• Salvador Da Bahia, Brasilien
 • "Slavedansen" Capoeira udføres på gaden i Brasilien
 • Salvador Da Bahia, Brasilien

Rejser til Salvador de Bahia, Brasilien

Brasiliens kulturelle centrum og karnevallets vugge

Brasiliens tredjestørste by

Brasiliansk, portugisisk og afrikansk kultur i fascinerende samspil

UNESCO-beskyttet bymidte

Kolonitidsarkitektur og voodoo-templer

Fortsæt til fiskerlejet Praia do Forte eller paradisøen Ilha de Tinharé

Læs mere

På kanten af Atlanterhavet finder I en magisk metropol med voodoo-templer og rødder i kolonitidens sukkerrørsplantager. I Salvador de Bahia genlyder gaderne af sambarytmer, og byens strand hører til verdens bedste. 

SALVADOR - KARNEVALLETS HJEMBY

Brasiliansk, portugisisk og afrikansk kultur smelter sammen i Salvador, hvor blandt andet sambaen og det brasilianske karneval har sin kulørte oprindelse.  

Som Brasiliens tredjestørste by er Salvador desuden hovedstad i delstaten Bahia på den nordøstlige atlanterhavskyst. 

PIL AF TIL PELOURINHO 

Salvador de Bahia er anlagt på en 70 m høj klippe, der deler byen i to. På toppen af klippen finder I det historiske centrum, Pelourinho-kvarteret, der charmerer med sine brostensbelagte gader og pastelfarvede huse fra kolonitiden. 

OVERNAT I DET GAMLE SALVADOR

Få kolonitidshuse er så velrestaurerede som det tre-stjernede hotel Pousada do Pilar i det gamle centrum, og fra tagterrassen har I udsigt over den gamle havn og Allehelgensbugten.  

Ligeledes i det historiske Pelourinho-kvarter ligger boutique-hotellet Villa Bahia, der er indrettet i to smukke byhuse i traditionel kolonistil – nænsomt istandsat med fokus på bæredygtighed og bevarelsen af husets unikke, historiske særpræg.  

OPLEV SALVADORS KOLONITID 

I 1500-tallet koloniserede Portugal store dele af Brasilien, og Salvador de Bahia blev centrum for handlen med slaver fra Afrika. Faktisk er Salvadors ældste bygninger bygget ved slavekraft, heriblandt den enorme São Francisco-katedral.

I selskab med Nyhavn Rejsers engelsktalende lokalguide får I en levende introduktion til Salvadors kolonitid, når I skal på byvandring i det UNESCO-beskyttede Pelourinho-kvarter.

VOODOO-TEMPLER OG CANDOMBLÉ

Med slaveskibene fra Afrika kom også candomblé; en afrikansk kult, der i dag har over 1.000 templer i Salvador. Her praktiseres traditionel voodoo, og I har mulighed for at komme med bag facaden og opleve Salvadors unikke afrobrasilianske kulturarv i et af byens templer. 

SKILDPADDE-PARADIS PÅ PRAIA DO FORTE 

Fra Salvador de Bahia kan ferien fortsætte i Praia do Forte 80 km længere mod nord. Det lille fiskerleje har udviklet sig til en hyggelig, økobevidst badeby med små restauranter og strandbarer – perfekt til en drink i solnedgangen. Om natten lægger havskildpadder æg på stranden.

MED KATAMARAN TIL ILHA DE TINHARÉ 

Er I til tropeøer med mañana-attitude, skal I sætte kursen mod Ilha de Tinharé tre timers sejlads fra Salvador de Bahia. Øens afslappede atmosfære skyldes dels, at biler ikke er tilladt, og så er der altid udsyn til den frodige jungle midt på øen. 

Samba og strandliv i Morro Sao Paolo

På den nordligste spids, Morro Sao Paulo, finder I de mest finkornede sandstrande, det klareste vand og et tilbagelænet caféliv, der indbyder til kolde caipirinhas i skyggen og samba på stranden om aftenen. 

DE BEDSTE UDFLUGTER OG HOTELLER I SALVADOR DE BAHIA

Få mest muligt ud af jeres brasilianske eventyr hos Nyhavn Rejser. Vi hjælper jer med at finde frem til de største oplevelser og bedste hoteller i Salvador og Brasilien. Kontakt vores rejserådgivere og hør mere om, hvordan vi kan skabe jeres drømmerejse til Brasilien.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Salvador de Bahia

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Salvador de Bahia i Brasilien. De kender byen, hotellerne og oplevelserne i området til mindste detalje, og de kan skræddersy en rejse til Salvador de Bahia ud fra netop jeres ønsker. Kombinér evt. med besøg i Praia do Forte og tropeøen Ilha de Tinharé i Brasilien. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.