• Delta Camp, Okavango-deltaet i Botswana
 • Oplev leoparder på safari i Okavango-deltaet, Botswana
 • Elefanter ved Camp Savuti i Chobe National Park, Botswana
 • Victoria Falls i Zimbabwe

Den vildeste Botswana-safari

Okavango, Chobe og Victoria Falls. 10 dages autentisk safari fra 46.000 kr.

Glæd jer til:

Oplev safari i Afrika, når den er vildest og bedst

Små camps med unik stemning tæt på naturen

Okavango-deltaet: Værelse i et træ. Safari i kano og til fods

Chobe National Park: Vilde hunde og kæmpe flokke af løver og elefanter

Victoria Falls: Bungalow på kanten af 200 m lodrette klipper ved Zambesi-floden

Læs mere

Oplev safari i Botswana, når den er bedst med fokus på enestående dyreliv. Safari til fods og i kano i Okavango-deltaet og i åbne jeeps i Chobe National Park med de kæmpe elefantflokke. Safarirejsen slutter på kanten af lodret kløft ved Victoria Falls! 

Små camps, hvor dyrelivet er rejsens luksus

I kommer aldrig til at mangle komfort på denne rejse, men når det er sagt, er dette ikke en safari for jer, der søger sølvkandelabre og gourmetmad på savannen. Dette er en safari i Afrika for jer, der drømmer om autentisk stemning, masser af dyr og en mangfoldighed af oplevelser. Den ægte safari i Afrika.

Safari til fos og i kano i Okavango – og i jeep i Chobe

I skal opleve safari til fods og i traditionel kano blandt flodheste og krokodiller fra Delta Camp 4* i Okavango-deltaet, hvor jeres værelse er bygget oppe i et træ! Senere venter safari i åben jeep fra Camp Savuti 3+* med kun 5 telte i Chobe National Park, der er kendt for sine enorme elefantflokke. 

Batota-kløften ved Victoria Falls 

Jeres safari i Afrika slutter på en lodge med den mest utrolige beliggenhed. I skal bo i en bungalow på kanten af Batoka-kløftens 200 m lodrette klipper tæt på kæmpe Victoria Falls i Zimbabwe, som I skal på udflugt til.  

Over savannen i fly

Nyhavn Rejsers safarieksperter har håndplukket camps i Botswana med et rigt dyreliv. De ligger væk fra alfarvej, så reservaterne har få besøgende. Det betyder også, at I vil komme fra sted til sted over savannen i små privatfly, som er en kæmpe oplevelse i sig selv. 

Oplev San-naturfolket i Kalahari-ørkenen

I har en enestående mulighed for at udvide denne rejse med et besøg hos San-folket i Kalahari-ørkenen i starten af rejsen. I vil her få det mest autentiske møde med et naturfolk, Afrika kan byde på. 

San-folket er et af de få tilbageværende bushfolk. De lever stadig i og af naturen. I oplever dagligdagen og stammens ritualer med base på en lille lodge, der ikke kun eksisterer i fint samspil med San-folket, men også med det rige dyreliv. Læs om Grasslands Bushman Lodge.

Program

Dag 1
I rejser til safari i Afrika

Elefanter i Okavango deltaet, BotswanaI flyver fra Danmark mod Maun i Botswana, hvor I ankommer på dag 2. 

Dag 2
Velkommen til safari i Botswana

På vej til Delta Camp i privatfly over Okavango-deltaetI ankommer til Maun i Botswana, der er udgangspunkt for safari i Okavango-deltaet. I bliver budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der hjælper jer videre. Dette gælder på hele rejsen – der er altid en til at byde jer velkommen og hjælpe jer, hvor end I kommer frem. 

I skal opleve den mest autentiske safari i Okavango-deltaet. Derfor flyver I videre med det samme i et lille fly over savannen. Målet er Delta Camp 4* 20 minutter og en kanotur væk. 

Nyd udsigt fra hængekøjen i dit chalet på Delta Camp, BotswanaDelta Camp 4*, Okavango-deltaet

I skal bo tre nætter på Delta Camp i Okavango-deltaet inkl. al safari og alle måltider. 

Her venter en af de vildeste naturoplevelser, I kan få på safari i Botswana. På Delta Camp er jeres værelse nemlig bygget oppe i et træ, og campen ligger omgivet af naturen og det rige dyreliv.

Dag 3-4
Delta Camp 4*, Okavango-deltaet: Safari til fods og i kano

På sejltur på Okavango Deltaet, BotswanaDer er ingen jeeps på Delta Camp, for I er jo langt ude i det store Okavango-delta omgivet af søer og kanaler. I stedet tager I på safari til fods og i traditionel kano, mokoro, hvor I glider gennem vildnisset mellem flodheste og krokodiller. 

I har privat guide på jeres safarier, der typisk sker tidlig morgen og igen sidst på eftermiddagen. I er på kanten af Moremi Game Reserve uden hegn imellem, og her er et rigt dyre- og fugleliv.

