uforglemmelig walking safari med traditionel kano og teltlejre i bushen.
Chobe National Park 4 nætter på Chobe National Park 4 Højdepunkter Mobile camps og jeepsafari med The Big Five og meget mere. Mobile camps og jeepsafari med The Big Five og meget mere.
XL Botswana Okavango Delta Safari Leopard
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Dyrelivet og spontaniteten er rejsens luksus

I har været på safari før. Måske endda i Botswana. Og søger nu den ultimative safari-rejse med fokus på den autentiske stemning i mobile camps, direkte i vildnisset og næsten på dyrenes præmisser.

Her får I ikke luksus. Til gengæld er komforten i orden, og graden af frihed ved at have private guider fra start til slut i top. Det giver mulighed for spontane safarioplevelser, hvor det er jer, der bestemmer. Og så er rejsen endda til en god pris.

Private, mobile camps i Chobe National Park

I har en privat naturguide med jer og lejrene rejses kun for jer. På safari er det også kun jer i jeepen, så I kan køre lige derhen, hvor dyrene er. Guiden kender nationalparken ud og ind, og ved helt sikkert, hvor I får de største oplevelser. I begge lejre sørger en privat kok for jeres middage. Det er vel også en form for luksus?!

Tre dages safari med privat guide og privat lejr

I skal nu for alvor smage på safarilivet. I skal nemlig på en tre dages Walking & Mokoro Trail, hvor I afhængigt af sæson og vejr enten sejler på safari i kano, tager på safari til fods eller en kombination af begge dele. Den bedste sæson er fra start juli til slut september, hvor Okavango-deltaets floder har en høj vandstand, så ekspeditionen kan foregå i kano. Uden for sæsonen, hvor vandstanden er lavere vil ekspeditionen foregå til fods. I har en lille taske med de mest nødvendige ting med jer – men ellers er det bare jer og jeres private naturguide, og I kan møde alt fra elefanter til krokodiller og sjældne fugle.

I overnatter i telt direkte i vildnisset på et godt spot, som jeres guide vælger.

Xl Botswana Okavango Delta Camp View To Elephant
XL Botswana Okavango Delta Safari Saddle Billed Stork
Xl Botswana Chobe National Park Chobe Riverfront And Savuti Fly Aerial
Det skal I opleve

Dagsprogram

XL Botswana Nxabega Okavango Tented Camp Canoo River Close Up

I rejser fra København Lufthavn mod Maun i Botswana, hvor I ankommer på dag 2.

Her bliver i budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der sørger for, at I kommer videre med et lille fly til Okavango-deltaet. En smuk flyvetur på 20 minutter over Okavango-deltaet samt en fantastisk sejltur i kano (mokoro) bringer jer til Delta Camp 4*, hvor I har en overnatning.

De næste tre dage/to nætter skal I endnu tættere på naturen og dyrelivet i Okavango-deltaet. I skal sejle i en traditionel kano kaldet mokoro, som er hugget ud af ét stykke træ. Om bord er også jeres guide og bagage. Glid af sted mellem åkander og siv til lyden af kvækkende frøer, der i ny og næ afbrydes af lyden fra en afrikansk flodørn på jagt efter fisk. Hold også udkig efter de små, smukke biæder-fugle i grønne og røde farver. Sump-antiloper, der kigger op fra flodbredden. Flodheste, krokodiller og meget mere. 

Xl Botswana Okavango Delta Camp Mokoro And Walking Expedition Tent
Xl Botswana Okavango Delta Camp Mokoro And Walking Expedition Sunset
Xl Botswana Okavango Delta Camp Canoe River Guests

Medbring lille rygsæk på rejsen

Husk at medbringe en lille rygsæk hver, hvor I kan have de mest nødvendige ting med til jeres Mokoro & Walking Trail. Jeres kufferter venter imens på Delta Campen, hvor I vender tilbage for endnu en overnatning senere.

