• Den smukke strand Ipanema i Rio de Janiero, Brasilien
 • Rio De Janeiro, Brasilien
 • Gammelt hus i bydelen Santa Teresa i Rio de Janeiro
 • Akvædukten Lapa Arch i Santa Teresa, Rio de Janeiro

Rio fra regnskov til Kristus på Corcovado

Jeepsafari til de skønneste steder i Rio de Janeiro

Rio De Janeiro, Brasilien
Læs mere

Rio de Janeiro er forunderlig i al sin mangfoldighed. En sitrende storby med 32 km2 regnskov inde i byen?! Tag på jeepsafari til Floresta da Tijuca, Kristusfiguren på toppen af Corcovado og det charmerende boheme-kvarter Santa Teresa.

Den berømte gamle sporvogn i Santa Teresa bydelen i Rio de Janeiro, BrasilienJeres udflugt starter ved jeres hotel. En åben jeep med plads til maks. 10 personer stopper og samler jer op. I er klar til oplevelser!

Rio fra sin mest charmerende side

Jeepsafarien starter med at udforske Rio de Janeiros farverige byliv. I kommer gennem nogle af de mest charmerende og traditionsrige kvarterer i Rio de Janeiro som Cosme Velho og ikke mindst Santa Teresa.

Akvædukten Lapa Arch i Santa Teresa, Rio de JaneiroDette kvarter er som en pittoresk tidslomme i byen, som banker og supermarkeder ikke har fundet endnu. Det har til gengæld Rio de Janeiros kunstnere og bohemer. Der er tid til at stoppe undervejs for at tage fotos og nyde stemningen.

Vandfald i Tijuca Forest National Park i Rio de JaneiroEventyrlig regnskov midt i Rio

Den store Floresta da Tijuca i Rio de Janeiro er ikke bare en kæmpe naturoplevelse med 32 vandfald, et rigt fugleliv med papegøjer og tukaner samt et dyreliv fra dovendyr til næsebjørne, det er også en naturoplevelse, der giver lidt håb for fremtiden. 

Kapucinerabe i Tijuca Forest National Park i Rio de JaneiroOmrådet med Floresta da Tijuca var nemlig blevet ryddet til dyrkning af bl.a. sukkerrør, da erosionen tog fart. Hele området blev genplantet og fugle og dyr flyttede hjem. Den tætte tropiske vegetation siges også at have fået temperaturen i området til at falde med 9 grader. Glæd jer til mødet med naturen. 

Den berømte Kristusfigur på toppen af Corcovado-bjerget i Rio de Janeiro, BrasilienKristusfiguren på Corcovado

Over Rio de Janeiro våger den 30m høje Kristusfigur, der står med sine udbredte arme på det 710 m høje Corcovado-bjerg. Det er et ikon for rejser til Brasilien, og I skal naturligvis også forbi her for at stå ved foden af den 700 tons tunge kæmpe og nyde den enestående udsigt over Rio de Janeiro og Copacabana-stranden.  

Efter alle oplevelserne bliver I kørt hjem til hotellet igen.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.