Kom helt tæt på dyrene når du bor på Delta Camp, Okavango-deltaet i Botswana

Mellem safarierne kan I nyde stemningen i campen og ikke mindst at sidde på det store udsigtsdæk, hvor det nu er dyrene, der kommer på besøg hos jer. Læs mere om dyrelivet under beskrivelsen af Delta Camp.

Dag 5
I privatfly over savannen til Chobe National Park

Safaritelt med terrasse på Camp Savuti i Chobe National Park, Botswana

I skal nu videre mod nye safarioplevelser, denne gang til safari i Chobe National Park. Igen er transporten en oplevelse i sig selv – med et lille fly over savannen. Turen tager ca. 40 minutter. 

I Chobe National Park skal I bo 3 nætter på den lille og meget stemningsfulde Camp Savuti 3+*.

Al safari, alle måltider og drikkevarer inkluderet.

Dag 6-7
Camp Savuti 3+*, Chobe National Park

Safari med Camp Savuti i Chobe National Park, BotswanaI Chobe National Park tilbyder Camp Savuti 3+* med kun 5 telte en safarioplevelse tæt på det rige dyre- og fugleliv ved Savuti-floden. 

Savuti er kendt for sine mange elefanter og for at være et af de bedste steder at se rovdyr på safari i Afrika. Her er store flokke af løver, der bl.a. er set jage og nedlægge elefanterne! Det er også muligt at se de ellers meget sjældne vilde hunde, og her er et rigt fugleliv.

Dag 8
Mod Victoria Falls

Se solnedgangen fra platformen på Gorges Lodge ved Victoria Falls i ZimbabweNu venter nye oplevelser på jeres rejse til Afrika. Efter morgenens safari i Chobe National Park flyver I med et lille fly til Kasane tæt på grænsen til Zimbabwe, hvor I skal bo på en lodge med en helt utrolig beliggenhed på kanten af Batoka-kløften. Fra Kasane bliver I kørt i bil til jeres lodge. Turen tager knap 2 timer. I får hjælp til turistvisum ved grænsen.

2 nætter på Gorges Lodge 3* med alt inklusiv.

Dag 9
Gorges Lodge 3*, Victoria Falls, Zimbabwe

Fra platformen på Gorges Lodge ved Victoria Falls i Zimbabwe er der udsigt til floden og fuglelivetPå kanten af Batoka-kløftens 200 m lodrette klipper tæt på Victoria Falls ligger Gorges Lodge 3*. Og vi taler vitterligt helt ude på kanten med Zambezi-floden brusende under jer. 

Her slutter jeres safari i elefanternes fodspor til Botswana og Zimbabwe. Vandet i floden flyder til de kæmpe Victoria Falls ca. 22 km væk – og det er også jeres mål for opholdet her. Her er fred og idyl i de mest utrolige omgivelser med ubeskrivelig udsigt. Og I er væk fra mere turistede Victoria Falls by.

Victoria Falls i Zimbabwe

Udflugt til Victoria Falls

I skal opleve et af verdens største og mest imponerende vandfald. 6 hovedvandfald, en samlet bredde på 1,6 km og et fald på 128 m udgør tilsammen verdens største tæppe af vandmasser. I får en guidet tur til vandfaldene, hvor 450 millioner kubikmeter vand i minuttet ender i bunden af kløften. 

Dag 10-11
Hjem fra safari i Afrika

Det spektakulære Victoria Falls i ZimbabweDet er blevet tid at sige farvel til Afrika. Eventyret med safari i Okavango-deltaet og Chobe National Park og besøg ved de mægtige Victoria Falls slutter med at I kører til lufthavnen ved Victoria Falls by og flyver hjem via Johannesburg. I lander i Danmark dag 11. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Den vildeste Botswana-safari
RejseperiodeDobbeltEnkelt
14.04.21 - 30.06.2145.000-48.00047.000-50.000
01.07.21 - 30.11.2146.000-54.00048.000-55.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

 

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Maun / Vic. Falls-København 
 • Flytransport fra Maun til Okavango
 • 3 nætter på Delta Camp 4*, Okavanga-deltaet. Inkl. al safari og alle måltider
 • Flytransport fra Delta Camp til Camp Savuti
 • 3 nætter på Camp Savuti 3+*, Chobe National Park. Inkl. al safari, alle måltider og drikkevarer
 • Flytransport fra Chobe til Kasane
 • Transport i bil fra Kasane til Victoria Falls
 • 2 nætter på Gorges Lodge 3*, Victoria Falls. Inkl. allel måltider og drikkevarer
 • Udflugt til Victoria Falls 
 • Transport i bil fra Gorges Lodge til Victoria Falls Airport
 • Alle nationalpark-afgifter

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.
 • Drikkepenge, drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Premium brand spiritus og vin på Camp Savuti
 • Visum til Zimbabwe (fås ved ankomst til grænsen)