• Nyd solnedgangen fra den udendørs lounge på Oddball's Camp, Botswana
 • Elefanter ved Camp Savuti i Chobe National Park, Botswana
 • Med fly til og fra Oddball's Camp, Botswana

Den vildeste Botswana-safari

Okavango, Chobe og Victoria Falls. 10 dages autentisk safari fra 34.000 kr.

Glæd jer til:

Oplev safari i Afrika, når den er vildest og bedst

Små camps med unik stemning

Okavango-deltaet: Camp med ægte safari-stemning og safari i traditionel kano af træ

Camp i Chobe National Park: Vilde hunde og kæmpe flokke af løver og elefanter

Victoria Falls: Bungalow på kanten af 200 m lodrette klipper ned til Zambesi-floden

Læs mere

Oplev safari i Botswana, når den er bedst med fokus på enestående dyreliv. Tag på safari i traditionel trækano i Okavango-deltaet og i åbne jeeps i Chobe National Park med de kæmpe elefantflokke. Safarirejsen slutter på kanten af en 200 m lodret kløft ved Victoria Falls! 

Små camps, hvor dyrelivet er rejsens luksus

I kommer aldrig til at mangle komfort på denne rejse, men når det er sagt, er dette ikke en safari for jer, der søger sølvkandelabre og gourmetmad på savannen. Dette er en safari i Afrika for jer, der drømmer om autentisk stemning, masser af dyr og en mangfoldighed af oplevelser. Den ægte safari i Afrika.

Safari i kano i Okavango og i åben jeep i Chobe

I skal opleve safari i traditionel kano blandt flodheste og krokodiller fra Oddball's Camp 3* i Okavango-deltaet og safari åben jeep fra Camp Savuti 3+* med kun 5 telte i Chobe National Park, der er kendt for sine enorme elefantflokke. 

Batoka-kløften og ved Victoria Falls 

Jeres safari i Afrika slutter med ophold på en lodge med den mest utrolige beliggenhed. I skal bo i en bungalows på kanten af Batoka-kløftens 200 m lodrette klipper tæt på kæmpe Victoria Falls i Zimbabwe, som I skal på udflugt til.  

Over savannen i fly

Nyhavn Rejsers safarieksperter har håndplukket camps i Botswana med et rigt dyreliv. De ligger væk fra alfarvej, så reservaterne har få besøgende. Det betyder også, at I vil komme fra sted til sted over savannen i små privatfly, som er en kæmpe oplevelse i sig selv. 

Oplev San-naturfolket i Kalahari-ørkenen

I har en enestående mulighed for at udvide denne rejse med et besøg hos San-folket i Kalahari-ørkenen i starten af rejsen. I vil her få det mest autentiske møde med et naturfolk, som Afrika kan byde på. 

San-folket er et af de få tilbageværende bushfolk. De lever stadig i og af naturen. I oplever dagligdagen og stammens ritualer med base på en lille lodge, der ikke kun eksisterer i fint samspil med San-folket, men også med det rige dyreliv. Læs om Grasslands Bushman Lodge.

Program

Dag 1
I rejser til safari i Afrika

Elefanter i Okavango deltaet, BotswanaI flyver fra Danmark mod Maun i Botswana, hvor I ankommer på dag 2. 

Dag 2
Velkommen til safari i Botswana

Med fly til og fra Oddball's Camp, BotswanaI ankommer til Maun i Botswana, der er udgangspunkt for safari i Okavango-deltaet. I bliver budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der hjælper jer videre. Dette gælder på hele rejsen – der er altid en til at byde jer velkommen og hjælpe jer, hvor end I kommer frem. 

I skal opleve den mest autentiske safari i Okavango-deltaet. Derfor flyver I videre med det samme i et lille fly over savannen. Målet er Oddball's Camp 3* 20 minutter væk. 

3 nætter i telt på Oddball’s Camp 3*inkl. al safari og alle måltider.

 

Dag 3-4
Oddball's Camp 3* i Okavango-deltaet: Safari i kano

Safari på Okavanga-deltaet i kano fra Oddball's Camp, BotswanaDybt inde i hjertet af Okavango-deltaet inviterer Oddball's Camp på safari, når den er vildest og bedst. Her er gode telte, fantastisk stemning og super dygtige naturguider. I er midt i et af verdens vildeste økosystemer med bl.a. bøfler, løver, leoparder, giraffer, elefanter og flere antilopearter. Her er også flodheste, nilkrokodiller, skildpadder og flere end 450 arter fugle!

Her er til gengæld ingen biler! I tager på safari i en ægte mokoro, der er en traditionel kano af træ. I glider gennem deltaets vand forbi flodhestene med optimal udsigt til savannens dyr, der drikker ved bredderne.

