• Phum Baitang ved Siem Reap i Cambodja
  • Udsigt over Six Senses Krabey Island, Cambodja
  • Munk ved Angkor Wat i Cambodja
  • Infinitypoolen på Knai Bang Chatt, Kep, Cambodja
  • Lær den lokale kultur at kende gennem maden

Cambodja på første klasse

15 dages rejse til luksus, hverdag og templer i Cambodja fra 28.500 kr.

Glæd jer til:

Håndplukkede luksushoteller inkl. Six Senses Krabey Island 5*

Angkor Wat ved solopgang og solnedgang

Markeder, munke og lokal magi ved Tonle Sap-søen

Phnom Penh bag facaden

Afslapning, gastronomi og et bombardement af indtryk

Læs mere

Dette er rejsen til Cambodja til jer, der lægger vægt på ultimativ komfort, og som samtidig vil nyde en mangfoldighed af oplevelser fra de største attraktioner til små landsbyer, hvor I kommer ind under huden på landet med den dramatiske historie.

I skal ikke mange år tilbage, så havde denne rejse slet ikke været mulig. For selv om der selvfølgelig længe har været luksushoteller i Cambodja med rødder i kolonitiden, så er hotellerne på denne rejse et udtryk for en ny æra for rejser til Cambodja. Velkommen til Cambodja på første klasse!

Håndplukkede luksushoteller inkl. Six Senses Krabey Island 5*

I skal opleve Cambodjas hoteludbud fra sin mest sublime og luksuriøse side. Fra starten på Siem Reap på Phum Baitang 5* skabt som en rustik landsby med et luksuriøst indre over øparadiset Six Senses Krabey Island 5* til Raffles Hotel Le Royal 5* i Phnom Penh.

Undervejs oplever I også at bo i koloniherrernes og elitens fornemme villaer ved Kep, Knai Bang Chatt.  Vidt forskellige hoteller og resorts med jeres uendelige komfort og velvære som fællesnævner.

Angkor Wat, Tonle Sap og Phnom Pen bag facaden

I skal selvfølgelig også opleve Cambodjas største attraktioner med Angkor Wat som perlen over dem alle. Men ikke bare i hælene på alle de andre. I har en privat guide, der kender vejen uden om turiststrømmene, og som slutter af med at servere champagne i solnedgangen. Selv her er I på første klasse!

I oplever også lokale templer og landsbyer på pæle i Tonle Sap-søen, som I sejler på. I besøger et privat hjem, hvor I laver mad til både jer selv og de lokale munke. Og I Phnom Penh udforsker i markeder og templer, så I kommer tæt på det ægte og autentiske Cambodja. 

Alle steder naturligvis med privat guide, lige som alle transporter sker i bil med privat chauffør – på næren minibus i 10 minutter til speedbåden, der sejler jer til Six Senses Krabey Island!

Skræddersyet rejse til Cambodja

Alt på denne rejse til Cambodja kan skræddersys efter jeres ønsker. I kan forlænge med flere dage og ekstra oplevelser, som I ønsker det. Hvad med den ypperste luksusglamping i Kardemommebjergene på Shinta Mani Wild?

Vil I f.eks. opleve at bo i en villa på pæle i havet ved hvide strande, kan I nyde Song Saa Private Island 5* ved Koh Rong enten som supplement eller som erstatning for Six Senses Krabey Island. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker til en rejse til Cambodja på første klasse.

Program

Dag 1-2
I rejser til Cambodja

Hotel Phum Baitang ved Siem Reap i CambodjaI rejser til Cambodja, hvor I lander dag 2 i Siem Reap. I lufthavnen bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der kører jer til hotellet. 

Phum Baitang 5*, Siem Reap

Jeres rejse til Cambodja starter med 3 overnatninger på Phum Baitang, der betyder grøn landsby. Resortet er da også forklædt som en rustik landsby, som det ligger omgivet af rismarker lidt uden for Siem Reap. Men sku ikke hunden på hårene. Indenfor venter en unik og luksuriøs hoteloplevelse.

Hotel Phum Baitang ved Siem Reap i CambodjaVelkommen til Cambodja på første klasse, hvor det betagende land vil vise sig fra sin mest luksuriøse side. I er kun lige begyndt!

Hyggelige Siem Reap

Alt afhængig af flyrute, lander I med god tid til at ryste pelsen oven på flyrejsen evt. med en tur i poolen eller et smut omkring Siem Reap. Her er gode restauranter, masser af liv i gaderne og spændende shopping.

Dag 3
Angkor Wat, Siem Reap og champagne

Angkor Thom i CambodjaNår jeres rejse til Cambodja starter i Siem Reap, er grunden naturligvis de enorme tempelkomplekser tæt på byen med bl.a. Angkor Wat. Ikke overraskende er alle andre her af samme grund. Templerne er derfor meget besøgte, så det gælder om at vælge den rigtige vej rundt – og de rigtige tidspunkter. 

