XL Cambodia Siem Reap Hotel Phum Baitang Staff

Cambodja på første klasse

Cambodja på første klasse

15 dage fra 42.000 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Bestil før 30. marts og få 30 % rabat (er fratrukket), samt halvpension inkluderet i prisen på Six Senses Krabey Island

Rejse til luksus, hverdag og templer i Cambodja

Dette er Cambodja-rejsen til jer, der lægger vægt på ultimativ komfort, og som samtidig vil nyde en mangfoldighed af oplevelser fra de største attraktioner til små landsbyer, hvor I kommer ind under huden på landet med den dramatiske historie.

I skal ikke mange år tilbage, så havde denne rejse slet ikke været mulig. For selv om der selvfølgelig længe har været luksushoteller i Cambodja med rødder i kolonitiden, så er hotellerne på denne rejse et udtryk for en ny æra for rejser til Cambodja. Velkommen til Cambodja på første klasse!

Glæd jer til

 • Håndplukkede luksushoteller inkl. Six Senses Krabey Island 5*
 • Angkor Wat ved solopgang og solnedgang
 • Markeder, munke og lokal magi ved Tonle Sap-søen
 • Phnom Penh bag facaden
 • Afslapning, gastronomi og et bombardement af indtryk

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Siem Reap 3 nætter på Siem Reap 3 Højdepunkter Solopgang over Angkor Wat og sejltur med champagne i solnedgangen Solopgang over Angkor Wat og sejltur med champagne i solnedgangen
Krabey Island 5 nætter på Krabey Island 5 Højdepunkter Six Senses Krabey Island byder på afslapning og velvære. Gå på opdagelse i køkkenhaven, deltag i kokkeskole eller en yoga- og meditationssession. Hver dag byder på et nyt højdepunkt Six Senses Krabey Island byder på afslapning og velvære. Gå på opdagelse i køkkenhaven, deltag i kokkeskole eller en yoga- og meditationssession. Hver dag byder på et nyt højdepunkt
Kep 2 nætter på Kep 2 Højdepunkter De forladte villakvarterer fra kolonitiden og Kong Norodom Sihanouks residens De forladte villakvarterer fra kolonitiden og Kong Norodom Sihanouks residens
Phnom Penh 2 nætter på Phnom Penh 2 Højdepunkter Bag facaden på Phnom Penh med lokalguide, hvor farverige markeder, gyldne templer og mørk historie udgør fortællingen Bag facaden på Phnom Penh med lokalguide, hvor farverige markeder, gyldne templer og mørk historie udgør fortællingen
XL Cambodia Beach On Koh Rong Samloem Island
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Cambodja, hvor I lander dag 2 i Siem Reap. I lufthavnen bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der kører jer til hotellet. 

XL Cambodia Siem Reap Hotel Phum Baitang Staff In The Garden

Phum Baitang 5*, Siem Reap

Jeres rejse til Cambodja starter med 3 overnatninger på Phum Baitang, der betyder grøn landsby. Resortet er da også forklædt som en rustik landsby, som det ligger omgivet af rismarker lidt uden for Siem Reap. Men sku ikke hunden på hårene. Indenfor venter en unik og luksuriøs hoteloplevelse.

Velkommen til Cambodja på første klasse, hvor det betagende land vil vise sig fra sin mest luksuriøse side. I er kun lige begyndt!

XL Cambodia Siem Reap Hotel Phum Baitang Pool Villa Sala

Hyggelige Siem Reap

Alt afhængig af flyrute, lander I med god tid til at ryste pelsen oven på flyrejsen evt. med en tur i poolen eller et smut omkring Siem Reap. Her er gode restauranter, masser af liv i gaderne og spændende shopping.

XL Cambodia Siem Reap Hotel Phum Baitang Pool At Night

Når jeres rejse til Cambodja starter i Siem Reap, er grunden naturligvis de enorme tempelkomplekser tæt på byen med bl.a. Angkor Wat. Ikke overraskende er alle andre her af samme grund. Templerne er derfor meget besøgte, så det gælder om at vælge den rigtige vej rundt – og de rigtige tidspunkter. 

