Xl Brazil Praia De Pipa Beach Cyckling
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE TIL BRASILIEN

Rejser til nord-
og nordøstlige Brasilien

Oplev Nyhavn Rejsers nord- og nordøstlige Brasilien

Udforsk Brasiliens skønneste kolonitidsbyer og sandstrande

Velbevarede kolonitidsbyer og solbeskinnede tropekyster. Det nordlige og nordøstlige Brasilien har det hele, inklusiv en af Brasiliens smukkeste strande, Praia da Pipa.

  • Unikke økosystemer og tæt vegetation i verdens største regnskov
  • Jaguarer, papegøjer, floddelfiner og brøleaber
  • Sejl gennem Amazonas' enorme flodsystem
  • Fascinerende Manaus - storbyen midt i junglen
  • Håndplukkede junglelodges omgivet af vild natur

Den tidligste kolonisering af Brasilien

Den nordøstlige del af Brasilien var den første til at blive koloniseret af portugiserne, og I kan glæde jer til at opleve en perlerække af velbevarede kolonitidsbyer.

Natal - Den historiske hovedstad

Kystbyen Natal er hovedstad i den nordøstlige stat Rio Grande do Norte – og kan derudover også bryste sig af at have verdens største cashewtræ! Når I rejser til Natal, venter der jer en unik tidslomme i det historiske centrum, Cidada Alta. Besøg også Reis Magos-fortet, bygget af Portugiserne i det 16. århundrede.

Rejefest og spændende gastronomi

I spiser særdeles godt i Natal, hvor restauranterne har krabbe-stuvning, tapioka-budding og frisk fisk på menuen. Lægger I vejen forbi Natal i november, kan I desuden deltage i byens store reje-festival!   

Mød vores eksperter

Håndplukket til jer

Udvalgte rejser
til nord- og nordøstlige Brasilien

XL Brazil Rio De Janeiro Aerial View Of Christ Redeemer And Corcovado Mountain
Rio de Janeiro, Brasilien, Sydamerika

Rio, romantik og afslappet strandliv

13 dage fra

39.000 kr.

Glæd jer til

Hotel i første række til Copacabana

Jeepsafari til de skønneste steder i Rio de Janeiro

Guidet rundtur til Rio de Janeiros markeder

Kolonitidens Olinda med guidet sightseeing

Bungalow, strandliv og natur i surfernes Praia da Pipa

Nord- og nordøstlige Brasilien

Enestående oplevelser venter

Postkortskønne Morro do Careca

12 km fra Natals centrum finder I den berømte Praia da Ponta Negra-strand, hvorfra I har udsyn til det lokale vartegn, Morro do Careca - en over 100 meter høj sandbanke, der til forveksling ligner en skibakke midt i al den tropiske, grønne vegetation.  

Surf og sol på Praia da Pipa

Følger I den palmestrøede kyst 60 km sydpå, støder I på Pipa, som indtil 1970’erne blot var et lille fiskerleje. Så kom surferne til, tiltrukket af det fine sand, krystalklare vand og de høje bølger, som byens strand, Praia da Pipa, stadig er så kendt for.

I havet ud for stranden er der desuden gode chancer for at spotte skildpadder og delfiner.

Bo godt i magiske Pipa

Praia da Pipa er uden tvivl en af Brasiliens smukkeste strande, og uden at miste jordforbindelsen har den lille by Pipa udviklet sig til en bæredygtig badeby med et godt udvalg af små hoteller, hippe restauranter og barer.

Når I rejser til Pipa med Nyhavn Rejser, bor I på det elegante 4-stjernede boutique-hotel Toca da Caruja, hvor I får det bedste af både by og strand. 

Recife - Brasiliens venedig

Med et bycentrum udgjort af floder, øer og over 50 broer til at forbinde dem, er Recife rettelig blevet kendt som ”Brasiliens Venedig”. Denne pulserende metropol, der også er hovedstad i delstaten Pernambuco, er det kulturelle centrum i det nordøstlige Brasilien.

Det er i Recife, dansen frevo er opstået, og den kan I opleve på nærmeste hold i februar, hvor byens kæmpestore karneval løber af stablen. 

Boa Viagem og Recife Antigo

Recife er kendt vidt og bredt for sine gode strande, heriblandt den syv km lange Boa Viagem. Byens fortid som både portugisisk og hollandsk koloni gør desuden, at her er mange historiske seværdigheder.

Tag jer god tid til at spadsere omkring i de smalle stræder i Recife Antigo, den ældste bydel, der står i skarp kontrast til Recifes nye, moderne handelscentrum.

Oplev yndige Olinda

Efter en kort køretur på seks km fra Recife når I frem til kolonitidsbyen Olinda, der charmerer med sine pastelfarvede huse og nydelige små kirker i kolonitidsstil.

På en byvandring med Nyhavn Rejsers lokalguide oplever I det historiske centrum, der figurerer på UNESCO’s Verdensarvsliste, og som lægger gader til et fantastisk karneval hver februar.   

Håndplukket til jer

Fantastiske oplevelser
i nord- og nordøstlige Brasilien

Håndplukket til jer

Udvalgte hoteller

Solskin året rundt

Med hele 360 solskinsdage om året kan I ikke klage over vejret, når I rejser til det nordlige og nordøstlige Brasilien. De lange kystlinjer og smukke sandstrande alene er værd at begive sig nordpå for, men her er så meget mere at komme efter. 

Xl Brazil Recife Old Town

Spis og oplev i Fortaleza

Som de fleste andre hovedstæder i det nordøstlige Brasilien er også Fortaleza grundlagt af portugisiske koloniherrer. Livskvaliteten i denne velstående millionby er høj, og det kan mærkes.

Det summer af liv langs strandgaden Beira-Mar, og på byens mange madmarkeder omsættes dagens fangst til lokale retter. Prøv fx de friterede krabbeben, eller snup en hel kokosnød med sugerør i.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Brasilien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Brasilien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.