Oplev Angkor Wats magi med privat guide

I står tidligt op, for I skal opleve Angkor Wat ved solopgang! I kører kl. 5 og følges med en privat guide, der bagefter leder jer videre til Bayon-templet og jungletemplet Ta Phrom. 

Angor Wat templet, CambodjaBayon og Ta Prom-templerne

Bayon-templet er en del af tempelkomplekset og kongebyen Angkor Thom og kendt for bl.a. sine tårne med 216 udhuggede ansigter med forunderlige smil, som bare griber en. 

Ta Prohm er et af de mest kendte templer i Angkor Wat, fordi rødderne fra junglens kæmpe træer holder templet i et fast og meget dramatisk greb. 

Munk ved Angkor Wat i CambodjaCykeltur og champagne

Midt på dagen slapper I af på hotellet og evt. i Siem Reap, hvorefter jeres guide vender tilbage med cykler, så I kan udforske Angkor Wat og lokale landsbyer i ro og mag. I slutter med en sejltur, hvor I nyder et glas champagne i solnedgangen.

Dag 4
Markeder, munke og magi

Mød de lokale på cykeltur i CambodjaOmrådet omkring Siem Reap er måske kendt for sine templer med Angkor Wat og Angkor Thom, men her er også en farverig hverdag og smuk natur. Det skal I nyde nu på en spændende udflugt

I skal på markedet, når de lokale handler om morgenen. I køber også selv ind, for bagefter skal I lave mad i et lokalt hjem. Noget af maden nyder I selv til frokost, resten giver I som almisse til munkene i en lokal pagode. 

Oplev flydende byer ved Tonle Sap Lake, CambodjaTonle Sap-søens landsbyer på pæle

Senere venter en smuk køretur mod den store sø Tonle Sap, hvor træhusene i landsbyen Kampong Khleang står på 10 meter høje pæle i vandet. Jeres guide vil vise jer rundt. Dagen slutter med en stemningsfuld sejltur på Tonle Sap, hvor I nyder en drink i solnedgangen med udsigt til fiskernes landsbyer på pæle.

 
Dag 5
Fra Siem Reap til Six Senses Krabey Island

Krabey Island, CambodjaNu går jeres rejse til Cambodja mod nye luksuriøse eventyr. I bliver kørt i lufthavnen i Siem Reap og flyver ca. 45 minutter til Sihanoukville. 

Her oplever de fleste at skulle kæmpe sig gennem byens intense mylder for at nå frem til deres hotel på kysten eller små øer ud for, men heller ikke på dette punkt følger I strømmen. I kører 10 minutter en anden vej i ro og mag. Så er I fremme ved en speedbåd, der sejler jer til Krabey Island. 

Ocean Pool Villa Suite på Six Senses Krabey Island, CambodjaSix Senses Krabey Island 5*

Six Senses Krabey Island er designerluksus med ægte Six Senses stemning og service på den lille klippeø af samme navn. Tropeskoven gemmer på et rigt fugleliv og på vidunderlige poolvillaer. I en bugt gemmer en lille sandstrand sig, og alt ånder bare fred og idyl krydret med sublim forkælelse. 

Glæd jer til 5 forrygende dage på Six Senses Krabey Island.

Dag 6-9
Luksus og afslapning på Six Senses Krabey Island

Pool for hotellets gæster på Six Senses Krabey Island i CambodjaSix Senses Krabey Island repræsenterer en ny epoke for rejser til Cambodja med fokus på komfort, luksuriøse faciliteter og velvære. 

De cambodjanske rødder er dog på ingen måde glemt, hvad I vil kunne se i indretningens farver og installationer og nyde i gastronomien, hvor også det lokale Khmer-køkken er repræsenteret på ypperste vis. 

Tree Restaurant på Six Senses Krabey Island i Cambodja

Netop nydelse er nøgleordet her på Six Senses Krabey Island. Nyd den smukke villa. Nyd at have tid til at slappe af og lave ingenting. Nyd at udforske den frodige ø. Og fuldend nydelsen i den store spa.

Gratis aktivitet hver dag

På Six Senses Krabey Island I 5 overnatninger i en Hideaway Pool Suite inkl. halvpension og en daglig aktivitet. I kan f.eks. vælge Khmer kokkeskole, guidet yoga eller meditation eller en rundtur i den økologiske køkkenhave. Eller måske er det mere en stemningsfuld sun-downer cocktails i baren eller morgenmad på sengen der lokker? Valget er jeres.

Dag 10
Til historisk luksus ved stranden ved Kep

Knai Bang Chatt, Kep, CambodjaI siger farvel til Six Senses Krabey Island og bliver sejlet ind til kysten. Her  venter Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner med en bil, og sammen kører i 2-3 timer til Kep. Turen går gennem landsbyer med kysten på den ene side og den bjergrige nationalpark Bokor på den anden. Kort efter byen Krong Kampot er I fremme. 