Xl Cambodia Angkor Wat Temple

Oplev Angkor Wats magi med privat guide

I står tidligt op, for I skal opleve Angkor Wat ved solopgang! I kører kl. 5 og følges med en privat guide, der bagefter leder jer videre til Bayon-templet og jungletemplet Ta Phrom. 

XL Cambodia Monk In Angkor Wat Ta Prohm Khmer Ancient Buddhist Temple In Jungle Forest

Bayon og Ta Prom-templerne

Bayon-templet er en del af tempelkomplekset og kongebyen Angkor Thom og kendt for bl.a. sine tårne med 216 udhuggede ansigter med forunderlige smil, som bare griber en. 

Ta Prohm er et af de mest kendte templer i Angkor Wat, fordi rødderne fra junglens kæmpe træer holder templet i et fast og meget dramatisk greb. 

Cykeltur og champagne

Midt på dagen slapper I af på hotellet og evt. i Siem Reap, hvorefter jeres guide vender tilbage med cykler, så I kan udforske Angkor Wat og lokale landsbyer i ro og mag. I slutter med en sejltur, hvor I nyder et glas champagne i solnedgangen.

Xl Cambodia Koh Dach Local Man With Bike

Området omkring Siem Reap er måske kendt for sine templer med Angkor Wat og Angkor Thom, men her er også en farverig hverdag og smuk natur. Det skal I nyde nu på en spændende udflugt

I skal på markedet, når de lokale handler om morgenen. I køber også selv ind, for bagefter skal I lave mad i et lokalt hjem. Noget af maden nyder I selv til frokost, resten giver I som almisse til munkene i en lokal pagode. 

Xl Cambodia Siem Reap Angkor Village Locals Woman Biking

Tonle Sap-søens landsbyer på pæle

Senere venter en smuk køretur mod den store sø Tonle Sap, hvor træhusene i landsbyen Kampong Khleang står på 10 meter høje pæle i vandet. Jeres guide vil vise jer rundt. Dagen slutter med en stemningsfuld sejltur på Tonle Sap, hvor I nyder en drink i solnedgangen med udsigt til fiskernes landsbyer på pæle.

Xl Cambodia Siem Reap Kampong Khleang Tonle Sap Lake Houses

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Island

Nu går jeres rejse til Cambodja mod nye luksuriøse eventyr. I bliver kørt i lufthavnen i Siem Reap og flyver ca. 45 minutter til Sihanoukville. 

Her oplever de fleste at skulle kæmpe sig gennem byens intense mylder for at nå frem til deres hotel på kysten eller små øer ud for, men heller ikke på dette punkt følger I strømmen. I kører 10 minutter en anden vej i ro og mag. Så er I fremme ved en speedbåd, der sejler jer til Krabey Island. 

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island AHA Restaurant Outdoor

Six Senses Krabey Island 5*

Six Senses Krabey Island er designerluksus med ægte Six Senses stemning og service på den lille klippeø af samme navn. Tropeskoven gemmer på et rigt fugleliv og på vidunderlige poolvillaer. I en bugt gemmer en lille sandstrand sig, og alt ånder bare fred og idyl krydret med sublim forkælelse. 

Glæd jer til 5 forrygende dage på Six Senses Krabey Island.

Six Senses Krabey Island repræsenterer en ny epoke for rejser til Cambodja med fokus på komfort, luksuriøse faciliteter og velvære. 

De cambodjanske rødder er dog på ingen måde glemt, hvad I vil kunne se i indretningens farver og installationer og nyde i gastronomien, hvor også det lokale Khmer-køkken er repræsenteret på ypperste vis. 

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Ocean Pool Villa Sunbeds

Netop nydelse er nøgleordet her på Six Senses Krabey Island. Nyd den smukke villa. Nyd at have tid til at slappe af og lave ingenting. Nyd at udforske den frodige ø. Og fuldend nydelsen i den store spa.

