Xl Botswana Okavango Delta Camp View To Elephant
Okavango-deltaet, Botswana

Delta Camp

Autentisk og fredfyldt safari i Afrika med værelse i træerne

Få den vildeste naturoplevelse på safari i Botswana. På Delta Camp er jeres værelse bygget i harmoni med naturen omkring og i gamle i træer. I har privat guide, når I er på safari i Okavango-deltaet i kano og til fods i nærkontakt med dyreliv og fugleliv.

Delta Camp i Botswana er Robinson Crusoe-stemning forlagt til det mægtige Okavango-delta. I er på kanten af Moremi Game Reserve uden hegn imellem. 

Ankomst med fly og så til fods eller i kano

Første del af jeres rejse til Delta Camp er med et privatfly over Okavango-deltaet. Kommer I fra Maun, tager det 20 minutter. Nyd udsigten! En hvid stribe dukker op på en ø i deltaet. Landingsbanen! Den er måske ikke så jævn som i de store lufthavne, og måske er det aber langs banen, men det er en del af eventyret. 

I overlader bagagen til det personale, der tager imod jer, og stiger om bord i en traditionel kano, mokoro, hugget ud af ét stykke træ. Herfra glider I gennem sivskov og åkander mod Delta Camp. Hold udkig efter elefanter, flodheste og krokodiller. Transport kan være en kæmpe oplevelse. 

Er vandstanden for lav, bringer en halv times safari til fods jer til campen.

Velkommen til Delta Camp i

Okavango-deltaet

Fremme i Delta Camp vil I nyde, hvordan den bare smyger sig ind i omgivelserne. På det store udsigtsdæk på bredden af Chief’s Island står solstolene klar vendt mod vandet, så I kan se dyrene komme helt tæt på. 

Dyrelivet på Delta Camp

Pattedyrene repræsenteres af bl.a. løve, leopard, bøffel, elefant, flodhest, giraf, antiloper, oddere, skældyr, honning-grævling, desmerdyr, servaler og genetter. Af krybdyr kan nævnes øgler, skildpadder, skinker (altså krybdyret), kamæleoner, krokodiller og slanger. Og her er flere end 450 arter fugle.

Safarien sker normalt tidligt om morgenen og igen ud på eftermiddagen. Der er dog mulighed for heldagsture, hvis I ønsker det – også med overnatning i telt ude i deltaet.

Xl Botswana Okavango Delta Camp Canoe River
Xl Botswana Okavango Delta Camp Mokoro And Walking Expedition Sunset
Xl Botswana Okavango Delta Camp View Canoe
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser i de gamle træer

Her er kun syv værelser på Delta Camp. De er bygget i eller omkring gamle træer eller kæmpe sten, der så indgår i og skaber rammerne for værelset– et enkelt telt er højt oppe i en trækrone! Det er barndommens legehytte omsat til stor komfort inkl. badeværelse med varmt og koldt vand. To værelser er familieværelser, for børn er hjerteligt velkomne. 

Besøg jeres guides landsby

Jeres guide kommer fra den lokale landsby, og har I lyst, viser guiden meget gerne sin landsby frem, så I ikke kun bliver klogere på dyre- og fugleliv, men også jeres guides liv. 

Privat guide og kun safari til fods og i kano

Lydene på Delta Camp er naturens. I hører ikke en bilmotor eller en bådmotor, når I tager på safari i Okavango-deltaet. Al safari sker til fods eller i de traditionelle kanoer. På alle ture har I en privat guide. 

Der er en guide for hver to personer, så er I en familie på 4, har I to guider. I kan evt. splitte op, hvis I ønsker det. En voksen og et barn i hvert team – eller sågar et voksenteam og et børneteam. Guiderne er uddannet til at gå med børn, hvis jeres børn også er klar til det. 

Sikkerhed frem for alt

Brugen af kanoer afhænger af bl.a. vandstand, tæthed i vegetation og aktivitet blandt dyrene. Delta Camp vurderer konstant mulighederne med udgangspunkt i, at sikkerheden skal være optimal. Det samme gælder for ture ud i vildnisset med f.eks. overnatning i camps ude i deltaet.

Walking & Mokoro trail

I kan eksempelvis tage på en to eller flere nætters Walking & Mokoro Trail, hvor I er på privat safari med overnatning i bushen.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Africa Botswana Okavango
Botswana, Afrika

Safari i Botswana for viderekomne

11 dage fra

46.500 kr.

Glæd jer til

Spektakulær natur og ægte safarieventyr

Værelse i et træ med udsigt til savannen på Delta Camp 4*

Safari i kano og til fods med overnatning i Okavango-deltaets vildnis

Private mobile camps 3+* i Chobe National Park

xl-Botswana Okavango Delta Lions
Botswana, Afrika

Den vildeste Botswana-safari

10 dage fra

52.000 kr.

Glæd jer til

Oplev safari i Afrika, når den er vildest og bedst

Små camps med unik stemning tæt på naturen

Okavango-deltaet: Værelse i et træ. Safari i kano og til fods

Chobe National Park: Vilde hunde og kæmpe flokke af løver og elefanter

Victoria Falls: Bungalow på kanten af 200 m lodrette klipper ved Zambesi-floden

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.