Xl Botswana Okavango Delta Camp View Canoe

Slå lejr for dagen

I løbet af dag 3 udvælger jeres guide det helt rigtige, sikre sted for overnatning. Her slår I lejr og resten af dagen går med at rejse telte, samle brænde til bål, hente vand og alt andet, som I har brug for i lejren. Jeres guide hjælper naturligvis med det hele. 

Senere tager I ud for at opleve savannen til fods og kommer endnu tættere på dyrelivet. Aftenen bruger I foran det glitrende bål, og jeres guide sørger for aftensmaden.

Xl Botswana Okavango Delta Camp Chalet Bed

Tidlig morgensafari og tid til afslapning

Dag 4 står I op med solen, nyder en let snack og begiver jer ud for at opleve savannen vågne i Okavongo-deltaet. Tilbage i lejren serveres morgenmad, og I har et par timer til at slappe af, læse og måske blive klogere på alle dyrene I har set.

Livet i den vilde natur og savanne er på alle måder magisk og anderledes, end det I kender hjemmefra. En oplagt mulighed for at trække stikket totalt og måske endda lære nye sider af jer selv? Senere skal I naturligvis på mere safari.

Tilbage til Delta Camp

På dag 5 skal I atter på safari med kurs tilbage til Delta Camp. Glæd jer til at sejle kano mellem de høje siv og måske møde nye, vilde dyr?

I overnatter i Delta Camp.

Har I lyst til mere safari i Okavango-deltaet, kan I starte dagen med safari selskab med jeres guide i Delta Camp. 

Efter morgenmad stiger I om bord i kanoen, der sejler jer til landingsbanen, hvor I stiger om bord i et lille fly. Turen går nu til Chobe National Park, der er den anden største nationalpark i Botswana og har et rigt dyreliv med alt fra The Big Five til hundredevis af fuglearter.

XL Botswana Okavango Delta Safari Leopard
Xl Botswana Chobe National Park Chobe Riverfront And Savuti Fly Aerial
Xl Botswana Chobe National Park Baboon In Tree Monkey Animal

Privat lejr kun til jer

I flyver direkte til den mobile camp Savuti 3+*, der ligger i hjertet af Chobe National Park. Fra lander går det sidste stykke med jeep til lejren. Her venter en helt anden safarioplevelse, end den I netop har været på i Okavango-deltaet.

I skal nemlig overnatte i en lejr, hvor der kun er jer samt jeres private kok og guide. Samtidig er I helt tæt på dyrelivet i Savuti. Har I lyst kan eftermiddagen bruges på at tage på den første safari i området med jeep. Det aftaler I blot med jeres guide.

Safari morgen og eftermiddag i Savuti

Dag 7 står for alvor i safariens tegn, når I tidlig morgen drager på safarieventyr. Midt på dagen har I tid til at slappe af i lejren og så står den atter på safari om eftermiddagen. 

I Savuti har I stor sandsynlighed for at opleve løver, leoparder og hyæner, og i sommermånederne når den første regn falder, strømmer enorme zebra-flokke for at nyde godt af græsset.

Xl Botswana Chobe National Park Chobe Riverfront And Savuti Tents Tree

I vågner op i Savuti mobile camp, hvor I naturligvis starter dagen med safari. Tilbage i lejren pakker I jeres kufferter og lejren pakkes sammen – den er nemlig kun rejst for jer – det er det helt særlige ved netop denne safarioplevelse! Og sådan fortsætter jeres safarioplevelse til den mobile camp Chobe Riverfront 3+* i den nordligste del af Chobe National Park.

I kommer fra Savuti til Chobe Riverfront med jeep, og turen dertil er en safari i sig selv over savannen med mulighed for at opleve vilde løver, elefanter, giraffer og mange flere.

