XL Brazil Rio De Janeiro Copacabana Beach View

Buenos Aires, Rio og strandferie

Buenos Aires, Rio og strandferie

15 dage fra 43.500 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Oplev Buenos Aires, Rio de Janeiro og strandbyen Búzios inkl. det mægtige Iguazú-vandfald

Fortællingen om Sydamerikas to kæmper, Argentina og Brasilien, er først og sidst fortællingen om de to landes bankende hjerter, Buenos Aires og Rio de Janeiro. På denne rundrejse oplever I det bedste af dem begge tilsat Iguazú-vandfaldene og blide dage i Brasiliens skønne strandby Búzios.

Buenos Aires og Rio,
så skønne og så forskellige

På denne rundrejse oplever I to af Sydamerikas mest charmerende og spændende storbyer, Buenos Aires og Rio de Janeiro. De er begge eventyrlige, men også lige så forskellige som tango og samba.

Hvor Buenos Aires er temperament, klasse og sofistikeret charme, gennemstrømmer livsglæde, sanselighed og afslappet strandliv Brasiliens bankende hjerte, Rio de Janeiro. Tilsammen indfanger de to ikoniske storbyer det ypperste af Sydamerikas fortryllende mangfoldighed. 

Glæd jer til

 • Tidløs klasse i fashionable Buenos Aires
 • Iguazú-vandfaldene fra den argentinske og brasilianske side
 • Pulserende Rio med udflugt til Corcovado og Kristusfiguren
 • Afslappet strandliv i hippe Búzios
 • Bo ud til Copacabana og på kanten af Iguazú
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser fra Danmark og lander i Buenos Aires typisk om morgenen på dag 2. Jeres private chauffør byder velkommen og kører jer fra lufthavnen og ind i skønne Buenos Aires. I en brostensbelagt gade med skyggefulde træer fortæller butikker, cafeer og restauranter, at I er kommet til en af de mest trendy bydele i Buenos Aires, Palermo Viejo.

XL Argentina Buenos Aires Aerial View City Downtown

Legado Mitico 4*, Palermo Viejo

Her ligger jeres stilfulde hotel, Legado Mitico 4*. Bag den diskrete facade åbner sig en verden fyldt med historie, kultur og sjæl. Det her er Buenos Aires.  

I skal bo her tre nætter og har nu resten af dagen til at lande, se jer omkring og f.eks. udforske det hyggelige kvarter omkring hotellet. Her kan I indsnuse de første indtryk af den helt særlige charme, rige historie og overdådighed af tilbud, som er Buenos Aires.  

XL Argentina Buenos Aires Palermo Soho Neighborhood
Xl Argentina Buenos Aires Botanical Garden Carlos Thays
XL Argentina Buenos Aires Streets Palermo

I Palermo Viejo finder I et væld af skønne butikker, caféer og traditionelle argentinske madhuse. I kan f.eks. også besøge Evita-museet, som fortæller historien om Argentinas berømte tidligere førstedame Evita Peron. Den korte gåtur til museet bringer jer bl.a. igennem den vidunderlige botaniske have, Jardín Botánico Carlos Thays.

XL Argentina Buenos Aires Walking Through The T Recoleta

I dag skal I udforske flere af Buenos Aires' unikke kvarterer, fra San Telmo og Republikkens Plads til Evitas grav i det mondæne Recoleta-kvarter. Foruden byens skønne pladser, parker og historiske bygninger, er det bare at nyde stemningen og byens gadebilleder - og indsnuse den helt særlige og stilfulde charme, som er Buenos Aires. 

Resten af eftermiddagen har I til at udforske Buenos Aires på egen hånd. Hør evt. med jeres rejsegiver, hvis I har særlige interesser. Et marked med antikviteter? En særlig restaurant? Vi giver gerne de gode tips fra os.

XL Argentina Buenos Aires Congress And Fountain
XL Argentina Buenos Aires Famous Angel Statue At Cemetery Of Recoleta
Xl Argentina Buenos Aires San Telmo Market Old Copper Cookware

I dag har I hele dagen til at udforske Buenos Aires, der har noget for enhver smag: Smukke parker, kunstmuseer, shopping, restauranter i alle kategorier, hestevæddeløb, rosenhaver, golfbaner, madklubber og et levende kulturliv.

Buenos Aires har 48 bydele, barrios. Mest kendte er La Boca, San Telmo, Puerto Madero, Recoleta og ikke mindst Palermo, hvor I bor.

XL Argentina Buenos Aires Monumento Bartolome Mitre Details

San Telmo og kunstneriske La Boca

San Telmo er Buenos Aires´ ældste kvarter og med sin franske Beaux-Arts arkitektur, italienske indflydelser og spanske kolonitidsbygninger, emmer kvarteret af byens spraglede historie og tidlige velmagtsdage. Gå ikke glip af kvarterets populære madmarked og mange charmerende antikvitetsbutikker.   

I kunstneriske La Boca, oplever I byens lidenskabelige kulturliv og stærke italienske rødder blandt de mange farverige huse, cafeer og gallerier – ofte rigt dekoreret med murmalerier. 