Gratis aktivitet hver dag

På Six Senses Krabey Island I 5 overnatninger i en Hideaway Pool Suite inkl. halvpension og en daglig aktivitet. I kan f.eks. vælge Khmer kokkeskole, guidet yoga eller meditation eller en rundtur i den økologiske køkkenhave. Eller måske er det mere en stemningsfuld sun-downer cocktails i baren eller morgenmad på sengen der lokker? Valget er jeres.

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Tree Restaurant
Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Ice Cream Parlor And Deli
Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Spa Treatment Room

Xl Cambodia Kep Knai Bang Chatt Building

I siger farvel til Six Senses Krabey Island og bliver sejlet ind til kysten. Her  venter Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner med en bil, og sammen kører i 2-3 timer til Kep. Turen går gennem landsbyer med kysten på den ene side og den bjergrige nationalpark Bokor på den anden. Kort efter byen Krong Kampot er I fremme. 

Xl Cambodia Kep Knai Bang Chatt Lounge Beach Drinks

Knai Bang Chatt, Kep

I skal bo de næste to nætter på Knai Bang Chatt, der står som et ikon for Cambodjas kolonitid før Khmer Rouge-tiden. Dengang tog franskmændene og senere Cambodjas elite hertil for at nyde strandliv og afslapning i fornemme villaer skabt i tidens arkitektur. Nu er det jeres tur til at føle sig som en del af eliten. 

Xl Cambodia Kep Knai Bang Chatt Pool

Dagen i dag er på egen hånd til at lave så meget eller lidt, I har lyst til. I kan tage ud på egen hånd eller tale med personalet på Knai Bang Chatt om glimrende ture arrangeret af hotellet. 

På cykel til Kep med krabbemarkedet

Lej f.eks. cykler og udforsk Kep og det lokale krabbemarked. Området inviterer også til at se nærmere på de mange forladte villakvarterer fra kolonitiden, og Kong Norodom Sihanouks residens er også inden for rækkevidde.

Xl Cambodia Kep City Ocean Biking

Højlandet med Kep nationalparken inviterer til vandreture, så mulighederne er mange. 

Xl Cambodia Kep National Park View Point

XL Cambodia Grand Palace In Pnom Penh

Jeres rejse til Cambodja går nu mod sidste destination, hovedstaden Phnom Penh. I bliver kørt dertil. Det tager små 4 timer gennem primært landbrugsområder. 

Velkommen til Phnom Penh

Phnom Penh er en på samme tid en pulserende storby, hvor livet levet 100% på cambodjansk fra markeder til templer, og så samtidig et stykke Frankrig i Asien, hvor de brede boulevarder og hvide palæer fortæller historier fra kolonitiden. Det er et forunderligt miks, som I får mulighed for at udforske nu.

Xl Cambodia Phnom Penh Raffles Hotel Le Royal View

Raffles Hotel Le Royal 5*, Phnom Penh

I skal bo de næste 2 nætter på Raffles Hotel Le Royal i Phnom Penh, der er en fredfyldt og luksuriøs oase midt i storbyen. Adskillige celebriteter har boet her før jer og nydt den unikke atmosfære. De spænder lige fra Jaqueline Kennedy til Pol Pot – i sig selv et billede på kontrasterne i Cambodjas historie! 

Mærk historiens vingesus, og slap af i den smukke have med stor pool. I har kort til alle attraktioner i Phnom Penh.

Xl Cambodia Phnom Penh Raffles Hotel Le Royal Pool

Dagen er sat af til at udforske skønne Phnom Penh på en halvdagstur sammen med en lokal guide, der både vil vise jer de kendte attraktioner og tage jer med om bag facaden, hvor kun få kommer. 

I ser det pompøse franske kvarter, farverige markeder, gyldne templer og meget mere. Turen sker dels til fods og dels med tuk tuk, og I får rig mulighed for at smage på det lokale køkken på markeder og gadekøkkener. Før turen afrundes skal I også have en bid af Cambodjas mørkere historie med et besøg på Tuol Sleng Museet (S-21) og Cheung Ek Killing Fields lidt uden for byen.

