Xl Brazil Buzios Vila D Este Overview
Búzios, Brasilien

Vila D'este

Vidunderlig udsigt og stemning

Romantisk oase

Vila d'Este er indbegrebet af brasiliansk charme tilsat afslappet strandstemning og moderne komfort. Lad jer forkæle i det lille, romantiske hotel med blot 15 værelser få minutters gang fra strand og by.

Romantik og skønhed på Vila D'este

Vila d'Este er charme og romantik. Så smukt og autentisk fra haven til indretningen af værelserne. Det hele startede med, at en livsnyder fandt dette sted til sin overdådige sommerresidens i 1970’erne. Her var ikke bare værelser til familien, men også stalde til hestene. Det er her, værelserne er indrettet i dag. 

Hotellets indretning sikrer stadig den særlige hjemlige følelse, der gør, at man slapper af. Mange af kunstgenstandene er hentet er ejeren selv på rejser over hele verden. 

Xl Brazil Buzios Vila D Este Buzios Town Caboclo Island
Xl Brazil Buzios Vila D Este Facade
Xl Brazil Buzios Vila D Este Tropical Lounge Massage Area

Privat udgang til Brigitte Bardot

Fra Vila d'Este er privat udgang til Orla Bardot. Det lyder måske som en bror til Brigitte, men Orla Bardot er byens smukke strandpromenade. Den er opkaldt efter den franske skuespillerinde, fordi hendes gentagne ophold i Búzios var med til at sætte byen på landkortet. 

I er på stranden på 2 minutter. Et par minutter til, så er I omgivet af byens butikker, cafeer og restauranter. Og frister Rio de Janeiro med et besøg, kan I nå frem på 2 ½ time.

Xl Brazil Buzios Vila D Este Helix Pool Steam Room Evening
Xl Brazil Buzios Vila D Este Altto Ristorante
Xl Brazil Buzios Vila D Este Altto Ristorante Food
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi og spa på Vila D'este

Når sulten melder sig, skaber Vila d'Estes restaurant et smagfuldt møde mellem det brasilianske køkken og det europæiske. I indtager måltiderne med en vidunderlig udsigt over bugten.

Skal I have forkælet andet og mere end smagsløgene, så bestil en tid i spaen eller gå en tur i Vila d'Estes dampbad. Og nyd de forrygende solnedgange fra soldækket, når dagen går på hæld. 

Værelser på Vila D'este

Der er kun 15 værelser på Vila d'Este. De er individuelt indrettet og har alle en balkon eller terrasse – nogle mod vandet, andre mod haven. Der er Wi-Fi i alle fællesområder. 

Den grønne side af Vila D'este

Vila d'Este er meget fokuseret på bæredygtig drift med solenergi, affaldssortering og også tæt samarbejde med lokale organisationer i arbejdet for nærområdets børn.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.