Palermo, Madero og Elegante Recoleta

Hippe Palermo er så levende og energisk, og fuld af fantasifulde cafeer, madklubber og små overraskelser, at tiden bare flyver afsted. Palermo Soho´s små brostensbelagte gader kan også varmt anbefales. 

I Puerto Madero huser havnens gamle pakhuse eksklusive restauranter, caféer og lejligheder med naturreservatet "Reserva Ecologica Costanera Sur" som nabo. 

Elegante Recoleta er byens klassiske, mondæne kvarter og er kendt for sine store palæer, fornemme kunstmuseer, skønne parler, chikke butikker og ”verdens smukkeste kirkegård”, hvor bl.a. Argentinas tidligere førstedame María Eva Duarte de Perón, Evita, er begravet. 

Xl Argentina Buenos Aires Tango Gricel Milonga Club Dance

Forførende tango i en autentisk milonga

Buenos Aires er tangoens by, og det er ikke bare en kliché, men en meget væsentlig del af byens sjæl og selvforståelse. Der er da også utallige tangoshows at gå til, men langt fra alle er autentiske.

Derfor har vi håndplukket en af de lokale tangoklubber, en milongas, som de lokale selv kommer på og danser i. De passionerede møder op efter klokken 22, så jeres guide henter jer først mellem 22 og 22.30. Glæd jer til at følge tangoens temperamentsfulde skridt og livgivende favntag ind i Buenos Aires´ forførende nat.

Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Iguazu Waterfall

Tiden er kommet, hvor jeres rejse til Sydamerika går videre fra Argentina til Brasilien. Men kun lige over på den anden side af grænsen. I flyver til Iguazú på den argentinske side og krydser grænsen til Brasilien med jeres private chauffør og guide.

I er nu ved et af verdens største naturvidundere, de mægtige og magiske Iguazú-vandfald. I får dem at se både fra den argentinske og den brasilianske side i løbet af de næste dage.

De næste to nætter, bor I på det legendariske Belmond Hotel das Cataratas 5*. Intet hotel ligger bedre placeret. Her er I helt ude ved kanten af de buldrende vandfald, indhyllet i tropisk elegance og den gamle verdens charme.

XL Brazil Iguazu Falls Viewpoint Brazilian Side

XL Argentina Iguazu Falls, Largest Series Of Waterfalls Of The World

Iguazú-vandfaldene består af 275 vandfald, der står som en 3 km bred mur af fossende og buldrende vandmasser. Vanddamp stiger den modsatte vej og kan danne forunderlige regnbuer i solen. I hjertet af Iguazú samler 14 vandfald deres kræfter i Djævelens Gab. Det er et betagende syn – og lyden af de brusende vande fuldender naturens store skuespil.

Fra den argentinske side af Iguazú, vil I opleve vandfaldene fra alle vinkler - oppefra og nedefra. Fra oven ligner de en hvid, skummende revne i floddeltaet. Et netværk af stier, trapper og gangbroer, der væver sig ind mellem vandfaldene og regnskoven, bringer helt tæt på vandmasserne.

Jeres private guide viser vej og fortæller om både vandfald og regnskovens mangfoldige fugle- og dyreliv. Hold udkig efter tukaner, papegøjer og aber.

XL Argentina Iguazu Falls Boat With People

Ekstra oplevelser i båd eller helikopter

Vil I opleve at sejle til Djævelens Gab eller at se Iguazú-vandfaldene fra en helikopter? Hør med jeres rejserådgiver og lad os arrangere det hjemmefra. Så er I sikre på, at der er plads.

XL Argentina Iguazu Iguazu Falls

XL Brazil Rio De Janeiro Brazilian Samba Dancer

Fra Iguazús brusende vandfald går turen i dag til Brasiliens ikoniske karnevalby, Rio de Janeiro. I flyver til Rio, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel PortoBay Rio Internacional 4*, hvor I skal bo de næste tre nætter. 

Hotellet ligger i første række til den legendariske strand Copacabana – foran jer er der 4 km sandstrand og bag jer ligger byens hjerte og centrum. Længere oppe på Corcovado-bjerget, strækker Kristusfiguren armene ud over Brasiliens cidade maravilhosa, den fantastiske by. Nu er I her. Dette er byen, som i årtier har inspireret hele verden med sin skønhed, livsglæde, dans, musik og strande. 

I har resten af dagen og aftenen til at nyde det hele og indsnuse byens unikke charme og afslappede livstil.

XL Brazil Rio De Janeiro Copacabana Beach View
XL Brazil Brazilian Carnival Woman People
XL Brazil Rio De Janeiro Sugarloaf Boats Palm Tree Red Beach Praia Vermelha

XL Brazil Rio De Janeiro Aerial View Of Christ Redeemer And Corcovado Mountain

Der er ikke noget, der indfanger og symboliserer Rio de Janeiro som Kristusfiguren på toppen af Corcovado-bjerget. Den spreder sine arme ud i en gestus, der dels siger kom til mig, dels siger, se alt det prægtige, der er for mine fødder. 

