• Munk der nyder udsigten fra Angkor Wat i Cambodja
 • Oplev kulturen i Cambodja
 • Angkor Wat tempelkompleks, Cambodia
 • Munk ved Angkor Wat i Cambodja

Den klassiske tur til Angkors tempelkompleks

Heldagsoplevelse med egen chauffør og engelsktalende guide

Angkors templer i Cambodja
Læs mere

Tag på en oplevelsesrig heldagstur til de vigtigste af Angkor Wats templer i Cambodja. I bliver kørt rundt i egen bil med chauffør og har hele vejen selskab af en lokal, engelsktalende guide, der krydrer oplevelsen med historier og anekdoter fra Angkorrigets storhedstid. 

Angkors templer i CambodjaSolopgang over Angkor Wat

I bliver hentet på jeres hotel tidlig morgen omkring kl. 5 og starter dagen med solopgang over det majestætiske Angkor Wat. Tempelkomplekset blev bygget i starten af det 12. århundrede af kong Suryavarman II til ære for hinduguden Vishnu. Templet er en direkte repræsentation af Mount Meru, gudernes hjem i hinduistisk mytologi. 

I dag står templet som en af de smukkeste og mest gennemførte symbioser af spiritualitet og symmetri og et enestående eksempel på et menneskes hengivenhed til sine guder.

Angkor Wat, CambodjaFuldend morgenen med morgenmad

Angkor Wats hovedtempel er et stort tilløbstykke, så I starter ved den fredfyldte øst-indgang for at styre uden om de mange andre besøgende, der også er tidligt oppe for at opleve solopgangen. Glæd jer til at opleve solen glimte på templets top på næsten magisk vis, før I fuldender morgenens oplevelse med morgenmad i et af byens traditionelle huse af træ med udsigt til den royale pool.

Bayon - templet med de mange ansigterANGKOR THOM OG BAYON mange ansigter

Angkor Thom er også en af dagens hovedattraktioner. Navnet refererer til hele den by, der udgjorde Khmerrigets sidste hovedstad under Jayavarman VII (1181 – 1219). Det enorme område er indrammet af en 8 meter høj mur, hvis 4 kilometer lange sider danner et perfekt kvadrat. Nøjagtigt i midten ligger et af Angkors mest magiske templer; Bayon. Templet består af 54 tårne, som hver har udskåret 4 kæmpemæssige ansigter, der våger over kongeriget mod alle verdenshjørner.

I oplever også templerne ved Baphoun, Phimean Akas og The Royal Enclosure. Midt på dagen har I tid på egen hånd til at spise frokost (ikke inkluderet).

Det næsten magiske jungletempel Ta Phrom, CambodiaJungletemplet TA PROHM

Dagens sidste oplevelse er jungletemplet Ta Prohm. Gigantiske træer har slået rødder omkring tempelruinerne og indkapslet de menneskeskabte efterladenskaber i et fast greb. 50 meter længere oppe folder de deres mægtige trækroner ud. Ta Prohm synes efterladt i evig skygge.

I modsætning til stort set alle de øvrige af Angkors templer er Ta Prohm ikke blevet restaureret, og her er ikke blevet fjernet træer.

Naturen har på imponerende vis sejret over det menneskeskabte, og dette vidnesbyrd har heldigvis fået lov at bestå, for det er eventyrligt at bevæge sig rundt i og en noget anderledes oplevelse end de øvrige templer.

Praktisk information

I oplever denne dag de største tempelikoner i Angkor. Forvent derfor, at der kan være mange andre besøgende, selv om jeres guide gør sit bedste for at styre uden om de store menneskemængder.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.