Xl Cambodia Phnom Penh City Children

Jeres rejse til Cambodja på første klasse er slut. I blicver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen i Phnom Penh for herfra at sætte kurs mod Danmark, hvorI lander dag 15 dansk tid.  

Er I ikke helt klart til at rejse hjem endnu? Overvej at forlænge rejsen med nogle dage dybt inde i kardemommebjergene omgivet af den ypperste luksus. Shinta Mani Wild er Cambodjas måske mest unikke glampingoplevelse.

Xl Cambodia Phnom Penh Wat Phnom Temple Evening
Angkor Wat, Tonle Sap og Phnom Pen bag facaden

Det skal I opleve på jeres rejse

I skal selvfølgelig også opleve Cambodjas største attraktioner med Angkor Wat som perlen over dem alle. Men ikke bare i hælene på alle de andre. I har en privat guide, der kender vejen uden om turiststrømmene, og som slutter af med at servere champagne i solnedgangen.

Selv her er I på første klasse! I oplever også lokale templer og landsbyer på pæle i Tonle Sap-søen, som I sejler på.I besøger et privat hjem, hvor I laver mad til både jer selv og de lokale munke.

Og I Phnom Penh udforsker i markeder og templer, så I kommer tæt på det ægte og autentiske Cambodja. Alle steder naturligvis med privat guide, lige som alle transporter sker i bil med privat chauffør – på næren minibus i 10 minutter til speedbåden, der sejler jer til Six Senses Krabey Island!

Håndplukkede luksushoteller

Her skal I bo på jeres rejse

I skal opleve Cambodjas hoteludbud fra sin mest sublime og luksuriøse side.

Fra starten på Siem Reap på Phum Baitang 5* skabt som en rustik landsby med et luksuriøst indre over øparadiset Six Senses Krabey Island 5* til Raffles Hotel Le Royal 5* i Phnom Penh.

Undervejs oplever I også at bo i koloniherrernes og elitens fornemme villaer ved kystbyen Kep på Knai Bang Chatt.  Vidt forskellige hoteller og resorts med jeres uendelige komfort og velvære som fællesnævner.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Siem Reap / Phnom Penh-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al lokal transport mellem lufthavne, hoteller m.m.
 • 3 nætter på Phum Baitang 5*, Siem Reap. Terrace Villa inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Angkor Wat fra solopgang til solnedgang
 • Oplevelse: På eventyr til den flydende by Kampong Khleang
 • Indenrigsfly: Siem Reap-Sihanoukville
 • 5 nætter på Six Senses Krabey Island 5*, Krabey Island. Hideaway Villa, Inkl. morgenmad
 • Fri isbar på Six Senses Krabey Island (spørg lokalt for åbningstiderne)
 • 2 nætter på Knai Bang Chatt, Kep. Garden Room inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Raffles Le Royal 5*, Phnom Penh. Landmark Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Phnom Penh bag facaden
Pris per person ved 2 voksne
Cambodja på første klasse
RejseperiodeDobbelt
02.03.24 ‑ 31.03.2454.000‑58.000
01.04.24 ‑ 27.10.2441.000‑48.000
28.10.24 ‑ 31.10.2449.000‑51.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Bestil før 30. marts og få 30 % rabat (er fratrukket), samt halvpension inkluderet i prisen på Six Senses Krabey Island

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Visum til Cambodja
 • Drikkevarer ift. halvpension på Six Senses Krabey Island

Bemærk

Der kan forekomme obligatorisk pristillæg for ophold og for middage ved ophold i jul og nytår. Spørg jeres Cambodja-ekspert. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Cambodja

Alt på denne rejse til Cambodja kan skræddersys efter jeres ønsker. I kan forlænge med flere dage og ekstra oplevelser, som I ønsker det. Hvad med den ypperste luksusglamping i Kardemommebjergene på Shinta Mani Wild?

Vil I f.eks. opleve at bo i en villa på pæle i havet ved hvide strande, kan I nyde Song Saa Private Island 5* ved Koh Rong enten som supplement eller som erstatning for Six Senses Krabey Island. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker til en rejse til Cambodja på første klasse.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.