• Kom tæt på de brune grizzlybjørne i Canada
 • Hold godt øje og vær klar til at tage billeder i Grizzly Bear Valley.

Bjørnesafari i Grizzly Bear Valley

Kom helt tæt på Canadas majestætiske natur

Kom tæt på de brune grizzlybjørne i Canada
Læs mere

Et møde med Canadas brune bjørne står øverst på ønskesedlen for de fleste, der besøger British Columbia om sommeren. I Grizzly Bear Valley kan I opleve bjørnene uforstyrret i deres naturlige element.

Grizzlybjørn ved Sonora Resort i British Columbia, CanadaEt ærefrygtindgydende møde

I hører den, før I ser den. Knas. Knas. Den hule genklang af desperate krabber, der bliver pulveriseret mellem kæmpens muskuløse kæber, bæres langt over Blue Rivers blikstille vand. Inde på bredden står en enlig grizzly og roder mellem stenene i jagt på mere føde, så opslugt af sit foretagende, at I kan følge med i hver eneste detalje.

De på en gang kluntede og drabelige labber. Stenene, der skubbes til side som et barns LEGO-klodser. Og krabberne, de arme stakler, der en for en må lade livet med et højlydt knas.

Elge og rener hører alle til de større pattedyr, som I kan møde på jeres vej gennem Grizzly Bear Valley i CanadaBlue Rivers fantastiske dyreliv

Grizzly Bear Valley mellem Clearwater og Jasper rummer en overflod af liv, der gemmer sig mellem de høje Douglas-graner og dukker op ved Blue Rivers bredder på udkig efter flere lækkerier. Grizzlybjørne, sorte bjørne, råvildt, elge og rener hører alle til de større pattedyr, som I kan møde på jeres vej.

Ravne og fiskeørne svæver majestætisk højt over jer, og mellem træerne kan I høre den umiskendelige, hakkende lyd af en spætte på jagt efter føde.

Grizzlybjørn jager laks i floden, CanadaÅrets gang for grizzlybjørnene

Men bjørnene er naturligvis det store trækplaster. Om foråret viser de varsomt deres små unger frem, udmagrede og sultne efter en lang vinters dvale. Om sommeren kan I se dem med røde, saftindsmurte snuder holde fest ved skovens mange bærbuske.

Særligt pragtfulde er bjørnene om efteråret, når de med lynets hast og præcision langer ud efter krabber og småfisk i floden.

I Grizzly Bear Valley i Canada kan I opleve bjørnene uforstyrret i deres naturlige element.Bådsafari gennem tempereret regnskov

I Grizzly Bear Valley sejler I gennem den tempererede regnskov i en specialkonstrueret båd, der kan komme frem selv på helt lavt vand. Det giver jer en enestående mulighed for at komme helt tæt på de prægtige dyr - men naturligvis altid på tilpas sikker afstand og uden at forstyrre omgivelserne. Her er det jer, der er på besøg på dyrenes domæne.

Følg dyrelivet

Der er ingen fast rute  og ingen faste stoppesteder. I sejler derhen, hvor dyrene befinder sig. Med jer har I en erfaren naturguide, der rutineret spejder efter spor og tegn på tilstedeværelsen af liv. Hold godt øje. Er det brune, I kan se, en træstamme eller et dyr?

Bag det mørkegrønne skovdække har I udsigt til vandfald, gletsjere og snedækkede bjerge, og stilheden hænger overalt.

Hold godt øje og vær klar til at tage billeder i Grizzly Bear Valley.Ingen booking - bare mød op

Det er ikke muligt at reservere tid til bådsafari i Grizzly Bear Valley. I møder ganske enkelt op på opsamlingsstedet og tilmelder jer næste ledige afgang. Der er afgang hver halve eller hele time afhængigt af travlhed og sæson. Vi anbefaler, at I om muligt møder op før frokost for at undgå den værste travlhed. Eventuel ventetid kan bruges i den lille restaurant på stedet.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Oplevelsen indgår i disse rejseforslag

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.