Til Kristus på Corcovado

I dag skal I på en smuk tur med guide til toppen af det 710 meter høje Corcovado-bjerg med Christo Redentor, som er statuens rette navn. I bliver hentet på hotellet om formiddagen, og kører med det smalle tog gennem regnskoven til Corcovados top. 

Her ligger hele Rio de Janeiro for jeres fødder. Skønne strande, pulserende byliv, ikoniske klippebjerge og frodig skov. Guddommeligt smukt. Vejen ned går forbi byens fodboldstadion og scenen for karnevallet i Rio.

I dag kan I bare suge til jer af indtryk og oplevelser, alt efter jeres interesser. Vi har ikke på forhånd sat et program for denne dag, så I har mulighed for at gå rundt på egen hånd, evt. med en masse gode tips fra jeres rejserådgiver i baglommen. 

Skønne madmarkeder og sukkertoppen i Rio

Men der er også mange muligheder for flere skønne udflugter, hvis I ønsker det. I kan f.eks. opleve byens overdådige madmarkeder, tage den smukke tur med svævebanen til Sukkertoppen eller begive jer ud på en spændende cykeltur med privat guide, som bringer jer forbi flere af byens højdepunkter og mindre kendte lokalområder.

Xl Brazil Rio De Janeiro Santa Teresa Neighborhood Old Tram
XL Brazil Rio De Janeiro Tourist Taking Picture Of Sugar Loaf
XL Brazil Rio De Janeiro Cable Car Sugar Loaf Mountain View

Xl Brazil Buzios Vila D Este Buzios Town Caboclo Island

I fuldender jeres eventyr med velfortjent afslapning ved strandene på halvøen Búzios. I bliver hentet på jeres hotel i Rio de Janeiro, men det bliver ikke nogen stor rejsedag -  for Búzios ligger kun 3 timers kørsel fra Rio. 

Búzios er en halvø med en lang række smukke bugter og små strande. Nogle med roligt vand skærmet af klipperne. Andre en drøm for surfere. I den største bugt ligger Búzios charmerende by, Armação dos Búzios.

De næste fire nætter, skal I bo på skønne Vila d'Este 4*, der ligger med vidunderlig udsigt over den største bugt med sejlbåde. Det lille hotel er indbegrebet af brasiliansk charme og kombinerer på stilfuld manér afslappet strandstemning og moderne komfort.

XL Brazil Buzios Houses With Colorful Window Shutters
XL Brazil Buzios View Lookout
XL Brazil Buzios Cobbled Street On Seaside

Drømmende dage i Brasiliens hippe strandby

De næste dage er præcis til så meget eller lidt, I har lyst til. Slap af på skønne Vila d’Este, gå ture på strandpromenaden Orla Bardot, stævn ud på en fisketur eller udforsk den stemningsfulde by Armação dos Búzios. 

Den tidligere fiskerlandsby er Brasiliens hippe svar på Skagen og Hornbæk – tilsat turkise vande, yndige bougainvillea og ægte brasiliansk strandstemning. I byens farverige kolonitidshuse og flisebelagte gader, finder I mange fantasifulde butikker, barer og restauranter.

XL Brazil Rio De Janeiro Aerial View City Evening Night

Om eftermiddagen er det tid at sige farvel til Brasilien. I har lidt tid til at nyde Búzios’ skønne strande en sidste gang, før I kører tilbage til Rio de Janeiro og flyver mod Danmark, hvor I lander på dag 15. 

På opdagelse med lokale guides

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Vi har håndplukket hoteller med hjertet

Her skal I bo på jeres rejse

Et eventyr består som bekendt både af dage og nætter. På denne fantastiske rundrejse har vi udvalgt en række skønne og smagfulde hoteller til jer – altid med øje for den gode stemning, komfort og den bedste beliggenhed, så I selv nemt kan udforske lokalområder og fordøje dagens oplevelser i bedste stil.

Forlæng jeres rejse med et regnskovseventyr i Brasilien

I kan også forlænge jeres rejse til Argentina og Brasilien med et eventyr i Amazonjunglen eller til verdens største vådområde Pantanal, som er kendt for sit fabelagtige fugle- og dyreliv.

XL Brazil Amazon Cruising Boat In Rainforest Jungle People
XL Brazil Pantanal Capybara Rodents Animals
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Buenos Aires / Rio de Janeiro-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 3 nætter på Legado Mitico 4*, Buenos Aires. Clasica Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i Buenos Aires
 • Oplevelse: Autentisk tango i Buenos Aires
 • Indenrigsfly Buenos Aires-Iguazu
 • 2 nætter på Belmond Hotel das Cataratas 5*, Iguazú. Superior værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Iguazú fra den argentinske side
 • Indenrigsfly Iguazu-Rio de Janeiro
 • 3 nætter på PortoBay Rio Internacional 4*, Rio de Janeiro. Superior værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Corcovado og Christo
 • 4 nætter på Vila d´Este 4*, Búzios. Vila Jardim, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Buenos Aires, Rio og strandferie
RejseperiodeDobbelt
21.05.24 ‑ 31.12.2443.000‑45.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Argentina. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.