Xl Botswana Lodge Chobe Camp Savuti Elephants Animal

Ankomst til Chobe Riverfront

Vel fremme i Chobe Riverfront er jeres nye teltlejr rejst, og jeres guide fra Savuti er også jeres guide de næste par dage. Her er I helt tæt på den sydlige bred af Zambezi-flodens store biflod, Chobe-floden, hvor I kan opleve alt fra elefanter, bøfler til Puka-antiloper og ørne. Især i de tørre vintermåneder strømmer dyrene til floden, og I er garanteret autentisk safari fra start til slut. 

I tager på safari i jeep om eftermiddagen på dag 8. Og skal også på safari tidlig morgen samt eftermiddag på dag 9.

Xl Botswana Chobe National Park Chobe Riverfront And Savuti Fly Sunset

Jeres safarieventyr er ved at være ved vejs ende, men før I vender hjem ad, tager I på et sidste safarieventyr fra Chobe Riverfront. 

Turen går nu med jeep til Kasane Lufthavn, hvor I sætter kurs mod Danmark. Ankomst til Københavns Lufthavn på dag 11.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Overnatning i et træ i Okavango-deltaet

Jeres vilde safarieventyr i Botswana starter på Delta Camp 4* i Okavango-deltaet, og rejsen hertil er en kæmpe oplevelse i sig selv. I flyver med et lille fly, og er I heldige, kan I allerede fra luften fornemme deltaets rige dyreliv. Store elefanter ligner grå pletter fra luften, og aber byder jer velkommen på landingsbanen. Herfra sejler I i kano til campen, der er bygget i harmoni med naturen. Fik vi sagt, at jeres værelse er bygget oppe i et gammelt træ?

I Chobe National Park skal I først bo i Savuti i hjertet af nationalparken og efterfølgende i den nordligste del ved Zambezi-flodens store biflod (Chobe-floden). 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København – Maun // Kasane – København
 • Flytransport fra Maun til Okavanga-deltaet og Chobe National Park, Savuti 
 • Al transport mellem lufthavne, airstrips og lodges t/r.
 • 2 nætter på Delta Camp 4*, Botswana. Cottage inkl. al safari og all inclusive (Champagne og Premium brands spiritus er ikke inkluderet)
 • 2 nætter Mokoro & Walking Trail Delta Camp inkl. al safari og all inclusive (begrænset alkohol)
 • 2 nætter på Savuti 3+* mobile camp, Chobe National Park inkl. al safari og all inclusive (begrænset alkohol)
 • 2 nætter på Chobe Riverfront 3+* mobile camp, Chobe National Park inkl. al safari og all inclusive (begrænset alkohol)
 • Alle gebyrer til nationalparkerne
Pris per person ved 2 voksne
Safari i Botswana for viderekomne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.04.24 ‑ 30.06.2459.000‑64.00059.000‑64.000
01.07.24 ‑ 31.10.2470.000‑73.00070.000‑73.000
01.11.24 ‑ 30.11.2461.000‑63.00061.000‑63.000
01.12.24 ‑ 31.03.2548.000‑50.00048.000‑50.000
01.04.25 ‑ 30.06.2562.000‑67.00062.000‑67.000
01.07.25 ‑ 05.09.2574.000‑77.00074.000‑77.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Safari i Botswana for viderekomne, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
23.04.24 ‑ 30.06.2435.000‑39.00035.000‑39.000
01.07.24 ‑ 31.10.2441.000‑44.00041.000‑44.000
01.11.24 ‑ 30.11.2437.000‑39.00037.000‑39.000
01.12.24 ‑ 31.03.2530.000‑32.00030.000‑32.000
01.04.25 ‑ 30.06.2537.000‑41.00037.000‑41.000
01.07.25 ‑ 05.09.2543.000‑46.00043.000‑46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Visa
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Rejsen til Botswana kan skræddersyes efter jeres ønsker, og er I en eventyrlysten familie med børn over 8 år, kan I sagtens tage på en rejse som denne. 

Tal med vores Afrika-eksperter om en skræddersyet rejse til Botswana.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.