XL Canada Deer Lodge Lake Louise Exterior Mountain Fall
Lake Louise, Canada

Deer Lodge

Historisk bjerglodge

Den historiske Deer Lodge ligger få minutters gang fra den berømte Lake Louise og med udsigt til de sneklædte Canadian Rockies. Her danner frilagte bjælker, stenpejse og flotte udsigter rammerne om et unikt ophold i Banff Nationalpark.
XL Canada Deer Lodge Lake Louise Hot Tub Winter
Small Canada Deer Lodge Lake Louise Heritage Room Queen Beds
XL Canada Deer Lodge Lake Louise Exterior Summer

En af Lake Louises første lodges

Deer Lodge er en af få oprindelige lodges i Banff Nationalpark og kan dateres tilbage til starten af forrige århundrede, hvor de første tilrejsende kom hertil for at nyde godt af den friske bjergluft, det rolige tempo og den opsigtsvækkende natur ved Lake Louise.

Autentisk lodge med historisk atmosfære

Hverken bjergluften, tempoet eller naturen har ændret sig siden, og det har Deer Lodge heller ikke med undtagelse af en gradvis modernisering, der intet har gjort ved stedets historiske atmosfære. Her bliver I bragt 100 år tilbage i tiden, og det gør kun oplevelsen endnu stærkere og endnu mere autentisk.

Gåafstand til Lake Louise

Deer Lodge ligger 10 minutters gang fra Lake Louise, Canadas mest berømte sø. I modsætning til dagsgæsterne, der kun får korte glimt af områdets majestætiske skønhed, har I fra Deer Lodge mulighed for at fordybe jer i omgivelserne.

Følg vandreruterne, eller sid stille på en sten i skovbrynet og sug til jer. Kombination af mælket, akvamarint vand, gråhvide bjergsider og tæt, dybgrønt skovdække er enestående. 

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Spis med udsigt til the rockies

Deer Lodge udnytter sin sceniske placering optimalt. Poolen er placeret på tagterrassen med udsigt over de sneklædte bjergtoppe. Skoven stråler grønt gennem vinduerne i restauranterne, og måltiderne kan også nydes på terrassen med frit udsyn over the Canadian Rockies. Inden døre kan I nyde vildmarksstemning i de rå pejsestuer eller tage et slag billard i spillerummet. 

Rustikke værelser

På værelset mærker I tydeligt Deer Lodges lange historie. Vinklerne er skæve, og designet er præget af traditionelle jordtoner. Det er hverken luksuriøst eller fancy, men det passer til rammen, og efter en lang dag i naturen er den store seng blød og komfortabel. Og er I fortsat ikke helt klar til at gå i seng, kan I tage plads på jeres private balkon og lade jer opsluge af omgivelserne på ny.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.