Xl Botswana Lion

Den vildeste Botswana-safari

Den vildeste Botswana-safari

10 dage fra 56.000 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Okavango, Chobe og Victoria Falls. 10 dages autentisk safari

Oplev safari i Botswana, når den er bedst med fokus på enestående dyreliv. Safari til fods og i kano i Okavango-deltaet og i åbne jeeps i Chobe National Park med de kæmpe elefantflokke. Safarirejsen slutter på kanten af lodret kløft ved Victoria Falls!

Glæd jer til

 • Oplev safari i Afrika, når den er vildest og bedst
 • Små camps med unik stemning tæt på naturen
 • Okavango-deltaet: Værelse i et træ. Safari i kano og til fods
 • Chobe National Park: Vilde hunde og kæmpe flokke af løver og elefanter
 • Victoria Falls: Bungalow på kanten af 200 m lodrette klipper ved Zambesi-floden

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Okavanga-deltaet, Botswana 3 nætter på Okavanga-deltaet, Botswana 3 Højdepunkter Safari til fods og i kano mellem flodheste og krokodiller. Safari til fods og i kano mellem flodheste og krokodiller.
Chobe National Park, Botswana 3 nætter på Chobe National Park, Botswana 3 Højdepunkter Flyvetur over savannen og jeepsafari med løver, elefanter og meget mere. Flyvetur over savannen og jeepsafari med løver, elefanter og meget mere.
Victoria Falls, Zimbabwe 2 nætter på Victoria Falls, Zimbabwe 2 Højdepunkter Imponerende Victoria Falls og lodge på kanten af Batoka-kløftens 200 m lodrette klipper. Imponerende Victoria Falls og lodge på kanten af Batoka-kløftens 200 m lodrette klipper.
Xl Botswana Okavango Delta Camp View To Elephant
Xl Botswana Safari Crocodile Animal
Xl Botswana Kalahari Gemsbok Safari Animal
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Over savannen i fly

Nyhavn Rejsers safarieksperter har håndplukket camps i Botswana med et rigt dyreliv. De ligger væk fra alfarvej, så reservaterne har få besøgende. Det betyder også, at I vil komme fra sted til sted over savannen i små privatfly, som er en kæmpe oplevelse i sig selv. 

Oplev San-naturfolket i Kalahari-ørkenen

I har en enestående mulighed for at udvide denne rejse med et besøg hos San-folket i Kalahari-ørkenen i starten af rejsen. I vil her få det mest autentiske møde med et naturfolk, Afrika kan byde på. 

San-folket er et af de få tilbageværende bushfolk. De lever stadig i og af naturen. I oplever dagligdagen og stammens ritualer med base på en lille lodge, der ikke kun eksisterer i fint samspil med San-folket, men også med det rige dyreliv. Læs om Grasslands Bushman Lodge.

Safari til fods og i kano i Okavango - og i jeep i Chobe

I skal opleve safari til fods og i traditionel kano blandt flodheste og krokodiller fra Delta Camp 4* i Okavango-deltaet, hvor jeres værelse er bygget oppe i et træ! Senere venter safari i åben jeep fra Camp Savuti 3+* med kun 5 telte i Chobe National Park, der er kendt for sine enorme elefantflokke. 

Batota-kløften ved Victoria Falls

Jeres safari i Afrika slutter på en lodge med den mest utrolige beliggenhed. I skal bo i en bungalow på kanten af Batoka-kløftens 200 m lodrette klipper tæt på kæmpe Victoria Falls i Zimbabwe, som I skal på udflugt til.

Xl Botswana Kalahari Bush San People Woman Children Fire Village
Det skal I opleve

Dagsprogram

XL Botswana Herd Elefants Okavango Delta Africa

I flyver fra Danmark mod Maun i Botswana, hvor I ankommer på dag 2.

I ankommer til Maun i Botswana, der er udgangspunkt for safari i Okavango-deltaet. I bliver budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der hjælper jer videre. Dette gælder på hele rejsen – der er altid en til at byde jer velkommen og hjælpe jer, hvor end I kommer frem. 

I skal opleve den mest autentiske safari i Okavango-deltaet. Derfor flyver I videre med det samme i et lille fly over savannen. Målet er Delta Camp 4* 20 minutter og en kanotur væk.

XL Botswana Okavango Delta Safari Hippopotamus
Xl Botswana Okavango Delta Camp Chalet Balcony Hammock
Xl Botswana Okavango Delta Camp Aerial View Airplane Animal Tracks

Delta Camp 4*, Okavango-deltaet

I skal bo tre nætter på Delta Camp i Okavango-deltaet inkl. al safari og alle måltider. 

Her venter en af de vildeste naturoplevelser, I kan få på safari i Botswana. På Delta Camp er jeres værelse nemlig bygget oppe i et træ, og campen ligger omgivet af naturen og det rige dyreliv.

Xl Botswana Okavango Delta Beyond Xaranna Camp Boat Mokoro

Der er ingen jeeps på Delta Camp, for I er jo langt ude i det store Okavango-delta omgivet af søer og kanaler. I stedet tager I på safari til fods og i traditionel kano, mokoro, hvor I glider gennem vildnisset mellem flodheste og krokodiller. 

