Xl Cambodia Phnom Penh Raffles Hotel Le Royal Pool Lady
Phnom Penh, Cambodja

Raffles Hotel Le Royal

Stilfuldt luksushotel

Raffles Hotel Le Royal er et stilfuldt hotel i hjertet af Phnom Penh med gåafstand til alle de største seværdigheder. Glæd jer til at dykke ned i en verden af sublim service, atmosfære, historie, kulinariske restaurantoplevelser, spa, pool og meget mere. 

Historie, atmosfære og stil

Hotel Le Royal blev bygget i 1929 og har gennem årene vundet en række priser bl.a. for at være blandt de bedste luksushoteller. Overalt på hotellet kan I nyde top service og stilfulde omgivelser med masser af lys, stemning og atmosfære.

Gennem årene har flere kendte personer besøgt Raffles Hotel Le Royal såsom Jacqueline Kennedy. I 1967 boede hun på hotellet og blev endda inviteret til middag hos den forhenværende konge Norodom Sihanouk i Phnom Penhs kongepalads. Til begivenheden designede man en ganske særlig signaturmenu, og I kan i dag sende jeres smagsløg på selv samme rejse i hotellets Restaurant Le Royal.

XL Cambodia Phnom Penh Raffles Hotel Le Royal Facade Morning Light
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

En fredfyldt oase i byen

I hjertet af Raffles Hotel Le Royal kan I slappe af ved poolen, der med sine grønne omgivelser er som en fredfyldt oase, der skærmer jer fra Phnom Penhs storbypuls, der venter lige rundt om hjørnet. Trænger I til ekstra forkælelse, kan I nyde dejlige behandlinger i hotellets spa.

Oplevelser i gåafstand

Har I lyst til eventyr, kan I på kort tid gå til kongepaladset, nationalmuseet, det franske kvarter, stemningsfulde markeder, storslåede templer og historiske seværdigheder. I bor desuden tæt på Mekongfloden, der inviterer til sejlture til storslåede landskaber og romantiske aftenture i skæret fra månen. 

I kan også udforske Phnom Penh i selskab med en lokal guide, som viser jer vej til alt det bedste, byen byder på. Med bag om facaden til lokale markeder og gadekøkkener m.m.

Udsøgte restauranter og barer

Raffles Hotel Le Royal har en hovedrestaurant, en café samt flere barer. 

I hotellets Restaurant Le Royal kan I nyde traditionelle Khmer-retter og retter fra det moderne franske køkken. I Café Monivong kan I starte dagen med et stort udvalg af brunchretter. Senere på dagen har caféen både buffet og et stort udvalg af ala carte-retter.

Modsat kan I i The Elephant Bar og i The Writers Bar forsøde livet med afternoon tea, signatur-cocktails m.m. Der er desuden en bar ved poolen.

Elegante værelser og suiter

Raffles Hotel Le Royal har 175 værelser og suiter, hvis indretning på perfekt vis kombinerer en elegant kolonitidsstil med et nutidigt, cambodiansk udtryk. Alle værelser og suiter har de faciliteter, som I har brug for såsom aircondition, vifte i loftet, kaffe- og tefaciliteter, komfortable senge m.m.

Værelserne er fra 32 m2 til 33 m2, og enkelte af dem har egen balkon, hvorfra I kan nyde en smuk udsigt til hotellets tropiske haveområde ved poolen. Suiterne er fra 66 m2 og har alle egen balkon.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Main Pool
Siem Reap og Angkor Wat, Cambodja, Asien

Cambodja på første klasse

15 dage fra

42.000 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede luksushoteller inkl. Six Senses Krabey Island 5*

Angkor Wat ved solopgang og solnedgang

Markeder, munke og lokal magi ved Tonle Sap-søen

Phnom Penh bag facaden

Afslapning, gastronomi og et bombardement af indtryk

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Cambodja

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Cambodja. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.