• Tag kabelbanen til sukkertoppen og nyd den fantastiske udsigt over Rio de Janeiro, Brasilien
 • Copacabana strand i Rio De Janeiro
 • Rio De Janeiro i Brasilien
 • Favela i Rio de Janeiro, Brasilien
 • Den berømte trappe "Escadaria Selarón" går gennem bydelene Lapa og Santa Teresa i Rio de Janeiro, Brasilien

Rejser til Rio de Janeiro, Brasilien

Storbystrand og livsglæde i Brasiliens ikoniske karnevalby

Copacabana og Ipanema - Rios berømte strande

Sukkertoppen, Corcovado og Kristus-figuren

Favelaer, fodbold og samba

Fortsæt til Jungleøen Ilha Grande og jetset-byen Búzios

Håndplukkede hoteller tæt på de største oplevelser

Læs mere

Rio de Janeiro er lig med karneval, samba og fodbold i gaderne. Men Brasiliens mest berømte storby er også travle madmarkeder, frodig regnskov, idylliske fiskerlejer og romantiske paradisøer – og så selvfølgelig strande så fantastiske, at der er skrevet sange om dem. 

Karneval i Rio de Janeiro

Det er umuligt at tænke på Rio de Janeiro uden straks at se karnevallets kulørte samba-optog for sig. Forberedelserne til den enorme samba-fest begynder et helt år i forvejen, og når karnevallet endelig løber af stablen 40 dage før påske, fyldes Rios gader dagligt med 2 mio. dansende, glade og festende mennesker.

Men Rio er meget mere end den årlige samba-fest. Uden for karnevalsæsonen får I bedre priser på fly og hotel, og det er nemmere at udforske byen i jeres eget tempo.

HELT PÅ SUKKERTOPPEN

Start jeres rejse til Rio de Janeiro med at stige til tops på det 396 m høje bjerg Sukkertoppen. Turen foregår med kabelbane med udkig til regnskovens tykke, grønne tæppe. Og når I når frem, mødes I af et uovertruffen 360 graders vue ud over Rio de Janeiro, krydstogtskibe på størrelse med tændstikæsker, der pendler ind og ud af Guanabara-bugten, og bjergskråningernes favelaer, hvis bliktage blinker i solen.

KRISTUSSTATUEN OG CORCOVADO

På nabobjerget Corcovado står Rios vartegn, Cristo Rendentor, og skuer ud over sit kongerige. Den 38 m høje kristusstatue er et must at opleve, når I rejser til Rio de Janeiro og Brasilien i det hele taget. Corcovado-bjerget ligger midt i Tijuca Nationalpark, en kæmpemæssig urban regnskov, der breder sig midt i Rio de Janeiro. Samspillet mellem natur og storby er helt enestående.

COPACABANA OG IPANEMA 

Når I er retur fra højderne, er det tid til at finde parasollen frem og promenere langs Copacabana- og Ipanema-strandene, sådan som Rios godtfolk har gjort det i generationer. Copacabana-stranden ender der, hvor Ipanema-stranden begynder, og de stemningsfulde strandpromenader er belagt med portugisisk mosaik i et sirligt mønster.

I RIO SOVER STRANDENE ALDRIG

Der foregår altid noget ved Copacabana og Ipanema. Der spilles fodbold, surfes og slikkes sol fra solopgang til solnedgang, hvorefter natklubbernes neonskilte lyser natten op.

RIOS FATTIGE FAVELAER

Kontrasten fra de glamourøse strande til Rio de Janeiros slumkvarterer, favelaerne, er iøjnefaldende og tankevækkende. Overalt breder favelaerne sig op ad bjergskråningerne og minder om, livet i Rio de Janeiro ikke altid er sorgløs sambadans. Et besøg i en favela er en af de helt store oplevelser på en rejse til Rio de Janeiro, og vi hjælper gerne med råd om, hvordan I bedst får et trygt indblik i hverdagen for Rios udsatte.

RUNDT OM RIO DE JANEIRO

Uden for Rio de Janeiro venter der jer nogle af Brasiliens smukkeste områder.

Jungleøen Ilha Grande

Ud for Rios kyst finder I Ilha Grande, der byder på Robinson Crusoe-agtige omgivelser med frodig regnskov, høje bjerge, små bugter med blå laguner og uspolerede strande. Her er ingen trafik, og i stedet for lyden af bilhorn høres brøleabernes kald i det fjerne.

Går ferien til Ilha Grande, kan I også glæde jer til at møde dovne dovendyr, farverige papegøjer og legesyge floddelfiner i junglen.

Brigitte Bardots Búzios

Som en anden jetset-pionér gæstede Brigitte Bardot den endnu ukendte kystby Búzios i 1960’erne, og snart flokkedes stjernerne om den lille halvø tre timer nord for Rio de Janeiro.

Búzios er fortsat det foretrukne tilflugtssted for Rios bedsteborgere, og selv om glamourøse butikker og restauranter nu ligger tæt i de brostensbelagte stræder, har det pittoreske fiskerleje bevaret sin rustikke charme.

Kolonitidsbyen Parati

Parati sydvest for Rio de Janeiro emmer af charme med velbevarede huse i klassisk kolonistil og kulørte fiskerbåde i den lille havn. Tag på rundtur i selskab med en lokalkendt guide, og hør om byens fortid som udskibningshavn for kolonitidens guld- og diamantfund. 

DE BEDSTE UDFLUGTER OG HOTELLER I RIO DE JANEIRO

En ferie i Brasilien er ikke komplet uden Rio de Janeiro, og vi sørger for, at I får alle de største oplevelser med. Kontakt jeres rejserådgiver, og hør meget mere om, hvordan I får et skræddersyet rejseprogram med håndplukkede hoteller og oplevelser.

Udvalgte rejser til Rio de Janeiro

Spændende oplevelser i Rio de Janeiro

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Rio de Janeiro

Få hjælp til at planlægge en rejse til Rio de Janeiro i Brasilien af Nyhavn Rejsers eksperter. De kender udflugter, hoteller og muligheder til mindste detalje, og de kan skræddersy en rejse til Rio ud fra netop jeres ønsker. Kombinér evt. med andre steder i Brasilien eller lande i Sydamerika. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.