Infinitypoolen på Knai Bang Chatt, Kep, CambodjaKnai Bang Chatt, Kep

I skal bo de næste to nætter på Knai Bang Chatt, der står som et ikon for Cambodjas kolonitid før Khmer Rouge-tiden. Dengang tog franskmændene og senere Cambodjas elite hertil for at nyde strandliv og afslapning i fornemme villaer skabt i tidens arkitektur. Nu er det jeres tur til at føle sig som en del af eliten. 

Dag 11
Afslapning eller udflugt?

Kystbyen Kep i CambodjaDagen i dag er på egen hånd til at lave så meget eller lidt, I har lyst til. I kan tage ud på egen hånd eller tale med personalet på Knai Bang Chatt om glimrende ture arrangeret af hotellet. 

På cykel til Kep med krabbemarkedet

Lej f.eks. cykler og udforsk Kep og det lokale krabbemarked. Området inviterer også til at se nærmere på de mange forladte villakvarterer fra kolonitiden, og Kong Norodom Sihanouks residens er også inden for rækkevidde.

Udsigt ud over Kep Nationalpark, CambodjaHøjlandet med Kep nationalparken inviterer til vandreture, så mulighederne er mange. 

Dag 12
Til den store finale i Phnom Penh

Buddhiske munke i cambodjaJeres rejse til Cambodja går nu mod sidste destination, hovedstaden Phnom Penh. I bliver kørt dertil. Det tager små 4 timer gennem primært landbrugsområder. 

Velkommen til Phnom Penh

Phnom Penh er en på samme tid en pulserende storby, hvor livet levet 100% på cambodjansk fra markeder til templer, og så samtidig et stykke Frankrig i Asien, hvor de brede boulevarder og hvide palæer fortæller historier fra kolonitiden. Det er et forunderligt miks, som I får mulighed for at udforske nu.

Velkommen til Raffles Hotel Le Royal i Phnom PenhRaffles Hotel Le Royal 5*, Phnom Penh

I skal bo de næste 2 nætter på Raffles Hotel Le Royal i Phnom Penh, der er en fredfyldt og luksuriøs oase midt i storbyen. Adskillige celebriteter har boet her før jer og nydt den unikke atmosfære. De spænder lige fra Jaqueline Kennedy til Pol Pot – i sig selv et billede på kontrasterne i Cambodjas historie! 

Mærk historiens vingesus, og slap af i den smukke have med stor pool. I har kort til alle attraktioner i Phnom Penh.

Dag 13
Phnom Penh bag facaden

Legende børn i Phnom PenhDagen er sat af til at udforske skønne Phnom Penh på en halvdagstur sammen med en lokal guide, der både vil vise jer de kendte attraktioner og tage jer med om bag facaden, hvor kun få kommer. 

I ser det pompøse franske kvarter, farverige markeder, gyldne templer og meget mere. Turen sker dels til fods og dels med tuk tuk, og I får rig mulighed for at smage på det lokale køkken på markeder og gadekøkkener. Før turen afrundes skal I også have en bid af Cambodjas mørkere historie med et besøg på Tuol Sleng Museet (S-21) og Cheung Ek Killing Fields lidt uden for byen.

Dag 14-15
I rejser hjem fra Cambodja

Den smukt oplyste Wat Phnom-pagode i Phnom Penh, CambodjaJeres rejse til Cambodja på første klasse er slut. I blicver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen i Phnom Penh for herfra at sætte kurs mod Danmark, hvorI lander dag 15 dansk tid.  

Er I ikke helt klart til at rejse hjem endnu? Overvej at forlænge rejsen med nogle dage dybt inde i kardemommebjergene omgivet af den ypperste luksus. Shinta Mani Wild er Cambodjas måske mest unikke glampingoplevelse.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Cambodja på første klasse
RejseperiodeDobbelt
01.10.21 - 31.10.2133.000-38.000
01.11.21 - 18.12.2141.000-45.000
19.12.21 - 07.01.2252.000-55.000
08.01.22 - 31.03.2238.000-40.000
01.04.22 - 17.04.2233.000-35.000
18.04.22 - 27.10.2228.000-30.000
28.10.22 - 31.10.2238.000-40.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rejser I med børn?
Rejsen kan sagtens laves for familier. Børn bor og spiser fx gratis på Six Senses Krabey Island. Ring og hør om børnepriser.

Six Senses Krabey Island: Vi inkluderer halvpension, når I bestiller senest 30. sep 2021. Altid 1 daglig oplevelse inkuderet og børn op til 11 år bor og spiser gratis.
I kan trygt booke jeres rejse nu. I er nemlig dækket af vores Pakkerejsegaranti.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Visum til Cambodja
  • Drikkevarer ift. halvpension på Six Senses Krabey Island

Bemærk

Der kan forekomme obligatorisk pristillæg for ophold og for middage ved ophold i jul og nytår. Spørg jeres Cambodja-ekspert.