I har privat guide på jeres safarier, der typisk sker tidlig morgen og igen sidst på eftermiddagen. I er på kanten af Moremi Game Reserve uden hegn imellem, og her er et rigt dyre- og fugleliv.

Xl Botswana Okavango Delta Camp View To Elephant

Mellem safarierne kan I nyde stemningen i campen og ikke mindst at sidde på det store udsigtsdæk, hvor det nu er dyrene, der kommer på besøg hos jer. Læs mere om dyrelivet under beskrivelsen af Delta Camp.

Xl Botswana Lodge Chobe Camp Savuti Tent Terrasse

I skal nu videre mod nye safarioplevelser, denne gang til safari i Chobe National Park. Igen er transporten en oplevelse i sig selv – med et lille fly over savannen. Turen tager ca. 40 minutter. 

I Chobe National Park skal I bo 3 nætter på den lille og meget stemningsfulde Camp Savuti 3+*.

Al safari, alle måltider og drikkevarer inkluderet.

Xl Botswana Lodge Chobe Camp Savuti Game Drive Jeep Animal

I Chobe National Park tilbyder Camp Savuti 3+* med kun 5 telte en safarioplevelse tæt på det rige dyre- og fugleliv ved Savuti-floden. 

Savuti er kendt for sine mange elefanter og for at være et af de bedste steder at se rovdyr på safari i Afrika. Her er store flokke af løver, der bl.a. er set jage og nedlægge elefanterne! Det er også muligt at se de ellers meget sjældne vilde hunde, og her er et rigt fugleliv.

Xl Zimbabwe Lodge Gorges Lodge Victoria Falls View Terrasse Woman Panorama

Nu venter nye oplevelser på jeres rejse til Afrika. Efter morgenens safari i Chobe National Park flyver I med et lille fly til Kasane tæt på grænsen til Zimbabwe, hvor I skal bo på en lodge med en helt utrolig beliggenhed på kanten af Batoka-kløften. Fra Kasane bliver I kørt i bil til jeres lodge. Turen tager knap 2 timer. I får hjælp til turistvisum ved grænsen.

2 nætter på Gorges Lodge 3* med alt inklusiv.

Xl Zimbabwe Lodge Gorges Lodge Victoria Falls View Point Fraom Hotel Bird People

På kanten af Batoka-kløftens 200 m lodrette klipper tæt på Victoria Falls ligger Gorges Lodge 3*. Og vi taler vitterligt helt ude på kanten med Zambezi-floden brusende under jer. 

Her slutter jeres safari i elefanternes fodspor til Botswana og Zimbabwe. Vandet i floden flyder til de kæmpe Victoria Falls ca. 22 km væk – og det er også jeres mål for opholdet her. Her er fred og idyl i de mest utrolige omgivelser med ubeskrivelig udsigt. Og I er væk fra mere turistede Victoria Falls by.

Xl Southafrica Victoria Falls Water Nature

Udflugt til Victoria Falls

I skal opleve et af verdens største og mest imponerende vandfald. 6 hovedvandfald, en samlet bredde på 1,6 km og et fald på 128 m udgør tilsammen verdens største tæppe af vandmasser. I får en guidet tur til vandfaldene, hvor 450 millioner kubikmeter vand i minuttet ender i bunden af kløften. 

Xl Southafrica Victoria Falls Bridge Train Aerial View

Det er blevet tid at sige farvel til Afrika. Eventyret med safari i Okavango-deltaet og Chobe National Park og besøg ved de mægtige Victoria Falls slutter med at I kører til lufthavnen ved Victoria Falls by og flyver hjem via Johannesburg. I lander i Danmark dag 11. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Små camps, hvor dyrelivet er rejsens luksus

I kommer aldrig til at mangle komfort på denne rejse, men når det er sagt, er dette ikke en safari for jer, der søger sølvkandelabre og gourmetmad på savannen. Dette er en safari i Afrika for jer, der drømmer om autentisk stemning, masser af dyr og en mangfoldighed af oplevelser. Den ægte safari i Afrika.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Maun / Vic. Falls-København 
 • Flytransport fra Maun til Okavango
 • 3 nætter på Delta Camp 4*, Okavanga-deltaet. Inkl. al safari og alle måltider
 • Flytransport fra Delta Camp til Camp Savuti
 • 3 nætter på Camp Savuti 3+*, Chobe National Park. Inkl. al safari, alle måltider og drikkevarer
 • Flytransport fra Chobe til Kasane
 • Transport i bil fra Kasane til Victoria Falls
 • 2 nætter på Gorges Lodge 3*, Victoria Falls. Inkl. allel måltider og drikkevarer
 • Udflugt til Victoria Falls 
 • Transport i bil fra Gorges Lodge til Victoria Falls Airport
 • Alle nationalpark-afgifter
Pris per person ved 2 voksne
Den vildeste Botswana-safari
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.05.24 ‑ 30.11.2463.000‑74.00065.000‑76.000
01.12.24 ‑ 31.03.2555.000‑59.00057.000‑61.000
01.04.25 ‑ 30.06.2566.000‑70.00069.000‑72.000
01.07.25 ‑ 03.10.2575.000‑78.00077.000‑80.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.
 • Drikkepenge, drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Premium brand spiritus og vin på Camp Savuti
 • Visum til Zimbabwe (fås ved ankomst til grænsen)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.