 

Dag 5
I privatfly over savannen til Chobe National Park

Safaritelt i Camp Savuti i Chobe National Park, BotswanaI skal nu videre mod nye safarioplevelser, denne gang til safari i Chobe National Park. Igen er transporten en oplevelse i sig selv – med et lille fly over savannen. Turen tager ca. 40 minutter. 

I Chobe National Park skal I bo 3 nætter på den lille og meget stemningsfulde Camp Savuti 3+*.

Al safari, alle måltider og drikkevarer inkluderet.

 

Dag 6-7
Camp Savuti 3+*, Chobe National Park

Elefanter ved Camp Savuti i Chobe National Park, BotswanaI Chobe National Park tilbyder Camp Savuti 3+* med kun 5 telte en safarioplevelse tæt på det rige dyre- og fugleliv ved Savuti-floden. 

Savuti er kendt for sine mange elefanter og for at være et af de bedste steder at se rovdyr på safari i Afrika. Her er store flokke af løver, der bl.a. er set jage og nedlægge elefanterne! Det er også muligt at se de ellers meget sjældne vilde hunde, og her er et rigt fugleliv.

 

Dag 8
Mod Victoria Falls

Se solnedgangen fra platformen på Gorge Lodge ved Victoria Falls i ZimbabweNu venter nye oplevelser på jeres rejse til Afrika. Efter morgenens safari i Chobe National Park flyver I med et lille fly til Kasane tæt på grænsen til Zimbabwe, hvor I skal bo på en lodge med en helt utrolig beliggenhed på kanten af Batoka-kløften. Fra Kasane bliver I kørt xx minutter i bil til jeres lodge. I får hjælp til turistvisum ved grænsen.

2 nætter på Gorge Lodge 3* med alt inklusiv.

 

Dag 9
Gorges Lodge 3*, Victoria Falls, Zimbabwe

Gorge Lodge ved Victoria Falls i Zimbabwe ligger tæt på Victoria FallsPå kanten af Batoka-kløftens 200 m lodrette klipper tæt på Victoria Falls ligger Gorges Lodge 3*. Og vi taler vitterligt helt ude på kanten med Zambezi-floden brusende under jer. 

Her slutter jeres safari i elefanternes fodspor til Botswana og Zimbabwe. Vandet i floden flyder til de kæmpe Victoria Falls ca. 22 km væk – og det er også jeres mål for opholdet her. Her er fred og idyl i de mest utrolige omgivelser med ubeskrivelig udsigt. Og I er væk fra mere turistede Victoria Falls by.

Udflugt til Victoria Falls

I skal opleve et af verdens største og mest imponerende vandfald. 6 hovedvandfald, en samlet bredde på 1,6 km og et fald på 128 m udgør tilsammen verdens største tæppe af vandmasser. I får en guidet tur til vandfaldene, hvor 450 millioner kubikmeter vand i minuttet ender i bunden af kløften. 

 

Dag 10-11
Hjem fra safari i Afrika

Victoria Falls i ZimbabweDet er blevet tid at sige farvel til Afrika. Eventyret med safari i Okavango-deltaet og Chobe National Park og besøg ved de mægtige Victoria Falls slutter med at I kører til lufthavnen ved Victoria Falls by og flyver hjem via Johannesburg. I lander i Danmark dag 11. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Den vildeste Botswana-safari
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.05.18 ‑ 30.11.1836.000‑42.00037.000‑43.000
01.12.18 ‑ 05.01.1933.000‑36.00035.000‑37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

 

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly København – Maun/Vic. Falls – København 
 • Indenrigsfly Maun – Okavango - Chobe - Kasane
 • 3 nætter i okavanga-delatet på Oddballs’ Camp 3*med al safari og alle måltider.
 • 3 nætter i Chobe National Park på Camp Savuti 3+* med alt inklusiv (al safari, alle måltider og drikkevarer) 
 • Transfer fra Kasane – Victoria Falls 
 • 2 nætter ved Vic Falls Gorges Lodge 3* med alt inklusiv (måltider og drikkevare)
 • Udflugt til Victoria Falls 
 • Transfer til lufthavnen ved hjemrejse 
 • Alle nationalpark-afgifter

Ikke inkluderet

 • Forsikring, vi anbefaler Gouda og Europæiske 
 • Afbestillingsforsikring 
 • Visum til Zimbabwe (fås ved ankomst til grænsen). 
 • Drikkepenge 
 • Premium brand spiritus og vin på Camp Savuti
 • Drikkevarer på Oddball´s Camp