• Stranden i Fortaleza, Brasilien
 • Karneval i Olinda, Brasilien
 • Reis Magos fortet i Natal, Brasilien
 • Den fantastiske Boa Viagem Beach i Recife, Brasilien
 • Smukke gamle bygninger i den gamle bydel i Recife, Brasilien

Rejser til det nord- og nordøstlige Brasilien

Udforsk Brasiliens skønneste kolonitidsbyer og sandstrande fra Natal til Recife

Brasiliens ældste kolonitidsbyer Natal, Olinda og Fortaleza

Surfing og hipt strandliv i Praia da Pipa

Recife, Brasiliens Venedig

Fantastisk gastronomi med seafood i højsædet

Håndplukkede hoteller i idylliske omgivelser

Læs mere

Velbevarede kolonitidsbyer og solbeskinnede tropekyster. Det nordlige og nordøstlige Brasilien har det hele, inklusiv en af Brasiliens smukkeste strande, Praia da Pipa.

SOLSKIN ÅRET RUNDT

Med hele 360 solskinsdage om året kan I ikke klage over vejret, når I rejser til det nordlige og nordøstlige Brasilien. De lange kystlinjer og smukke sandstrande alene er værd at begive sig nordpå for, men her er så meget mere at komme efter. 

DEN TIDLIGSTE KOLONISERING AF BRASILIEN

Den nordøstlige del af Brasilien var den første til at blive koloniseret af portugiserne, og I kan glæde jer til at opleve en perlerække af velbevarede kolonitidsbyer.

NATAL – DEN HISTORISKE HOVEDSTAD

Kystbyen Natal er hovedstad i den nordøstlige stat Rio Grande do Norte – og kan derudover også bryste sig af at have verdens største cashewtræ! Når I rejser til Natal, venter der jer en unik tidslomme i det historiske centrum, Cidada Alta. Besøg også Reis Magos-fortet, bygget af Portugiserne i det 16. århundrede.

Rejefest og spændende gastronomi

I spiser særdeles godt i Natal, hvor restauranterne har krabbe-stuvning, tapioka-budding og frisk fisk på menuen. Lægger I vejen forbi Natal i november, kan I desuden deltage i byens store reje-festival!   

POSTKORTSKØNNE MORRO DO CARECA 

12 km fra Natals centrum finder I den berømte Praia da Ponta Negra-strand, hvorfra I har udsyn til det lokale vartegn, Morro do Careca - en over 100 meter høj sandbanke, der til forveksling ligner en skibakke midt i al den tropiske, grønne vegetation.  

SURF OG SOL PÅ PRAIA DA PIPA 

Følger I den palmestrøede kyst 60 km sydpå, støder I på Pipa, som indtil 1970’erne blot var et lille fiskerleje. Så kom surferne til, tiltrukket af det fine sand, krystalklare vand og de høje bølger, som byens strand, Praia da Pipa, stadig er så kendt for.

I havet ud for stranden er der desuden gode chancer for at spotte skildpadder og delfiner.

BO GODT I MAGISKE PIPA 

Praia da Pipa er uden tvivl en af Brasiliens smukkeste strande, og uden at miste jordforbindelsen har den lille by Pipa udviklet sig til en bæredygtig badeby med et godt udvalg af små hoteller, hippe restauranter og barer.

Når I rejser til Pipa med Nyhavn Rejser, bor I på det elegante 4-stjernede boutique-hotel Toca da Caruja, hvor I får det bedste af både by og strand. 

RECIFE - BRASILIENS VENEDIG 

Med et bycentrum udgjort af floder, øer og over 50 broer til at forbinde dem, er Recife rettelig blevet kendt som ”Brasiliens Venedig”. Denne pulserende metropol, der også er hovedstad i delstaten Pernambuco, er det kulturelle centrum i det nordøstlige Brasilien.

Det er i Recife, dansen frevo er opstået, og den kan I opleve på nærmeste hold i februar, hvor byens kæmpestore karneval løber af stablen. 

BOA VIAGEM OG RECIFE ANTIGO

Recife er kendt vidt og bredt for sine gode strande, heriblandt den syv km lange Boa Viagem. Byens fortid som både portugisisk og hollandsk koloni gør desuden, at her er mange historiske seværdigheder.

Tag jer god tid til at spadsere omkring i de smalle stræder i Recife Antigo, den ældste bydel, der står i skarp kontrast til Recifes nye, moderne handelscentrum.

OPLEV YNDIGE OLINDA 

Efter en kort køretur på seks km fra Recife når I frem til kolonitidsbyen Olinda, der charmerer med sine pastelfarvede huse og nydelige små kirker i kolonitidsstil.

På en byvandring med Nyhavn Rejsers lokalguide oplever I det historiske centrum, der figurerer på UNESCO’s Verdensarvsliste, og som lægger gader til et fantastisk karneval hver februar.   

SPIS OG OPLEV I FORTALEZA

Som de fleste andre hovedstæder i det nordøstlige Brasilien er også Fortaleza grundlagt af portugisiske koloniherrer. Livskvaliteten i denne velstående millionby er høj, og det kan mærkes. Det summer af liv langs strandgaden Beira-Mar, og på byens mange madmarkeder omsættes dagens fangst til lokale retter. Prøv fx de friterede krabbeben, eller snup en hel kokosnød med sugerør i.

UDFLUGTER OG HOTELLER I DET NORDLIGE BRASILIEN

Få mest muligt ud af jeres brasilianske eventyr med Nyhavn Rejser. Det nord- og nordøstlige Brasilien er fuld af fantastiske oplevelser - kontakt vores rejserådgivere og hør mere om, hvordan vi kan skabe jeres drømmerejse til Brasilien.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til det nord- og nordøstlige Brasilien

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Brasilien. Vores rejserådgivere kender det nordlige- nordøstlige hjørne af Brasilien til mindste deltalje. Hør dem om hoteller og oplevelser i byerne Natal, Praia de Pipa, Olinda, Fortaleza og skønne Recife. De kan skræddersy en rejse til den nordlige del af Brasilien ud fra jeres ønsker. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.